Fabregas ,Iniesta ,SilvaViking je napisao/la:Igrace Spanija sa 3 napadaca, takve su najave...
FINALE EP: Italija - Španija
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: FINALE EP: Italija - Španija
ZZ
To nisu napadaci, sigurno brko znamoj uzor-S.G je napisao/la:Fabregas ,Iniesta ,SilvaViking je napisao/la:Igrace Spanija sa 3 napadaca, takve su najave...![]()
FORZA NAPOLI
Ma idemo do penala, zabiberite finale da bude što zanimljivije.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
jaoo ljudii sta ste vi sve ovdje nadrobili
portugal je trkacki odgovorio spancima,i to im se isplatilo do penala,mislim i da bi im njemacka isto tako odg. ali bojim se da italija to ne ce biti u mogucnosti da uradi,i nemojte poredi prvu utakmicu,jer sjetimo se kako su spanci odigrali prvu na svijetskom kontra svice pa kako zavrsise,ne volim ih,daleko od toga,ali mislim da ce ovo sutra spanci uzeti kako god
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
- anonymousHD
- Kontakt:
orLL je napisao/la:Volio bih tebi u inat da Italija pobijedi baš radi tog tvog primitivnog mišljenja.anonymousHD je napisao/la:Čuj šanse 50:50,![]()
. Španija je aspolutni favorit i ponovo će biti prvaci Evrope. Italija im meda ne može.
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 01 jul 2012, 22:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Dominirala je i Barcelona,pa se usra k'o grlica ove sezone.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Silva ---> Pedro
Fabregas ----> Torres
Idealno
Fabregas ----> Torres
Idealno
I nije ih stid ovakvu formaciju staviti kao 4:3:3Viking je napisao/la:
Večeras će Italija da odradi blaži trening
Ne znam samo zašto vas većina misli da će žabari "lagano" da pobijede Španiju? 
- Titova-Juga
- Kontakt:
Imaju dva scenarija.
Ako Italija osvoji, (ovi najveci mrzitelji i kriticari ce malo popustiti), ostali traziti dlaku u jajetu kako su malo zabili, malo pobjeda ostvarili i opet ti "hinjavi" Talijani osvojili.
Ako osvoji Spanjolska, onda ce se tek i ovi najveci hejteri Azzurra razbudit i srati kako Italija uopste nije ni trebala biti u finalu.
Kako god, admina + moderatore ceka hrpa posla, u to sam siguran.
A Azzurri su samim dolaskom u finale premasili moja skromna ocekivanja, igraju prelijepo pod Prandellijem cijelo prvenstvo.
Ako Italija osvoji, (ovi najveci mrzitelji i kriticari ce malo popustiti), ostali traziti dlaku u jajetu kako su malo zabili, malo pobjeda ostvarili i opet ti "hinjavi" Talijani osvojili.
Ako osvoji Spanjolska, onda ce se tek i ovi najveci hejteri Azzurra razbudit i srati kako Italija uopste nije ni trebala biti u finalu.
Kako god, admina + moderatore ceka hrpa posla, u to sam siguran.
A Azzurri su samim dolaskom u finale premasili moja skromna ocekivanja, igraju prelijepo pod Prandellijem cijelo prvenstvo.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Forzza Italy!!! 
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Samo molit Boga da Spanija ne dadne prvi gol. U tom slucaju ce bit grozna utakmica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Samo molit Boga da Spanija ne dadne prvi gol. U tom slucaju ce bit grozna utakmica.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Ah što je ovo lijepo čitati i smijati se
kakvi simpatizeri Italije i Španije
Volio bih da se jednom mi plasiramo na veliko takmičenje, pa makar da u grupnoj fazi odmorim od simpatizera ostalih nacija
Volio bih da se jednom mi plasiramo na veliko takmičenje, pa makar da u grupnoj fazi odmorim od simpatizera ostalih nacija
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Španija nikad nije pobijedila Žabare,a Španci nikada NISU izgubili jedno veliko finale..biće jako zanimljivo.
Cartman je napisao/la:Samo molit Boga da Spanija ne dadne prvi gol. U tom slucaju ce bit grozna utakmica.
Istina... Spanci su u stanju da po potrebi, spuste, pojacaju ritam utakmice u zavisnosti od rezultata, poenta je da se u 99% slucajeva oni pitaju. Poenta njihovog srednjeg reda jeste da umrtve igru i iznanadnom promjenom ritma ugroze pomalo "uspavanog" protivnika ali im u tome pomazu i protivnici, svi protiv Spanije odstupaju od igre kojom se suprotstavljaju ostalim rivalima i pokusavaju sa parkiranjem autobusa... tesko je u takvim situacijama ocekivati visok ritam. Nije sve do Spanaca kako pojedini ovdje pisu . Nego ,sto se tice utakmice,nadam se otvorenoj igri Italijana,nadam da ce biti dobra tekma s dosta golova.Po mogucnosti vise u mrezi Bufonna
Takođe,mislim da je Furija favorit,njeni igraci imaju masu ovakvih utakmica u nogama za razliku od Talijana .
Sto se tice sastava ,ocekujem da ce poceti s Torresom,koji je i pored svega, mislim u dobroj formi .
Istian,nije to onaj Torres iz Atletica i Liverpoola,ali u zadnje vrijeme dobro je igrao za Chelsea,zabio je dva komada Irskoj . Uglavnom,da ne davim vise ,viva espagna i vamos a por zabari
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
[youtube][/youtube]Tuzla950 je napisao/la:Španija nikad nije pobijedila Žabare,a Španci nikada NISU izgubili jedno veliko finale..biće jako zanimljivo.
Ovo je POBJEDA. Sve ostalo su gluposti. Spanija ce i veceras dobit.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Gdje mogu naći onu statistiku iz prve utakmice? Zanima me posjed lopte kakav su tad Španci imali, kladionica jbg. 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To je ta tekma, valjdamandraX je napisao/la:Gdje mogu naći onu statistiku iz prve utakmice? Zanima me posjed lopte kakav su tad Španci imali, kladionica jbg.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.