To i jeste najveci razlog sto ga dovodimo, plata mu je mala navodno oko 2 mil. sto je naravno sjajno za ovakvog back-up igraca i dosao je besplatno. Ovo je bio cist transfer da se sto bolje prode sa finansijkog aspekta jer nam trebaju pare za WC napadaca sto smo ovdje nebrojeno puta ponovili i mislim da je uraden najbolji moguci posao ako potpise naravno.Warrick je napisao/la:Ne znam jeste li mu puno para dali,ali Lucio ce vam dobro doci,i Pirlo je imao 3 lose sezone u Milanu pojeo mi je zivaca i zivaca sa svojim hodanjem,oa nadje novi izazov kod vas i proigra opet ko nekad,tako da ne mora da znaci da ce vam Lucio biti los dobar je to stoper.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- 10DelPiero
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
To što je Isla navodne rekao cista je glupost, nije ni on lud da takve stvari govori a vezao se za Juventus 5 godina. Te rijeci su izvucene iz konteksta ...
Neka Lucia, valja ce njegove godine i steceno iskustvo u narednoj sezoni. Marotta opet radi odlican posao jer ce Lucio pod palicom Kontea biti bolji nego u predhodnoj sezoni. Opet dobar posao najboljeg transfer gurua
Neka Lucia, valja ce njegove godine i steceno iskustvo u narednoj sezoni. Marotta opet radi odlican posao jer ce Lucio pod palicom Kontea biti bolji nego u predhodnoj sezoni. Opet dobar posao najboljeg transfer gurua
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
- Zenichanin
- Kontakt:
Del Piero poslao otvoreno pismo navijačima Juventusa
"Ovdje završava moj put. Danas je posljednji dan mojeg ugovora s Juventusom (30.6.). Ovo nije neka novost, ali znajući da danas sve završava ima poseban utjecaj na mene. Nisam tužan, ne žalim za ničime. Imao sam dovoljno vremena da se osvrnem na svoju posljednju sezonu, ali i na sve prethodne, te da shvatim kako sam živio svoj san. Svi trenuci, sreća, tuga, slavlje, bijes... sve mi je to danas pred očima. Prije nego sam otišao na odmor, ispraznio sam svoj ormarić u svlačionici i prošetao posljednji put po travnjaku gdje ste me toliko mjeseci čekali u nadi da ćemo se slikati, da ćete dobiti autogram ili barem pozdrav. Čekali ste po kiši, suncu, snijegu i ledu... Sada sam ja taj koji vas pozdravlja i zahvaljuje na svemu, baš kao što ste to vi radili za mene. Igrači prolaze, ali Juventus ostaje. Ostajete vi, vi ste Juventus. Od sutra više nisam igrač Juventusa, ali uvijek ću biti jedan od vas. Sada počinje nova avantura za mene. Arrivederci! Hvala vam na svem! Alessandro."
"Ovdje završava moj put. Danas je posljednji dan mojeg ugovora s Juventusom (30.6.). Ovo nije neka novost, ali znajući da danas sve završava ima poseban utjecaj na mene. Nisam tužan, ne žalim za ničime. Imao sam dovoljno vremena da se osvrnem na svoju posljednju sezonu, ali i na sve prethodne, te da shvatim kako sam živio svoj san. Svi trenuci, sreća, tuga, slavlje, bijes... sve mi je to danas pred očima. Prije nego sam otišao na odmor, ispraznio sam svoj ormarić u svlačionici i prošetao posljednji put po travnjaku gdje ste me toliko mjeseci čekali u nadi da ćemo se slikati, da ćete dobiti autogram ili barem pozdrav. Čekali ste po kiši, suncu, snijegu i ledu... Sada sam ja taj koji vas pozdravlja i zahvaljuje na svemu, baš kao što ste to vi radili za mene. Igrači prolaze, ali Juventus ostaje. Ostajete vi, vi ste Juventus. Od sutra više nisam igrač Juventusa, ali uvijek ću biti jedan od vas. Sada počinje nova avantura za mene. Arrivederci! Hvala vam na svem! Alessandro."
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
- L'Avvocato
- Kontakt:
Žure pred ruduGaziHusrevbeg je napisao/la:Samo da mi je znati ko su admini po ovim fb grupama pa objavljuju da je Lucio i zvanično igrač Juventusa.
Nadam se da neće doći ... jednostavno ga ne gotivim.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Buffon je u proteklih 359 dana odigrao 44 utakmica, nije zabilježio ni jedan poraz, a primio je svega 19 golova. Čim ima konkurentan tim, nema mu ravnog.
Jednostavno, najveći svih vremena!

Jednostavno, najveći svih vremena!
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Lucio ako dodze cisto gledajuci kvalitetu igraca smatram da je to fin potez medzutim kad napravi prvi "glupi" karton mislim da nece smjeti po gradu prosetat.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Danas ce da se ozvanice Isla, Asamoah, i toliko prizeljkivani nadam se Pogba 
Alessandro Del Piero !
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Prije da će u ponedjeljak ili utorak, jer ipak nedjelja je neradni dan, a i danas je sve u znaku večerašnjeg finala. 
Željezničar ale!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ja u ponedjeljak, 01.07. pa sam malo pozurio.
malo off. igrao sam onu formaciju na PES-u i mogu ti reci da mi dobro izgleda ali mora proci glavni ispit a to je protiv buraza
Buffon
Lichtsteiner(RB)-Barzagli/Bonucci(CD)-Chiellini(CD)-De Ceglie(LB)
Vidal(CMF)-Pirlo(CMF)-Marchisio(CMF)
Giovinico(AMF)
Matri(CF) Vucinic(SS)
sa malim izmjenama
malo off. igrao sam onu formaciju na PES-u i mogu ti reci da mi dobro izgleda ali mora proci glavni ispit a to je protiv buraza
Buffon
Lichtsteiner(RB)-Barzagli/Bonucci(CD)-Chiellini(CD)-De Ceglie(LB)
Vidal(CMF)-Pirlo(CMF)-Marchisio(CMF)
Giovinico(AMF)
Matri(CF) Vucinic(SS)
sa malim izmjenama
Alessandro Del Piero !
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pa danas je 01. 07. a u ponedjeljak 02.07.
Giovinco mi je neiskorišten u sredini, ja njega uvijek stavim na stranu, iako sam ga u posljednje vrijeme izbacio iz prve postave, u onoj formaciji su mi u napadu bolji Matri i Vučinić, imaju bolji šut, a i mnogo su bolji u skok igri, jer često zabijam iz kornera i ubačaja sa strana.
De Ceglie mi je isto počeo lijevo igrati.
Isla mi nekako godi pa mi ga žao ostaviti na klupi, dok nikad nisam bio neki Giov miljenik.
Jesi li ti primjetio da neko pokušava da privuče našu pažnju na Milanovoj temi?

Giovinco mi je neiskorišten u sredini, ja njega uvijek stavim na stranu, iako sam ga u posljednje vrijeme izbacio iz prve postave, u onoj formaciji su mi u napadu bolji Matri i Vučinić, imaju bolji šut, a i mnogo su bolji u skok igri, jer često zabijam iz kornera i ubačaja sa strana.
De Ceglie mi je isto počeo lijevo igrati.
Isla mi nekako godi pa mi ga žao ostaviti na klupi, dok nikad nisam bio neki Giov miljenik.
Jesi li ti primjetio da neko pokušava da privuče našu pažnju na Milanovoj temi?
Željezničar ale!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Znam znam nego kazem 01.07. a nedjelja pa sam ja malo pozurio jer je danas zvanicno otvoren prelazni rok a predstavljanje ce ipak biti 02.07 ponedjeljak
Ma meni je uvijek bio drag i a dobar mi je u sredini brz i okretan taman da moze proci 2-3 igraca jos je speed merchant nego odosmo mi u off da ne duzimo dalje odoh spavat pa valjda neke vijesti sutra budu, da nas Marotta iznenadi pa predstavi Van Persia/Dzeku na nedjelju tj danas
Ma meni je uvijek bio drag i a dobar mi je u sredini brz i okretan taman da moze proci 2-3 igraca jos je speed merchant nego odosmo mi u off da ne duzimo dalje odoh spavat pa valjda neke vijesti sutra budu, da nas Marotta iznenadi pa predstavi Van Persia/Dzeku na nedjelju tj danas
Alessandro Del Piero !
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Sad pročitah na TuttoJuve da je zvanično predstavljanje Isle i Asamoaha u utorak, 3. jula. 
Željezničar ale!
Šta reci, koju poruku poslati za tvoj avatar?
Kada se sjetim kakva je to bila odbrana Gigia...
Kada se sjetim kakva je to bila odbrana Gigia...
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Nek' crknu dušmani.
Panterska, jedna od najboljih u karijeri, 2 odbrane u 2 sekunde, bio je brži od svjetlosti.
Panterska, jedna od najboljih u karijeri, 2 odbrane u 2 sekunde, bio je brži od svjetlosti.
Željezničar ale!
Sutra bi Lucio trebao potpisati za Juventus...
Valjda ce ovim transferom biti kompletirana odbrana za sledecu sezonu. Sigurno da dobijamo kvalitet vise jednim ovakvim igracem koju u svakom trenutku moze biti dostojna zamjena. Nasi igraci stjecu nova iskustva na Euru sto ce povecati njihovo samopuzdanje, tako da odbrana Juventusa u ovoj sezoni treba biti jos bolja i cvrsca...
Cekamo napadaca i pripreme mogu poceti za novu sezonu, dok ce neki na odmor nakon pobjede (aBd) na EURU 2012
Valjda ce ovim transferom biti kompletirana odbrana za sledecu sezonu. Sigurno da dobijamo kvalitet vise jednim ovakvim igracem koju u svakom trenutku moze biti dostojna zamjena. Nasi igraci stjecu nova iskustva na Euru sto ce povecati njihovo samopuzdanje, tako da odbrana Juventusa u ovoj sezoni treba biti jos bolja i cvrsca...
Cekamo napadaca i pripreme mogu poceti za novu sezonu, dok ce neki na odmor nakon pobjede (aBd) na EURU 2012

Uz Milita, najbolji igrač Intera i po ocjenama i po svemu prošle sezone, ali eto...

Među 15 najbolje ocjenjenih igrača u ligi i apsolutno mi nije jasno, osim finansijskog dijela u raspalom Interu, zašto ga pustiše. Nemaju para, moraju malo rasteretit budžet, još će i Maicona dati, pa se mogu za EL borit
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Telenovela Pogba nikada da se završi, naime, najvjerovatnije da potpisa neće biti još do kraja Jula jer će igrati na EP U-19 koji počinje 3.7.
Šteta, nadao sam se da će biti tu od početka priprema pa da ga Conte malo zapazi, ovako
.
3 Juli Srbija-Francuska u 17:45
6 Juli Francuska-Hrvatska u 15:30
9 Juli Francuska-Engleska u 19:00
Mogao bi ES ovo prenositi, pa da ga vidimo na djelu, nadam se da će ispasti u grupi.
Šteta, nadao sam se da će biti tu od početka priprema pa da ga Conte malo zapazi, ovako
3 Juli Srbija-Francuska u 17:45
6 Juli Francuska-Hrvatska u 15:30
9 Juli Francuska-Engleska u 19:00
Mogao bi ES ovo prenositi, pa da ga vidimo na djelu, nadam se da će ispasti u grupi.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Del Piero poslao otvoreno pismo navijačima Juventusa
Legendarni talijanski nogometaš Alessandro Del Pierro poslao je otvoreno pismo navijačima Juventusa, nakon što je na manje od 24 sata udalje od napuštanja kluba u kojem je proveo 19 godina svoje karijere...
Uprava prvaka Italije odlučila je ne produljiti suradnju s klupskom legendom, iako je ovaj bio vjeran istom gotovo puna dva desetljeća. Del Piero je pismom želio zahvaliti navijačima "bianconera" koji su toliko godina bili uz njega i klub, pa i u trenucima kada su dotakli samo dno (Serie B).
"Ovdje završava moj put. Danas je posljednji dan mojeg ugovora s Juventusom (30.6.). Ovo nije neka novost, ali znajući da danas sve završava ima poseban utjecaj na mene. Nisam tužan, ne žalim za ničime. Imao sam dovoljno vremena da se osvrnem na svoju posljednju sezonu, ali i na sve prethodne, te da shvatim kako sam živio svoj san. Svi trenuci, sreća, tuga, slavlje, bijes... sve mi je to danas pred očima. Prije nego sam otišao na odmor, ispraznio sam svoj ormarić u svlačionici i prošetao posljednji put po travnjaku gdje ste me toliko mjeseci čekali u nadi da ćemo se slikati, da ćete dobiti autogram ili barem pozdrav. Čekali ste po kiši, suncu, snijegu i ledu... Sada sam ja taj koji vas pozdravlja i zahvaljuje na svemu, baš kao što ste to vi radili za mene. Igrači prolaze, ali Juventus ostaje. Ostajete vi, vi ste Juventus. Od sutra više nisam igrač Juventusa, ali uvijek ću biti jedan od vas. Sada počinje nova avantura za mene. Arrivederci! Hvala vam na svem! Alessandro.", stoji u pismu koje je objavio Corriere dello Sport. RESPECT MAJSTORE !
PS:Lucio je idiot ! sto se tjesite ?
Legendarni talijanski nogometaš Alessandro Del Pierro poslao je otvoreno pismo navijačima Juventusa, nakon što je na manje od 24 sata udalje od napuštanja kluba u kojem je proveo 19 godina svoje karijere...
Uprava prvaka Italije odlučila je ne produljiti suradnju s klupskom legendom, iako je ovaj bio vjeran istom gotovo puna dva desetljeća. Del Piero je pismom želio zahvaliti navijačima "bianconera" koji su toliko godina bili uz njega i klub, pa i u trenucima kada su dotakli samo dno (Serie B).
"Ovdje završava moj put. Danas je posljednji dan mojeg ugovora s Juventusom (30.6.). Ovo nije neka novost, ali znajući da danas sve završava ima poseban utjecaj na mene. Nisam tužan, ne žalim za ničime. Imao sam dovoljno vremena da se osvrnem na svoju posljednju sezonu, ali i na sve prethodne, te da shvatim kako sam živio svoj san. Svi trenuci, sreća, tuga, slavlje, bijes... sve mi je to danas pred očima. Prije nego sam otišao na odmor, ispraznio sam svoj ormarić u svlačionici i prošetao posljednji put po travnjaku gdje ste me toliko mjeseci čekali u nadi da ćemo se slikati, da ćete dobiti autogram ili barem pozdrav. Čekali ste po kiši, suncu, snijegu i ledu... Sada sam ja taj koji vas pozdravlja i zahvaljuje na svemu, baš kao što ste to vi radili za mene. Igrači prolaze, ali Juventus ostaje. Ostajete vi, vi ste Juventus. Od sutra više nisam igrač Juventusa, ali uvijek ću biti jedan od vas. Sada počinje nova avantura za mene. Arrivederci! Hvala vam na svem! Alessandro.", stoji u pismu koje je objavio Corriere dello Sport. RESPECT MAJSTORE !
PS:Lucio je idiot ! sto se tjesite ?
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Je li ovo furka na onaj fazon što smo svi namjerno postavljali sliku sa pojačanjima intera, jer ovo je već 4-5 put da je ovo pismo postavljeno?!
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.