napreduje se konstantno i rezultatski i organizacijski,doduse ne ujednacenim tempom ali se napreduje,ali opet valjda se raja nafura gledajuci ove neke mega-giga klubove pa konta da im mi mozemo nesto slicnojug-onostalgicar je napisao/la:8 miliona budzet
i jos koju dugu iznad stadiona
i ciku koji ce da djeli poklone
de ba okanite se gluposti nikad gora situacija u svijetu nije bila a vi hocete napredak i to ne bilo kakav
ajmo glavu iz oblaka dosta vas je sanjara
-.-
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Amoxicillin
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Pa ako izborimo grupnu fazu dobijamo 8. miliona €, ali "ako" izborimo.

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
-
- Kontakt:
Realno imamo dobre sanse da prodjemo dalje, mozda cak bolje nego protiv Sheriff-a, ja mislim da smo svi svjesni da smo tu negdje sa Mariborom i mozemo i proci lahko i isto tako lahko i ispasti, i mislim da je bolje da se pravi euforija da se igraci nafuraju pa i ako se ispadne nije tragedija, svi smo svjesni da su oni iskusniji, imaju veci budzet u svakom slucaju su nosioci tako da su favoriti i to je ocekivano, al ko kaze da se ne moze igrat ne bih se slozio, sa svakim se moze igrat evo i Euro je pokazao i mislim da u ovakvim utakmicama igraju muda, a ne pare ko se bude vise borio i zalago proci ce dalje, jer kvaletite igraca i same lige ne odskace od nase tako da ko bude se vise zalago ima dobre sanse da prodje, ma da ima i faktor srece koji bi nas mogao posluzit, al u svakom slucaju nase je da ih bodrimo u u Sloveniji i ovdje i da se i mi i oni pokazemo u najboljem svjetlu
Amoxicillin je napisao/la:Elegant je napisao/la:Pa ako izborimo grupnu fazu dobijamo 8. miliona €, ali "ako" izborimo.pa mene kad bi poslali na teren i rekli..8 milki eura dobijamo..pa pojeo bi travu uzduz i poprijeko i oglođ'o stative
Kada bi Zeljo usao u grupnu fazu Lige Prvaka to bi bilo fenomenalno za bh sport,kad se samo sjetim Bate Borisova,Anarthosisa i ostalih to nije niti malo nerealno uz povoljan zdrijeb i realno mnogo srece!
Sretno ,kad bi 8 mil eura se pojavilo vjerujem da bi se javili svi dugogodisnji clanovi upravnog odbora jos od 1995!

Naplata dugova i kome treba i kome ne treba.bekicamir je napisao/la:Kada bi Zeljo usao u grupnu fazu Lige Prvaka to bi bilo fenomenalno za bh sport,kad se samo sjetim Bate Borisova,Anarthosisa i ostalih to nije niti malo nerealno uz povoljan zdrijeb i realno mnogo srece!Amoxicillin je napisao/la:Elegant je napisao/la:Pa ako izborimo grupnu fazu dobijamo 8. miliona €, ali "ako" izborimo.pa mene kad bi poslali na teren i rekli..8 milki eura dobijamo..pa pojeo bi travu uzduz i poprijeko i oglođ'o stative
Sretno ,kad bi 8 mil eura se pojavilo vjerujem da bi se javili svi dugogodisnji clanovi upravnog odbora jos od 1995!

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Da je nama izboriti trece pretkolo, bilo bi savrseno. U trecem pretkolu se trebamo nadati da dobijemo Helsingborgu koji ce naredne godine imati manji koeficijent od nas (ima onu sezonu 2007/08 gdje zaradio preko 8,000 koeficijenta i tako ga nabio i jedino zbog toga je jos ove godine nosioc) i trenutno ne igra na tom nivou iz tih godina. Vjerujte, prolaskom u nas san, tj grupnu fazu lige prvaka ove godine bi nam donijelo preko 9,3 miliona € (koliko bi iznosilo u sezonu 2010/11 i kada bi sve utakmice u grupnoj fazi izgubili), ja mislim da bi ta cifra bila blize 10-12 miliona € i prvo bi zahtjevao isplatu dugova prema drzavi.
Ali neka, da se malo spustimo, a to jeste da obezbjedimo barem prolazak u trece pretkolo LP i ja sam vec poprilicno sretan za ovu godinu i onda da preko play-offa LE pokusamo doci u grupnu fazu LE, a naredne godine da pokusamo ciljati na play-off lige prvaka.
Ali neka, da se malo spustimo, a to jeste da obezbjedimo barem prolazak u trece pretkolo LP i ja sam vec poprilicno sretan za ovu godinu i onda da preko play-offa LE pokusamo doci u grupnu fazu LE, a naredne godine da pokusamo ciljati na play-off lige prvaka.
kako pricate o LP i EL ko da smo se vec kvalifikovali, a mi nismo jos ni maribor prosli... 

Cinjenica je da u zadnje vrijeme olako izgubimo nekog od talentiranih juniora i to je na zalost tako. Medjutim, ako se nekome od tih igraca, konkretno Zoloticu pruza sansa u prvom timu i momak to sasvim solidno odradjuje, kod nekih navijaca to i dalje izaziva sumnje u njegovu kvalitetu, a isti zele da nam talentovana djeca nigdje ne odlaze. Fakat ne kontam. Pa isti Zola u pocetku svoje profi karijere pokazuje skoro pa duplo vise od sve jednog naseg igraca, koji je dosao iz naseg omladinskog pogona. Jednostavno momku trebamo dati ogromnu podrsku. Finale KUP-a je odigrao dosta dobro i logika je da ce i dalje biti samo jos bolji. Utakmica sa Mariborom je idealna prilika da uletimo u grupnu fazu Euro lige, koja nam garantira nekoliko europskih utakmica i super zaradu za nase uslove. Takodjer molim dragog Boga da se Dzeko opet proda, jer niste ni svjesni sta bi nam ta lova znacila.
PS. Sta je sa Antolovicem? Jucer ga ni na klupi nisam vidio.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
tu je on, samo su prednost dobili bukvic i karic jucer, sve varijante se vjerovatno isprobavaju, uglavnom on je prvi golman naredne sezone aBdMinhi je napisao/la:Cinjenica je da u zadnje vrijeme olako izgubimo nekog od talentiranih juniora i to je na zalost tako. Medjutim, ako se nekome od tih igraca, konkretno Zoloticu pruza sansa u prvom timu i momak to sasvim solidno odradjuje, kod nekih navijaca to i dalje izaziva sumnje u njegovu kvalitetu, a isti zele da nam talentovana djeca nigdje ne odlaze. Fakat ne kontam. Pa isti Zola u pocetku svoje profi karijere pokazuje skoro pa duplo vise od sve jednog naseg igraca, koji je dosao iz naseg omladinskog pogona. Jednostavno momku trebamo dati ogromnu podrsku. Finale KUP-a je odigrao dosta dobro i logika je da ce i dalje biti samo jos bolji. Utakmica sa Mariborom je idealna prilika da uletimo u grupnu fazu Euro lige, koja nam garantira nekoliko europskih utakmica i super zaradu za nase uslove. Takodjer molim dragog Boga da se Dzeko opet proda, jer niste ni svjesni sta bi nam ta lova znacila.
Za zivot cijeli!
Mi svo vec daleko iznad ostalih u nasoj drzavi i to je dobro... takodje dobro je da nam na kraju svake sezone ne osipa se kadar i da imamo igrace koji se znaju i rade svi kao braca na terenu.... pojacanja nam ne trebaju, vi hocete pojacanja, a gdje da se nadje slobodan igrac... a da je dobar, jos Boga pitaj kako bi se on snasao i uklopio... sad da kupujemo igrace i to je veliki rizik, mada u buducnosti ce se i to desiti 100%... samo opusteno momci dok je Amar tu ja se ne sikiram, nego sad fino uzivajte i ocekujte tekme LS... jer idemo dalje... i nemojte mi tih prica o parama majke vam pojma vi nemate mnogi od vas kako i sta... SAMO BI VI DA PARE RASTU NA GRANI.... NEMA TOGA sto se zaibretih beze... Ljudi nije ja imam neki osjecaj da cemo mi zaigrat ko nikad u zivotu i idemo u grupnu fazu LS ili LE...
Usput ste mogli jedan lajk puci ovdje ako vam mrsko nije
ako vam se svidja wall, ako ne svidja nemojte
" onclick="window.open(this.href);return false;
Usput ste mogli jedan lajk puci ovdje ako vam mrsko nije
ako vam se svidja wall, ako ne svidja nemojte
" onclick="window.open(this.href);return false;
Da li ste znali da će 18. jula Amar Osim proslaviti 45. rođendan, isti dan plavi igraju prvu utakmicu protiv Maribora. Nadamo se da će biti razloga za dvostruko slavlje, uostalom, navikli smo da slavimo duplo. 

e vala, moramo ga ispostovati, kako mi navijaci, tako i igraci na terenunime_tm87 je napisao/la:Da li ste znali da će 18. jula Amar Osim proslaviti 45. rođendan, isti dan plavi igraju prvu utakmicu protiv Maribora. Nadamo se da će biti razloga za dvostruko slavlje, uostalom, navikli smo da slavimo duplo.

Nadam se da i igraci to znaju, kud ces bolji poklon za sefa nego povoljan rezultat.
U Mariboru 0:0, a na Kosevu da ih dovrsimo.
U Mariboru 0:0, a na Kosevu da ih dovrsimo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pioniri dobili 3:0 i postali prvaci BiH (ukupni rezultat 6:2). Mulalić ih je fino posložio, odlična generacija sa dva predobra vezna igrača koji bi mogli napraviti lijepe karijere.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- corleone87
- Kontakt:
ma samo zabiti gol u Maribor ali ne primiti vise od dva gola 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Maa ja 

Interesuje me hocu li moci u klubu kupiti ulaznici za tekmu u Mariboru? Ako neko ima vise informacija oko karata nek postavi. Cuo sam nesto centrotrans zeli da organizuje i da ce u paketu ko bude isao busom biti uracunata i karta ali nisam siguran. Ja bih isao automobilo i tio bih kartu kod nas kupiti. Prociotao sam na forumu NK Maribora da su karte za njihove navijace 4, 6 i 10 eura, a za gostujuce navijace 20 eura. Ovo uzmite sa rezervom jer je onaj njihov jezik malo nerazumljiv.
"Truth begins in lies."
Ej ljudi jucer sam u Kiseljaku vidio Nijemu imal ko informaciju o njemu
Ima, potpisao u Australiji, ovdje na odmoru. Ko da gledam da pokušava nagovorit trebu da ide s njim u Australiju, ako već nije. Ovo nije provjerena informacija, da ne bi bilo zabune.Osimm je napisao/la:Ej ljudi jucer sam u Kiseljaku vidio Nijemu imal ko informaciju o njemu

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- pintol_TM87
- Kontakt:
odvojeno ce biti karte za tekmu i prevoz..barem ja mislim da je tako..a karta je mislim 10 eura a ne 20...fibonacci je napisao/la:Interesuje me hocu li moci u klubu kupiti ulaznici za tekmu u Mariboru? Ako neko ima vise informacija oko karata nek postavi. Cuo sam nesto centrotrans zeli da organizuje i da ce u paketu ko bude isao busom biti uracunata i karta ali nisam siguran. Ja bih isao automobilo i tio bih kartu kod nas kupiti. Prociotao sam na forumu NK Maribora da su karte za njihove navijace 4, 6 i 10 eura, a za gostujuce navijace 20 eura. Ovo uzmite sa rezervom jer je onaj njihov jezik malo nerazumljiv.
al ajd znat ce sve za koji dan...bitno je da si ti nanijetio da ides

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.