AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

meho-medo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meho-medo » 02 jul 2012, 14:00

@rastfarian znas li ti sta novo u vezi T.Silve danas bi trebao biti sastanak u vezi njegove plate

Diarra po drugi put Milanu rekao “ne“
Nakon što je prošlog leta Lassana Diarra odbio punudu Milana, odlučio je da to uradi i ovaj put.

Francuski reprezentativac ponovo je rekao "ne" klubu iz Milana, koji je poslao ponudu italijanskom agentu Ernestu Bronzettiju.

"Lass očigledno ne želi u Milan, želi u neki drugi klub", rekao je kratko njegov agent Ernesto Bronzetti.

Milan je pokušao da dovede francuskog reprezentativca na "San Siro" i prošlog leta, ali 27-godišnji vezni fudbaler nije pristao na ponudu Milana. Sada je Diarra sve bliži odlasku u ruski Spartak, koji je zainteresovan da ga dovede.

Sa ovakvim razvojem situacije Milan će možda pokušati da dovede Miguela Velosa iz Genoe, ali sudeći po izjavi Gallianija, Milan je završio sa prelaznim rokom ovoga leta.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 02 jul 2012, 15:29

meho-medo je napisao/la:@rastfarian znas li ti sta novo u vezi T.Silve danas bi trebao biti sastanak u vezi njegove plate
Ne znam sad za sad ništa, ako šta u toku dana saznam sa foruma i sl. postaću ovdje.
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 02 jul 2012, 15:47

meho-medo je napisao/la:Milan je primio preostalih € 7m od Real Madrida (Kaka), 1,2 € od Zaragoze (Oliveira), a € 4m od Schalke 04 (Huntelaar).! Danas bi trebao da bude sastanak izmedju Gallianija i agenta T.Silve u vezi povecanja plate , a pise se i o tome da se Berlusconi predomislio ,i jos sam procitao da je Leonardo izjavio da su postigli dogovor sa T.Silvom jos samo cekaju na Milan , i ako se ko sjeca 2009 kada je T.Silva stigao u Milan,te godineje bio na korak od prelaska u Inter T.Silva,ali tada je Leonardo(u to vrijeme bio scout u Milanu) nazvao je T.Silvu i Silva je se predomislio i potpisao je za Milan ,nismo trebali pustiti Leonarda :!:
džaba silvi da je prešao u inter ne bi niko znao za njega. upropastili bi ga ko što su i ranocchiu. slažem se za leonarda. sjajan skaut pogotovo za brazil. doveo je kaku i silvu za sitniš. ali to ne mijenja da je uomo di merda i u očima navijača milana uvijek će ostati izdajica.
OFFICIAL: Jose Bosingwa and Salomon Kalou are officially free agents. Milan was linked with them in the past.
bosingwa bi itekako dobro došao. vidjeli ste abatea. jedan dan je ekstra drugi nema ga na mapi, nema taj kontinuitet. doduše čitava ekipa odigrala je loše.

doveli su nekog malca 14 godina, trequartista.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 02 jul 2012, 15:52

Ipak izgleda ovo nije prava verzija gostujućeg dresa:

slika

Evo prave:

slika
Ž'21 !

UEFA MAFIJA !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 02 jul 2012, 15:57

ako nije lažnjak ovaj gore crni bi trebao biti 3. dres a ne gostujući. gostujući je 2. po redu ja mislim i uvijek je bio bijeli barem koliko ja pratim i u njima se igraju finala lige prvaka.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 02 jul 2012, 16:00

Niko nije rekao da je crni gostujući :mrgreen:
Vjerovatno je ova sa Nocerinom prava verzija gostujućeg, a ne znam, mislio sam da će biti žuti 3rd. Al eto, evriting iz posibl :D
Ž'21 !

UEFA MAFIJA !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 02 jul 2012, 16:41

OFFICIAL: Thiago Silva has renewed with Milan until 2017!!

ACMilan comunica di avere prolungato al 30.06.2017 il contratto del calciatore #ThiagoSilva.

http://www.acmilan.com/it/news/breaking_news_show/28004" onclick="window.open(this.href);return false;
pušite ga hejteri slika

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 02 jul 2012, 17:01

baresi#6 je napisao/la:
OFFICIAL: Thiago Silva has renewed with Milan until 2017!!

ACMilan comunica di avere prolungato al 30.06.2017 il contratto del calciatore #ThiagoSilva.

http://www.acmilan.com/it/news/breaking_news_show/28004" onclick="window.open(this.href);return false;
pušite ga hejteri slika
a koliko ce sada zaradjivati da li mu je povecana plata :?:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 02 jul 2012, 17:04

Thiago Silva will now earn €6 million per season, according to Sky Italia.
prije 4m bilo. nebitno neće iz naših džepova :lol:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 02 jul 2012, 17:13

baresi#6 je napisao/la:
Thiago Silva will now earn €6 million per season, according to Sky Italia.
prije 4m bilo. nebitno neće iz naših džepova :lol:
Aj 6miliona ali sada ce povecanje plate traziti i Ibra i Boateng
(İbn Qajjim)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 02 jul 2012, 17:15

ma neće ibra ima on 9m a s bonusima može izaći i na 12m pa je daleko najplaćeniji igrač na apeninima. boa? trebao bi zarađivati više ali povrede su tu bile pa treba biti oprezan.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 02 jul 2012, 17:19

baresi#6 je napisao/la:ma neće ibra ima on 9m a s bonusima može izaći i na 12m pa je daleko najplaćeniji igrač na apeninima. boa? trebao bi zarađivati više ali povrede su tu bile pa treba biti oprezan.
ma ja jutros citam RAiola porucio Gallianiu ako poveca platu Silvi da razmisli i o Ibrahimovicu ,a o Boatengu je bila ta vijes prije jedno mjesec dana da je nezadovoljan platom i trazi povecanje nego ovom igracu Marco Fossati treba dati sansu 19 godina igrom podsjeca na Pirla http://www.transfermarkt.de/de/marco-fo ... 10931.html" onclick="window.open(this.href);return false;
(İbn Qajjim)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 02 jul 2012, 17:23

ma sere raiola. nema ništa od revizije ugovora to sam siguran. još danas frka bila mino izjavio da je sudbina zlatana u rukama gallianija i odmah mediji napisali upitan povratak ibre u milan na pripreme koje brzo počinju :lol: zato mi je drago što su silvi produžili ugovor i to na službenoj stranici da ne čitam više žutu štampu i trač novine jer mi se povraća od njih.
da se mene pita plaća silvi i ibri treba biti ista jer su oni 2 najbolja igrača milana i koliko je ibra bitan toliko je i silva važan za milan. ali jbg onaj ko zabija golove uvijek pobere maslo.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 02 jul 2012, 17:29

baresi#6 je napisao/la:ma sere raiola. nema ništa od revizije ugovora to sam siguran. još danas frka bila mino izjavio da je sudbina zlatana u rukama gallianija i odmah mediji napisali upitan povratak ibre u milan na pripreme koje brzo počinju :lol: zato mi je drago što su silvi produžili ugovor i to na službenoj stranici da ne čitam više žutu štampu i trač novine jer mi se povraća od njih.
da se mene pita plaća silvi i ibri treba biti ista jer su oni 2 najbolja igrača milana i koliko je ibra bitan toliko je i silva važan za milan. ali jbg onaj ko zabija golove uvijek pobere maslo.
A kada pocinju pripreme je li ono 9 ili 11 jula :?:
(İbn Qajjim)

Deskpro
Kontakt:

Post Postao/la Deskpro » 02 jul 2012, 17:41

Sad i zvanično, Thiago Silva ne ide nigde!
02.07.2012.

Brazilac dobio novi ugovor, vezan za Milan do 2017. Povišica od dva miliona.

Bio je na pragu PSGa, Milan se predomislio u poslednjem trenutku, a onda je Silva tražio da se njegov ugovor revidira.

Stizale su vesti da je zahtevao da Milan izjednači ponudu koju je imao od PSGa, 7 miliona po godini.

Prvi sastanci Galliania i menadžera Tonieta nisu baš ohrabrivali, pa se spekulisalo da će se PSG vratiti za pregovarački sto.

Ipak, klub je danas saopštio da je dogovor postignut i da će po slovu novog revidiranog ugovora, Thiago Silva ostati na "San Siru" do 2017. godine.

Nisu saopštene brojke, ali je već procurelo da će sjajni štoper umesto dosadašnja četiri, zarađivati šest miliona neto po sezoni.

Huh ia boga ba:D:D to SIlva kralju. neces ti nama nigdje jos dugo dugo :D
Some of us only see in red and black Forza Milan

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 02 jul 2012, 17:44

baresi#6 je napisao/la:doveli su nekog malca 14 godina, trequartista.
slika
Hachim Mastour

A drago mi je što je ovakav rasplet u vezi Silve! :)
Ž'21 !

UEFA MAFIJA !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 02 jul 2012, 17:46

9. jula počinju pripreme. biti će i nekih prijateljskih utakmica krajem jula. npr. 24.07. u gelsenkirchenu protiv schalkea.

nesta nadomak montreal impacta prema CDS.
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 02 jul 2012, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 02 jul 2012, 17:47

rastafarian je napisao/la:
baresi#6 je napisao/la:doveli su nekog malca 14 godina, trequartista.
slika
Hachim Mastour

A drago mi je što je ovakav rasplet u vezi Silve! :)
Odakle je ovaj Hašim (Hachim) Mastour odakle su ga doveli msm koji tim ? nego gledaj sta radi HAchim [youtube][/youtube]
A evo ga ovdje pregledajte video do kraja ima i El Shaarawy sa Hachimom
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 02 jul 2012, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
(İbn Qajjim)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 02 jul 2012, 17:50

joj mehe sve ga interesuje :lol:

https://twitter.com/#!/Milanello/" onclick="window.open(this.href);return false;

tu prati sve.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 02 jul 2012, 19:07

Moze li mi neko napisati mogucu formaciju i prvih 11 igraca za narednu sezonu u ovom trenutku ?
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 3 gosta.