AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Joj sto bi volio da Noce uzme 8 a Kaka' kad se vrati uzme opet 22 
Baresi ovo za Boatenga i povisicu imas na Milannews , pise da je Corriere dello Sport valjda to objavio 
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
da evo vidim vijesti... ako ostane fit zaslužuje te pare definitivno.
nego evo sulje oficijelno

dakle ništa od žutih dresova

evo i cassana nakon povratka sa EURA. s obzirom na sve operaciju srca i što nije igrao više od pola sezone ja bih rekao da je njegov nastup na EURU bio fenomenalan.
cassano, abate, montolivo i nocerino ne bi trebali početi 9. pripreme jer će dobiti još koji dan odmora radi EURA.
nego evo sulje oficijelno
i ovog mladog golmana iz fiorentineOFFICIAL: Sulley Muntari has been bought out from Inter, He has signed with Milan until 2014. He'll earn 3m per season
OFFICIAL: Edoardo Pazzagli's contract has been deposited at Lega. He has joined Milan for free from Fiorentina signing a 3-years contract.

dakle ništa od žutih dresova
Dídac Vilà: "Now I’ll begin the season by securing a place in the Milan side. I will definitely be there (at Milanello) on July 9th."
logično.Italy's Prime Minister, Mario Monti: "When I was a kid I supported Milan.

evo i cassana nakon povratka sa EURA. s obzirom na sve operaciju srca i što nije igrao više od pola sezone ja bih rekao da je njegov nastup na EURU bio fenomenalan.
cassano, abate, montolivo i nocerino ne bi trebali početi 9. pripreme jer će dobiti još koji dan odmora radi EURA.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- rastafarian
- Kontakt:
Design of the black away kit
The black shirt is very much based on lifestyle: a polo shirt collar, pocket on both the shirt and the shorts and the Italian tricolour on the pockets and the lower part of both items. The material, with climacool technology, has been treated to look as similar to cotton.
Ispravite me ako griješim, al' ja se ne sjećam da je neki tim imao džep na svojim dresovima.. možda u ona stara vremena.
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
#BalotelliUnoDiNoi 
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- rastafarian
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ne sjećam se da sam prije postao ovdje a ovo mi je jedan od omiljenih klipova.. ULTRA BAKA - CURVA SUD!
Ne sjećam se da sam prije postao ovdje a ovo mi je jedan od omiljenih klipova.. ULTRA BAKA - CURVA SUD!
Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
- 10DelPiero
- Kontakt:
Eto vam sanse za Gansa ako je isto ono sto pise u vezi ugovora 
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nisam u toku za Gansa.O cemu se radi??
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
znači zaključaj temu nema dalje. baba huliganrastafarian je napisao/la:[youtube][/youtube]
što se gansa tiče navodno neće da produži ugovor sa santosom što odmah znači manja odšteta za onoga ko ga dovede.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/ganso- ... /120703093
prema nekim medijima u španiji, diarra na korak od fenera
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Ta baba vam je bila u jednoj od emisija od Roberta Knjaza, zena je negdje iz Zagreba, on je nasa na trznici i odveo u Italiju i napravio emisiju
baka Slavica
malo off al nea veze
malo off al nea veze
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
knjaz je meni legenda. da barem kod nas u bosni ima takva budala (u pozitivnom smislu) da vodi emisije pogotovo o nogometu.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- rastafarian
- Kontakt:
Ma nema veze.. morao sam ovo sa nekim da podjelim
A što se tiče Gansa ne znam kakve su njegove igračke kvalitete, prednosti i to, nisam ga baš pratio. Al' čim diže frku oko mjesečne plate mislim da bi to isto radio i u Evropi a znamo kakva je situacija u Milanu što se tiče plaćanja igrača
A što se tiče Gansa ne znam kakve su njegove igračke kvalitete, prednosti i to, nisam ga baš pratio. Al' čim diže frku oko mjesečne plate mislim da bi to isto radio i u Evropi a znamo kakva je situacija u Milanu što se tiče plaćanja igrača
Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
ganso je trenutno u brazilu najbolji ofanzivni vezni. traži ga dosta klubova. sjajan je tehničar i što se pas igre tiče he's second to no one što bi englezi rekli. međutim minus je što je u karijeri imao velikih problema sa povredama. s druge strane već je neko vrijeme zdrav i odmah je podigao igru na viši nivo i pokazao talenat. što se plate tiče nisu ni brazilci više šaša. imaju para i već su počeli parirati europskim klubovima. sad koliko je tačno za platu da je tražio povišicu to je pitanje jer mediji to vole napuhati.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- IlPrincipino
- Kontakt:
prema španskom AS-u Diarra je odbio da se uopšte sretne sa predstavnicima Milana...Galliani: ["Tonight, I will be rooting for Corinthians. If Boca Juniors win tonight then we will change the inscription on our shirt. I want to put the writing: 'The most successful club in Europe' on our shirt, if Boca Juniors win tonight. Writing 'The most successful club in Europe' on our shirt seems like a good suggestion. I will evaluate it."
Cigarini potpisao za Atalanu tako da nema ništa ni od njega..Galliani rekao da nema ništa ni od Velosa pošto je Veloso već potpisao za drugi klub(misli se da je D.Kijev)...
želite Julia Cesara ali samo ako Inter(koji je jako blizu Handanovića) raskine ugovor sa njim...
Galliani je ponovo imao sastanak sa Preziosijem..vjeruje se da je u pitanju sastanak zbog Destra...
CDS piše da Real želi najmanje 25 milliona za Kaku
takodjer CDS piše da ako Alegri ne uzme nešto ove sezone Berlusconi će ga nogirati i pokušati dovesti Guardiolu...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
U sezoni 2013/2014 treci dresovi ce biti zuti.
Galliani je rekao ako nas niko ne napusti , niko nece ni doci .
Jos je rekao da Ogbonna nece ulaziti u deal sa eventualnim odlaskom Mesbaha u Torino.
Galliani je rekao ako nas niko ne napusti , niko nece ni doci .
Jos je rekao da Ogbonna nece ulaziti u deal sa eventualnim odlaskom Mesbaha u Torino.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Cuj ovaj Hašim novi Zizu, bice dobro ako debituje za 3 ili 4 godine. Al garant ce krenut po posudbama il tako nesto 
- SoloJuve26
- Kontakt:
Galliani: Milan’s transfer market is closed. Or rather: it's very closed
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
evo na klixu piersilvio kaže dovodi carrolla koji smećarski novinari

nego jube se opasno pojačao. doveli su lucia. kako mi je krivo što ga milan ne dovede u cvijetu je mladosti i imao je sjajnu sezonu. al ima lopovsku facu uklopit će se sigurnoGalliani: "I want to put the writing: 'The most successful club in Europe' on our shirt, if Boca Juniors win tonight."

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Koji vam je sada Mr X???baresi#6 je napisao/la:evo na klixu piersilvio kaže dovodi carrolla koji smećarski novinari![]()
nego jube se opasno pojačao. doveli su lucia. kako mi je krivo što ga milan ne dovede u cvijetu je mladosti i imao je sjajnu sezonu. al ima lopovsku facu uklopit će se sigurnoGalliani: "I want to put the writing: 'The most successful club in Europe' on our shirt, if Boca Juniors win tonight."
Pojacali ste se dobro nema sta, iduce god osvajati sve zivo...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlPrincipe
- Kontakt:
@baresi6# sad si ih natovario na vrat, sad će ti ovaj jedan cijelu čergu dovest ovdje i svi će trolat.
Malac na potpisivanju

Malac na potpisivanju

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.