Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Friško pismo
NIje furka xD ja tek sad naletih na njeg .. NG ga sinoc objavio 
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- harebianconero
- Kontakt:
-
Juvelandia
- Kontakt:
Slika je glupa do bola, aludira da ko navija za Juventus ne zna brojat a svi znamo da mi ne brojimo pogresno, nego brojimo sto drugi ne broje.To je velika razlika.Brojimo ono sto se desilo i sto postoji imas cak i na videu, osvojeno, proslavljeno i znojem zaradjeno.To nikako nije nesto sto se nije desilo niti neko pogresno racunanje u smislu da neko od nas namjerno grijesi ili ne konta stvari.Lame try.
Juventusova titula koju brojimo je stvarnija od interove titule koja mu je dodjeljena, vise bi se trebalo ismijavat navijace intera kad kazu da imaju tu jednu titulu vise, jer je smijesno, jer ta titula postoji samo kao broj na papiru dok ta juventusova koju brojimo ima i slavlje i dodjelu pehara i 38 utakmica,kamaru golova, kamaru navijaca na stadionu.Kamaru emocija i nije nikakav broj i zato mi to brojimo jer se desilo, a sta ima onaj tamo sto broji 18 a u derbiju za tu istu titulu je primio golcinu u 85 minutu i sad kao tvrdi eto taj gol nije pao sve je bilo nastimano, dajte upisite nam jedan broj vise u "statistickom zavodu" Serie A.Presmijesno.
Juventusova titula koju brojimo je stvarnija od interove titule koja mu je dodjeljena, vise bi se trebalo ismijavat navijace intera kad kazu da imaju tu jednu titulu vise, jer je smijesno, jer ta titula postoji samo kao broj na papiru dok ta juventusova koju brojimo ima i slavlje i dodjelu pehara i 38 utakmica,kamaru golova, kamaru navijaca na stadionu.Kamaru emocija i nije nikakav broj i zato mi to brojimo jer se desilo, a sta ima onaj tamo sto broji 18 a u derbiju za tu istu titulu je primio golcinu u 85 minutu i sad kao tvrdi eto taj gol nije pao sve je bilo nastimano, dajte upisite nam jedan broj vise u "statistickom zavodu" Serie A.Presmijesno.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ovo je čisti provokatorski post i zahtjevam od administracije ovog foruma da se dotični forumaš banuje, jer da je neko od nas juventina ovo postavio na Milanovoj temi možda bi dobio i trajni ban.
Vidjet ćemo kako će administracija ovog foruma reagovati prema "uzornim" navijačima Milana.
Sutra će se znati više o dolasku Lucia, iako je prema mnogim to gotova stvar.
28. jula ćemo igrati prijateljsku utakmicu protiv Lillea u Salernu.
Naredna sedmica rezervisane za odlaske pojedinih igrača, ali izgleda da će se Krasić, Padoin i Martinez pojaviti na pripremama u Chatillonu.
Vidjet ćemo kako će administracija ovog foruma reagovati prema "uzornim" navijačima Milana.
Sutra će se znati više o dolasku Lucia, iako je prema mnogim to gotova stvar.
28. jula ćemo igrati prijateljsku utakmicu protiv Lillea u Salernu.
Naredna sedmica rezervisane za odlaske pojedinih igrača, ali izgleda da će se Krasić, Padoin i Martinez pojaviti na pripremama u Chatillonu.
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Jesam rekao fino,bez uvrede.Postavio sam sliku i na Milanovoj temi.Ovo je trebalo da malo nasmije,al' vidim da je to otislo u pogresnom pravcu..
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Eh, baš će biti banovan zbog ovog
. Možeš ti zahtijevati, ali činjenica je da ovo nije za bana
. Slika će biti obrisana, autor iste neće biti banovan. I, ne, to nema veze s tim što je na temi Juventusa, da ne biste odmah počeli s pričom kako su se svi urotili protiv vas, jer to nije tačno. Eh, druga stvar je što vi imate neku svoju istinu i slijepo se držite iste (ne odnosi se na broj Scudetta, već na odnos administracije prema navijačima Juventusa
).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ti kao moderator si davno pokazao svoje pravo lice i na čijoj si strani, zato molim te kao čovjeka, da mi se ne obračaš. Bezveze drobiš praznu slamu, tvoje pacifističke demagogije mi je preko glave.
Hvala!
Hvala!
Željezničar ale!
Malaga je ponudila ugovor Luciu, 3-3,5M eura plata.
Nadam se da će prihvatiti tu ponudu.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- IlPrincipino
- Kontakt:
i ja...Oxygen je napisao/la:Malaga je ponudila ugovor Luciu, 3-3,5M eura plata.
Sky izvještava da Werder želi Eliu ali samo na posudbu medjutim naši žele da ga prodaju...posudba ne dolazi u obzir...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@GHB,
Obratio si se sa željom da se banuje korisnik, dobio si odgovor da ti želja neće biti ispunjena. U čemu je problem? Pa ovo ti je barem 5. profil i još uvijek ideš sa istom pričom kako su navijači Juventusa ugroženi. Jes', evo svakog dana se banuju @Oxygen, @Ultrasstyle_Tz, @Ramiral, @Adinjo, @Sarajlija (prepoznat je odmah
) i ostali čijih nickova se ne mogu sjetiti (ovim putem im se izvinjavam). Ne brini, nije ovo nikakvo pravdanje, ali kad već napadaš i udaraš ispod pojasa (ne)vješto bacajući plašt trolla, onda najmanje što mogu učiniti je da ti ponudim adekvatan odgovor.
Obratio si se sa željom da se banuje korisnik, dobio si odgovor da ti želja neće biti ispunjena. U čemu je problem? Pa ovo ti je barem 5. profil i još uvijek ideš sa istom pričom kako su navijači Juventusa ugroženi. Jes', evo svakog dana se banuju @Oxygen, @Ultrasstyle_Tz, @Ramiral, @Adinjo, @Sarajlija (prepoznat je odmah
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Potpis samo ti radi svoj posao Monoloze.Monolog je napisao/la:@GHB,
Obratio si se sa željom da se banuje korisnik, dobio si odgovor da ti želja neće biti ispunjena. U čemu je problem? Pa ovo ti je barem 5. profil i još uvijek ideš sa istom pričom kako su navijači Juventusa ugroženi. Jes', evo svakog dana se banuju @Oxygen, @Ultrasstyle_Tz, @Ramiral, @Adinjo, @Sarajlija (prepoznat je odmah) i ostali čijih nickova se ne mogu sjetiti (ovim putem im se izvinjavam). Ne brini, nije ovo nikakvo pravdanje, ali kad već napadaš i udaraš ispod pojasa (ne)vješto bacajući plašt trolla, onda najmanje što mogu učiniti je da ti ponudim adekvatan odgovor.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-
Juvelandia
- Kontakt:
ti si svoje davno polozio, likovi ovdje udju provociraju kad hoce, nigdje bana, a kad neko uzvrati istom mjerom onda eto juventina trolaju.Baresi i zlatna kanta su davno trebali "imat novi" nick, a ne vidim da "imaju".Jer se sve aminuje od takvih kao sto si ti,jer si pristrasan i kao takav neprofesionalan i podmukao.Monolog je napisao/la:@GHB,
Obratio si se sa željom da se banuje korisnik, dobio si odgovor da ti želja neće biti ispunjena. U čemu je problem? Pa ovo ti je barem 5. profil i još uvijek ideš sa istom pričom kako su navijači Juventusa ugroženi. Jes', evo svakog dana se banuju @Oxygen, @Ultrasstyle_Tz, @Ramiral, @Adinjo, @Sarajlija (prepoznat je odmah) i ostali čijih nickova se ne mogu sjetiti (ovim putem im se izvinjavam). Ne brini, nije ovo nikakvo pravdanje, ali kad već napadaš i udaraš ispod pojasa (ne)vješto bacajući plašt trolla, onda najmanje što mogu učiniti je da ti ponudim adekvatan odgovor.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
@Monolog
Pa bolan ja sam zbog onakvih stvari dobivao banove, pa kad sam im poželio da od srca da ispadnu od Barcelone u Ligi šampiona, dobio sam ban. Svega ti, ne vuci me za jezik. Eee kad se samo sjetim posljednjeg na interovoj temi, kad su me propisno izvrijeđali, a ti dođeš i povučeš me za jezik, ja dobijem ban, a oni rahat i dalje pišu. Zato ti kažem nemoj.
Dobar si, čak si ih 5 uspio nabrojati, a šta ćemo sa onih 10 među kojima sam i ja što su olako dobivali banove.
Jesi li ti jedini moderator na ovom podforumu? Nisi! Jesam li se tebi lično obratio? Nisam.
Ja jesam troll i ne bježim od toga.
Gotovo, kraj priče.
Pa bolan ja sam zbog onakvih stvari dobivao banove, pa kad sam im poželio da od srca da ispadnu od Barcelone u Ligi šampiona, dobio sam ban. Svega ti, ne vuci me za jezik. Eee kad se samo sjetim posljednjeg na interovoj temi, kad su me propisno izvrijeđali, a ti dođeš i povučeš me za jezik, ja dobijem ban, a oni rahat i dalje pišu. Zato ti kažem nemoj.
Dobar si, čak si ih 5 uspio nabrojati, a šta ćemo sa onih 10 među kojima sam i ja što su olako dobivali banove.
Jesi li ti jedini moderator na ovom podforumu? Nisi! Jesam li se tebi lično obratio? Nisam.
Ja jesam troll i ne bježim od toga.
Gotovo, kraj priče.
Željezničar ale!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Eh, još samo da @Arogantni (@TomaZdravković) dođe i imamo trio trollastico.
Ne, dragi moji, vi ste se davno pokazali trollajući svaku temu na ovom podforumu. Šta ste dobili zauzvrat? Trajne banove. Svaki put će biti tako, jer niste naučili lekcije iz prošlosti. A, kako stvari stoje, nećete ih ni naučiti. A otrcane fraze "Neću ja njemu šutiti kad mi kaže nešto protiv Juventusa i Moggija" ne pomažu. Jer, imate i vi Milan, Inter, Berlusconija i Morattija, no vama je draže udariti po forumašu. Eh, zato ste x puta banovani i bićete. Glede Saurmana, čovjek je barem 5-6 puta bio banovan, ali nije pravio duple nickove. Vrati se nakon odslužene kazne, istrpi kao što bi svako trebao istrpiti i to je to. Vi? Vama je svako kriv, samo niste vi. Da, da, da.
@Ghb,
Pa da ne bi slučajno neko @Pumu napao jer je Interova (gle čuda, i to se dešavalo
), lakše je meni da vam odmah dam odgovor i da se ne nadate kako će administracija i(li) moderacija banovati navijača Milana (ili bilo kojeg drugog tima) zbog jednog posta.
Nit' se to kad dešavalo, nit' će se desiti. Nisi nikad nezasluženo banovan i nemoj glumiti. Troll si bio i troll ćeš ostati, to je svima jasno.
Toliko od mene što se tiče ove teme. Ako imaš (a znam da je to istina) kakvu primjedbu vezanu za (ne)rad moderatora, znaš šta ti je činiti.
Ne, dragi moji, vi ste se davno pokazali trollajući svaku temu na ovom podforumu. Šta ste dobili zauzvrat? Trajne banove. Svaki put će biti tako, jer niste naučili lekcije iz prošlosti. A, kako stvari stoje, nećete ih ni naučiti. A otrcane fraze "Neću ja njemu šutiti kad mi kaže nešto protiv Juventusa i Moggija" ne pomažu. Jer, imate i vi Milan, Inter, Berlusconija i Morattija, no vama je draže udariti po forumašu. Eh, zato ste x puta banovani i bićete. Glede Saurmana, čovjek je barem 5-6 puta bio banovan, ali nije pravio duple nickove. Vrati se nakon odslužene kazne, istrpi kao što bi svako trebao istrpiti i to je to. Vi? Vama je svako kriv, samo niste vi. Da, da, da.
@Ghb,
Pa da ne bi slučajno neko @Pumu napao jer je Interova (gle čuda, i to se dešavalo
Toliko od mene što se tiče ove teme. Ako imaš (a znam da je to istina) kakvu primjedbu vezanu za (ne)rad moderatora, znaš šta ti je činiti.
Bezveze napadate Monologa kako sam i ja bio banovan radi kopiranja tekstova i onda sam nekako izdrazo kaznu i to je to nego opsuteno momci tema je Juventus FC kako se meni cini.. 
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
@Monolog
Pa ti si evo u prvoj rečenici svog posta pokazao svoje pravo lice, šta je ovo nego provokacija? Za neke druge si možda realan i objektivan, za mene nisi i nikad nećeš ni biti. Neki dan na temi ELF-a nema šta oni jedni drugim nisu nagovorili, pa bilo je osnova i za trajnih banova, a ti dođeš samo i obrišeš i kažeš da neće biti banova, sreća pa niko od nas juventina nije tamo pisao.
Ja sigurno bolje znam od tebe što sam dobivao banove i dobio sam ga nakon jednog posta na Milanovoj temi.
Nemam se namjeru žaliti, jer to ne pije vode na ovom forumu, to ti najbolje znaš. Ne bih bio ni prvi ni posljednji koji se uzalud žalio.
Trebam i ja početi ubacivati ove emotine u konverzaciju, to izgleda postala neka opaka furka.

Pa ti si evo u prvoj rečenici svog posta pokazao svoje pravo lice, šta je ovo nego provokacija? Za neke druge si možda realan i objektivan, za mene nisi i nikad nećeš ni biti. Neki dan na temi ELF-a nema šta oni jedni drugim nisu nagovorili, pa bilo je osnova i za trajnih banova, a ti dođeš samo i obrišeš i kažeš da neće biti banova, sreća pa niko od nas juventina nije tamo pisao.
Ja sigurno bolje znam od tebe što sam dobivao banove i dobio sam ga nakon jednog posta na Milanovoj temi.
Nemam se namjeru žaliti, jer to ne pije vode na ovom forumu, to ti najbolje znaš. Ne bih bio ni prvi ni posljednji koji se uzalud žalio.
Trebam i ja početi ubacivati ove emotine u konverzaciju, to izgleda postala neka opaka furka.
Željezničar ale!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne trebaš ti ni pisati, kamoli koristiti smajlije.
Ti još uvijek ne shvataš neke stvari, majke mi. Već tvoj prvi post je dovoljan da budeš banovan. Dakle, miješanje u rad moderacije (pročitaj pravila foruma). Znači, svaki put kad govorite o moderiranju na temama koje nisu predviđene za to - zaslužujete trajni ban. Što ga nisi dobio?
Ako mislite da je ovo Juve Balkan, grdno ste se prevarili. Isto tako, ako mislite da će svako potenciranje priče kako je Moggi prevarant, kako su Juventusu pravno oduzete titule, kako su određeni igrači (nebitno da li su iz Juventusa ili ne) optuženi za namještanje rezultata rezultirati banom, onda vi niste na pravom mjestu.
@MaGiCa i @secer su upozoreni i više nisu potencirali tu priču. Ti? I pored upozorenja nastavljaš. To je razlika između forumaša i trolla. Dobro, ima tu i drugih razlika, ali ova je najvažnija.
Ti još uvijek ne shvataš neke stvari, majke mi. Već tvoj prvi post je dovoljan da budeš banovan. Dakle, miješanje u rad moderacije (pročitaj pravila foruma). Znači, svaki put kad govorite o moderiranju na temama koje nisu predviđene za to - zaslužujete trajni ban. Što ga nisi dobio?
@MaGiCa i @secer su upozoreni i više nisu potencirali tu priču. Ti? I pored upozorenja nastavljaš. To je razlika između forumaša i trolla. Dobro, ima tu i drugih razlika, ali ova je najvažnija.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pa ti me tjeraš da ti odgovaram, jesam li te fino zamolio da mi se ne obračaš, a ti i dalje repliciraš. Ako je moj prvi post bio za trajnog bana, trebao si me opomenuti kao što si i njih i ja bih prestao, čiča miča gotova priča, ali jok, u ovom slučaju nema toga kod tebe.
Željezničar ale!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ovo je suština svega, ne znam zašto se raspravljate s njim. Davnih dana je pokazao da ne može biti objektivan.GaziHusrevbeg je napisao/la:Ti kao moderator si davno pokazao svoje pravo lice i na čijoj si strani, zato molim te kao čovjeka, da mi se ne obračaš. Bezveze drobiš praznu slamu, tvoje pacifističke demagogije mi je preko glave.
Hvala!
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
@Toma
Neka, bezveze ćemo banove dobiti, bilo i prošlo. Mi najbolje znamo kakav je.
El Mundo Deportivo - Juventus i Bayern zainteresovani za Adriana.
Prvo da sačekamo i da vidimo šta će biti za Luciom, ako Lucio dođe lijevi bek nam možda i neće trebati jer će tu igrati Chiellini.
Neka, bezveze ćemo banove dobiti, bilo i prošlo. Mi najbolje znamo kakav je.
El Mundo Deportivo - Juventus i Bayern zainteresovani za Adriana.
Prvo da sačekamo i da vidimo šta će biti za Luciom, ako Lucio dođe lijevi bek nam možda i neće trebati jer će tu igrati Chiellini.
Željezničar ale!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.