NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
efendic je doso u zvijezdu stanuje odma pored mene kaze u gradini se nisu dogovorili oko para nije tacno da nije zadovoljio kao sto se pise i danas su jos dva golmana dosla neznam odakle su al su na treninu bili danas ili sutra ce se saznat dali pandza ostaje
-
- Kontakt:
Ako Pandza ode, tek smo onda n.a.j.e.b.a.l.i.Pa ovdje su pisali da on ima ugovor na 2 godine.Zadrzite Pandzu svim silama, necemo boljeg naci u BiH.pa ko ce sastaviti tu ekipu i uigrati kad svake godine ode 10 i dodje 10 igraca.Mislio sam da ce ova sezona biti drugacija al kod nas sve po starom.ludix je napisao/la:efendic je doso u zvijezdu stanuje odma pored mene kaze u gradini se nisu dogovorili oko para nije tacno da nije zadovoljio kao sto se pise i danas su jos dva golmana dosla neznam odakle su al su na treninu bili danas ili sutra ce se saznat dali pandza ostaje
Ako ode Pandza hoce li Zviezda dobiti obestecenje ili ide bez para?
- husein veličanstveni
- Kontakt:
U novinama za Pandžu se pisalo da je obeštećenje nekih 40 000 dolara. Znači sitno, ništa spektakularno.Moje mišljenje je kad bi ostao još neko vrijeme da bi se cijena u najmanju ruku udvostručila
Zadnja izmjena: husein veličanstveni, dana/u 02 jul 2012, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
ja kolko znam pandza ima ugovor i zvijezda ce dobit odstetu..Bosanski zmaj je napisao/la:Ako Pandza ode, tek smo onda n.a.j.e.b.a.l.i.Pa ovdje su pisali da on ima ugovor na 2 godine.Zadrzite Pandzu svim silama, necemo boljeg naci u BiH.pa ko ce sastaviti tu ekipu i uigrati kad svake godine ode 10 i dodje 10 igraca.Mislio sam da ce ova sezona biti drugacija al kod nas sve po starom.ludix je napisao/la:efendic je doso u zvijezdu stanuje odma pored mene kaze u gradini se nisu dogovorili oko para nije tacno da nije zadovoljio kao sto se pise i danas su jos dva golmana dosla neznam odakle su al su na treninu bili danas ili sutra ce se saznat dali pandza ostaje
Bosanski zmaj je napisao/la:Ako Pandza ode, tek smo onda n.a.j.e.b.a.l.i.Pa ovdje su pisali da on ima ugovor na 2 godine.Zadrzite Pandzu svim silama, necemo boljeg naci u BiH.pa ko ce sastaviti tu ekipu i uigrati kad svake godine ode 10 i dodje 10 igraca.Mislio sam da ce ova sezona biti drugacija al kod nas sve po starom.ludix je napisao/la:efendic je doso u zvijezdu stanuje odma pored mene kaze u gradini se nisu dogovorili oko para nije tacno da nije zadovoljio kao sto se pise i danas su jos dva golmana dosla neznam odakle su al su na treninu bili danas ili sutra ce se saznat dali pandza ostaje
Zvijezda ce dobit obestecenje oko 50 hiljada eura tako sam ja cuo
nije osto u gradini zato sto nije kvalitetniji od zukica tako sam cuo..izgleda malo je gdje branio uglavnom je bio na klupi..tu je negdje kvaliteta ko smajic..seven je napisao/la:Bosanski zmaj je napisao/la:Igraci sa probe tesko da mogu biti pojacanja.Dovodimo se u tu situaciju da nam dolaze igraci koji nemaju mjesta ni u Gradini.Samo dzabe gubimo vrijeme sa njima.Shvatam da nisu vremena da se dovode skupi igraci,Zvijezda ih nikada nije ni dovodila, cast Gradini ali ako neko nije mogao proci na probi u Gradini ne znam sta trazi kod nas.Golman je kljucna pozicija u ekipi i tu se ne smijemo zezntuti, bolje je i dati vise para za golmana, a neku drugu poziciju u ekipi skresati.
jeste li sigurni da nije prošao probu u Gradini, da li je baš to razlog zašto nije ostao u Srebreniku
Respect je napisao/la:nije osto u gradini zato sto nije kvalitetniji od zukica tako sam cuo..izgleda malo je gdje branio uglavnom je bio na klupi..tu je negdje kvaliteta ko smajic..seven je napisao/la:Bosanski zmaj je napisao/la:Igraci sa probe tesko da mogu biti pojacanja.Dovodimo se u tu situaciju da nam dolaze igraci koji nemaju mjesta ni u Gradini.Samo dzabe gubimo vrijeme sa njima.Shvatam da nisu vremena da se dovode skupi igraci,Zvijezda ih nikada nije ni dovodila, cast Gradini ali ako neko nije mogao proci na probi u Gradini ne znam sta trazi kod nas.Golman je kljucna pozicija u ekipi i tu se ne smijemo zezntuti, bolje je i dati vise para za golmana, a neku drugu poziciju u ekipi skresati.
jeste li sigurni da nije prošao probu u Gradini, da li je baš to razlog zašto nije ostao u Srebreniku
meni covjek kaze nisu se dogovorili oko para nisu imali dovoljno para zato nije osto bio je sao 1 trening ttamo i oni pisu nije zadovoljio kaze krivo mi je samo sto pisu da nisam zadovoljio a nisam ni bio na probi kako treba
-
- Kontakt:
Pa nije valjda lud da nama prica pricu kako nije prosao probu u Gradini, nego on ima svoju verziju i govori da se nisu mogli dogovorit oko finasijskih uslova.Al eto kome sada vjerovati njemu ili srebrenicanima.ludix je napisao/la:efendic je doso u zvijezdu stanuje odma pored mene kaze u gradini se nisu dogovorili oko para nije tacno da nije zadovoljio kao sto se pise i danas su jos dva golmana dosla neznam odakle su al su na treninu bili danas ili sutra ce se saznat dali pandza ostaje
neznam ni ja kome vjerovati bgmBosanski zmaj je napisao/la:Pa nije valjda lud da nama prica pricu kako nije prosao probu u Gradini, nego on ima svoju verziju i govori da se nisu mogli dogovorit oko finasijskih uslova.Al eto kome sada vjerovati njemu ili srebrenicanima.ludix je napisao/la:efendic je doso u zvijezdu stanuje odma pored mene kaze u gradini se nisu dogovorili oko para nije tacno da nije zadovoljio kao sto se pise i danas su jos dva golmana dosla neznam odakle su al su na treninu bili danas ili sutra ce se saznat dali pandza ostaje
-
- Kontakt:
Jos nesto u vezi Pandze, ne vjerujem da ce igdje preci uneki klub u inostranstvu bez prethodno odradjene probe i drugo ako ima ugovor sa Zvijezdom (u sto nisam siguran,jer vise nikom ne vjerujem) pitanje je da li su stranci spremni platiti obestecenje koje odredi Zvijezda.
PANDZA OSTANI!
PANDZA OSTANI!
-
- Moderator
- Kontakt:
ja bih njemu povjerovao ovaj put.Bosanski zmaj je napisao/la:Pa nije valjda lud da nama prica pricu kako nije prosao probu u Gradini, nego on ima svoju verziju i govori da se nisu mogli dogovorit oko finasijskih uslova.Al eto kome sada vjerovati njemu ili srebrenicanima.ludix je napisao/la:efendic je doso u zvijezdu stanuje odma pored mene kaze u gradini se nisu dogovorili oko para nije tacno da nije zadovoljio kao sto se pise i danas su jos dva golmana dosla neznam odakle su al su na treninu bili danas ili sutra ce se saznat dali pandza ostaje

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Puno vise od te cijene koju bi ovdje stavljate trazi Nurdo za Pandzu tako da od toga nema nista i nadam se da ce ostati jer relano gledajuci sledecu sezonu mogao bi biti jedan medu najboljim strijelcima ako ne i najbolji tako da cemo cijena rasti i rasti! Pandza razmislja glavom i mislim da ce ostati ovdje jer ce i njemu a i nama biti taman.
-
- Kontakt:
Mozes li samo potvrditi da li Pandza ima zakljucen ugovor sa Zvijezdom.da nam se ne desi da slucajno nema, pa da ode bez ikakve odstete.Ako neko ima informaciju iz prve ruke neka napise,da li ima potpisan ugovor sa Zviezdom, a ne rekla-kazala.Nesto mi je to sve sumnjivo.Volio bih da ostane jos ovu sezonu, pa da ga sljedece prodamo.Bilo bi bolje i njemu i nama.Gradacac je napisao/la:Puno vise od te cijene koju bi ovdje stavljate trazi Nurdo za Pandzu tako da od toga nema nista i nadam se da ce ostati jer relano gledajuci sledecu sezonu mogao bi biti jedan medu najboljim strijelcima ako ne i najbolji tako da cemo cijena rasti i rasti! Pandza razmislja glavom i mislim da ce ostati ovdje jer ce i njemu a i nama biti taman.
Pandža ima ugovor sa Zvijezdom na pola godine i na probi je u nekom klubu u inostranstvu da produži ugovor na 2 godine tražio je veću platu i najvejrovatnije ako neprodje u inostranstvu ostaje kod nas
Zadnja izmjena: mirza_rd, dana/u 02 jul 2012, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Znaci vec je otisao na probu, interesuje me ako ode hoce li Zvijezda dobiti obestecenje?mirza_rd je napisao/la:Pandža ima ugovor sa Zvijezdom na pola godine i na probi je u nekom klubu u inostranstvu da produži ugovor na 2 godine tražio je veću platu tako da ako neprodje u inostranstvu ostaje kod nas
pa vjerovatno hoce ali sumnjam da ce on otic u narednim danima znat ce se viseBosanski zmaj je napisao/la:Znaci vec je otisao na probu, interesuje me ako ode hoce li Zvijezda dobiti obestecenje?mirza_rd je napisao/la:Pandža ima ugovor sa Zvijezdom na pola godine i na probi je u nekom klubu u inostranstvu da produži ugovor na 2 godine tražio je veću platu tako da ako neprodje u inostranstvu ostaje kod nas
pandza kada je dosao potpisao je na 2.5 godine posto je pola proslo znaci ima ugovor jos dvije godine i po svemu sudeci ako ode u inostranstvo mi cemo dobiti obestecenje.vec je odbijena ponuda od 40 000 dolara nasi traze 80 000 dolara eto to je sto posto.e ad ne ulazim u to ako ga nasi puste ko sto su mnoge pustali
pandza je tu trenira nije jos otisao
pandza je tu trenira nije jos otisao
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Ma i 80 hiljada je malo.Ne treba ga pustat nismo mi socijalna ustanova, da ulozimo u igraca,on odigra pola godine i na kraju ode.
Ako bude htio ici, samo obestecenje dolazi u obzir, nikakve mohune,krompiri i ostali bakraci ne dolaze u obzir.
Opet mislim da ce kod nas ostat.
Ako bude htio ici, samo obestecenje dolazi u obzir, nikakve mohune,krompiri i ostali bakraci ne dolaze u obzir.
Bosanski zmaj je napisao/la:Ma i 80 hiljada je malo.Ne treba ga pustat nismo mi socijalna ustanova, da ulozimo u igraca,on odigra pola godine i na kraju ode.
A gdje je pandja na probi je li??
-
- Kontakt:
Samo ne znam opet on je potpisao pola + dvije godine.Da li to znaci da je sada slobodan igrac i da ponovo mora potpisati produzenje ugovora ili je automatski na sigrac na dvije godine.
Nikada mi to nije bilo jasno pola+ jedna,dvije,tri godine.Ako neko zna,neko to objasni.
Nikada mi to nije bilo jasno pola+ jedna,dvije,tri godine.Ako neko zna,neko to objasni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.