od Balle dosta što nije napravio crvenirio_Ferdy88 je napisao/la: Ballo i RVP najlosiji u svojim momcadima![]()
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- LarryDavid
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
City navodno zainteresovan za igraca Benfice Alexa Witsela.Vidit cemo da li ce se taj transfer i realizirati.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Hart tvrdi da ce uzeti da puca penala ako do toga dodje na ovom EURU.Do sada sam ga ja vidio dva puta da to radi.Jednom za mladu Englesku reprezentaciju protiv Svedjana te na posljednoj turneji po Americi oba puta bio siguran.Naravno bilo bi zanimljivo vidjeti da li on moze odbraniti Balotelliju penal.Ali sve je to sbb kbb.
- raul-zakon
- Kontakt:
@tevezito, ima li istine u ovome da Man. Citiy za Godina(atletico Madrid) daje 15 miliona ? 
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Ne vjerujem.Prvo ne vidim neki extra kvalitet kod istog a jos za njega dati 15 miliona cisto sumnjam.raul-zakon je napisao/la:@tevezito, ima li istine u ovome da Man. Citiy za Godina(atletico Madrid) daje 15 miliona ?
Dali ste za Lescotta više od toga,a nije ništa bolji od Godina.tevezito je napisao/la:Ne vjerujem.Prvo ne vidim neki extra kvalitet kod istog a jos za njega dati 15 miliona cisto sumnjam.raul-zakon je napisao/la:@tevezito, ima li istine u ovome da Man. Citiy za Godina(atletico Madrid) daje 15 miliona ?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Istina samo ovdje se zaboravlja cinjenica da se City vise na rasipa lovom tako kao sto je to u pocetku radio.LBJ MVP je napisao/la:Dali ste za Lescotta više od toga,a nije ništa bolji od Godina.tevezito je napisao/la:Ne vjerujem.Prvo ne vidim neki extra kvalitet kod istog a jos za njega dati 15 miliona cisto sumnjam.raul-zakon je napisao/la:@tevezito, ima li istine u ovome da Man. Citiy za Godina(atletico Madrid) daje 15 miliona ?
- raul-zakon
- Kontakt:
Što se tiče sumnjanja u kvalitet Godina, nisi upravu. Mi ljubitelji Primere itekako dobro poznajemo ovog igrača(@južnjak javi se, prozbori koju). Izuzetno "stabilan" defanzivac, vrlo dobar u duelima, procjena iliti anticipacija također vrlo solidna, a i dosta je srčan igrač, u smislu da se ne libi glavom na kopačku. Ne može se s njim puno pogriješiti.tevezito je napisao/la:Ne vjerujem.Prvo ne vidim neki extra kvalitet kod istog a jos za njega dati 15 miliona cisto sumnjam.raul-zakon je napisao/la:@tevezito, ima li istine u ovome da Man. Citiy za Godina(atletico Madrid) daje 15 miliona ?
Što već neko reče, imate vi puno sumnjivijih, štopera od ovog, zapravo je jedini Kompany na toj poziciji zasigurno bolji od Godina. S ostalima je on tu negdje, u egalu.
E sad, da li vrijedi 15 miliona, ne znam. Obzirom na Mancinievu stručnost i znanje(mo'š mislit') on njega vjerovatno vidi kao zamjenu za Lescotta i Kompanya. Ako će biti doveden kao back-up bolje mu je da ostane tu gdje jeste, mada nije nerealno i da ga Barca dovede. U potrazi su za štoperom, a T. Silva je nedostupan.
Zapisah se ja...halalite.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Falcao prelazi u Manchester City za 50 miliona eura 
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
što ti je veliki klub, svi nešto kupuju a mi laganica, kuliramo, imamo kadar 
4-IN-A-ROW
- Cautinho
- Kontakt:
Izvor?RedDevilS je napisao/la:Falcao prelazi u Manchester City za 50 miliona eura
Keep walking.
Pa se nemoj nervirat.Jednog od najboljih igraca akademije City prodao Barci, naravno rijec je o Romanu a od njega sam ocekivao da u buducnosti sa Suarezom i Rusnakom bude nosilac igre.Ali izgleda od toga nista.CCCccccccc.
Sc-sport samo pronadji.Cautinho je napisao/la:Izvor?RedDevilS je napisao/la:Falcao prelazi u Manchester City za 50 miliona eura
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Edin po meni najviše paše u vrh napada za Juventus, ostane li ovdje opet ce ga Mancini (ako ostane trener) ubacivati u 90. minuti kada im zagusti i onda očekivati da će on napraviti čudo.Elegant je napisao/la:Daj Boze da Edin ode ...
Volim Zrinjski Volim Mostar !
Jao RedDevils smatram te ozbiljnim forumasem a ti das ovaj izvor nadam se da u tvom postu ima ironije pa da nekako i shvatim.Edinu je najbolje u Cityju super gaza a vjerujem da ce iduce sezone igrati i vise.Zainteresovani klubovi za Edina nek se ne javljaju ako ne mogu 30 milioncica ponuditi.Ispod te cjene nema ni price.RedDevilS je napisao/la:Sc-sport samo pronadji.Cautinho je napisao/la:Izvor?RedDevilS je napisao/la:Falcao prelazi u Manchester City za 50 miliona eura
Edin je u svakom smislu postao joker s klupe - dvosmisleno rečeno, još sada, ukoliko bi došao još koji napadač...
Smatram da mi ne treba ovo ukoliko
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kakav novi napadac.Halo ljudi jel ko razmislja da financijski Fair-Play kuca na vrata.Novi napadac ce doci u City ako se neko od dvojca Tevez-Dzeko bude presao u drugi klub.City ce biti aktivan na trzistu ali samo u slucaju prodaje nekog igraca.Mozda se kupi sta ali jeftinije.zizu1991 je napisao/la:Edin je u svakom smislu postao joker s klupe - dvosmisleno rečeno, još sada, ukoliko bi došao još koji napadač...
Pa o tome govorim, mislim da ti kao simpatizer Man. Citya znaš trenutnu situaciju u klubu, klub ima 7 napadača
uz 4 koja su u klubu, tu su također ( Adebayor, Roque Santa Cruz, i mladi Guidetti ) šta će s njima biti , to tek treba da se vidi
To je to, kupovati će, to je sigurnotevezito je napisao/la:Mozda se kupi sta ali jeftinije.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.