Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

dean_
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la dean_ » 30 jun 2012, 12:28

Rosas7 je napisao/la:dvije repke iz nase skupine su u finalu,to je samo dokaz kolika smo mi sila kad smo se s njima nosili i trebali proci dalje,ovo je zacepilo usta svim kriticarima i jos jedan dokaz da hrvatska spada u sami vrh euro nogometa
u pravu si....i još nešto...primjetio sam da je hrvatska,iako je ispala u grupi ipak vratila ugled u europi koji je imala nakon euro 2008 i koji je bio narušen u zadnje 3 godine....i kao što vidimo..mandjo prešao u bayern,modrić će vjerojatno otići u jači klub...pranjić u everton....krivo mi je što su ćorluka i kranjčar otišli na istok,ali ajde, bar će igrati i to u solidnim ligama...iako mi je prilično nevjerojatno da se za takve igrače nije našao neki klub iz liga petice...možda je problem u parama..zna se da rusi i ukrajinci odlično plaćaju

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 30 jun 2012, 12:33

dean_ je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:dvije repke iz nase skupine su u finalu,to je samo dokaz kolika smo mi sila kad smo se s njima nosili i trebali proci dalje,ovo je zacepilo usta svim kriticarima i jos jedan dokaz da hrvatska spada u sami vrh euro nogometa
u pravu si....i još nešto...primjetio sam da je hrvatska,iako je ispala u grupi ipak vratila ugled u europi koji je imala nakon euro 2008 i koji je bio narušen u zadnje 3 godine....i kao što vidimo..mandjo prešao u bayern,modrić će vjerojatno otići u jači klub...pranjić u everton....krivo mi je što su ćorluka i kranjčar otišli na istok,ali ajde, bar će igrati i to u solidnim ligama...iako mi je prilično nevjerojatno da se za takve igrače nije našao neki klub iz liga petice...možda je problem u parama..zna se da rusi i ukrajinci odlično plaćaju

upravu si vratili smo ugled koji zasluzujemo i dalje smo u prvih top 10,corluka i kranjcar otisli dobre pare uzeti na istok,sam je corluka rekao da je iamo ponude i drugih klubova sa zapada,ali lokomotiv ima pare ,a i bilic je tamo,pa je to prevagnulo....

jbt koliko imaju para ti rusi kad juande ramos trener dnjipra je placeniji,nego allegri u milanu ;)
bilic ima 50 milijuna eura za pojacanja
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 30 jun 2012, 12:41

Rosas7 je napisao/la:
upravu si vratili smo ugled koji zasluzujemo i dalje smo u prvih top 10,corluka i kranjcar otisli dobre pare uzeti na istok,sam je corluka rekao da je iamo ponude i drugih klubova sa zapada,ali lokomotiv ima pare ,a i bilic je tamo,pa je to prevagnulo....

jbt koliko imaju para ti rusi kad juande ramos trener dnjipra je placeniji,nego allegri u milanu ;)
što se toga tiče,ne brinem se ja za njih :mrgreen: vjerujem da je njima dobro....
ali recimo krivo mi je što jednog Srnu nisam imao prilike više gledat dok igra u klubu i to u jednoj od najjačih liga...

ja se pokušavam stavit u njihovu poziciju....igram godinama i već sam zaradio dosta para...da li bi onda u najboljim godinama otišao u slabiju i medijski manje praćenu ligu za još veće pare ili bi ostao u jačoj i zanimljivoj ligi gdje pred punim stadionima igraju najbolji igrači svijeta(a nije da bi umro od gladi)....ipak mislim da bi izabrao ovo drugo

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 30 jun 2012, 12:43

dean_ je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:

što se toga tiče,ne brinem se ja za njih :mrgreen: vjerujem da je njima dobro....
ali recimo krivo mi je što jednog Srnu nisam imao prilike više gledat dok igra u klubu i to u jednoj od najjačih liga...

ja se pokušavam stavit u njihovu poziciju....igram godinama i već sam zaradio dosta para...da li bi onda u najboljim godinama otišao u slabiju i medijski manje praćenu ligu za još veće pare ili bi ostao u jačoj i zanimljivoj ligi gdje pred punim stadionima igraju najbolji igrači svijeta(a nije da bi umro od gladi)....ipak mislim da bi izabrao ovo drugo

samo nek oni nastve sa ovakvom igrao i zalaganjem u kvalifikacijama za sp u brazilu,i svi cemo biti sretni,imamo potencijal velik
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 30 jun 2012, 12:51

da,to je ipak najbitnije....šta da kažem...sljedeći izbornik(vjerojatno štimac) ima prilično popunjenu i dobro složenu momčad..nema se šta previše mijenjat..moža ubacit poneko osvježenje....stariji igrači nisu prestari i ulaze u najbolje godine....ovi mlađi igrači već imaju iskustva, a mogu i još napredovat u svojim klubovima(lovren,perisic,rakitić,vida itd)...nadam se da će ovo EP biti dobro za strinićevu igru i samopouzdanje..vidjeli smo da može dobro igrat i to protiv najjačih...

hrvatska jednostavno mora otići na SP u brazil...kao prvo ,propustili smo zadnje SP,a mundijal je još veći spektakl od eura..kao drugo, ova generacija bi za 2 godine trebala biti na vrhuncu

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 30 jun 2012, 13:03

dean_ je napisao/la:da,to je ipak najbitnije....šta da kažem...sljedeći izbornik(vjerojatno štimac) ima prilično popunjenu i dobro složenu momčad..nema se šta previše mijenjat..moža ubacit poneko osvježenje....stariji igrači nisu prestari i ulaze u najbolje godine....ovi mlađi igrači već imaju iskustva, a mogu i još napredovat u svojim klubovima(lovren,perisic,rakitić,vida itd)...nadam se da će ovo EP biti dobro za strinićevu igru i samopouzdanje..vidjeli smo da može dobro igrat i to protiv najjačih...

hrvatska jednostavno mora otići na SP u brazil...kao prvo ,propustili smo zadnje SP,a mundijal je još veći spektakl od eura..kao drugo, ova generacija bi za 2 godine trebala biti na vrhuncu

definitivno,mislim da ce se kod stimca morati zalagati,on je takav covjek,nece im dati da se vucaraju po terenu,
za dvije godine ce biti nas vrhuac nadam se na sp u brazilui,gdje idemo daleko nadam se

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 02 jul 2012, 21:04

Vrlo je upitno da li Štiki ima uopće i jednu jedinu pobjedu u HNL , a da utakmica nije kupljena, sjećam se .
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 02 jul 2012, 22:09

England je napisao/la:Vrlo je upitno da li Štiki ima uopće i jednu jedinu pobjedu u HNL , a da utakmica nije kupljena, sjećam se .

ima sa zagrebom i cibalijom :lol:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 03 jul 2012, 11:32

Da, kupio mu Medić, a ove godine Cibalia vratila Istri...Štikijevu pobjedu, Štimac je odron od čovjeka, okružen klasičnim kriminalcima.U Hns je sve bilo dogovoreno da Štiki bude potpredsjednik HNS , te da nasljedi Markovića, a onda su preko noći smislili pakleni plan....pa je i Maleša gurnuo u provaliju, sa tim istim Malešem niko više ne razgovara, svi misle da je uvjek ozvučen, sve pošteni ljudi...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 03 jul 2012, 18:56

Mali vatreni odigrali 1:1 sa reprezentacijom Engleske na Euru u19. Hrvatska igra bez Kovacica i Livaje tako da je ovaj rezultat jako pozitivan.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 03 jul 2012, 19:50

HRVATSKA U-19 nogometna reprezentacija nastup na Europskom prvenstvu otvorila remijem protiv Engleske, 1:1. Izabranici Dinka Jeličića su u 1. kolu skupine B natjecanja koje se igra u Estoniji došli do vrijednog boda.

Naši mladi nogometaši poveli su u Tallinu. Nakon prvog poluvremena u kojem nije bilo pogodaka, Hrvatska je povela u 57. minuti golom Domagoja Pavičića. Međutim, nisu uspjeli dugo sačuvati prednost - samo tri minute kasnije Simona Slugu je matirao 17-godišnji branič Chelseaja Nathaniel Chalobah i postavio konačni rezultat.

U 2. kolu skupine B oslabljena Hrvatska (na EP-u nema Livaje, Kovačića, Rebića…) u petak u Haapsaluu igra protiv Francuske.

Euro U19, skupina B, 1. kolo:

Hrvatska - Engleska 1:1 (Pavičić 57 / Chalobah 60)
Francuska - Srbija 3:0

Bitno je biti među 3 ekipe u skupini jer bi tako osigurali odlazak na SP u-20 koje će se sljedeće godine odigrati u Turskoj. Samo da je Srbe pobijediti i ja zadovoljan
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 03 jul 2012, 20:05

SirAlexFerguson je napisao/la:HRVATSKA U-19 nogometna reprezentacija nastup na Europskom prvenstvu otvorila remijem protiv Engleske, 1:1. Izabranici Dinka Jeličića su u 1. kolu skupine B natjecanja koje se igra u Estoniji došli do vrijednog boda.

Naši mladi nogometaši poveli su u Tallinu. Nakon prvog poluvremena u kojem nije bilo pogodaka, Hrvatska je povela u 57. minuti golom Domagoja Pavičića. Međutim, nisu uspjeli dugo sačuvati prednost - samo tri minute kasnije Simona Slugu je matirao 17-godišnji branič Chelseaja Nathaniel Chalobah i postavio konačni rezultat.

U 2. kolu skupine B oslabljena Hrvatska (na EP-u nema Livaje, Kovačića, Rebića…) u petak u Haapsaluu igra protiv Francuske.

Euro U19, skupina B, 1. kolo:

Hrvatska - Engleska 1:1 (Pavičić 57 / Chalobah 60)
Francuska - Srbija 3:0

Bitno je biti među 3 ekipe u skupini jer bi tako osigurali odlazak na SP u-20 koje će se sljedeće godine odigrati u Turskoj. Samo da je Srbe pobijediti i ja zadovoljan

svaka im cast ;)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 04 jul 2012, 01:42

štimac novi trener? :?

odron od trenera. apsolutno sam protiv tog izbora. plakat će mediji za bilićem.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 04 jul 2012, 12:21

Ni Bilić nije rješenje iako je ove zadnje utakmice stvarno vrhunski vodio, u rangu velikih trenera, treba novo lice, ovo je vrhunska ekipa koja mora biti na svim prvenstvima i stranac ako treba, neovisan stručnjak, a za Bilića se to ne može reći-tovar je on, Križanac za tebe je nastup 40000 € zato što piješ...a prije Jelavića se jednom napadaču koji je bio najbolji strijelac Ceske lige tražilo 20 za nastup, al' **** mali nije imao napala ga Čehinja...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 04 jul 2012, 15:13

9 na svijetu

svaka cast i dalje smo u top 10 ;)

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 05 jul 2012, 16:56

Ono što su svi znali danas je i službeno potvrđeno Igor Štimac je novi izbornik, a Davor Šuker novi predsjednik HNS-a.
Audere est Facere

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 06 jul 2012, 22:03

Hrvatski nogometni reprezentativci do 19 godina odigrali su drugu utakmicu na Europskom prvenstvu u Estoniji. Nakon remija s Engleskom, izabranici Dinka Jeličića minimalno su izgubili od jake Francuske i time bitno otežali nastojanja da se probiju u polufinale.
Francuska - Hrvatska 1:0 (0:0)
Europsko prvenstvo U19, skupina B, 2. kolo
Haapsalu, stadion Haapsalu
Sudac: Vadims Direktorenko (Litva)
Strijelac: 1:0 - Folquier 79'
Francuska U19: Areola - Foulquier, Samnick, Umtiti, Pogba - Kondogbia, Vion (od 60' Bosetti), Bahebeck (od 90' Ba), Digne - Plea (od 37' Ngando), Veretout
Izbornik: Pierre Mankowski
Hrvatska U19: Sluga - Gorupec, Aleksić, Mrzljak, Mitrović - Čalušić, Pajač (od 67' Miloš), Močinić, Dugandžić (od 59' Čolak) - Miškić, Pavičić (od 80' Pongračić)
Izbornik: Dinko Jeličić
Mladi Kockasti nisu uspjeli otkinuti barem bod prvacima iz 2010. godine. Dobro su se držali sve do 79. minute kada je Francuska probila čvrsti obrambeni zid i osigurala polufinale nakon slavlja od 3:0 protiv Srbije s kojom će se Hrvatska sresti u posljednjem kolu. Treba joj što veća pobjeda uz poraz Engleske od Francuza kako bi prošla dalje.
U prvom je poluvremenu Francuska u nekoliko navrata opasno zaprijetila hrvatskim vratima na kojima je vrlo dobro branio Simon Sluga. Francuzi su bili bolji i više pokušavali, dok hrvatski nogometaši nisu ozbiljnije ugrozili gol Alphonsea Areole.
Prvu veću priliku na utakmici Francuzi su imali u devetoj minuti kada je opasno pucao Thibaut Vion, no mladi vratar Rijeke uspio je zaustaviti njegov pokušaj. U izglednim situacijama su se potom našli i Alassane Plea i Jean-Cristophe Bahebeck, no nisu bili precizni.
Tricolori su cijeli prvi dio utakmice napadali i pokušavali probiti hrvatsku obranu, ali ona je bila čvrsta i uspjela je zadržati "nulu" do odmora. Napada je bio odsječen, a u prvih 45 minuta susreta hrvatski reprezentativci nisu uspjeli uputiti udarac prema suparničkim vratima.
Hrvatska je bolje ušla u nastavak utakmice i u 49. minuti preko Marka Dugandžića prvi put pucala prema Areoli koji je bio na mjestu. Najbolju priliku izabranici Dinka Jeličića imali su pet minuta kasnije kada je Domagoj Pavičić s dobre pozicije pucao preslabo i lopta je otišla pred gola.
Hrvatska obrana odolijevala je francuskim napadima do 79. minute. Tada je u vodstvo prvake iz 2010. godine doveo Dimitri Foulquier prekrasnim pogotkom. Obrambeni igrač Rennesa dalekometnim udarcem s otprilike 25 metara uspio je prebaciti Slugu i postaviti 1:0. Taj se rezultat održao do kraja utakmice i Francuzi su zasluženo među četiri najbolje reprezentacije na turniru.
U drugom susretu skupine Engleska je očekivano svladala Srbiju rezultatom 2:1 i za prolaz u polufinale bit će joj dosta i bod protiv Francuske. Pogotke za Gordi Albion postigli su Afobe i Redmond, a za Srbe je smanjio Ninković.

Skupina B, 2. kolo:
Francuska - Hrvatska 1:0
Engleska - Srbija 2:1
Poredak:
1. Francuska 6 bodova
2. Engleska 4 boda
3. Hrvatska 1 bod
4. Srbija 0 bodova
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 06 jul 2012, 22:07

Steta. Ova Francuska uopce nije nesto, mislio sam da su jaci, valjda me prevario onaj rezultat protiv Srbije.

Reka bi da je najrealniji rez. nerijeseno ali eto, primili smo iznimno nesretan i glup gol. Uvjeren sam da su tu bili Kovacic i Livaja da bi rez. bio drugaciji.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 08 jul 2012, 12:55

Tritolone je napisao/la:Steta. Ova Francuska uopce nije nesto, mislio sam da su jaci, valjda me prevario onaj rezultat protiv Srbije.

Reka bi da je najrealniji rez. nerijeseno ali eto, primili smo iznimno nesretan i glup gol. Uvjeren sam da su tu bili Kovacic i Livaja da bi rez. bio drugaciji.
I Hrvatska i Srbija su poslale ekipu bez ključnih igrača,šteta...
it's football day

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 08 jul 2012, 13:24

Baboon je napisao/la:
I Hrvatska i Srbija su poslale ekipu bez ključnih igrača,šteta...
Zato ovo natjecanje i nema bas smisla, barem u ovom dijelu sezone. Engleska i Francuska imaju puno veci igracki kadar od Hrvatske i Srbije i mogu poslat svoje najjace igrace zato sta im igraci do 19 godine ne igraju toliko vaznu ulogu u klubovima koji se bore za Europu. Dinamo/Hajduk, Partizan/Zvezda ce uvijek sprijecit ove malo vaznije da idu na takva natjecanja.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []