AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

baresi#6
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la baresi#6 » 03 jul 2012, 00:25

Warrick je napisao/la:Ode Mesbah u Torino izgleda,navodno su poceli pregovori.....
da je kako ogbonnu u taj trejd utrpati valjalo bi :?

meskalin je napisao/la:Bude li Princ igrao iza napadaca ni ove godine nista od Milana !!!
dodao bih i bekove pogotovo lijevi :cry:

10DelPiero je napisao/la:Ja mislim da bi opet bolje odigrao Montolivo na toj poziciji AMF-a nego Boateng koji moze trcati za Montoliva.

-------------?--------------
Boateng--------Nocerino
-------Montolivo--------

Ovo mi upste ne izgleda lose tu je Montolivo da razigrava a ovaj trojac da radi sav ostali posao u vezi. Diarra je eto odbio pa ne znam ko je jos planiran za tu poziciju.
ne znam. bolje je po meni staviti boatenga na amf ako već to treba jer montolivo nikad nije igrao amf-a jer mu to i nije pozicija. s druge strane isto vrijedi i za bou ali s tom razlikom da je silom prilika zadnju sezonu proveo na toj poziciji.

dakle po meni ako dođe veloso vezni red će biti gotovo kompletan ali fali taj prirodni amf. jedan bek i to lijevi je potreban, možda i desni ako naleti šta dobro. ukoliko binho ode trebat će i njegova zamjena. lopeza koji izgleda neće ostati treba isto zamijeniti...
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 03 jul 2012, 00:28

@ baresi
Toro navodno nudi 2 miliona za Grande Jamala :lol: ,ma tesko brate za Ogbonnu traze 20 milja al valjalo bi ga klepit nekako.
A ne brini se prodat cemo Robinha i doci ce Kaka i Tevez. :mrgreen:
Doslo je para nekakih,od Oliveire od Kake,treba od Huntelaara platili smo ratu za Ibru 8 miliona(Galliani je ultimate transfer guru cuj doveo Ibru na tri rate po 8 miliona :lol: :lol: )treba da dodje jos 4.5 miliona za Borriela....

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 03 jul 2012, 00:32

ma galliani je tito, šah, kralj itd. samo šteta što to berlusconi ne isprati sa parama. da ima budžet svake godine 50m milan bi imao daleko najjači tim u europi jer ćelo za te pare radi čuda... ibra je najgori posao rosella iz barce. čovjek je sam to priznao i rekao da nikada u životu nije gori deal uradio:
Rosell : Ibrahimovic was the worst deal in history
:lol:

ja samo čekam dan kada balotelli dođe u milan. zapamtite taj dan će doći to je 100% siguron. nadam se što prije 8-)

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 03 jul 2012, 00:35

baresi#6 je napisao/la:ma galliani je tito, šah, kralj itd. samo šteta što to berlusconi ne isprati sa parama. da ima budžet svake godine 50m milan bi imao daleko najjači tim u europi jer ćelo za te pare radi čuda... ibra je najgori posao rosella iz barce. čovjek je sam to priznao i rekao da nikada u životu nije gori deal uradio:
Rosell : Ibrahimovic was the worst deal in history
:lol:

ja samo čekam dan kada balotelli dođe u milan. zapamtite taj dan će doći to je 100% siguron. nadam se što prije 8-)
Ma vala kad malo bolje skontam nek dodje i on ionako imamo krlelaca u ekipi koliko hoces sve divljak do divljaka :lol: :lol:

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 03 jul 2012, 00:57

Galliani: Ibrahimovic will 100 per cent remain at AC Milan

Sta li ovo znaci :lol:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 03 jul 2012, 08:11

Thiago Silva najplaćeniji defanzivac u istoriji Serie A 8-)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 03 jul 2012, 11:31

@Baresi sta sam ti rekao za Boateng vidi ovo
Sad Boateng traži novac?

Prava lavina u Milanu, sjajni vezista traži da mu se dupliraju primanja.

Thiago Silva je ostao u klubu, ali je zaradio povišicu od 2 miliona po sezoni.

Sada se oglasio Kevin Prince Boateng. Naime, bivši reprezentativac Gane smatra da zaslužuje mnogo bolji ugovor. Njegova primanja su oko 2 miliona evra, želi makar duplo.

Jasno je da se iza ovakvog zahteva krije činjenica da bi u nekom drugom klubu mogao da dobije više, priča se da će Real posle prodaje Kake' probati da za 20 miliona dovede baš Boatenga koga Mourinho izuzetno ceni...

Sta ja kazem @baresi a ti ma nece Boa traziti povecanje ,para paru vuce bolan ;)

Milan have paid more than €500.000 for the 14-year old offensive midfielder, Hachim Mastour, according to Gazzetta dello Sport.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Deskpro
Kontakt:

Post Postao/la Deskpro » 03 jul 2012, 11:48

Brazilian Ace Kaka To Become Milan Player In A Friendly In August?

Real Madrid to trade Kaka to Milan in a friendly scheduled for 3 August…

It has been no secret that Milan admires and supports the idea of Kaka coming back to the squad. One week earlier, it has been reported that Kaka’s father and agent as well was seen in Milan, and that lightened the rumors about a possible Kaka return.

According to AS, Real Madrid have definitely no room for the former star and have decided to put him into the transfer list in order to listen to offers. Knowing CEO Galliani’s “transfer diet” words, it’s more than obvious that Milan can’t compete with other teams on an economical level.

However, Italian giant’s incognito advantage is that Kaka has already been a Milan player, a legend and one of the greatest fans’ favorite ever. His best was seen during the time he wore the red and black jersey and it’s known that San Siro and Milan still take a place in his heart.

It has been learned that Madrid want no less than €25 million and Milan’s offer was around €20 million, which makes us this that the transfer is likely to happen. The two giants’ demands divides only €5 million and unless a team comes in, offers big prize and hijacks this deal – Kaka in a matter of month could put his signature in Milan contract.

Since Kaka left Milan in 2009, ticket’s sale have been down to 50% less and that was probably Galliani’s “wake up call” in order to seriously consider bringing Ricky back at the San Siro and put the game attendance to back to normal.

Milan and Spanish champions Real Madrid have scheduled a friendly match on 3 August and it seems that the Brazilian jewel will be presented to Milan Ultras exactly on that match and Kaka will announce his comeback.

zanimljivo nema sta :D:D
Some of us only see in red and black Forza Milan

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 03 jul 2012, 12:11

Ima Boateng pravo da traži povećanje plate. Kad vidiš da Robinho i Mexes primaju po 4m a Boateng 2m nema logike. Barem 3.5m mu dat treba. Pa više mi je on radosti dao i doprinjeo Milanu nego Robinho i Mexes zajedno

Edoardo Pazzaglli zvanično danas potpisuje za Milan, golman 23 godine iz fiorentine dolazi

Navodno jedan od sljedećih igrača 100% dolazi u Milan, samo je pitanje koji :
-Kevin Strootman
-Xabi Alonso
-Nuri Sahin
-Lass Diarra
-Miguel Veloso
-Anatoly Tymoschuk

Muntari otkupljen danas 8-)

Treći dresovi

slika

slika
Zadnja izmjena: IlPrincipe, dana/u 03 jul 2012, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 03 jul 2012, 12:26

IlPrincipe je napisao/la:Ima Boateng pravo da traži povećanje plate. Kad vidiš da Robinho i Mexes primaju po 4m a Boateng 2m nema logike. Barem 3.5m mu dat treba. Pa više mi je on radosti dao i doprinjeo Milanu nego Robinho i Mexes zajedno

Edoardo Pazzaglli zvanično danas potpisuje za Milan, golman 23 godine iz fiorentine dolazi

Navodno jedan od sljedećih igrača 100% dolazi u Milan, samo je pitanje koji :
-Kevin Strootman
-Xabi Alonso
-Nuri Sahin
-Lass Diarra
-Miguel Veloso
-Anatoly Tymoschuk
:?
-RIVALDO-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 03 jul 2012, 12:31

navodno piše da je on zadnja opcija, ako baš nikog ne bi mogli dovesti kao njegabi doveli u zadnjim minutama jer je uvijek dostupan. Ni meni se nikako ne sviđa al jbg ..

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 03 jul 2012, 12:34

Ne znam kako Xabi Alonso moze biti medu tim igracima kada je jedna od glavnih karika u Real Madridu. Sto se tice Boatenga to je bio logican slijed dogadaja, mozda ga i prodaju ili ukljuce u neku zamjenu igraca :mrgreen:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 jul 2012, 12:40

AC Milan could yet sell Ibrahimovic to balance the books

Despite their public proclamations to the contrary, AC Milan privately remain open to offloading star striker Zlatan Ibrahimovic to offset the club's financial problems.

Rossoneri CEO Adriano Galliani claimed on Monday that the Sweden international is "100 per cent" staying at San Siro but, as the player's agent Mino Raiola explained earlier in the day, there can be no guarantee that the 30-year-old will still be a Milan player come the close of the transfer window
.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 03 jul 2012, 12:43

Xabi Alonso ima 30 godina, a Mourinho i Real ne žele igrače tih godina. Tako da žele praviti mjesto za Sahina koji bi se polako uigravao.

Boateng ne ide nigdje :!:

To za Ibrahimovića čista laž ;)
Galliani: Ibrahimovic will 100 per cent remain at AC Milan

The Swede's agent had suggested that last season's Serie A scoring leader could easily end up being sold because of the Rossoneri's alleged financial problems

"We don't have any problems with him," the Rossoneri chief told Sky Sport24 on Monday evening. "He will 100 per cent remain at Milan."
Haters keep dreaming ... 8-)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 03 jul 2012, 13:11

meho-medo je napisao/la:@Baresi sta sam ti rekao za Boateng vidi ovo
Sad Boateng traži novac?

Prava lavina u Milanu, sjajni vezista traži da mu se dupliraju primanja.

Thiago Silva je ostao u klubu, ali je zaradio povišicu od 2 miliona po sezoni.

Sada se oglasio Kevin Prince Boateng. Naime, bivši reprezentativac Gane smatra da zaslužuje mnogo bolji ugovor. Njegova primanja su oko 2 miliona evra, želi makar duplo.

Jasno je da se iza ovakvog zahteva krije činjenica da bi u nekom drugom klubu mogao da dobije više, priča se da će Real posle prodaje Kake' probati da za 20 miliona dovede baš Boatenga koga Mourinho izuzetno ceni...

Sta ja kazem @baresi a ti ma nece Boa traziti povecanje ,para paru vuce bolan ;)

Milan have paid more than €500.000 for the 14-year old offensive midfielder, Hachim Mastour, according to Gazzetta dello Sport.
gdje si pročitao to za bou? sve i jedan relevantni medij ne spominje to. garant ac milan serbia :roll:

Saurman je napisao/la:AC Milan could yet sell Ibrahimovic to balance the books

Despite their public proclamations to the contrary, AC Milan privately remain open to offloading star striker Zlatan Ibrahimovic to offset the club's financial problems.

Rossoneri CEO Adriano Galliani claimed on Monday that the Sweden international is "100 per cent" staying at San Siro but, as the player's agent Mino Raiola explained earlier in the day, there can be no guarantee that the 30-year-old will still be a Milan player come the close of the transfer window
.
hoće ko što su i silvu. nešto si se mišu utišao nema te na temi :roll:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 03 jul 2012, 13:13

IlPrincipe je napisao/la:Xabi Alonso ima 30 godina, a Mourinho i Real ne žele igrače tih godina. Tako da žele praviti mjesto za Sahina koji bi se polako uigravao.
Mourinho ce prije pustiti Ronalda,nego Xabia.
A i realno nema te vi para za njega.
Visca el Barça ! Mes que un club !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 03 jul 2012, 13:18

DesimaL je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:Xabi Alonso ima 30 godina, a Mourinho i Real ne žele igrače tih godina. Tako da žele praviti mjesto za Sahina koji bi se polako uigravao.
Mourinho ce prije pustiti Ronalda,nego Xabia.
A i realno nema te vi para za njega.
Xabi Alonso je usao u zadnju godinu ugovora ,tako da nije skup
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 03 jul 2012, 13:19

Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 03 jul 2012, 13:22

ništa moram mijenjati potpis :lol:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 03 jul 2012, 13:26

ma sve se uzdam u brazilce.. :mrgreen:
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 2 gosta.