NK Zvijezda Gradačac

husein veličanstveni
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la husein veličanstveni » 03 jul 2012, 13:42

1. Borac-Zvijezda
2. Gošk -Zvijezda
3. Zvijezda -Željo
4. Slavija -Zvijezda
5. Zvijezda-Zrinski
6. Radnik-Zvijezda
7. Zvijezda-Čelik
8. Rudar-Zvijezda
9. Zvijezda-Gradina
10. Olimpic-Zvijezda
11. Zvijezda-Sarajevo
12. Velež-Zvijezda
13. Zvijezda-Leotar
14. Široki.Zvijezda
15. Zvijezda-Travnik
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 03 jul 2012, 13:46

Odavno nismo imali gori raspored,od prvih 6 utakmica,4 gostujemo, a domacini smo Zelji,Zrinjskom, a u 7 kolu Celiku.Bit ce vatreno.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 03 jul 2012, 13:48

Komšije dobili ste težak raspored kao i mi.

I vi i mi igramo kući prve tekme sa onim jakim ekipama tipa Željo Borac Široki Zrinjski ...

a još mi igramo u Gradačcu :D loše nam se piše, s obzirom da realno prvi dio sezone od kuće nećemo imat preko 10 bodova :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

gradinaARNEL
Kontakt:

Post Postao/la gradinaARNEL » 03 jul 2012, 13:55

Benjo_AFC86 je napisao/la:Komšije dobili ste težak raspored kao i mi.

I vi i mi igramo kući prve tekme sa onim jakim ekipama tipa Željo Borac Široki Zrinjski ...

a još mi igramo u Gradačcu :D loše nam se piše, s obzirom da realno prvi dio sezone od kuće nećemo imat preko 10 bodova :D
benjo druze nepise nam se dobro
Samo jedan grad, samo jedan klub
Samo Gradina , samo Srebrenik

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 03 jul 2012, 13:58

1. Borac-Zvijezda...... 1 bod
2. Gošk -Zvijezda...... 3 boda
3. Zvijezda -Željo..... 1 bod
4. Slavija -Zvijezda
5. Zvijezda-Zrinski ......3 boda
6. Radnik-Zvijezda........ 3 boda
7. Zvijezda-Čelik........ 3 boda
8. Rudar-Zvijezda .......3 boda
9. Zvijezda-Gradina....... 3 boda
10. Olimpic-Zvijezda
11. Zvijezda-Sarajevo...... 3 boda
12. Velež-Zvijezda
13. Zvijezda-Leotar........ 3 boda
14. Široki.Zvijezda
15. Zvijezda-Travnik......3 boda

29 bodova, ja zadovoljan, jel realno ha ya :mrgreen:
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 03 jul 2012, 13:59

Huseine, da uzmete te bodove Radniku GOŠKu niko sretniji od mene :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 jul 2012, 14:10

vidjecemo kuntic je dobar trener ici ce utakmicu po utakmicu .bitno je da je on sada iskusniji u nasoj ligi i bolje poznaje sve ekipe.ako se zapne od pocetka i ako se u svako utakmicu bude ulazilo ka da je kvalifikacijska mozemo se nadati lijepoj jeseni,a onda na proljece cemo vjerovatno opet osvojiti vise bodova nego na jesen...tezak je raspored nikad tezi.bojim se da nece negativno uticati na ekipu kao prosle sezone poslije poraza od sirokog naravno u slucaju losijih rezultata,ali vjerujem da do toga nece doci
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 03 jul 2012, 14:13

Ja stvarno nemogu vjerovat koje se gluposti izvaljuju, pa jos ni pripreme nisu krenule a vi ste poceli kukat kako smo los raspored dobili, nakon prvog loseg rezultata u pripremnim utakmicama pocet ce te kukat da cemo ispast sa ovog igrom... stvrano fujj....

Ja stavrani nevidim logiku, ako cemo izgubit od zelje u prvom kolu, isti nam vrag i da igramo zadnje kolo mi ta 3 boda nemamo, ili obrnuto recimo da pobijedimo Gosk u prvom kolu ili u zadnjem isti vrag 3 boda ces dobit prije ili kasnije, a u svakom slucaju je bolje da sa ovim sto se bore za evropu igramo na pocetku, jer ce bit umorni, nisu to prvoklasni igraci da mogu igrat srijeda-subota, nemogu kup iznijet a komoli LP ili EL

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 jul 2012, 14:19

kao prvo pripreme su krenule a kao drugo raspored je tezak na pocetku i nemoras se sloziti sa nama koji tako mislimo.posto dvije gostujemo nedaj boze izgubimo obje i onda docekujes zelju pa ima da se igraci useru a zamisli dvije dobijes kuci pa ides zelji znaci rastereceno i lagano ako izgubis nikom nista a ovako je vec belaj izgubis trecu onda cetvrtu gostujes i tu dolazi vec do smjene trenera kontas atmosfera pada tako ti to ide

Nova sezona nova nafaka

MokeGradačac
Kontakt:

Re:

Post Postao/la MokeGradačac » 03 jul 2012, 14:49

Nakon rasporeda mislim da ce gospodin Kuntić dobro pogledati koja pojacanja dovesti...
Izrazito tezak raspored, a uvijek treba racunati na povrede i ostalo...

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 03 jul 2012, 14:50

astra1922 je napisao/la:kao prvo pripreme su krenule a kao drugo raspored je tezak na pocetku i nemoras se sloziti sa nama koji tako mislimo.posto dvije gostujemo nedaj boze izgubimo obje i onda docekujes zelju pa ima da se igraci useru a zamisli dvije dobijes kuci pa ides zelji znaci rastereceno i lagano ako izgubis nikom nista a ovako je vec belaj izgubis trecu onda cetvrtu gostujes i tu dolazi vec do smjene trenera kontas atmosfera pada tako ti to ide
To su gluposti sto pricas, ja opet kazem oni bi kad tad s njima igrali ili sad osvojili bodove i izgubili ili kasnije isti vrag

ludix
Kontakt:

Post Postao/la ludix » 03 jul 2012, 17:29

1. Borac-Zvijezda nista
2. Gošk -Zvijezda 3 boda
3. Zvijezda -Željo 3 boda
4. Slavija -Zvijezda nista
5. Zvijezda-Zrinski 3 boda
6. Radnik- Radnik 3 boda
7. Zvijezda-Čelik 3 boda
8. Rudar-Zvijezda 1 bod
9. Zvijezda-Gradina 3 boda
10. Olimpic-Zvijezda nista
11. Zvijezda-Sarajevo 1 bod
12. Velež-Zvijezda 1 bod
13. Zvijezda-Leotar 1 bod
14. Široki.Zvijezda nista
15. Zvijezda-Travnik 3 boda

ado1919

Post Postao/la ado1919 » 03 jul 2012, 17:38

ludix je napisao/la:1. Borac-Zvijezda nista -nista
2. Gošk -Zvijezda 3 boda -nista
3. Zvijezda -Željo 3 boda -nista
4. Slavija -Zvijezda nista- nista
5. Zvijezda-Zrinski 3 boda-3boda
6. Radnik- Radnik 3 boda-1 bod
7. Zvijezda-Čelik 3 boda-3boda
8. Rudar-Zvijezda 1 bod-3boda
9. Zvijezda-Gradina 3 boda-3boda
10. Olimpic-Zvijezda nista-nista
11. Zvijezda-Sarajevo 1 bod-3 boda
12. Velež-Zvijezda 1 bod-nista
13. Zvijezda-Leotar 1 bod-3boda
14. Široki.Zvijezda nista-nista
15. Zvijezda-Travnik 3 boda
-3boda

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 03 jul 2012, 18:17

Bas je zanimljiv start prvenstva.Iz prva četiri kola gdje i kako uhvatiti bodove.Da li je ovo sučajnost ili ciljano ovako da nam bude ostaje da se vidi.Imam osjećaj da je žrijeb nastiman kako bi već na startu Nom.savez Zvijezdi odmogao.tj.trasirao put u niži rang.Imali su prethodnih godina iste ciljeve pa zasto i ove ne bi.Svi znamo kako nas ovi ne vole i koliko su nas puta sudije zakinule.E,sada im je formula jasnija-OSVOJITI ŠTO MANJE BODOVA NA STARTU,DESTABILIZIRATI KLUB,POLJULJATI SAMOPOUZDANJE,PRIKOVATI ZA DNO......onda ćemo se tesko vaditi, jer mi nismo Slavija da nas sudije izvuku,naprotiv,gledat će da nas jos gurnu u ponor.Nisam pesimista,ali ovo se ciljano uradilo.Ne znam da li sa postojećim igračkim kadrom možemo pomrsiti račune svim onim koji bi nas već nakon četiri kola vidjeli na dnu i prikovali tu do kraja sezone.Ne znam,to je neko moje vidjenje koje se mnogim neće svidjeti.Ni meni se ne svidja,ali ima logike.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 03 jul 2012, 18:22

zvjezdas je napisao/la:Bas je zanimljiv start prvenstva.Iz prva četiri kola gdje i kako uhvatiti bodove.Da li je ovo sučajnost ili ciljano ovako da nam bude ostaje da se vidi.Imam osjećaj da je žrijeb nastiman kako bi već na startu Nom.savez Zvijezdi odmogao.tj.trasirao put u niži rang.Imali su prethodnih godina iste ciljeve pa zasto i ove ne bi.Svi znamo kako nas ovi ne vole i koliko su nas puta sudije zakinule.E,sada im je formula jasnija-OSVOJITI ŠTO MANJE BODOVA NA STARTU,DESTABILIZIRATI KLUB,POLJULJATI SAMOPOUZDANJE,PRIKOVATI ZA DNO......onda ćemo se tesko vaditi, jer mi nismo Slavija da nas sudije izvuku,naprotiv,gledat će da nas jos gurnu u ponor.Nisam pesimista,ali ovo se ciljano uradilo.Ne znam da li sa postojećim igračkim kadrom možemo pomrsiti račune svim onim koji bi nas već nakon četiri kola vidjeli na dnu i prikovali tu do kraja sezone.Ne znam,to je neko moje vidjenje koje se mnogim neće svidjeti.Ni meni se ne svidja,ali ima logike.
teorija zavjere... izbacuju nas vec nekoliko godina pa nista nece ni ove

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 03 jul 2012, 18:30

zvjezdas je napisao/la:Bas je zanimljiv start prvenstva.Iz prva četiri kola gdje i kako uhvatiti bodove.Da li je ovo sučajnost ili ciljano ovako da nam bude ostaje da se vidi.Imam osjećaj da je žrijeb nastiman kako bi već na startu Nom.savez Zvijezdi odmogao.tj.trasirao put u niži rang.Imali su prethodnih godina iste ciljeve pa zasto i ove ne bi.Svi znamo kako nas ovi ne vole i koliko su nas puta sudije zakinule.E,sada im je formula jasnija-OSVOJITI ŠTO MANJE BODOVA NA STARTU,DESTABILIZIRATI KLUB,POLJULJATI SAMOPOUZDANJE,PRIKOVATI ZA DNO......onda ćemo se tesko vaditi, jer mi nismo Slavija da nas sudije izvuku,naprotiv,gledat će da nas jos gurnu u ponor.Nisam pesimista,ali ovo se ciljano uradilo.Ne znam da li sa postojećim igračkim kadrom možemo pomrsiti račune svim onim koji bi nas već nakon četiri kola vidjeli na dnu i prikovali tu do kraja sezone.Ne znam,to je neko moje vidjenje koje se mnogim neće svidjeti.Ni meni se ne svidja,ali ima logike.
Puno ti gledas filmove

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 03 jul 2012, 18:52

nemoj molim te
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 03 jul 2012, 20:04

Mozda gledam puno filmove,ali i bez filmova imam dobru percepciju i analizu problema.Ovo je problem objektinosti koja je pred nama.Drugo je to sto su pojedini subjektivni i udovoljavaju svojim zeljama.Sreća da imamo inteligentnog trenera pa će uspjeti,bar donekle,razraditi strategiju da osvojimo vise bodova nego sto su neki planirali ovim žrijebom u prva četiri kola.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 03 jul 2012, 20:36

zvjezdas je napisao/la:Mozda gledam puno filmove,ali i bez filmova imam dobru percepciju i analizu problema.Ovo je problem objektinosti koja je pred nama.Drugo je to sto su pojedini subjektivni i udovoljavaju svojim zeljama.Sreća da imamo inteligentnog trenera pa će uspjeti,bar donekle,razraditi strategiju da osvojimo vise bodova nego sto su neki planirali ovim žrijebom u prva četiri kola.
E moje dijete drago, koje teorije, Borca smo vec pobijedili u gostima i to kad im je gorilo, sa goskom ako nemozemo gutavo makar igrat onda i nema od nas nista

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 jul 2012, 21:21

ja se slazem sa zvjezdasem ali se ne bojim.mnoge se ekipe pojacavaju ali sve su to nasi igraci iz nase lige dok se uigraju prode voz.pojacat ce nas uskoro jedno iskusno ime a od ovih na probi vjerovatno ce 5 igraca potpisati.po mome misljenju na godinu cemo imati jos novih ivana :D .dosta talentovanih igraca je doslo a neki su vec zauzeli mjesto u prvoj ekipi.

i jos ovaj tkanton non stop nervozan guzis li sta stari .nemoj uvijek biti kontras :D

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.