AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

nesta13
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la nesta13 » 02 jul 2012, 19:24

10DelPiero je napisao/la:Moze li mi neko napisati mogucu formaciju i prvih 11 igraca za narednu sezonu u ovom trenutku ?
pocele se juventinima gace trest vide da im obrana počela puštati :!: :D :D

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 02 jul 2012, 19:28

nesta13 je napisao/la:
10DelPiero je napisao/la:Moze li mi neko napisati mogucu formaciju i prvih 11 igraca za narednu sezonu u ovom trenutku ?
Haha ma zanima me jer gledam na onoj stranici transfermarkt pa vidim nema tu ni Bommela ni Neste ni Zambrotte, pa jednog Seedorfa bas me zanima kako ce to izgledati.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 02 jul 2012, 19:29

10DelPiero je napisao/la:
nesta13 je napisao/la:
Haha ma zanima me jer gledam na onoj stranici transfermarkt pa vidim nema tu ni Bommela ni Neste ni Zambrotte, bas me zanima kako ce to izgledati.
abbiati
abate-silva-acerbi(mexes)-???
montolivo-???-nocerino
boateng
ibra-pato

valjda tako nekako

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 02 jul 2012, 19:30

nesta13 je napisao/la:
+1 :D
tesko da ce ovaj Juventus imati konkurencije u italiji, pogotovo ako se uzme u obzir cinjenica koje kazu da rivali nisu nista vrijedno pomena doveli. Odbrana Juventusa je odmah iza odbrane prvaka Europe i Svijeta sto sigurno dovoljno govori...

Prandeli se zahvalio Conteu na pripremljenosti njegovih igraca :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 02 jul 2012, 19:32

Ode Mesbah u Torino izgleda,navodno su poceli pregovori.....

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 02 jul 2012, 19:32

Viking je napisao/la:
nesta13 je napisao/la:
+1 :D
tesko da ce ovaj Juventus imati konkurencije u italiji, pogotovo ako se uzme u obzir cinjenica koje kazu da rivali nisu nista vrijedno pomena doveli. Odbrana Juventusa je odmah iza odbrane prvaka Europe i Svijeta sto sigurno dovoljno govori...

Prandeli se zahvalio Conteu na pripremljenosti njegovih igraca :D
vidjeti cemo kako ce sljedeca sezona izgledati. nemojte zaboraviti da ste vi sad igrali samo prvenstvo a mi osim prvenstva i ligu prvaka. malo ste previse puni sebe mi se cini.

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 02 jul 2012, 19:36

Svaki prvak Italije bude pun sebe, to nije nista novo, a pogotovo kad je osvojis bez poraza.I ovaj zavrseni Euro nam daje jednu trunku prava da budemo "puni sebe". :mrgreen:
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 02 jul 2012, 19:37

moram malo, povukao si me za jezik...

Bice sigurno teze, liga prvaka je visi nivo koji uzima dosta energije, ali u upravi Juventusa rade punom parom sto ce omoguciti Conteo da pravi rotacije i transformacije.

Znaci, Milan, Napoli i Juve za prva tri mjesta...
The Old Lady is back on TOP...

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 02 jul 2012, 19:38

_______________Abbiati
___Abate___T.Silva___Acerbi___ ?
_________________ ?
________Montolivo___Nocerino
______________Boateng
____________Ibra___Pato

;)

btw: Hachim je došao iz neke Reggiane evo nakon potpisa intervju.Daaj Bože da bude nešto od njega 8-)

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

nesta13
Kontakt:

Post Postao/la nesta13 » 02 jul 2012, 19:52

necu provocirati i zabadati jos dublje ali ja imam skroz drugi pogled na minulo prvenstvo. nebi ga vi zavrsili bez poraza da je samo 1 gol priznat. i ocito je to bio trenutak koji je bio kljucan u osvajanju prvenstva. medutim necu se svadati mislite sta ocete pljujte po meni ali to je moje misljenje i iza njega stojim. usput cestitke na osvojenom prvenstvu. eto toliko od mene necu o tome vise pricati da se ne posvadamo jer mi nije do toga nikako.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 02 jul 2012, 21:19

Bude li Princ igrao iza napadaca ni ove godine nista od Milana !!!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 02 jul 2012, 21:21

Juvelandia je napisao/la:Svaki prvak Italije bude pun sebe, to nije nista novo, a pogotovo kad je osvojis bez poraza.I ovaj zavrseni Euro nam daje jednu trunku prava da budemo "puni sebe". :mrgreen:
A Milanu ne daje? Daj ba, nisu samo Juventusovi igrači branili boje Azzurra, i Abate, Nocerino, Cassano i Montolivo su igrali bitnu ulogu u ostvarenju reprezentacije Italije. Da, reći ćeš i vaditi se na to da je Juventina bilo više (Barzagli, Bonucci, Chiellini, Giaccherini, Giovinco, Marchisio, Pirlo i Buffon), ali skoro jednak i uravnotežen doprinos su dali predstavnici dvaju klubova. Boldirani dvojac Juveta jeste bio glavni kotač Italijana, ali treba biti svjestan da je ovo kruna njihove karijere i da će se za godinu, dvije i oni oprostiti od aktivnog igranja fudbala i okačiti kopačke od klin.

Da ne shvatite pogrešno (kako je pojedinim fanovima Stare dame ovdje običaj), cijenim uspjehe vašeg kluba i tu famoznu sezonu bez poraza, al' da imate neki neviđen i neprikosnoven primat na Apeninima - e', nemate. :mrgreen:

@meskalin, da, slažem se. Boateng jeste dobar, ali AMC/AMF nije njegova prirodna pozicija, kao ni trequartista/razigravač uloga. On treba igrati RM i povremeno se ubacivati naprijed prilikom kontri ili izrađenih napada. Što prije to svi shvate, biće bolje po Milan.

I da, moliću da se vratimo na temu i prekinemo priču o usporedbi Milana i Juventusa. Tema su Rossoneri. ;)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 02 jul 2012, 22:00

Claus je napisao/la:
Juvelandia je napisao/la:Svaki prvak Italije bude pun sebe, to nije nista novo, a pogotovo kad je osvojis bez poraza.I ovaj zavrseni Euro nam daje jednu trunku prava da budemo "puni sebe". :mrgreen:
A Milanu ne daje? Daj ba, nisu samo Juventusovi igrači branili boje Azzurra, i Abate, Nocerino, Cassano i Montolivo su igrali bitnu ulogu u ostvarenju reprezentacije Italije. Da, reći ćeš i vaditi se na to da je Juventina bilo više (Barzagli, Bonucci, Chiellini, Giaccherini, Giovinco, Marchisio, Pirlo i Buffon), ali skoro jednak i uravnotežen doprinos su dali predstavnici dvaju klubova. Boldirani dvojac Juveta jeste bio glavni kotač Italijana, ali treba biti svjestan da je ovo kruna njihove karijere i da će se za godinu, dvije i oni oprostiti od aktivnog igranja fudbala i okačiti kopačke od klin.

Da ne shvatite pogrešno (kako je pojedinim fanovima Stare dame ovdje običaj), cijenim uspjehe vašeg kluba i tu famoznu sezonu bez poraza, al' da imate neki neviđen i neprikosnoven primat na Apeninima - e', nemate. :mrgreen:

@meskalin, da, slažem se. Boateng jeste dobar, ali AMC/AMF nije njegova prirodna pozicija, kao ni trequartista/razigravač uloga. On treba igrati RM i povremeno se ubacivati naprijed prilikom kontri ili izrađenih napada. Što prije to svi shvate, biće bolje po Milan.

I da, moliću da se vratimo na temu i prekinemo priču o usporedbi Milana i Juventusa. Tema su Rossoneri. ;)
slazem se, nadam se da ce uprava kluba to shvatiti.... jer kad vidim da Tottenham dovodi AVB koji ce imati budzet od 70 milja dodje mi da zaplacem :( onda nesh kontam postoji mogucnost da Allegri pocne koristiti Monotoliva na poziciji iza npadaca, a svi znamo da to nije njegova prirodna pozicija....

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 02 jul 2012, 22:06

Claus je napisao/la:

Nista, nek se onda Prandelli zahvali Alegriu kad je vec to uradio sa Conteom i Juventusom.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 02 jul 2012, 22:14

Ja mislim da bi opet bolje odigrao Montolivo na toj poziciji AMF-a nego Boateng koji moze trcati za Montoliva.

-------------?--------------
Boateng--------Nocerino
-------Montolivo--------

Ovo mi upste ne izgleda lose tu je Montolivo da razigrava a ovaj trojac da radi sav ostali posao u vezi. Diarra je eto odbio pa ne znam ko je jos planiran za tu poziciju.
Alessandro Del Piero !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 02 jul 2012, 22:17

Ni Boa, ni Monto nisu polušpicevi, to svima treba biti jasno. Jedan razbijač u lijepom i pozitivnom smislu, s arogantnom igrom i prkosom, ali i velika radilica na terenu, dok je drugi svojevrsni romantičar i neka vrsta playmakera. Treba AMC/AMF tipa Forlana u dresu Uruguaya. :mrgreen:

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 02 jul 2012, 22:23

Eh sta svasta treba :mrgreen:

Trenutno sa ovim igracima ja bih to ovako poslozio a zao mi je i Boatenga gledati van njegove pozicije jos jednu sezonu :mrgreen: . Ko je tu umjesto Lassa planiran, sta je vise sa onim Strootmanom ili su to samo zelje forumasa bile ?
Alessandro Del Piero !

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 03 jul 2012, 00:13

10DelPiero je napisao/la:Eh sta svasta treba :mrgreen:

Trenutno sa ovim igracima ja bih to ovako poslozio a zao mi je i Boatenga gledati van njegove pozicije jos jednu sezonu :mrgreen: . Ko je tu umjesto Lassa planiran, sta je vise sa onim Strootmanom ili su to samo zelje forumasa bile ?
Ma pricalo se o Strootmanu opasno,bilo je svakakvih izvjestaja,ali je odjenom to sve utihnulo,pa se pojavio Diarra,pa Veloso,eto Diarra odbio ne znam kog djavola ga je trazio kad je vec jednom odbio da dodje kod nas.
Ne znam kad vec nece biti nekog bombasticnog pojacanja na toj poziciji,neka Veloso uleti u tu rupu dobar igrac skroz.
Galliani je zagrizo za njega opasno i mislim da ce na kraju zavrsiti kod nas,sto je sto se mene tice sasvim u redu.
A sto se tice tog veznog reda sto si ti slozio nije lose mada najprije ce ti Prince igrati iza spiceva,tu ga Allegri forsira.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 03 jul 2012, 00:19

Ima Emanuelson tu, sta vam je :lol:

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 03 jul 2012, 00:22

ahmad_tz je napisao/la:Ima Emanuelson tu, sta vam je :lol:
Pa nije imao ko drugi da tu igra jarane sve po bolnici bilo,a cak sta vise par tekmi je dobro odigrao Urby na toj poziciji,al njega je Tasotti poceo uigravati na lijevom beku dok ne pokupimo Bosingwu(slobodan je igrac Gallianijev omiljeni plijen :mrgreen: )

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.