FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Samo Zeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Samo Zeljo » 21 sep 2009, 23:28

ultra@rajvosa je napisao/la:
tuborg-green je napisao/la:
Samo Zeljo je napisao/la:green kako ce biti ako je hotic pobjedio sa 2:0 onda ce ovi sa osimom nakantati sarajevo....
dobro treba biti realan mi ove sezone nismo efikasni, pa reko je brko kome mi damo dva gola taj ispada, a to će "nažalost" biti fk torpedo
Kolko ste u minusu strumfovi,2 il 3 miliona,ha :?: :D E jadni ste li i vi i vas mali seljo,a taj torpedo je igrao 4-to pretkolo eurolige,a vi niste vidjeli evrope 5-6 godina,eto vozdrica strumfici ;)
isto toliko vi nama niste dali gola :lol: :lol: hahahahha sad cemo se vaditi na ono IGRALI,zaboravio si ono izgubili ;) a u minusu hvala Bogu manjem nego real :lol: ;)

Zaghy
Kontakt:

Post Postao/la Zaghy » 21 sep 2009, 23:28

Samo Zeljo je napisao/la:green kako ce biti ako je hotic pobjedio sa 2:0 onda ce ovi sa osimom nakantati sarajevo....
dobro treba biti realan mi ove sezone nismo efikasni, pa reko je brko kome mi damo dva gola taj ispada, a to će "nažalost" biti fk torpedo
Kolko ste u minusu strumfovi,2 il 3 miliona,ha :?: :D E jadni ste li i vi i vas mali seljo,a taj torpedo je igrao 4-to pretkolo eurolige,a vi niste vidjeli evrope 5-6 godina,eto vozdrica strumfici ;)
Vidim da ne znas ni gdje ti je klub igrao! Cisto informativno ne postoji 4. predkolo, vec 3 predkola i play-off, a dalje ide grupna faza u kojoj ocekujemo Zelju dogodine :D

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 21 sep 2009, 23:33

buraz nije lijepo vrijeđati.ali nimalo me ne čudi to od vas.malo se digli zadnje 2-3 god pa se odma ufurali.vidiš to je razlika između malih i velikih.nama je titula savim normalna stvar,kao i uspjesi u europi.dok vi kad 1 ili 2 put nešto napravite poludite od sreće.ne znate šta će te sa sebe :mrgreen:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 21 sep 2009, 23:34

ne znam tačno koliko smo dužni, ali samo znam da smo manje nego vi, i znam da imamo stadion i da nas ne tjeraju u hransicu, neka neka još 2-3 godine, pa lagano kad se napravi tramvaj do hrasnice treba đubrad pitarsku istjerati iz gradskih naselja i npraviti im kakv stadion da konačno i oni imaju svoj, ako hočeš ja ću sve organizovati da vam manijaci prikupe lovu da vam taj stadiončić izgrade i bolan ja na neki način bi trebao sve te vaše naslove i evropska takmičenja pripisati želji jer vi ste naš potomak, mi smo vas stvorili, ali neću da se svađam sa familijom ne valja to vi ste ipak naš sin

tata ŽELJO = sin TORPEDO(oteo se mali kontroli što jes, jes)
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 22 sep 2009, 10:58

irfan41 je napisao/la:kako to da demir hotic je otpusten a sa gorom ekipom nije kiksao kod kuce i cak je pobjedio sarajevo ciji su igraci odlicno odigrali u evropi. a amar ima vec dva kiksa kuci i niko ne pomislja nista reci protiv njega, nego su igraci iskljucivi krivci, to nije bio slucaj sa drugim trenerima, unaprijed zahvaljujem na odg
Amar stvara ekipu iz temelja! Taj demir hotic nije donio niti jedan jedini bod sa strane - sve glat porazi... i da je kojim slucajem izgubio koji bod na grbavici, nama bi bilo kriticno.

Proradice i osimov Zeljo ;) I to sigurno hoce do derbija :)

Nista se ti ne sekiraj ;)

Pozz

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 22 sep 2009, 11:31

Yebo majku Nama zoran rajovic ne valja, a evo pregovara sa borcem :shock: :shock: :shock:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

mangup
Kontakt:

Post Postao/la mangup » 22 sep 2009, 11:48

Poslije radosti protiv travnika i osvojenog boda tek sad vidim koliko ste mali klub......Zato vas molim kad vidite slijedece igrace ,serdarevic,culum,stanic i jos 3 od kojih samo jedan pije pepsi a ostali hajneken,whiskey,ovu trojicu ne znam imenima tako da nemojte sta zamjeriti...CENTRAL-1 sat poslije pola noci doticna gospoda slave i zajebavaju se......Ne do mi bog da dozivim da se moji igraci tako raduju,zajebavaju i slave....Pitajte ih da li su bili ovdje????'Ako ne potvrde onda slucajno imam koji snimak jer sam bio sa rajom pa se slikao a oni se vide u pozadini...E vala imate igrace boli glava,sve milan do milana......................

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 sep 2009, 11:55

Pa šta? I oni su ljudi, imaju svoj privatni život. U nedjelju su imali slobodan dan, pa je logično da se malo opuste u subotu. Do kad ćete se vipe zamarati našim klubom, imate svoje probleme, popustite nas. Mi znamo ko smo i šta smo, vi to još uvijek trebate otkriti, zato ohladi... Cijenim što se toliko zanimaš za nas, ali nemoj više molim te.

Koje su cigarete pušili? Vidim da si ih pomno pratio, jbg, ipak su oni igrači Želje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Old tawn
Kontakt:

Post Postao/la Old tawn » 22 sep 2009, 12:29

irfan41 je napisao/la:
drop je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:kako to da demir hotic je otpusten a sa gorom ekipom nije kiksao kod kuce i cak je pobjedio sarajevo ciji su igraci odlicno odigrali u evropi. a amar ima vec dva kiksa kuci i niko ne pomislja nista reci protiv njega, nego su igraci iskljucivi krivci, to nije bio slucaj sa drugim trenerima, unaprijed zahvaljujem na odg
a kako to da se ti brineš za Želju,pored svih nedaca i briga koje trenutno potresaju tvoj klub...unaprijed zahvalan na odg

neznam o kakvim probl govoris, odlicno odigrana evropa, lagano u kupu, a dva kiksa sa pocetka sezone zbog umora me ne brinu jer cemo to nadoknaditi kao i prsle godine, a sto se tice uprave znamo mi nih otjerati, bez da bojkotujemo tekme svog kluba
Ma nema kod nih krize,samo u Trebinju ganjali svoje igrace po terenu hhihihihihi
PONOSNO I HRABRO

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 sep 2009, 12:31

Mi barem osutamo na gol...
Molim vas nemojte im se smijati i rugati, mogu vam djeca ovakva biti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 sep 2009, 12:40

TheManiacs je napisao/la:Yebo majku Nama zoran rajovic ne valja, a evo pregovara sa borcem :shock: :shock: :shock:
Valjao je on nama itekako ali zahtjevi su bili previsoki trazio 50000 na ruke i 150000 godisnje,mi to ne mozemo platiti :!:

Piše: M. Dautbegović

Fudbalski klub Željezničar iz Sarajeva danas gostuje u Srebrenici, gdje će s domaćim klubom Guber odigrati prijateljsku utakmicu.

Prije odigravanja utakmice Uprava i fudbaleri Željezničara posjetit će Memorijalni centar u Potočarima, gdje će položiti cvijeće i odati počast žrtvama genocida iz jula 1995. godine.
Klubovi Guber i Željezničar imaju namjeru graditi prijateljske partnerske odnose radi promoviranja vrijednosti sporta i inače druženja, tolerancije i uvažavanja.

„Uskoro planiramo odigravanje i turnira u Srebrenici na kojem bi učešće pored Želje i Gubera uzeo naš parnerski Klub SG 2000 iz Milhajm Karliha kod Koblenca, te jedan klub iz Srbije, Hrvatske ili Crne Gore", izjavio je Abdurahman Malkić, predsjednik FK Guber iz Srebrenice, bivši načelnik Opštine Srebrenica.

FK Guber se takmiči u Regionalnoj ligi RS - grupa Istok, s ambicijom da uđe u Drugu ligu RS-a.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Emir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Emir_tm87 » 22 sep 2009, 14:16

mangup je napisao/la:Poslije radosti protiv travnika i osvojenog boda tek sad vidim koliko ste mali klub......Zato vas molim kad vidite slijedece igrace ,serdarevic,culum,stanic i jos 3 od kojih samo jedan pije pepsi a ostali hajneken,whiskey,ovu trojicu ne znam imenima tako da nemojte sta zamjeriti...CENTRAL-1 sat poslije pola noci doticna gospoda slave i zajebavaju se......Ne do mi bog da dozivim da se moji igraci tako raduju,zajebavaju i slave....Pitajte ih da li su bili ovdje????'Ako ne potvrde onda slucajno imam koji snimak jer sam bio sa rajom pa se slikao a oni se vide u pozadini...E vala imate igrace boli glava,sve milan do milana......................
ne mogu da vjerujem da vas toliko zanima sta rade igraci zelje,kako se hrane,koliko je zeljo duzan,u koliko je zelji trening...
ja jos nisam usao u temu od nekog premijerligasa a da to nije zeljo..
nadjete li moj jedan post na temi sarajeva,zrinjskog,celika.... **** mi mater svi sa foruma
JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!

Samo Zeljo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Zeljo » 22 sep 2009, 14:30

ljudi sto se sikirate oko ove djecurlije i njihovih provala haha pa vidis da mu je drago da se slikao u to doba jos pored igraca zelje pa mislim to je cast... ;)

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 22 sep 2009, 14:42

drop je napisao/la:@mangup i @od-do pravi humoristi...nesretni ljudi kojima je Željo oteo mladost i donio mnoge psihicke traume njihovim malim timovima...što se tice navijaca Borca,izgleda da mnogi imaju iznenadnu amneziju,zaboravili ko je Željo i ko ih je dva puta poslao u 2 ligu...nije problem,opet cemo ih akoBog da (i podsjetiti i poslati u Secundu)...tek toliko da se posjete ko je ko u ovoj ligi...ne mogu qurcenja preko neta tipa "sad smo mi beton"..pa vi ste šlauf obicni,kita Mušanova...može vam se dok vas tata Dodik gura,bando fašisticka...a vi bošnjaci Bogami isto ovce bez mozga...zaboravili vrlo brzo ko nam je pisao parole Nože,žica,Srebrenica I GDJE se to pisalo,i ciji navijaci su to porucivali... nije to davno bilo,cak ni u prošlom vijeku,vec u ovom...ali bošnjaku,izgleda,lakše utjerati metar u guzove nego cenat u glavu.
hmmmm mislim da je ovo zasluzilo ban :)

drop to su recenice ocajnika :)

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 22 sep 2009, 14:47

i ja se slažem sa ovim gore navedenim,ali prestanite o nacionalizmu..

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 22 sep 2009, 14:57

[/quote]bice to velika šteta...necemo moci bez tebe nikako :lol: :lol:[/quote]

stari, cemu ta gorcina, pa prica o kosmopolitizmu, multietnicnsti, zajednickoj drzavi i bla bla, ne bi se trebala pricati bas na taj tvoj nacin , i onda krivi srbi

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 sep 2009, 15:00

Ima li sanse da prestanete pisati o temama koje se ne ticu voljenog nam kluba? Mora li se o nacionalizmu i sovinizmu ovde?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 sep 2009, 15:00

yebli vas bosnjaci srbi i hrvati....
tema je zeljo...
@nikad_izvini stipu kamenjare :mrgreen:

U koliko je ta tekma sa gRuberom :mrgreen:
Sta je sa viscom, ima li neko info?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 sep 2009, 15:01

drop će pauzirati dvije sedmice, a put kojim je krenuo ide ka trajnom banu.

da napomenem da na našem forumu nacionalisti nisu dobrodošli, bez obzira sa koje strane dolaze.

tema je FK Željezničar. zabunili ste se pa pišete o lešinarima ovdje. molim vas, pripazite da komentare postirate na prave teme, jer će masa komnetara koji ne pripadaju ovdje biti pobrisana.

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 22 sep 2009, 16:42

jovanbl je napisao/la:
drop je napisao/la:@mangup i @od-do pravi humoristi...nesretni ljudi kojima je Željo oteo mladost i donio mnoge psihicke traume njihovim malim timovima...što se tice navijaca Borca,izgleda da mnogi imaju iznenadnu amneziju,zaboravili ko je Željo i ko ih je dva puta poslao u 2 ligu...nije problem,opet cemo ih akoBog da (i podsjetiti i poslati u Secundu)...tek toliko da se posjete ko je ko u ovoj ligi...ne mogu qurcenja preko neta tipa "sad smo mi beton"..pa vi ste šlauf obicni,kita Mušanova...može vam se dok vas tata Dodik gura,bando fašisticka...a vi bošnjaci Bogami isto ovce bez mozga...zaboravili vrlo brzo ko nam je pisao parole Nože,žica,Srebrenica I GDJE se to pisalo,i ciji navijaci su to porucivali... nije to davno bilo,cak ni u prošlom vijeku,vec u ovom...ali bošnjaku,izgleda,lakše utjerati metar u guzove nego cenat u glavu.
hmmmm mislim da je ovo zasluzilo ban :)

drop to su recenice ocajnika :)

"Drop-ov" post jeste za bana zato što se nije kulturno izrazio ali ISTINU je rekao čovjek pa vi pričajte šta hoćete...
Borac jeste ispadao 2 puta iz Premier lige i navijači Borca jesu na utakmici Borac - Željezničar (a možda i na drugim utakmicama) razvijali transparent "Nož, žica, Srebrenica".Znači, vezano je za Želju jer je bilo na toj tekmi tako da i nije off topic priča, a naravno NIJE VEZANO za normalno ljudsko ponašanje .Ovi momci što su na forumu i navijači su Borca čine se normala ALI uvijek nekako prevagne VEĆINA onih koji na tribinama pjeva nacionalističke pjesme i vrijeđa žrtve rata.Zašto već jednom ne bojkotujete utakmice zbog onih koji su nacionalisti, nego uvijek ista priča i pjesma, ikonografija???
Dakle, kada oni sa tim transparentima nisu kažnjeni i ako vama ne smeta takvo njihovo ponašanje onda se zapitam imamo li mi ostali mozga imalo i jeli nas sve amnezija spucala...
Zato ne napadajte čovjeka, jer njihovo qurcenje vraća spomenute slike!!!
A "drop" druže: sljedeći put pazi da se ne izražavaš zbog bana...

Ovo svakako nije tema za "FK Željezničar" ali se je ticalo ipak i Želje malo pa valjda se neće izbrisati ovaj post..
Željo - My first love!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Hrasno15, Kompromis, Konzerva i 37 gostiju.