RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Nasi kadeti zauzeli 8. mjesto . Izgubili od Wupertala 2-0 , oba autogola
.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
To je ono, kada vi nećete da igrate, mi ćemoMaestro^^ je napisao/la:Nasi kadeti zauzeli 8. mjesto . Izgubili od Wupertala 2-0 , oba autogola.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma ti novi dresovi su poklon, čak se i nekoliko zadnjih kola u PLBIH igralo u tim dresovima. 
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
dresove je od nekog dobio dzenan zaimovic inace trener kadeta.
samo je odradjena reklama
extra dobro izgledaju
da bogdo i prvi tim gledamo u adidas opremi ubuduce.
malo po malo se mora vracati stari obicaji a adidas je i prije rata bio jedan od zastitnih znakova nasih rodjenih
ispravite me ako grijesim
extra dobro izgledaju
malo po malo se mora vracati stari obicaji a adidas je i prije rata bio jedan od zastitnih znakova nasih rodjenih
-
Crvenarmija
- Kontakt:
jeli postavljeno onih 400 stolica ili cekaju dok igraci odu na pripreme?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Imam jedan takav prijeratni. STARA ŠKOLA ! Prejak dres.VELEZDOGROBA je napisao/la:dresove je od nekog dobio dzenan zaimovic inace trener kadeta.
extra dobro izgledaju
Who dares, wins !
Šta će igrati u adidasovoj opremi, kada repka igra u Legea, a ne da Velež igra u AdidasovojVELEZDOGROBA je napisao/la: malo po malo se mora vracati stari obicaji a adidas je i prije rata bio jedan od zastitnih znakova nasih rodjenih
Izgleda da neki žive još uvijek u prijeratnim snovima
Dobro pa imamo ikakvog sponzora za dresove s obzirom na stanje u klubu
Nemam ništa protiv tvoje ideje i posta, al miljama smo mi daleko od marke Adidas
nosila se i puma oprema nekad mada adidas ponajviše.
ali nejse, ne vrijedi živit u prošlost,
naai nam je trenutni VRH.
vidim ode i cerić- već drugi odbranbeni out a niti jedan inn!??
potajno sam se nadao ivetiću jbg al vidim potpisao je već za olimpik...
razumijem mane se rapa, kriza je ovo ono ali nekako odlaze igraći
a niko ne dolazi pa sve više razmišljam u kojem dijelu donjeg dijela tabela završit ćemo?!!

ali nejse, ne vrijedi živit u prošlost,
naai nam je trenutni VRH.
vidim ode i cerić- već drugi odbranbeni out a niti jedan inn!??
potajno sam se nadao ivetiću jbg al vidim potpisao je već za olimpik...
razumijem mane se rapa, kriza je ovo ono ali nekako odlaze igraći
a niko ne dolazi pa sve više razmišljam u kojem dijelu donjeg dijela tabela završit ćemo?!!
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
Najveći napredak u radu uprave je kupovina autobusa, za kojeg su navijači skupili pare, i kupili ga 
jes jes, za njihovog mandata bus se kupio.zizu1991 je napisao/la:Najveći napredak u radu uprave je kupovina autobusa, za kojeg su navijači skupili pare, i kupili ga
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
-
Crvenarmija
- Kontakt:
nemojte tako uprava je dovela "provjerena pojačanja" s kojim mozemo otici u EUROPU 
Lako ga je kupiti al ga treba registrovat i vozitinem73 je napisao/la:jes jes, za njihovog mandata bus se kupio.zizu1991 je napisao/la:Najveći napredak u radu uprave je kupovina autobusa, za kojeg su navijači skupili pare, i kupili ga![]()
Fakat je meni ovo ok , ovo sa mladim i nepoznatim imenima. Ne volim nikakve fantazije i iluzije koje se vjestacki kupe na pola godine godinu dana. Bolje ovako !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Da, ako ništa makar ovi neće otići odmah, jer ipak bolje je igrati u Veležu, nego u Višićima, odakle je jedna od najnovijih akvizicija Rođenih 
-
Crvenarmija
- Kontakt:
samo se nadam da ove nove akvizicije nece biti promasaji kao hiroš,pehlić .....
I ja se nadam da neće, recimo, dobro se pokazao Okić, koji je do tada bio anonimus, igrao u drugoj ligi Hrvatske ako se ne varam, i sada je jedva ostao u Veležu, ko zna, možda bude koji talentirani igrač među ovim pojačanjima 
Ajmo skupit para da kupimo 2-3 igrača 
opet Brkovic zabija, a mi ga dzaba pustili. Uzas.
-
Crvenarmija
- Kontakt:
jos jedna greska uprave,mali je veliki potencijal,postali smo kao neka filijala zelje
brka ce se prodati u inostranstvo i to u neki veliki klub a nama ostaje da zalimo i nadamo da se ovo vise nece desavati kao i svake godine 
Ajmo se mi skupiti i otjerati one koji vode ovaj klub, državni udarZuja je napisao/la:Ajmo skupit para da kupimo 2-3 igrača
zizu1991 je napisao/la:Ajmo se mi skupiti i otjerati one koji vode ovaj klub, državni udarZuja je napisao/la:Ajmo skupit para da kupimo 2-3 igrača
Velez i Zrinjski samo trebaju grad natjerati da donese nekakav zakon kako privatne firme koje odvlace novac u sarajevo i siroki uloze u sport u gradu na neretvi i nece biti zime ovako imas firmi puk klinac koji ne daju niti marke za sport a ovdje okrecu goleme novce!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.