evo ti zmaje dokad pandza ima ugovor

znaci jos dvije godine,al kad smo mi u pitanju sumnjivo je to

evo konacno su svim nasim igracima na transfermarktu postavili slike
Ma nevjerujem ja puno tom transfermarktu,ima dosta gresaka.astra1922 je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/dalib ... 92812.html
evo ti zmaje dokad pandza ima ugovor![]()
znaci jos dvije godine,al kad smo mi u pitanju sumnjivo je to![]()
evo konacno su svim nasim igracima na transfermarktu postavili slike
Danas u 12 je izvlačenje , samo ne znam hoće li biti na ss.ba direktno? zna li neko ?zvjezdas je napisao/la:Naviječki rivalitet u kulturnim okvirima među dva komsijska kluba je uvijek bio i biće,tako je svugdje u svijetu, ali krkanluk,svađe i prepucavanja preko interneta ne idu nikom u prilog.Krkana je uvijek bilo i biće i ne treba dozvoliti da njihova manjina prevlada razum normalnih ljudi koji žele opusteno pratiti utakmice u Gradačcu i Srebreniku.Je li danas izvlačenje parova za Pl.
hahah.. nećeš gostovat kod nas ni u jednom toku sezone, svejedno.. i da igraš drugi dio sezone protiv nasastra1922 je napisao/la:izvlacenje je u dvanaest nadam se samo da u prvih pet kola gostujemo gradini to je moja zelja a ovo sve ostalo manje mi bitno
nije valjda dotle doslo.mislis necete ni praviti stadion haBenjo_AFC86 je napisao/la:hahah.. nećeš gostovat kod nas ni u jednom toku sezone, svejedno.. i da igraš drugi dio sezone protiv nasastra1922 je napisao/la:izvlacenje je u dvanaest nadam se samo da u prvih pet kola gostujemo gradini to je moja zelja a ovo sve ostalo manje mi bitno
ne znas ni sam kakvo je stanje, bura protesta sad.. navijaci se digli protiv uprave, hoce da otjeraju svu nasu djecuastra1922 je napisao/la:nije valjda dotle doslo.mislis necete ni praviti stadion haBenjo_AFC86 je napisao/la:hahah.. nećeš gostovat kod nas ni u jednom toku sezone, svejedno.. i da igraš drugi dio sezone protiv nasastra1922 je napisao/la:izvlacenje je u dvanaest nadam se samo da u prvih pet kola gostujemo gradini to je moja zelja a ovo sve ostalo manje mi bitno
bolje da dobijete sarajevo, siroki,borac .. igraju Evropa ligu pa umorni.astra1922 je napisao/la:nadam se da u prvih par kola necemo dobiti ove ekipe sto nas predstavljaju u evropi jer vec dugo rade na okupu i na pocetku sezone ce biti u formi dok bih kasnije vjerovatno umor stigao.idemo travnik radnik gradina u prvim kolima
Nagada,barem da ne pise dok ne provjeri,Tkanton je napisao/la:Drzuze koliko je put to od tebe bilo tako, nesto si svojim usima cuo ili ocima vidio i na kraju sipak, nadam se da i sad nije takoastra1922 je napisao/la:bicemo dobri upamtite mnogima cemo pomrsiti racunedanas sam se odusevio nekim informacijama i licno sam se svojim ocima uvjerio
![]()
![]()
sabahajrulah kolumbo jel neko diraoDzin je napisao/la:Nagada,barem da ne pise dok ne provjeri,Tkanton je napisao/la:Drzuze koliko je put to od tebe bilo tako, nesto si svojim usima cuo ili ocima vidio i na kraju sipak, nadam se da i sad nije takoastra1922 je napisao/la:bicemo dobri upamtite mnogima cemo pomrsiti racunedanas sam se odusevio nekim informacijama i licno sam se svojim ocima uvjerio
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.