Ma drug moj,ne bih sad ovdje da popujem i kenjam nesto...mislim boli me **** da su to obicni vicevi vezani za neke druge stvari,al mamu im ja **** gdje ce bit toliko poremeceni mater im u picku ****.harebianconero je napisao/la:Tako isto rade viceve i o Hrvatima i Srbima, da ne bude da su ''protiv nas''.
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook ;)
- harebianconero
- Kontakt:
Jbg, pretjerali su i kažnjeni su za to. Nije im vala ovo trebalo, bilo je dosta smiješnih stvari.Dzoni je napisao/la:Ma drug moj,ne bih sad ovdje da popujem i kenjam nesto...mislim boli me **** da su to obicni vicevi vezani za neke druge stvari,al mamu im ja **** gdje ce bit toliko poremeceni mater im u picku ****.harebianconero je napisao/la:Tako isto rade viceve i o Hrvatima i Srbima, da ne bude da su ''protiv nas''.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kada zelim napisati nesto na zidu i objaviti izbaci mi ovo:
For security reasons, your account has limited access to the site for a few days. If you have any question, please contact our Help Center.
Kakvi sigurnosni razlozi klinci i palci
I chat isto tako. 
For security reasons, your account has limited access to the site for a few days. If you have any question, please contact our Help Center.
Kakvi sigurnosni razlozi klinci i palci
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Amoxicillin
- Kontakt:
oće to kad te osnovano prijave za neke stvari123456 je napisao/la:Kada zelim napisati nesto na zidu i objaviti izbaci mi ovo:
Kakvi sigurnosni razlozi klinci i palciI chat isto tako.
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Buraz moj, to je ne oprostivo, bez obzira o kojoj se naciji radi, šaliti se i zbijati šale na račun umrlih predstavlja na samu pomisao zgrožavanje svakom normalnom čovjeku, koliko god to smiješno bilo nekim psihopatama, zaista nemam riječi, dokle je došao ovaj svijetharebianconero je napisao/la:Tako isto rade viceve i o Hrvatima i Srbima, da ne bude da su ''protiv nas''.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Moze li mi neko odgovoriti na 2 pitanja :
1.Zasto mi dolaze u zadnje vrijeme notifikacije tipa "N.N. je objavio novi status",boli me briga sto je on nesta objavio
2.Kojim trikom su se posluzili klinci koji nit su poznati,nit su lijepi nit imaju bilo sta da ih cini zanimljivim,a imaju 5 hiljada prijatelja i na hiljade osoba koje su preplacene na njih
1.Zasto mi dolaze u zadnje vrijeme notifikacije tipa "N.N. je objavio novi status",boli me briga sto je on nesta objavio
2.Kojim trikom su se posluzili klinci koji nit su poznati,nit su lijepi nit imaju bilo sta da ih cini zanimljivim,a imaju 5 hiljada prijatelja i na hiljade osoba koje su preplacene na njih
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Amoxicillin
- Kontakt:
1. zato što si sigurno kliknuo na "subsribe"/"pretplati" na tu N.N. osobuDylan Dog je napisao/la:Moze li mi neko odgovoriti na 2 pitanja :
1.Zasto mi dolaze u zadnje vrijeme notifikacije tipa "N.N. je objavio novi status",boli me briga sto je on nesta objavio![]()
2. postliker.com aplikacija, + omogucili pretplaćivanje i svi postovi su im na public postavkama, tako da ih i svak ziv moze vidjeti, i ko ih nema u prijateljima
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- harebianconero
- Kontakt:
1. To je zato jer su ti u '' Close Friends ''.Dylan Dog je napisao/la:Moze li mi neko odgovoriti na 2 pitanja :
1.Zasto mi dolaze u zadnje vrijeme notifikacije tipa "N.N. je objavio novi status",boli me briga sto je on nesta objavio![]()
2. Ne znam.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Ne postoji ni jedna osoba na koju sam preplacen ili da sam stavio kao "bliske prijatelje".Cim se ta aplikacija pojavila,odma sam je x-no 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Vjeruj te, da, kako su počeli uvoditi ove inovacije na fb, sve se više i više sra.nja događa i sve više i više ima negativnog na njemu i mana
Da ne moram da ga koristim, majke mi, davno bih se isključio s njega
Da ne moram da ga koristim, majke mi, davno bih se isključio s njega
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Vratili se morbidni vicevi
HAHAHAHAHAHA
.. najbolja slika u zadnjih par godina
.. najbolja slika u zadnjih par godina
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Zenichanin
- Kontakt:
Sta je ba ovo ne mogu uci na fejs od 9h?
Pise da ciste nesto
Desava li se jos nekom ovo?
Pise da ciste nesto
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
1905 - 19.05.
- moustapha
- Kontakt:
Upravo sam gledao na vijestima. Kazu ako ovakvo stanje ostanje do 16h proglasit ce se stanje elementarne nepogode.Zenichanin je napisao/la:Sta je ba ovo ne mogu uci na fejs od 9h?
Pise da ciste nesto![]()
#divovi
- Zenichanin
- Kontakt:
A jbt sranjaamoustapha je napisao/la:Upravo sam gledao na vijestima. Kazu ako ovakvo stanje ostanje do 16h proglasit ce se stanje elementarne nepogode.Zenichanin je napisao/la:Sta je ba ovo ne mogu uci na fejs od 9h?
Pise da ciste nesto![]()
Zna li neko do kada ce ovo potrajati?
WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
Jeste se vi navukli na taj FB.
Ja ga i nemam nit sam ga kad imao, niti cu imati ..
To je najnovija bolest.
Volio bi da ga oni Anonymusi, ako je ikako moguce, obore za sva vremena
To je najnovija bolest.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Onda bi dernek, kafic i ostale gluposti bukvalno PROCVIJETALE...M4kaveli je napisao/la:Jeste se vi navukli na taj FB.
To je najnovija bolest.
Pa bolje i to nego FB.
Al glupo bi bilo da samo npr. JA neam neta ( facebooka ).
Najbolje bi bilo da ga niko nema
Al glupo bi bilo da samo npr. JA neam neta ( facebooka ).
Najbolje bi bilo da ga niko nema
Trenutno korisnika/ca: alemsa, napoleon72 i 69 gostiju.