FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

vendeta1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la vendeta1921 » 02 jul 2012, 15:12

propuh je napisao/la:
vendeta1921 je napisao/la:
propuh je napisao/la:Prica vam je malo je reci bezveze, da mi igramo na Grbavici koliko bi janezi dobili mjesta.
Pa sjetite se samo par zadnjih derbija i sranja s pitarima.
Manite se suplje mali stadion i dobivas malo karti jbg tako je kako je i to je realnost.
A druga je stvar sto mi svi cekamo neko normalno gostovanje a ne ona po Aziji i istocnom bloku.
Ovdje jedino mogu da se klubovi dogovore pa da ovih 5% povecaju na 10% al cisto sumnjam da ce se to desiti.

jesili ti glup il se samo pravis glup,pa to 5% je po pravilima i NIKO se ne zali na to,nego na ostatke tribine gdje mogu uci samo slovenski drzavljani a ne kao u ostatku svijeta gdje svako moze uci na tribinu koju zeli
slovenci se malo prave pametnijima nego sto jesu i izdizu se nesto,kao da su visi od nas balkanaca a ustvari su veca gamad i supci

ps. izvini na uvredi al fakat sam se iznervirao citaj malo pa tek onda pisi
Ove uvrede ni tebi ni drugima ne trebaju, a zapitaj se malo kako bi se ti i svi postavili u ovome da je slicno kod nas,
mislim zaboli me za janeze ali fakat da ti dodje na grbavicu 5-10 k slovenaca a nas bude sacica a to ti je ralnost i citav svjet brani i stiti svoje a sto mi zivimo u Bosni gdje je uvjek bolje i prece tudje to je drugi par rukava.
Ne znam sta vi fakat ocekujete od tih Slovenaca pa hebu nas na svakom koraku i ljudi imaju pravo da rade sta hoce narocito u ovim pretkolima i sto se mi prije pomirimo s tim lakse ce nam biti.
Pri tome mislim da i mi njima treba da uzvratimo ne isto vec jos gore.
Al jbg sto ovdje vecinom djeca pisu i misle da su izmislila toplu vodu i pri tome daj boze da 2-3 covjeka s ovog foruma odu na tu utakmicu.
Ma necu dalje samo se bezveze nerviram, iskljucujem se iz ove rasprave a vas ostvljam da uzivate ;)

kao prvo djete nisam kao drugo u sloveniju necu ici ja to priznajem a ne furam se po forumima jbg tesko vrijeme doslo ne znam ni kako cu na more otici a ne u maribor

ehh sad sve ja tebe razumijem i u vecini se slazemo nego gledam i ne mogu da vjerujem da ljudi misle da je problem (ne mislim na tebe) u tih 5%,kao sto sam vec rekao to je regularno i to su pravila nego je problem u ostatku stadiona gdje mogu samo uci drzavljani slovenije ispade da ako sam lupam ja navijac bate borisova i zelim pogledati utakmicu mogucih protivnika ne mogu,e to nije po pravilima ni UEFE ni FIFE i niko me ne moze ubjediti da jeste

ne moras se iskljucivati iz rasprave izvini zbog ove uvrede ali sam stvarno bio nervozan,i ne mogu da vjerujem kako neki ljudine shvataju u cemu je problem i idalje se raspravljaju oko tih 5% sto je meni smjesno al eto
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 02 jul 2012, 15:41

Nije ni 650 već 600...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 02 jul 2012, 15:42

http://www.****.ba/v2/tekst.php?ID=39647" onclick="window.open(this.href);return false;
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 02 jul 2012, 15:46

Eto ni 650 ne dobismo
ZELJEZNICAR 1921!

magija
Kontakt:

Post Postao/la magija » 02 jul 2012, 15:47

Ljudi da znate nasi moci kupovat karte, nek vas toga nije strah. Nasi dijasporci sloveniji ce moci kupiti karte za neutralnu trebinu s tim sto mogu kupiti najvise tri karte po jednoj osobi, i nazalost ce morati pokazati neku od slovenskih identifikacija ( pasos, licna ). Naravno oni su se za ovaj korak odlucili zbog strah dolaska velikog broja navijaca zelje i koji bi napravili fantasticnu atmosferu. TA ATMOSFERA JE KLJUC NJIHOVIH OGRANICENJA, JER SI PRIJE MOGAO KUPITI KARTE NA PETROLOVIM PUMPAMA, TRZNIM CENTRIMA I DRUGIM MJESTIMA.

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 02 jul 2012, 15:48

hamzaTM87 je napisao/la:Eto ni 650 ne dobismo

Ma to ti je drug 12 buseva! (600 karata) E sada kako ce se raspodijeliti, ne znam! Neko je pisao da je Centrotrans organizovao vec 11 buseva. Koliko ima tu tacnoga, vidjet cemo!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 02 jul 2012, 15:55

Dželaludin Muharemović kao sportski direktor je nesposoban !!!! 5% karata od ukupnog kapaciteta stadiona Ljudski Vrt tj. 12.994 je 680 karata a ne 600 eto zakinuti smo i za tih 80 karata :evil: sve u svemu ljudi u klubu nemaju niti snage niti neke vrste bezobrazluka i veličine prvenstveno kao klub da za svoje navijače izvuku ono osnovno a da ne govorim više od toga, ja sam sebi jutros kupio kartu u poslovnici Centrotransa u Ferhadiji i to za 25KM, nesto se opasno mutlja sa tim kartama, manji broj karata se moze kupiti u Centrotransu sto uz aranzman sto samostalnu kartu uz to Dželo danas dogovorio tih 600 ulaznica i sad se ja pitam jeli ta moja karta koju sam kupio i karte koje su uracunate u aranzmane turistickih agencija uracunate u tih 600 !? :? očito da nisu i da se raja koja ce ici samo sputava i manipuliše, od koga i zasto neznam ... :evil:
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 02 jul 2012, 15:56

BlueTiger je napisao/la:

Ma to ti je drug 12 buseva! (600 karata) E sada kako ce se raspodijeliti, ne znam! Neko je pisao da je Centrotrans organizovao vec 11 buseva. Koliko ima tu tacnoga, vidjet cemo!
koliko sam skontao udruzenju idu sve karte sto i treba da bude a prepostavljam ako ostane dace tim agencijama ...

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 02 jul 2012, 15:58

SkyWallker je napisao/la:Dželaludin Muharemović kao sportski direktor je nesposoban !!!! 5% karata od ukupnog kapaciteta stadiona Ljudski Vrt tj. 12.994 je 680 karata a ne 600 eto zakinuti smo i za tih 80 karata :evil: sve u svemu ljudi u klubu nemaju niti snage niti neke vrste bezobrazluka i veličine prvenstveno kao klub da za svoje navijače izvuku ono osnovno a da ne govorim više od toga, ja sam sebi jutros kupio kartu u poslovnici Centrotransa u Ferhadiji i to za 25KM, nesto se opasno mutlja sa tim kartama, manji broj karata se moze kupiti u Centrotransu sto uz aranzman sto samostalnu kartu uz to Dželo danas dogovorio tih 600 ulaznica i sad se ja pitam jeli ta moja karta koju sam kupio i karte koje su uracunate u aranzmane turistickih agencija uracunate u tih 600 !? :? očito da nisu i da se raja koja ce ici samo sputava i manipuliše, od koga i zasto neznam ... :evil:
pa kaze 600 karata udruzenju , 15 ce ici klubu pa prepostavljam ostatak ide agencijama a ko cega znati vidjecemo ovih par dana

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 02 jul 2012, 16:00

Joj raja se lozi na tekst ovog nekog es-ce sport portala :?: :?:
Mahala portal.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

hoshtapler
Kontakt:

Post Postao/la hoshtapler » 02 jul 2012, 16:05

BlueTiger je napisao/la:

Aha, pa nisu Čevljanovići da Centrotrans određuje ko će ići na utakmicu. Ne kažem da se to neće desiti ali odgovorno tvrdim da će zbog toga neko skupo platiti.

Nemoguća je opcija da momci koji idu godinama na utakmice popuše foru a da pozeri odu pa bude pozorišna atmosfera što se recimo dešavalo kada igra reprezentacija. To su veoma skupe i neinteligentne zajebancije :mrgreen:
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 02 jul 2012, 16:06

bob je napisao/la:
SkyWallker je napisao/la:Dželaludin Muharemović kao sportski direktor je nesposoban !!!! 5% karata od ukupnog kapaciteta stadiona Ljudski Vrt tj. 12.994 je 680 karata a ne 600 eto zakinuti smo i za tih 80 karata :evil: sve u svemu ljudi u klubu nemaju niti snage niti neke vrste bezobrazluka i veličine prvenstveno kao klub da za svoje navijače izvuku ono osnovno a da ne govorim više od toga, ja sam sebi jutros kupio kartu u poslovnici Centrotransa u Ferhadiji i to za 25KM, nesto se opasno mutlja sa tim kartama, manji broj karata se moze kupiti u Centrotransu sto uz aranzman sto samostalnu kartu uz to Dželo danas dogovorio tih 600 ulaznica i sad se ja pitam jeli ta moja karta koju sam kupio i karte koje su uracunate u aranzmane turistickih agencija uracunate u tih 600 !? :? očito da nisu i da se raja koja ce ici samo sputava i manipuliše, od koga i zasto neznam ... :evil:
pa kaze 600 karata udruzenju , 15 ce ici klubu pa prepostavljam ostatak ide agencijama a ko cega znati vidjecemo ovih par dana
Centrotrans vec ima karte !! 50.tak karata su u samostalnoj prodaji ostalo ide uz aranzmane, uz to agencija M87 koja isto organizuje odlazak dobit ce karte naknadno par dana prije odlaska, hocu da kazem da su agencije sebi vec obezbjedile karte na koji nacin neznam, Dželo se tek danas dogovorio o broju karata a karte jutros bile u prodaji u poslovnici Centrotrans u Ferhadiji i onda se ja pitam ko koga j... i šalta sa tim kartama !? :?
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 02 jul 2012, 16:08

Nije nesposoban nego je ostatak karata sebi strpao u dzep i dace svojim poznanicima itd. Uostalom kako ovi kazu i njihovih ce biti samo 600 sto je manje od 5% al opet ionako ih nebi puno doslo. Sto se tice ovog sa udruzenjem ne razumijem jer svi koji idu preko agencija imaju rezervisane karte :?
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 02 jul 2012, 16:15

hoshtapler je napisao/la:
BlueTiger je napisao/la:

Aha, pa nisu Čevljanovići da Centrotrans određuje ko će ići na utakmicu. Ne kažem da se to neće desiti ali odgovorno tvrdim da će zbog toga neko skupo platiti.

Nemoguća je opcija da momci koji idu godinama na utakmice popuše foru a da pozeri odu pa bude pozorišna atmosfera što se recimo dešavalo kada igra reprezentacija. To su veoma skupe i neinteligentne zajebancije :mrgreen:
Dobro to kazes! Mislim po meni je nakako bitno da udrzuzenje dobije zvaninco tih 600 karata, pa da idu gore ljudi koje ce iskljucivo navijati kao sto i sam kazes, a ne da imamo sitvaciju koja nam se desava kada repka igra stalno. E sada kako ove pojedine agencije dolaze do karata ne znam, ali evo koliko sam uspio da upravim dvije agencije su se bile ponudile (mozda grijesim,mozda ih je vise bilo), ali racunajno na dvije, da su dobili po jedan bus (to je 50 karata) na kraju ispade, dvije agencije neovisno 100 karata, udrzunje 600, zvanican zbir nasih u Mariboru je 700 onda!
Nemojte uzimati zdravo za gotovo, mozda sam ja negdje pogrijesio ili nisam dobro razumio!

Nego, moze li mi neko reci koliko je tacno nasih bilo u finalu kupa Bih protiv Celika u Zenici? Hvala
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 jul 2012, 16:26

hoshtapler je napisao/la: Aha, pa nisu Čevljanovići da Centrotrans određuje ko će ići na utakmicu. Ne kažem da se to neće desiti ali odgovorno tvrdim da će zbog toga neko skupo platiti.

Pa nece ti nazovimo ih "stalni navijaci" određivat ko ce putovat, svako ko kupi aranzman u Centri ce putovati.
Ali siguran sam da ko god otputuje da ce da grmi sa tog dijela tribine. Inace je pun vrag tih "stalnih navijaca" mangupa na baterije. Ko njih slusa taj je glup.

Ja cekam da vidim konacne cijene, koliko sve izađe.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 02 jul 2012, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 02 jul 2012, 16:44

Hoće li vam provjeravati državljanstvo na ulazu stadiona?

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 02 jul 2012, 16:56

Edol je napisao/la:Hoće li vam provjeravati državljanstvo na ulazu stadiona?
Mogu mi samo gace skinut pa provjerit drzavljanstvo
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 jul 2012, 16:59

Odes u Sloveniju a za tobom se neko dere "tata, tata, tata ..." :lol:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 02 jul 2012, 17:05

Ako sam ja dobro razumio ove ukrajince, davat će tekstualni prenos iz Austrije na oficijalnoj stranici kluba - u 19 sati po kijevskom vremenu, znači u 18 po našem:

http://fckryvbas.com.ua/index.php?optio ... &Itemid=35" onclick="window.open(this.href);return false;

Može se dosta skontat, samo ako se zna ćirilica:) Ako ništa prenos rezultata, ni to nisam vidio drugdje da će biti.

(izvinjavam se ako će se i na ovom sajtu prenosit tekstualno, ako ima neko kakav bolji link zamolio bih da ubaci)
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 02 jul 2012, 17:12

Makanaky je napisao/la:Ako sam ja dobro razumio ove ukrajince, davat će tekstualni prenos iz Austrije na oficijalnoj stranici kluba - u 19 sati po kijevskom vremenu, znači u 18 po našem:

http://fckryvbas.com.ua/index.php?optio ... &Itemid=35" onclick="window.open(this.href);return false;

Može se dosta skontat, samo ako se zna ćirilica:) Ako ništa prenos rezultata, ni to nisam vidio drugdje da će biti.

(izvinjavam se ako će se i na ovom sajtu prenosit tekstualno, ako ima neko kakav bolji link zamolio bih da ubaci)
Dobro si uhafizao :D prejaka ekipa bas im gledam sajt, vrijednost ekipe 15.200.000 eura :mrgreen: imaju 6.igraca skupljih od milion eura, drzi ih neki naftni magnat, sve u svemu veoma jaka provjera :D
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Lokomotifa, MoSaZeLjo1921, nedimmmm1337, Pact1921 i 58 gostiju.