http://www.javno.ba/samo-na-javnoba/jub ... avije.htmlJUBILEJI – 45 godina od kako je po prvi put neki nogometni klub iz BiH postao prvak Jugoslavije
Ponedjeljak, 02 Srpanj 2012 10:30
E-mail Ispis PDF
SARAJEVO – Na današnji dan (2. srpnja 1967. godine) prije točno 45 godina nogometni klub Sarajevo osvojio je prvu titulu prvaka u svojoj povijesti i na taj način ujedno postao prvi bh klub koji je u tome uspio za postojanja bivše države.......
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
da li bih mi neko mogao molim vas odg u vezi jednog vaseg bivseg igraca po imenu Amel Handzic?
evo bio je jucer na prozivci u Jedinstvu pa ce odraditi pripreme sa ekipom. zanima me kakav je igrac .. cujem da je trebao ici u Švedsku ali da je to propalo pa je dosao kod nas ...
evo bio je jucer na prozivci u Jedinstvu pa ce odraditi pripreme sa ekipom. zanima me kakav je igrac .. cujem da je trebao ici u Švedsku ali da je to propalo pa je dosao kod nas ...
- Burberry46
- Kontakt:
Mlad igrac, nije se naigrao u Sarajevu, mislim dvije utakmice odigrao za prvi tim, mislim da ce biti koristi za Jedinstvo, na njemu je da se pokazeEmir93 je napisao/la:da li bih mi neko mogao molim vas odg u vezi jednog vaseg bivseg igraca po imenu Amel Handzic?
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Komsije, hoce li biti TV prenos u Cetvrtak? Hvala
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Male su šanse. Naši traže 10k, BHT nudi 5.BlueTiger je napisao/la:Komsije, hoce li biti TV prenos u Cetvrtak? Hvala
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Hmm, mozda se obn ukljuci! Steta stvarno ako ne bude, mada sam ubijeden da cete imati u ovom slucaju 2 milje vise raje na stadionu!VanBasten je napisao/la:Male su šanse. Naši traže 10k, BHT nudi 5.BlueTiger je napisao/la:Komsije, hoce li biti TV prenos u Cetvrtak? Hvala
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
-
bhfanatic14
- Kontakt:
ja molim boga da bude prijenosBlueTiger je napisao/la:Hmm, mozda se obn ukljuci! Steta stvarno ako ne bude, mada sam ubijeden da cete imati u ovom slucaju 2 milje vise raje na stadionu!VanBasten je napisao/la:Male su šanse. Naši traže 10k, BHT nudi 5.BlueTiger je napisao/la:Komsije, hoce li biti TV prenos u Cetvrtak? Hvala
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Hmm, mozda se obn ukljuci! Steta stvarno ako ne bude, mada sam ubijeden da cete imati u ovom slucaju 2 milje vise raje na stadionu![/quote]
ja molim boga da bude prijenos
...poludit cu ako ne bude prijenosa,al valjda ce past nekakav dogovor[/quote]
Ma biće sigurno, neće reći do srijede samo da dođe više raje na stadion...
ja molim boga da bude prijenos
Ma biće sigurno, neće reći do srijede samo da dođe više raje na stadion...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ja se nadam finoj posjeti u Cetvrtak, a ako protiv Levskog izvucemo povoljan rezultat onda ce tek da bude spica!! 
Haskić poziva navijače, za Sjever 6 KM za Istok 10 KM
Haskić poziva navijače, za Sjever 6 KM za Istok 10 KM
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Prelose ponuda, previse turisticka treba razmisljati mozgom prije nego se za ovo odlucite.
Ma ovo su ona nase klasicna ja mislim,sve fol nema prenosa,cisto da bi raja koja je mislila mozda gledati na tv-u u medjuvremenu kupila karte jel su kao culi da nema prenos...i onda u toku dana samo izadje informacija da ce biti prenosa...jel i oni kasnije skontaju da je bolje i 5 uzeti nego nista...nekazem da ce 100% tako biti,ali vec smo imali ranijih slucajeva kad je ovako bilo,kad se na sam dan utakmice padali dogovoriVanBasten je napisao/la:Male su šanse. Naši traže 10k, BHT nudi 5.BlueTiger je napisao/la:Komsije, hoce li biti TV prenos u Cetvrtak? Hvala
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa biće ako BHT dadne 10K, međutim sumnjam da hoće. Svi ostali su prihvatili ovu njihovu ponudu od 5k. Vidjećemo..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Nema prenosa sa Maltezanima 100 % i to je gotova stvar.
Ako mislite da je to foluska da dodje sto vise raje grdno se varate. 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nek nema poserem im se na televiziju, bitno je nek oni borcu i sirokom daju pare, a koliko njihovih navijaca placa pretplatu BHT-u ???

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ma kakve veze ima prijenos. Termin odigravanja utakmice i više nego odličan. Na stadion lagano.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta li ce biti sa Saidom 
Što se mene tiče, neka ide čim mu istekne ugovor. Očigledno nije ozbiljno shvatio ovaj period u Sarajevu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Samo ne znam kako ima obraza 
e da je para...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: SamoIzrekno i 28 gostiju.