da je kako ogbonnu u taj trejd utrpati valjalo biWarrick je napisao/la:Ode Mesbah u Torino izgleda,navodno su poceli pregovori.....

dodao bih i bekove pogotovo lijevimeskalin je napisao/la:Bude li Princ igrao iza napadaca ni ove godine nista od Milana !!!

ne znam. bolje je po meni staviti boatenga na amf ako već to treba jer montolivo nikad nije igrao amf-a jer mu to i nije pozicija. s druge strane isto vrijedi i za bou ali s tom razlikom da je silom prilika zadnju sezonu proveo na toj poziciji.10DelPiero je napisao/la:Ja mislim da bi opet bolje odigrao Montolivo na toj poziciji AMF-a nego Boateng koji moze trcati za Montoliva.
-------------?--------------
Boateng--------Nocerino
-------Montolivo--------
Ovo mi upste ne izgleda lose tu je Montolivo da razigrava a ovaj trojac da radi sav ostali posao u vezi. Diarra je eto odbio pa ne znam ko je jos planiran za tu poziciju.
dakle po meni ako dođe veloso vezni red će biti gotovo kompletan ali fali taj prirodni amf. jedan bek i to lijevi je potreban, možda i desni ako naleti šta dobro. ukoliko binho ode trebat će i njegova zamjena. lopeza koji izgleda neće ostati treba isto zamijeniti...