FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

exbabilon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la exbabilon » 01 jul 2012, 11:30

bekicamir je napisao/la:Kada prvu utakmicu igra Zeljeznicar i gdje se igra?!
18. u Mariboru.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 01 jul 2012, 11:36

Ovaj Markovic sto je dosao u Zrinjski,lani za vas odigrao samo par utakmice,tko je igrao vam desnog beka,znam da je Markovic sezonu prije bio standaran igrac u Zelji?

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 01 jul 2012, 11:42

bekicamir je napisao/la:Ovaj Markovic sto je dosao u Zrinjski,lani za vas odigrao samo par utakmice,tko je igrao vam desnog beka,znam da je Markovic sezonu prije bio standaran igrac u Zelji?

B.colic
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 01 jul 2012, 12:38

[youtube][/youtube]

Maribor protiv ukrajinaca zadnje 2 njihove tekme...
Iz prilozenog se vidi da je sjajna saradnja Tavares-Velikonja i da im je Tavares glavni "razigravac"
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 jul 2012, 12:41

Namucit ce nas Maribo jako tesko ce biti, brime me sto je šef rekao da smo protiv Sirokog i Olimpika bili kriminalno losi. :| Valjda ce se sada u Austriji stvari popraviti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 01 jul 2012, 12:59

Elegant je napisao/la:Namucit ce nas Maribo jako tesko ce biti, brime me sto je šef rekao da smo protiv Sirokog i Olimpika bili kriminalno losi. :| Valjda ce se sada u Austriji stvari popraviti.
Bice tesko komsije protiv njih bgm, ali aBd ja se nadam da cete vi proci jer mozete vi to i nek vam je sa srecom.. :P
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 jul 2012, 13:01

@ boccacio, predložio bih ti da, ono što misliš postati u jednom postu, podjeliš na 3 posta, lakše je raji za čitati :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 01 jul 2012, 13:08

hvala komsije sretno i vama protiv ovih maltezana pa onda i protiv levskog aBd ;)
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

bambur
Kontakt:

Post Postao/la bambur » 01 jul 2012, 13:13

Na neku tradiciju iz nekih sretnijih vremena možemo proći glat, ali Bogami su se stvari u zadnjoj deceniji jako promijenile naš fudbal je krenuo nizbrdicom dok slovenci ipak imaju neki kontinuitet rezultata bez obzira što ih mi nazivamo skijašima i slicno mislim da ce biti velika muka za nas ali se nadam prolazu

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 01 jul 2012, 13:23

corleone87 je napisao/la:hvala komsije sretno i vama protiv ovih maltezana pa onda i protiv levskog aBd ;)
Hvala komsije moje lijepe i drage ma vi ste sila nasa.. :D
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 01 jul 2012, 13:24

bambur je napisao/la:Na neku tradiciju iz nekih sretnijih vremena možemo proći glat, ali Bogami su se stvari u zadnjoj deceniji jako promijenile naš fudbal je krenuo nizbrdicom dok slovenci ipak imaju neki kontinuitet rezultata bez obzira što ih mi nazivamo skijašima i slicno mislim da ce biti velika muka za nas ali se nadam prolazu
Cuj krenuo nizbrdicom ne pricaj gluposti zivota ti

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 01 jul 2012, 13:27

@boccacio druže slažem se ja sa tobom povodom skoro svega. Nisi me shvatio u par detalja. Ja sam ti već rekao da bi ja plaćao odštetea za mlađe igrače (pa i za starije ako ispadnu po nižoj cijeni (ali to je vrlo teško) a da su taj kvalitet jer im mi možemo povećati cijenu) do jedno 100.000 pa i više kad je ogroman talenat. U mom zadnjem post-u ja sam govorio o igračima koji bi bili pojačanja i koji su na svojoj relanoj cijeni. Vjeruj ti meni da ne bi Varaždin tražio za Kvesu baš onoliko koliko vrijedi, možda nijansu manje. Tako i svi ostali, jer hrvatska liga na cijeni većoj nego naša. Ja ti kažem da je max koji mogu dostići igrači Želje trenutno 500.000EUR. Igrače mi možemo kupovati samo po nižoj cijeni od te i to ako procjenimo da bi on mogao biti taj koji će dostići ovu maximalnu. Ali taj nije trenutno pojačanje, jer da je sad u formi da upadne u prvih 11 za njega bi i taj klub iz regije tražio preko ovih 500.000EUR, sem možda neki klubovi iz Makednoije i ALbanije jer su te lige iza naše. Što se tiče naše lige odatle bi ih mogli dovoditi jer su im niže cijene u drugim klubovima ali složili smo se da takvog nema ili su rijetki u BiH i ti rijetki igraju za Široki, Sarajevo ili Borac. Eh sad skauting u Africi i to i tu se slažem da bi trebali imati ali... I za plate isto me nisi shvatio jer govorio sam o igračima isitih kvaliteta. Zato sam i rekao za Muslimovića jer je on većih kvaliteta pa bi i veća plata bil alogična isto kao što je sad ok da Zeba ima veću od Ćutuka. Ali ako dvovdimo igrača iz Hrvatske ili Srbije Zebinih kvaliteta, on je tamo garant imao veću platu pa to očekuje i ovdje sem ako nije svjestan manjeg standarda kod nas. To je ovaj problem Nyema. On kad ode u Švicu sa zarađenim 5.000 EUR kod nas njemu je to 0 jer bi igrao u Švici za klub istog kvaliteta kao Željo za 10.000 EUR. Onda kad je bio na maloj cijeni odgovarao mu je Željo da se digne i prihvatio je platu kao možda Zeba ili neko (jbg ne znam plate) a sad kad može uzeti veće pare on ode u Australiju da uzume od kluba koji je možda i lošiji od nas duplo veću lovu. Ma razumijemo se ja i ti ali to je mlao teže kad čitaš. Mislim da bi mi ovo na kafi riješili za 10min.

POzdrav veliki

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 01 jul 2012, 13:28

pintol_TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Iz prilozenog se vidi da je sjajna saradnja Tavares-Velikonja i da im je Tavares glavni "razigravac"
Ukratko, naprijed dobri a nazad losi :!: :D Nadam se da ce im ovakva odbrana ostati, moze se sa njima igrati...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 01 jul 2012, 13:31

zaboljisportuBiH je napisao/la:@boccacio druže slažem se ja sa tobom povodom skoro svega. Nisi me shvatio u par detalja. Ja sam ti već rekao da bi ja plaćao odštetea za mlađe igrače (pa i za starije ako ispadnu po nižoj cijeni (ali to je vrlo teško) a da su taj kvalitet jer im mi možemo povećati cijenu) do jedno 100.000 pa i više kad je ogroman talenat. U mom zadnjem post-u ja sam govorio o igračima koji bi bili pojačanja i koji su na svojoj relanoj cijeni. Vjeruj ti meni da ne bi Varaždin tražio za Kvesu baš onoliko koliko vrijedi, možda nijansu manje. Tako i svi ostali, jer hrvatska liga na cijeni većoj nego naša. Ja ti kažem da je max koji mogu dostići igrači Želje trenutno 500.000EUR. Igrače mi možemo kupovati samo po nižoj cijeni od te i to ako procjenimo da bi on mogao biti taj koji će dostići ovu maximalnu. Ali taj nije trenutno pojačanje, jer da je sad u formi da upadne u prvih 11 za njega bi i taj klub iz regije tražio preko ovih 500.000EUR, sem možda neki klubovi iz Makednoije i ALbanije jer su te lige iza naše. Što se tiče naše lige odatle bi ih mogli dovoditi jer su im niže cijene u drugim klubovima ali složili smo se da takvog nema ili su rijetki u BiH i ti rijetki igraju za Široki, Sarajevo ili Borac. Eh sad skauting u Africi i to i tu se slažem da bi trebali imati ali... I za plate isto me nisi shvatio jer govorio sam o igračima isitih kvaliteta. Zato sam i rekao za Muslimovića jer je on većih kvaliteta pa bi i veća plata bil alogična isto kao što je sad ok da Zeba ima veću od Ćutuka. Ali ako dvovdimo igrača iz Hrvatske ili Srbije Zebinih kvaliteta, on je tamo garant imao veću platu pa to očekuje i ovdje sem ako nije svjestan manjeg standarda kod nas. To je ovaj problem Nyema. On kad ode u Švicu sa zarađenim 5.000 EUR kod nas njemu je to 0 jer bi igrao u Švici za klub istog kvaliteta kao Željo za 10.000 EUR. Onda kad je bio na maloj cijeni odgovarao mu je Željo da se digne i prihvatio je platu kao možda Zeba ili neko (jbg ne znam plate) a sad kad može uzeti veće pare on ode u Australiju da uzume od kluba koji je možda i lošiji od nas duplo veću lovu. Ma razumijemo se ja i ti ali to je mlao teže kad čitaš. Mislim da bi mi ovo na kafi riješili za 10min.

POzdrav veliki
Da bi Vraždin tražio (omaklo mi se ono ne):)

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 01 jul 2012, 13:51

bekicamir je napisao/la:Ovaj Markovic sto je dosao u Zrinjski,lani za vas odigrao samo par utakmice,tko je igrao vam desnog beka,znam da je Markovic sezonu prije bio standaran igrac u Zelji?
Markovic je prije Zelje igrao u Zrinjskom, imao je pehove u nasim euro utakmicama i Amar ga poslao na klupu. Nije los igrac a zena mu je Mostarka pa je i to razlog povratka tj.igra odake mu je zena ;)

orLL
Kontakt:

Post Postao/la orLL » 01 jul 2012, 14:12

Zel je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ukratko, naprijed dobri a nazad losi :!: :D Nadam se da ce im ovakva odbrana ostati, moze se sa njima igrati...
Realizacija Maribora = 0
Volim Zrinjski Volim Mostar !

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 01 jul 2012, 14:32

Evo i mene nakon 14.dana Banovića i to dva puta po 7.dana tj. gratis sam dobio jos 7.dana :mrgreen: :lol:
Sve u svemu pratio sam sta se desavalo i sta se pisalo, pojedinim forumašima kao sto su boccacio i zaboljisportuBiH svaka čast na postovima sa merakom sam čitao, samo brate mili malo odvajajte rečenice da je preglednije čitati :D
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 01 jul 2012, 14:36

SkyWallker je napisao/la:Evo i mene nakon 14.dana Banovića i to dva puta po 7.dana tj. gratis sam dobio jos 7.dana :mrgreen: :lol:
Sve u svemu pratio sam sta se desavalo i sta se pisalo, pojedinim forumašima kao sto su boccacio i zaboljisportuBiH svaka čast na postovima sa merakom sam čitao, samo brate mili malo odvajajte rečenice da je preglednije čitati :D
Kosmo pa sta si to uradio jebmu misa pa da si toliko zaradio odmor za Banovice? :lol: :D

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 01 jul 2012, 14:42

SkyWallker je napisao/la:Evo i mene nakon 14.dana Banovića i to dva puta po 7.dana tj. gratis sam dobio jos 7.dana :mrgreen: :lol:
šta se žališ, moj tetak nema godišnjeg već 2 godine a ti dobio 14 dana eeeeeeej bosno :mrgreen:
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 01 jul 2012, 14:44

RedDevilS je napisao/la:
Kosmo pa sta si to uradio jebmu misa pa da si toliko zaradio odmor za Banovice? :lol: :D
Dobio na nagradnoj igri "1+1 gratis" :mrgreen:
FKŽ !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, NazorUso, ristagrad i 46 gostiju.