Imal neka stranica da se na netu moze pogledat ta tekma tj sportklub, jer nemam ja Sportklub na ovoj svojoj kblcsh je napisao/la:ne znam dali je napisano ali ima u srijedu na sport klubu+ maribor -lokomotiv m,pa bujrumElegant je napisao/la:Ako sam dobro upratio Maribor igra super kup protvi Olimpije 8.7.2012, pa bi bilo dobro naci neki stream da ih malo upratimo.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Razumijes ti mene burazere moj 
Potrudicu se da nesto skontamLuca.Toni je napisao/la:Imal neka stranica da se na netu moze pogledat ta tekma tj sportklub, jer nemam ja Sportklub na ovoj svojoj kblcsh je napisao/la:ne znam dali je napisano ali ima u srijedu na sport klubu+ maribor -lokomotiv m,pa bujrumElegant je napisao/la:Ako sam dobro upratio Maribor igra super kup protvi Olimpije 8.7.2012, pa bi bilo dobro naci neki stream da ih malo upratimo.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ako sam te dobro skuzio onda bi dresovi trebali ovako izgledati... Ne izgledaju loseSkyWallker je napisao/la:Evo sad saznadoh da ce u novoj opremi nastupiti tek u utakmicama Premijer lige, Patrick je izabran iz razloga sto ce klub dobiti sve sto mu treba bukvalno od igle do lokomotive od sprava za trening do ostalih stvaridresovi su identicni klubu NAC Bredi i to u kombinacijama plavo - bijela - crna i bijelo - plava - crna, evo slika dresa samo sa drugim bojama

Prevazisao sam samog sebe
Hoce li neko koristiti i njihove kopacke, vidio sam u katalogu, nisu tako lose
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Jes, Dželo reko i oni ce ovdje dobit isto toliko, samo nije reko jel isto procenata ili isto ulaznica.Zel je napisao/la: Njima je ovdje obecan isti broj karti kao nama tamo, a ako uzmemo u obzir kapacitet Koseva bez zapadne tribine izracunajte koliko je to u procentima, manje nego sto su oni nama dali, iako sumnjam da ce njih biti i 600.
A nije trebalo biti manje 5% na Kosevo jer je ono bez zapada oko 17-18 hiljada, sto je negdje oko 1000 za goste.
Al svejedno, i ja mislim da nema sanse da ih dodje nesto previse.
Dresovi odlični!
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Ko izvlaci ove parove za premijer ligu.Svake godine se pitarima stima dobar start,ama bas svake godine.Prve 4 igraju 3 kuci a gostovanja Rudar i Olimpik.A nama zna se Travnik gdje vazda najebemo pa dolazi Borac pa onda 2 gosi.Izvlacio iz guzova sebi ko ovo radi.
Obrati se Đeli, ili ko je već za vas biro broj 
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 03 jul 2012, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ma nema veze bolan treba svakom da je čast da dočeka aktuelnog šampiona i osvajača kupa. 
Pretpostavljam da je slicno kao u Srbiji,sto znaci da Zeljo i Sarajevo moraju dobiti suprotne brojeve gde jednim donose domacinstva u prvim kolima,a drugim gostovanja.Samo ne znam da li Zeljo kao prvak ima pravo da bira broj.Alipasino je napisao/la:Ko izvlaci ove parove za premijer ligu.Svake godine se pitarima stima dobar start,ama bas svake godine.Prve 4 igraju 3 kuci a gostovanja Rudar i Olimpik.A nama zna se Travnik gdje vazda najebemo pa dolazi Borac pa onda 2 gosi.Izvlacio iz guzova sebi ko ovo radi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ima
Zasto onda nece da uzmu broj 3 ?VanBasten je napisao/la:Ima
Verovatno onda zele da u drugom delu imaju vise domacih na pocetku,sto mi je pomalo i cudno jer svi znamo kakvi su tereni tada.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Šta mene pitašDevil je napisao/la:Zasto onda nece da uzmu broj 3 ?VanBasten je napisao/la:Ima![]()
Verovatno onda zele da u drugom delu imaju vise domacih na pocetku,sto mi je pomalo i cudno jer svi znamo kakvi su tereni tada.
Ja bi rado ovaj njihov raspored, jbt mi gostujemo svim ekipama iz vrha u proljetnom djelu
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Eto te sad kukaš ko Blekić, raspored je takav kakav je, ako smo najbolji kako tvrdimo onda nam je raspored najmanji problem.Alipasino je napisao/la:Ko izvlaci ove parove za premijer ligu.Svake godine se pitarima stima dobar start,ama bas svake godine.Prve 4 igraju 3 kuci a gostovanja Rudar i Olimpik.A nama zna se Travnik gdje vazda najebemo pa dolazi Borac pa onda 2 gosi.Izvlacio iz guzova sebi ko ovo radi.
Ljudi moji sta je vama? Raspored je fantastican. Pitari ako igraju u prva 4 kola 3 na domacem pa blago njima na proljece 
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Valjda sto tradicionalno igramo bolje na proljece.Devil je napisao/la:Zasto onda nece da uzmu broj 3 ?VanBasten je napisao/la:Ima![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Igra svako sa svakim i sta je tu tesko i lagano 
- corleone87
- Kontakt:
e nek je jednom i derbi prvi put kod pitara uvijek kod nas bude
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Tačno, šta ti vrijedi dobar start ako ćeš prokockati sve bodove kasnije.TMmanija2012 je napisao/la:Igra svako sa svakim i sta je tu tesko i lagano
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Na proljece imamo tesko gostovanje u drugom kolu Borac i zadnje Široki,a ostala gostovanja treba da gazimo sve redom Slavija,Radnik,Rudar,Olimpic i Velez..naravno kuci sve da dobijemo 
Polako ba rokeruTMmanija2012 je napisao/la:Na proljece imamo tesko gostovanje u drugom kolu Borac i zadnje Široki,a ostala gostovanja treba da gazimo sve redom Slavija,Radnik,Rudar,Olimpic i Velez..naravno kuci sve da dobijemo
Ma sve zavisi od lige sampiona, mozda zavrsimo u grupama... pa bi 2.ekipa igrala ligu i osvojila pa najmanje kup

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 20 gostiju.