zato sto se cuva i trenira u okolnim mjestima..tako i treba..ne mozes sutra igrat utakmice premijere na krompiristu ko sto ima nekih klubova..na tusnju je katastrofa jos javna ustanova ga odrzava.astra1922 je napisao/la:j e b o t e ljudi na ovom klipu jestel primjetili kako nas stadion izgleda dobro spram npr goskovog travnikovog slavijinog.bice akobogda nas stadion jedan od najljepsih u nasoj ligi.travnjak je za deset ko tepih
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
astra imal kakve novosti...nesto mi se bas i ne dolazi po ovom suncu da cujem imal sta novo
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
ma nista vala bogzna.nekoliko igraca sa probe su vraceni a isto tako nekoliko novih je doslo.izgleda da se pregovara sa jednim golmanom i veznjakom malo iskusnijim to ce se znati u toku ove sedmice.valja nam vjerovat kunticu da on zna najbolje , imamo dobru ekipu ali sigurno je da fali jos bar tri iskusna igraca 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Sta je sa Sencijem i njegovom probom u Njemackoj, je li prosao ili cemo u potragu za lijevim bekom?
Je su li bili danas treninzi, ima li kakvih promjena?
Je su li bili danas treninzi, ima li kakvih promjena?
od sutra po dva treninga neznam gdje ce biti poslkijepodnevni ako stignem oticu malo da vidim kakva je situacija.. ovih dana bi se trebalo znati za sencija vec je tamo 5-6 dana
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Moram priznati da pomalo postajem nestrpljiv ne zna se status Sencija,Kovacevica, ko zna mozda jos neko u toku priprema ode na probu, a mi jos nikog kvalitetnog nismo doveli.Za pozicije Hamze i Djelmica,a mozda Sencija i Kovacevica nama trebaju iskusniji provjereni igraci a ne igraci sa probe.Igraci sa probe su tu da zaostre konkurenciju, od njih ne mozemo ocekivati da budu nosioci igre.Valjda Kunta zna sta radi i nadam se da ce uskoro na Banju sletiti par provjerenih igraca, a ne samo ovi sto dolaze na probu.
-
- Kontakt:
Moze mi neko reci o Mirzi Mufticu ? Dosao je u Jedinstvo
-
- Kontakt:
Prosao nasu omladinsku skolu,proslu sezonu bio standardni desni bek u nasoj juniorskoj ekipi.Solidan igrac.Inace, upisao je fax ove godine u Bihacu, pa je tako dosao kod vas.Sretno.kenanSN1996 je napisao/la:Moze mi neko reci o Mirzi Mufticu ? Dosao je u Jedinstvo
-
- Kontakt:
Mozda bi nasi trebali angazovati Zdenka Baotica kao rjesenje na golu, evo gledam trenutno je bez kluba.Svojevremeno jedan od najtalentovanijih golmana u BiH, ima potrebno iskustvo,a osrednjih je godina kada su u pitanju golmani.Ima iskustvo branjenja u nasoj ligi i inostranstvu (Austrija,Rumunija).Ne znam niko mi sada ne pada na pamet kao kvalitetno rjesenje na golu,jer kako stvari stoje Kovacevic nam se nece vracati.
http://www.zdenko-baotic.com/web/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/zdenko-b ... 28550.html" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zdenko-baotic.com/web/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/zdenko-b ... 28550.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Stigao je golman Efendic na probu jučer
To je skup golman,vidis da su nasi stegli kais.Bosanski zmaj je napisao/la:Mozda bi nasi trebali angazovati Zdenka Baotica kao rjesenje na golu, evo gledam trenutno je bez kluba.Svojevremeno jedan od najtalentovanijih golmana u BiH, ima potrebno iskustvo,a osrednjih je godina kada su u pitanju golmani.Ima iskustvo branjenja u nasoj ligi i inostranstvu (Austrija,Rumunija).Ne znam niko mi sada ne pada na pamet kao kvalitetno rjesenje na golu,jer kako stvari stoje Kovacevic nam se nece vracati.
Čuj Efendić,pa taj nije prosao u Gradini na probi.Doduse,Gradina se fino pojačava pa im ne treba golman takvih nekvaliteta.
-
- Moderator
- Kontakt:
U nas se na treningu i na trening utakmicama nije istakao.. već sam pisao negdje, lik uzme loptu i krene da dribla igračazvjezdas je napisao/la:Čuj Efendić,pa taj nije prosao u Gradini na probi.Doduse,Gradina se fino pojačava pa im ne treba golman takvih nekvaliteta.

Sad da li je trening dovoljno mjerilo bilo...

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Igraci sa probe tesko da mogu biti pojacanja.Dovodimo se u tu situaciju da nam dolaze igraci koji nemaju mjesta ni u Gradini.Samo dzabe gubimo vrijeme sa njima.Shvatam da nisu vremena da se dovode skupi igraci,Zvijezda ih nikada nije ni dovodila, cast Gradini ali ako neko nije mogao proci na probi u Gradini ne znam sta trazi kod nas.Golman je kljucna pozicija u ekipi i tu se ne smijemo zezntuti, bolje je i dati vise para za golmana, a neku drugu poziciju u ekipi skresati.
-
- Kontakt:
Evo malo Farisa Efendica (izmedju ostalog branio u Celiku,Zelji,Velezu,Norveskoj, koliko je bio standardan i dobar pokazat ce proba)
http://www.transfermarkt.de/de/faris-ef ... _1685.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/faris-ef ... _1685.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bosanski zmaj je napisao/la:Igraci sa probe tesko da mogu biti pojacanja.Dovodimo se u tu situaciju da nam dolaze igraci koji nemaju mjesta ni u Gradini.Samo dzabe gubimo vrijeme sa njima.Shvatam da nisu vremena da se dovode skupi igraci,Zvijezda ih nikada nije ni dovodila, cast Gradini ali ako neko nije mogao proci na probi u Gradini ne znam sta trazi kod nas.Golman je kljucna pozicija u ekipi i tu se ne smijemo zezntuti, bolje je i dati vise para za golmana, a neku drugu poziciju u ekipi skresati.
jeste li sigurni da nije prošao probu u Gradini, da li je baš to razlog zašto nije ostao u Srebreniku

-
- Moderator
- Kontakt:
hm.. ne bi me čudilo da je drugi razlogseven je napisao/la:Bosanski zmaj je napisao/la:Igraci sa probe tesko da mogu biti pojacanja.Dovodimo se u tu situaciju da nam dolaze igraci koji nemaju mjesta ni u Gradini.Samo dzabe gubimo vrijeme sa njima.Shvatam da nisu vremena da se dovode skupi igraci,Zvijezda ih nikada nije ni dovodila, cast Gradini ali ako neko nije mogao proci na probi u Gradini ne znam sta trazi kod nas.Golman je kljucna pozicija u ekipi i tu se ne smijemo zezntuti, bolje je i dati vise para za golmana, a neku drugu poziciju u ekipi skresati.
jeste li sigurni da nije prošao probu u Gradini, da li je baš to razlog zašto nije ostao u Srebreniku

ali postoji mogućnost da ga nisu htjeli zbog toga što su našli ovog Pirića koji može braniti i za juniore, a preskup ovaj da bi bio drugi golman .. ima više opcija

al podpredsjednik neki dan priča kako nije igrao nigdje , sjedio na klupi bla bla

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
imam jedno pitanje u vezi vaseg bivseg igraca pa ako bih mi neko mogao odgovoriti na to pitanje bio bih vam zahvalan ...
Kakav je igrac Mirza Muftic ? 93-e godiste je ja mislim ... evo bio je na prozivci jucer u Jedinstvu pa ce odraditi pripreme sa ekipom...
pozzz
Kakav je igrac Mirza Muftic ? 93-e godiste je ja mislim ... evo bio je na prozivci jucer u Jedinstvu pa ce odraditi pripreme sa ekipom...
pozzz
-
- Kontakt:
Vec je neko pitao iz Bihaca za njega, imas odgovor na prethodnoj strani.Uglavnom,prosle sezone igrao za nase juniore.Emir93 je napisao/la:imam jedno pitanje u vezi vaseg bivseg igraca pa ako bih mi neko mogao odgovoriti na to pitanje bio bih vam zahvalan ...
pozzz
HVALABosanski zmaj je napisao/la:Vec je neko pitao iz Bihaca za njega, imas odgovor na prethodnoj strani.Uglavnom,prosle sezone igrao za nase juniore.Emir93 je napisao/la:imam jedno pitanje u vezi vaseg bivseg igraca pa ako bih mi neko mogao odgovoriti na to pitanje bio bih vam zahvalan ...
pozzz

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.