garant neka nagradna igra samo ja nisam skontao na vrijeme

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
SkyWallker je napisao/la:![]()
![]()
![]()
garant neka nagradna igra samo ja nisam skontao na vrijemesad cu dobiti jos +7 zbog offa pooštrili su kriterije prema meni, nema nista labavo, tako da nemojte se zahebavati bezveze
Izvini u usponu je petice od Izraelaca, Čeha i Slovenaca su dokaz tome ko sve gleda fudbal majko draganime_tm87 je napisao/la:Cuj krenuo nizbrdicom ne pricaj gluposti zivota tibambur je napisao/la:Na neku tradiciju iz nekih sretnijih vremena možemo proći glat, ali Bogami su se stvari u zadnjoj deceniji jako promijenile naš fudbal je krenuo nizbrdicom dok slovenci ipak imaju neki kontinuitet rezultata bez obzira što ih mi nazivamo skijašima i slicno mislim da ce biti velika muka za nas ali se nadam prolazu
bambur je napisao/la:Izvini u usponu je petice od Izraelaca, Čeha i Slovenaca su dokaz tome ko sve gleda fudbal majko draganime_tm87 je napisao/la:Cuj krenuo nizbrdicom ne pricaj gluposti zivota tibambur je napisao/la:Na neku tradiciju iz nekih sretnijih vremena možemo proći glat, ali Bogami su se stvari u zadnjoj deceniji jako promijenile naš fudbal je krenuo nizbrdicom dok slovenci ipak imaju neki kontinuitet rezultata bez obzira što ih mi nazivamo skijašima i slicno mislim da ce biti velika muka za nas ali se nadam prolazu![]()
![]()
Nije sramota izgubiti, sramota je obrukati se to je problem, ako ti izgubis sa dva tri razlike i nekako ok. ali ako su to već petice,šestice,sedmice e onda bgm treba se za glavu uhvatiti, a razlika nije tolika u kvaliteti koliki je problem kod igraca u glavi i nekim drugim faktorima, a za sve ostalo si u potpunosti upravu.diego_TM je napisao/la:Ma pravo ste vi smijesni. Pa kakva je sramota izgubit od ekipe sa 5 puta vecim budzetom sa stadionom po svim standardima uefe i od ekipa iz uredjenih drzava??? Po meni nije a koga je sramota nek se ne deklarise kao navijac Zelje ili Sarajeva ili bilo koga drugog. Po meni je liga napredovala (mozda ne kao druge) samim tim sto vise titule ne osvajuju modrice, leotari i brotnje (bez uvrede) vec imamo 4 ekipe koje su konstantne u borbi za titule i u europi i koje iz godine u godinu napreduju. I ne znam po kojem kriteriju su hrvatska, srpska ili slovenska liga puno bolje. Pojedini klubovi OK ali hrvatska ima jedan klub to je dinamo i nazalost propali hajduk a ostali su dalekoooo, srpska liga isto tako imaju zvezdu i partizan ali kvalitet cjelokupne lige je slab
Ali mi moramo shvatiti da su njihovi igraci vec iskusni a nasi vecina prvi put igraju vazne utakmice i pritisak je ogroman. Onda odes u npr izrael i doceka te pakao sto se tice vremenskih (ne)prilika. Dva puta nam se desila "bruka" po meni nije tolika (da li tako razmisljam zbog ljubavi prema klubu ili ne ne znam) ali dva puta je vrh dalje bi bila bruka izgubiti sa peticama itd. slazem se sa tobom da je dva tri razlike ok i da ovo jeste previse pogotovo od sad ali sam imao drugu poentu sto se tice infrastruktureSkyWallker je napisao/la:Nije sramota izgubiti, sramota je obrukati se to je problem, ako ti izgubis sa dva tri razlike i nekako ok. ali ako su to već petice,šestice,sedmice e onda bgm treba se za glavu uhvatiti, a razlika nije tolika u kvaliteti koliki je problem kod igraca u glavi i nekim drugim faktorima, a za sve ostalo si u potpunosti upravu.diego_TM je napisao/la:Ma pravo ste vi smijesni. Pa kakva je sramota izgubit od ekipe sa 5 puta vecim budzetom sa stadionom po svim standardima uefe i od ekipa iz uredjenih drzava??? Po meni nije a koga je sramota nek se ne deklarise kao navijac Zelje ili Sarajeva ili bilo koga drugog. Po meni je liga napredovala (mozda ne kao druge) samim tim sto vise titule ne osvajuju modrice, leotari i brotnje (bez uvrede) vec imamo 4 ekipe koje su konstantne u borbi za titule i u europi i koje iz godine u godinu napreduju. I ne znam po kojem kriteriju su hrvatska, srpska ili slovenska liga puno bolje. Pojedini klubovi OK ali hrvatska ima jedan klub to je dinamo i nazalost propali hajduk a ostali su dalekoooo, srpska liga isto tako imaju zvezdu i partizan ali kvalitet cjelokupne lige je slab
Ko se ba plaši Maribora !?tm84 je napisao/la:ja ne znam sto se svi plase maribora... to je ekipa, koja se moze pobjediti makar jednom u dvije utakmice... ja se iskreno nadam prolazu i mislim da je on realan ukoliko zeljini igraci daju 120% od sebe... nesto kao protiv sheriffa... treba igrati na tradiciju, koja govori da je zeljo 9 puta pobjedio ovu ekipu u 18 utakmica, sto je 50%, znaci jedna nam je pobjeda po tome sigurna... samo 4 puta smo izgubili od njih, i to posljedni put 1977. godine...
Takodjer sam optimista ali od historije se ne zivi tako da na to ne racunamo. Pitanje je ustvari koliko ce to na njih uticati psihicki jer su pod pritiskom igranja protiv tradicije ali vidjecemo. Ne slazem se sa pojedincima koji maribor dizu u nebesa ali ne trebamo ni mi sebe dizati previsoko. Treba se nadati prolasku i uciniti sve sto je u nasoj mogucnosti da pomognemo igracima a to je podrska sa tribina i vjerovanje u njih ali i nestvaranje pritiska govoreci ma mi maribor MORAMO proci puno smo jaci itd. Od mene ide respect protivniku ali i snazno vjerovanje u Amara i momke da prolazimotm84 je napisao/la:ja ne znam sto se svi plase maribora... to je ekipa, koja se moze pobjediti makar jednom u dvije utakmice... ja se iskreno nadam prolazu i mislim da je on realan ukoliko zeljini igraci daju 120% od sebe... nesto kao protiv sheriffa... treba igrati na tradiciju, koja govori da je zeljo 9 puta pobjedio ovu ekipu u 18 utakmica, sto je 50%, znaci jedna nam je pobjeda po tome sigurna... samo 4 puta smo izgubili od njih, i to posljedni put 1977. godine...
Otprilike, to je todiego_TM je napisao/la:Ma pravo ste vi smijesni. Pa kakva je sramota izgubit od ekipe sa 5 puta vecim budzetom sa stadionom po svim standardima uefe i od ekipa iz uredjenih drzava??? Po meni nije a koga je sramota nek se ne deklarise kao navijac Zelje ili Sarajeva ili bilo koga drugog. Po meni je liga napredovala (mozda ne kao druge) samim tim sto vise titule ne osvajuju modrice, leotari i brotnje (bez uvrede) vec imamo 4 ekipe koje su konstantne u borbi za titule i u europi i koje iz godine u godinu napreduju. I ne znam po kojem kriteriju su hrvatska, srpska ili slovenska liga puno bolje. Pojedini klubovi OK ali hrvatska ima jedan klub to je dinamo i nazalost propali hajduk a ostali su dalekoooo, srpska liga isto tako imaju zvezdu i partizan ali kvalitet cjelokupne lige je slab
JA kako mene nerviraju ovi menadzeri majko mojaFaker je napisao/la:Ma to je na godinu dana ugovor ado husarić mu menađer poznati ljakse konta može sa Vladom on je svakako njemu trener u mladoj repki ovo ono kontaš nije niko blesav.
Najbolje je dat dopis da nismo u stanju obezbijediti sigurnost za više od 100 navijača, poslat im 100 karata i to je to.exbabilon je napisao/la:Jesu cigani, šatro proevropski okrenuti, odvajaju se od Balkana, ovog mentaliteta...ma vi ste još gori ba! Čuj 650 karata i kapak, i još moraš bit Slovenac sa dna kace da kupiš kartu za ostale tribine, ma daj. Ako ovako bude i ako se oni postavljaju ovako, mi trebamo odgovorit istom mjerom i ne dat im ni stolicu više od 5%, il im kartu stavit 20KM MINIMALNO, pa nek najavljuju invaziju... Moguće da sam nešto rekao što ne mislim, ali su me fakat sad iznervirali...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.