Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Oni zele ponuditi jednom VFL (ili bolje VW) Wolfsburgu, koji se ne brine toliko o novcu i upravo mora da igra u Bundesligi, CL i DFB Pokalu, 22 milliona Eura za najboljeg spica kojeg imaju?

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Sezona samo što je tek-skoro krenula a već se priča o eventualnim zimskim transferima
zar ste već počeli?
Ima do zime još kamaru vremena...
- el-fighter
- Kontakt:
Neznam dali bi se Džeko snašao u Španiji, ali gdje god pređe neka mu je sretno. Ja bi najviše volio da ostane u Njemačkoj jer se savršeno uklapa u njihov način igre.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
gdje god ode ima moju podrškuCRNI_SA je napisao/la:eto sevilla sprema ponudu kako pise nas porta,l mislim da bi tamo bio medju najvecim zvijezdama i u najboljoj ligi ,a sevilla pravi gigant !!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
neko je pogrešno shvatio članak sa seviljskog portala, jer ne piše da spremaju ponudu, nego da su ga pratili i bili voljni da ga dovedu, ali da su im iz wolfsburga tražili 25 miliona, a da im je to bilo previše.
Znači, sjedi đe jesi sad zasad...
Znači, sjedi đe jesi sad zasad...
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Odakle ba Sevilli 20 miliona da plati Dzeku, ne budite smjesni..Nema Sevilla ni za Ibricica a kamo li za Dzeke....Mogu ga gledati subotom ili eventualno nedeljom na TV....
taman momak stao na noge oporavio se od raznoraznih prelazaka i evo opet pocese...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Jack_Daniels je napisao/la:Odakle ba Sevilli 20 miliona da plati Dzeku, ne budite smjesni..Nema Sevilla ni za Ibricica a kamo li za Dzeke....Mogu ga gledati subotom ili eventualno nedeljom na TV....
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Ma kakva Sevilla, nemaju para da im igraci jedu u restoranu nego im pakuju sendvice u menzi i nose na gostovanja....
Ja gluposti boze dragi cuj kakva Seviilla,Sevilla redovno prodaje Realu i Barceloni igrace,Ramos,Alves,Keita za ove su mislim oko 70-80 mil uzeli mislim i vise uglavnom samo su Alvesa prodali preko 30 mil pa vi vidite ko nema para...sad imaju Fabiana kojeg hoce Mancester i Milan,Negreda koji ce se za godinu-dvije vratiti u Real,Capela za kojeg se Barcelona interesuje ,Kanutea i jos dosta kvalitetnih igraca ..Sevilla je klub medju 10 po rangu u Evropi pa vi pricajte sta oni imaju a sta nemaju...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ljudi, nije to poenta, imali nemali para, članak koji se citira na sportsport.ba ne veli da sevilja sprema ponudu, nego da su im švabe tražile 25 miliona, a da je to za Džeku previše. Znači bezze opet siluju nastavak sapunice oko džekinog transfera.
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Sevilla je sirotinjski klub..Oni prodaju igraca u sezoni za xx miliona, istina, no isto tako imau troskove xx miliona jer valja natjerati neko ime da dodje u Sevillu umjesto recimo u Romu, Milan, Man City, Tottanham ili slicno a za iste parw..Klub nije atraktivan...
Sevilla je bezveze klub...Nece Dzeko u Sevillu, ide u AC Milan ili Chelsea, kad tad....
Sevilla je bezveze klub...Nece Dzeko u Sevillu, ide u AC Milan ili Chelsea, kad tad....
:Jack_Daniels je napisao/la:Sevilla je sirotinjski klub..Oni prodaju igraca u sezoni za xx miliona, istina, no isto tako imau troskove xx miliona jer valja natjerati neko ime da dodje u Sevillu umjesto recimo u Romu, Milan, Man City, Tottanham ili slicno a za iste parw..Klub nije atraktivan...
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Kakva ba Sevilla..I Dinamo i Partizan bi je izbacili iz bilo kojeg kupa...Seljacka ekipa, nek idu ribu cistit, bolje im je...Sta ce Dzeko u Sevilli??
Dzeko je gospodski igrac, igrac buducnosti, moderni napadac nove generacije...nema on sta da radi u Sevilli
Dzeko je gospodski igrac, igrac buducnosti, moderni napadac nove generacije...nema on sta da radi u Sevilli
Jack_Daniels je napisao/la:Kakva ba Sevilla..I Dinamo i Partizan bi je izbacili iz bilo kojeg kupa...Seljacka ekipa, nek idu ribu cistit, bolje im je...Sta ce Dzeko u Sevilli??
hahahah cuj ovog...
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Šta sve čovjek neće pročitati na internetu ?! 
''Football is for you and me,not for fucking industry !''
RIP Vedran Puljić-Pulja !
RIP Vedran Puljić-Pulja !
Jack_Daniels je napisao/la:Kakva ba Sevilla..I Dinamo i Partizan bi je izbacili iz bilo kojeg kupa...Seljacka ekipa, nek idu ribu cistit, bolje im je...Sta ce Dzeko u Sevilli??
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
DZEKO bi u primeri dao 40 golova....isto MEHO KODRO...laganija puno liga nego njemacka...manje se trci i puno je slabijih klubova i ima ih 20 u ligi...potopio bi DZEKO spaniju..i onda bi morao da predje u BARCU ILI REAL...gdje i zasluzuje..
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
starmo76 je napisao/la:DZEKO bi u primeri dao 40 golova....isto MEHO KODRO...laganija puno liga nego njemacka...manje se trci i puno je slabijih klubova i ima ih 20 u ligi...potopio bi DZEKO spaniju..i onda bi morao da predje u BARCU ILI REAL...gdje i zasluzuje..
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
starmo76 je napisao/la:DZEKO bi u primeri dao 40 golova....isto MEHO KODRO...laganija puno liga nego njemacka...manje se trci i puno je slabijih klubova i ima ih 20 u ligi...potopio bi DZEKO spaniju..i onda bi morao da predje u BARCU ILI REAL...gdje i zasluzuje..
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 13 gostiju.