Eto neka je Dinamo Moskva dobar klub.Ljepoje je napisao/la:HSV, trenutno loš klubMulder je napisao/la:Njemacki mediji pisu da je Miske pred potpisom za HSV. Nadati se da je to istina, samo da pobjegne iz one Rusije.
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jah,Hsv bi se poigrao sa Dynamom,sta ce Misimovic,Kuranyi,Dzudsak,Semshov,Noboa..kad s druge strane imas puno bolje Guerrera,Westermana,Aoga,Jarolima... 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Strašan sastav Dinama mislim da ne bi imali problema sa Fortunom Düsseldorf.
Jel tvrdis da bi u medusobnom duelu sadasnja ekipa Hsv-a s lakocom savladala Dynamo?Saurman je napisao/la:Strašan sastav Dinama mislim da ne bi imali problema sa Fortunom Düsseldorf.
Ako to tvrdis,de nam objasni zasto,koja je to vrhunska kvaliteta Hsv-a kojoj ovi ne bi mogli parirati?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Dylan Dog je napisao/la:Jel tvrdis da bi u medusobnom duelu sadasnja ekipa Hsv-a s lakocom savladala Dynamo?Saurman je napisao/la:Strašan sastav Dinama mislim da ne bi imali problema sa Fortunom Düsseldorf.
Ako to tvrdis,de nam objasni zasto,koja je to vrhunska kvaliteta Hsv-a kojoj ovi ne bi mogli parirati?
Ne bi sa lakoćom ali bi sigurno dobili Dinamo.Navodiš mi Dzsudzsáka,Kuranyia i Nobou kao neke igračine a sami pogled u njihovu statistiku u prošloj sezoni daje mnogo jasniju sliku.
Misimović ako misli krenuti sa mrtve tačke u karijeri treba otići u Bundesligu nebitno koji klub, gdje bi sigurno povratio svoju staru formu a bgm i fizičku spremu.
Da,da,Hsv ima puno bolje igrace,slazem se 
HSV je komedija klub u zadnjih par godina i to je fakat.
Razlog je kobasicarski sindrom ili guranje nesposobnih ljudi na celu kluba.
Ako je opcija samo HSV,onda mu je bolje da ostane u Dinamu.
Razlog je kobasicarski sindrom ili guranje nesposobnih ljudi na celu kluba.
Ako je opcija samo HSV,onda mu je bolje da ostane u Dinamu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dobar si lik ...Saurman je napisao/la:Eto neka je Dinamo Moskva dobar klub.Ljepoje je napisao/la:HSV, trenutno loš klubMulder je napisao/la:Njemacki mediji pisu da je Miske pred potpisom za HSV. Nadati se da je to istina, samo da pobjegne iz one Rusije.
- Principatus
- Kontakt:
El Maestro.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
ProfesorPrincipatus je napisao/la:El Maestro.
[youtube][/youtube]
Da se hoće vratiti na onih svojih 80 kg, za koje je i sam izjavio da su idealne, i kako mu je rekao Magath, tada bi bio jedan od najboljih na svijetu 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa koliko ima sada kg?zizu1991 je napisao/la:Da se hoće vratiti na onih svojih 80 kg, za koje je i sam izjavio da su idealne, i kako mu je rekao Magath, tada bi bio jedan od najboljih na svijetu
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
Pa mislim da ima 82 - 83 kg tako nekako, davno je davao izjavu, zapravo da se ispravim, govorio je Magath da hoće spustiti kilažu ispod 80 kg, moja greška 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Iz HSV-a demantovali da zele Misimovica
Naravno da će demantovati, šta će im igrač koji ne može pretrčati 100m.zgembo89 je napisao/la:Iz HSV-a demantovali da zele Misimovica
Ne ali je zato dobar u skoku u daljSaurman je napisao/la:Naravno da će demantovati, šta će im igrač koji ne može pretrčati 100m.zgembo89 je napisao/la:Iz HSV-a demantovali da zele Misimovica
Dobro covjek je u godinama tako da i nije ocekivati da sada ode u neki od klubova lige 5-ice, nikad i nisam ocekivo da ce biti nesto od ovog transfera.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Misimovic u prvoj postavi Dinama.M
1 kolo ruske lige
NOVGOROD-DINAMO.M
1 kolo ruske lige
NOVGOROD-DINAMO.M
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
losa utakmica
de link
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nekome treba 15 km da pretrci da bi nesto uradio i postigao na jednom mecu, a nekome ne treba ni 5 km.
Lucidnost i magija su cudo.
Lucidnost i magija su cudo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.