propuh je napisao/la:Ove uvrede ni tebi ni drugima ne trebaju, a zapitaj se malo kako bi se ti i svi postavili u ovome da je slicno kod nas,vendeta1921 je napisao/la:propuh je napisao/la:Prica vam je malo je reci bezveze, da mi igramo na Grbavici koliko bi janezi dobili mjesta.
Pa sjetite se samo par zadnjih derbija i sranja s pitarima.
Manite se suplje mali stadion i dobivas malo karti jbg tako je kako je i to je realnost.
A druga je stvar sto mi svi cekamo neko normalno gostovanje a ne ona po Aziji i istocnom bloku.
Ovdje jedino mogu da se klubovi dogovore pa da ovih 5% povecaju na 10% al cisto sumnjam da ce se to desiti.
jesili ti glup il se samo pravis glup,pa to 5% je po pravilima i NIKO se ne zali na to,nego na ostatke tribine gdje mogu uci samo slovenski drzavljani a ne kao u ostatku svijeta gdje svako moze uci na tribinu koju zeli
slovenci se malo prave pametnijima nego sto jesu i izdizu se nesto,kao da su visi od nas balkanaca a ustvari su veca gamad i supci
ps. izvini na uvredi al fakat sam se iznervirao citaj malo pa tek onda pisi
mislim zaboli me za janeze ali fakat da ti dodje na grbavicu 5-10 k slovenaca a nas bude sacica a to ti je ralnost i citav svjet brani i stiti svoje a sto mi zivimo u Bosni gdje je uvjek bolje i prece tudje to je drugi par rukava.
Ne znam sta vi fakat ocekujete od tih Slovenaca pa hebu nas na svakom koraku i ljudi imaju pravo da rade sta hoce narocito u ovim pretkolima i sto se mi prije pomirimo s tim lakse ce nam biti.
Pri tome mislim da i mi njima treba da uzvratimo ne isto vec jos gore.
Al jbg sto ovdje vecinom djeca pisu i misle da su izmislila toplu vodu i pri tome daj boze da 2-3 covjeka s ovog foruma odu na tu utakmicu.
Ma necu dalje samo se bezveze nerviram, iskljucujem se iz ove rasprave a vas ostvljam da uzivate
kao prvo djete nisam kao drugo u sloveniju necu ici ja to priznajem a ne furam se po forumima jbg tesko vrijeme doslo ne znam ni kako cu na more otici a ne u maribor
ehh sad sve ja tebe razumijem i u vecini se slazemo nego gledam i ne mogu da vjerujem da ljudi misle da je problem (ne mislim na tebe) u tih 5%,kao sto sam vec rekao to je regularno i to su pravila nego je problem u ostatku stadiona gdje mogu samo uci drzavljani slovenije ispade da ako sam lupam ja navijac bate borisova i zelim pogledati utakmicu mogucih protivnika ne mogu,e to nije po pravilima ni UEFE ni FIFE i niko me ne moze ubjediti da jeste
ne moras se iskljucivati iz rasprave izvini zbog ove uvrede ali sam stvarno bio nervozan,i ne mogu da vjerujem kako neki ljudine shvataju u cemu je problem i idalje se raspravljaju oko tih 5% sto je meni smjesno al eto