glat kao sto i rekohkinder_jaje je napisao/la:po komentarima koje citam kao bit ce neizvjesno a po meni ce ovo spanija glat da dobije nesto slicno kao protiv francuske al et vidimo za dva dana

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,Devil,dubrava
glat kao sto i rekohkinder_jaje je napisao/la:po komentarima koje citam kao bit ce neizvjesno a po meni ce ovo spanija glat da dobije nesto slicno kao protiv francuske al et vidimo za dva dana
njegovih je dvoje, trece je od s. cazorle..RG11 je napisao/la:Al najjaci mi je Torres sa onom svojom djecurlijom![]()
![]()
Svi ljube djevojke ili imaju eventualnu jedno dijete, a Torres se sa troje djece tamo odvojio kod gola... mogao je komotno uzeti loptu i picigena raspaliti
I to kažeš na osnovu jedne loše sezone ?M4kaveli je napisao/la:Pa ja mislim da bi i Ibisevic sa ovakvom Spanijom mogao zabijati 2 gola po utakmici![]()
Torres je trenutno dobar u otkrivanju i utrcavanju u prazan prostor.
Davno je on izgubio i dribling i golgeterske sposobnosti ..
Vidit ćeš, samo prati novu sezonuM4kaveli je napisao/la:Ma nea on vise veze sa driblingom.
Bilo da igra od prve il 80-te minute.
Torres mi je drag kao igrac al je jednostavno u zivotnoj NE formi.
Baš tako,mogu reći da je ove trofeje osvojio da ne zna ni on kako,ajde da kažem zahvaljujući drugima kako sa Čelzijem tako i sa Špancima,lako je loptu samo zabiti u golM4kaveli je napisao/la:Ma nea on vise veze sa driblingom.
Bilo da igra od prve il 80-te minute.
Torres mi je drag kao igrac al je jednostavno u zivotnoj NE formi.
Da je loptu samo tako lako poslat u gol onda bi ti i ja igrali na visokom nivou.Tuzla950 je napisao/la:
Baš tako,mogu reći da je ove trofeje osvojio da ne zna ni on kako,ajde da kažem zahvaljujući drugima kako sa Čelzijem tako i sa Špancima,lako je loptu samo zabiti u gol
they were happyTuzla950 je napisao/la:Shakira izgleda poslušala Balotellija![]()
Da ima 'postovanje''nebi mu minutaza bila mizerna.Tritolone je napisao/la:Da je loptu samo tako lako poslat u gol onda bi ti i ja igrali na visokom nivou.Tuzla950 je napisao/la:
Baš tako,mogu reći da je ove trofeje osvojio da ne zna ni on kako,ajde da kažem zahvaljujući drugima kako sa Čelzijem tako i sa Špancima,lako je loptu samo zabiti u gol
Ne znam kako mozete takve nebuloze pricat, lik je diga trofej lige prvaka, osvojio Euro 2012, najbolji strijelac sa mizernom minutazom i opet nevalja. Lako ovo lako ono, samo se cudim kako nikad neki igrac sa balkana ne uziva takvo postovanje kao sta ga Torres ima kad je sve tako lagano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.