HKK Široki

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

tuborg
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la tuborg » 15 sep 2009, 17:53

kksiroki je napisao/la:
tuborg je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Što je ovo nema me 2 sata i ode forum u k...rac , kao prvo @tuborg majketi na čemu si ti šta si se došao ovdje kočoperiti , koliko ti je godina onako mene zanima radi statistike jer odmah se mlađi osjećam ako si ti ispod 16 godina (nadam se da mi nećeš stići odgovoriti jer ćeš vjerojatno dobiti ban), izgleda da je moj post bio povod ove rasprave , e sad kad vidim kako jedan normalan post može dovesti do ovakvog nereda najradije nekada ne bih ni pisao . Ali eto vas tamo imam ja kvalitetnih " NEPRIJATELJA" @ipsa (radi Bosne) 8-) , @target (radi lamonice) :D itd .da se s njim hvatam u koštac .

@Target , istina Zabok ne Čakovec , ali druže moj pa ja sam u Tuzli bio barem 20 puta (4-5 na nogometu , 2-3 na košarci i ostalo poslovno) i nemogu vjerovati da onakva regija da ne govorim grad nemogu ništa da napravi po pitanju sporta .
na tvoju žalost, evo tu sam, izgleda da me ovi sa ss.ba gotive :D , i imam 19g
Auuuu ja mislio 18 , ipak si ti stara kuka , a sad najbolje razguli na neki drugi podforum i tamo se kočoperi jer ako želiš ovdje pisati red je da kao gost budeš pristojan a ne da vrijeđaš .
pa molim te koga sam ja vrijeđao, da je to tačno ne bi više bio ovdje, a u osstalom ko si ti da mi govoriš na kojoj ću ja temi biti, jarane skupi pare, otvori svoj sajt, pa onda naređuj, do tad tišu i de ti meni reci koliko imaš godina, ako nije tajna

florin cernat
Kontakt:

Post Postao/la florin cernat » 15 sep 2009, 18:06

moze netko staviti slike sa zdnjeg finala da gospodin tuborg vidi to... hvala unaprijed...
u malim bocicama je najveci otrov :P :P
Kupovanje pravde i mukte karte, vaša je cijena za umjetno slavlje!!!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 sep 2009, 19:07

Kevin je napisao/la:nemojte **** temu....

sta si ti tuborg dosao tu pametovat a i ti mahalac si pricao da necemo ni u polufinale pa vas uzesmo..ti i ars najveci protivnici Sirokog...prical iste ,omalovazavali pa vam se vratilo...i koji **** ste sad i tu dosli srat..idite na temu kkbosna pa serite....

okanite se gluposti..pisite normalno...

a @fera

vidit cemo mi i Zlaju i ostale Mahalbašića i ekipu kako ce se snac u NLB..polako..
slažem se ja apsolutno zlaja ima mnogo mana i ne treba biti previse pametan da se to uvidi... za mahalbašića se ne zna ni hoce li igrati za bosnu ali ako zaigra samo moze biti pozitivno iznenađenje jer se od njega nista ne ocekuje u ovoj sezoni... problem je sto neki pljuju sve sto radi kk bosna a velicaju podvige krimokee i sirokog a pri tome se deklarisu kao navijaci bosne. a sto se arsa tice on pljuje po svemu i svacemu i po bosni bosninim legendma itd tako da nije cudo da pljuje i po sirokom.
ja ako cu govoriti protiv bosne onda to nece biti neko ponizenje imena i institucije kakva je bosna nego pojedinaca koji rade tu i smeta mi jako kada navijaci bosne govore o bosni kao o nekom timu koji je u rangu KK Viteza...
You are someone else I am still right here

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 sep 2009, 01:58

obrisano par postova,tuborg predlozen za trajni ban.drzite se teme da ne bi bilo i daljnjih sankcija
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 sep 2009, 09:40

florin cernat je napisao/la:moze netko staviti slike sa zdnjeg finala da gospodin tuborg vidi to... hvala unaprijed...
u malim bocicama je najveci otrov :P :P
slika
slika
slika
slika
slika

i za kraj :D

slika

a ovdje ima jos : http://abcportal.info/slike.aspx?a=25
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 sep 2009, 10:27

florin cernat je napisao/la:hvala kevin ali malo kasno nea tuborga :D :D bolje mi je da sutim da i mene nebi bilo heh...
ima ko vidit...valja se prisjetiti malo...

evo i video: http://www.youtube.com/watch?v=htV-XZ5bXn0

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 16 sep 2009, 18:05

ej prika znas li možda ko igra na turniru u zg i hn

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 17 sep 2009, 10:39

Uvijek ima dobrih informacija i bez početka sezone , Mason jutros (četvrtak) doletio u Paris i priključio se ekipi , večeras u 20-20,30 igra se protiv Vishia dok je sutra odmor a u subotu utakmica protiv Cholea , ekipa se vraća kući a odmah u ponedjeljak/utorak putuje na turnir u Podsused a protivnici su Hemofarm ,Cedevita ,te ruski Enisey Krasnoyarsk. Odluka o odlasku/ostanku Nixona će uslijediti nakon Cedevitinog turnira.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 18 sep 2009, 10:02

Jučer smo poraženi u Parizu od Vichia 75-64

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 20 sep 2009, 12:44

Završila je i Francuska turneja , igrači su na povratku u Široki s tim da odmah za par dana putuju u Zagreb na Cedevitin turnir , Vlašić je pohvalio sve što se dešavalo u Parisu i Brestu , organizacija vrhunska , uvjeti vrhunski , protivnici vrhunski (Dinamo Moskow,Vishi,Cholet) nema presinga s tribina tako da je trener mogao isprobati neke kombinacije koje vjerojatno da je u Širokom nebi napravio . I na kraju sve je GRATIS šta se može kad imamo ovoliko dobrih prijatelja a posebno(rođenog sarajliju) gospodina Radonjića . U vremenu recesije jako je važno da imaš 3 turnira u kontinuitetu od nekih 20 dana i sav trošak ti je na nečiji drugi račun ali naravno da to nebi bilo moguće da nisi ozbiljna ekipa , evo recimo da je logično da smo i slabiji da bi nas Cedevita pozvala ali Francuzi (Turneja) , Crnogorci (turnir u H.Novom) znači da si jako ozbiljan a konstantno igraš protiv košarkaških velikana.Za kraj zaboravih prokomentirati poraz od Vishia , po meni nije ni čudo jer ipak se 10 dana vanka odrazi na igru a pitanje na kakav način se igralo , sve u svemu turneja je ispunila svoju svrhu .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 sep 2009, 00:21

Liege- Široki 56:52

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 21 sep 2009, 00:34

Kevin je napisao/la:Liege- Široki 56:52

Taj Liege belgijski to izgleda pravo gusto bilo ....jeli posto sam se upoznao sa Grgatom kad je bio ovdje u Tuzli jeli opet dao jedno 20 poena :) a lik je prelud :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 22 sep 2009, 15:33

JamaL je napisao/la:Liege je pravo kvalitetna ekipa, zamislite samo razlike uzmedju belgijskih i naših (BH) dvorana :D
Ili recimo Mađarski,Rumunski i Slovenski drugoligaša.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 22 sep 2009, 15:39

kksiroki je napisao/la:
JamaL je napisao/la:Liege je pravo kvalitetna ekipa, zamislite samo razlike uzmedju belgijskih i naših (BH) dvorana :D
Ili recimo Mađarski,Rumunski i Slovenski drugoligaša.
ili recimo euroligasa.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 sep 2009, 09:17

danas protiv Hemofarma u 17:30h na Cedevitinom kupu..

gazija87
Kontakt:

Post Postao/la gazija87 » 25 sep 2009, 12:04

Pobjedom nad ruskim prvoligašem Krasnojarskim Cedevita će u finalu igrati protiv Hemofarma, dok će naš predstavnik, Široki HT Eronet, u borbi za treće mjesto igrati sa pomenutim ruskim sastavom.

VEZANE VIJESTI
Hemofarm savladao Široki

U prvoj utakmici Cedevita kupa koji je otvoren jučer Široki HT Eronet poražen je od srpskog predstavnika Hemofarma sa 84:79, pa će naš predstavnik sutra igrati susret za treće mjesto. Protivnik će im biti ruski Krasnojarsk koji je poražen sinoć od domaćina KK Cedevite sa 87:69.
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 sep 2009, 11:58

jučer pobjeda nad ruskim Krasnojarskom..odlično momci...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 26 sep 2009, 17:44

Naravno da nije.

Ha dobro, ocekivan poraz, ocekivana pobjeda, al hajde, vidjeti cemo jos.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 sep 2009, 15:04

Široki u sezoni 2009./2010.
PLAYMAKERI
Chester Mason
Josip Naletilić
ŠUTERI
Hrvoje Puljko
Aaron Nixon
Ivan Mileković
KRILA
Ivan Siriščević
Ivan Ramljak
KRILNI CENTRI
Jurica Ružić
Šime Špralja
CENTRI
Ivan Grgat
Darko Planinić
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 30 sep 2009, 15:11, ukupno mijenjano 1 put.

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 30 sep 2009, 15:07

Kevin je napisao/la: Široki u sezoni 2009./2010.
PLAYMAKERI
Chester Mason
Josip Naletilić
Josip Bilinovac
ŠUTERI
Hrvoje Puljko
Aaron Nixon
Ivan Mileković
KRILA
Ivan Siriščević
Ivan Ramljak
KRILNI CENTRI
Jurica Ružić
Šime Špralja
CENTRI
Ivan Grgat
Darko Planinić

evo već jedna pogreška....tko ti je kriv kad samo kopiraš sa košarka.hr, bilnovac igra ove sezone za grude...a ovo ostalo ostaje, i to je sastav za sljedeću sezonu...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.