reprezentacija. bainacefindecko je napisao/la:koja je ovo stranicadadnan je napisao/la:![]()
http://****/top-vijest/7070-suievi-izabr" onclick="window.open(this.href);return false;
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
- inacefindecko
- Kontakt:
u pm više i legea!
nije, ovo je pocetak reuscha kad su eksperimentisali sa bojama i dizajnom.(inace poznati gol kodre bubregom)RajKoothrappali je napisao/la:Mislim da smo nosili Adidasove u jednoj prijateljskoj, čini mi se protiv Mađarske, ali se ne sjećam nešto te tekme, bila je prije više od 10 godina. Dresovi bili bijeli sa nekim tamnijim dodacima, sa imenima na leđima.
[youtube][/youtube]
To je ova utakmica. Ne vidi se najbolje, ali ima odmah desno klip kad svira naša himna, na rukavima igrača se vidi Adidas znak (crveni). To Boga pitaj odakle nam.
u istim smo igrali protiv skota , na kosevu kad je bola dao gol.
sa adidasom nismo imali ugovor nego u fazi pregovora su nam dali dresove s lagera da imamo u cemu igrati.opravdanje je bilo da nisu htjeli oblaciti sve selekcije nego samo A
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
super, znaci jedan ciklus kvalfikacija u istom dizajnu, sad, gdje se moze nabavati na internetu, orginal, M , bijeli, dugi rukavi ??voltron30 je napisao/la:reprezentacija. bainacefindecko je napisao/la:koja je ovo stranicadadnan je napisao/la:![]()
http://****/top-vijest/7070-suievi-izabr" onclick="window.open(this.href);return false;
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
-
Boskvalitet
- Kontakt:
-
hercegovac_nino
- Kontakt:
Sušićevi izabranici u naredne dvije godine nosit će jedan od najkvalitetnijih dresova na svijetu

Nije opet Legea, mi imamo potpisano do 2014 sa Legeom. Ovo je samo nova garnitura.hercegovac_nino je napisao/la:Opet Legea u PM!!
Sušićevi izabranici u naredne dvije godine nosit će jedan od najkvalitetnijih dresova na svijetu
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- inacefindecko
- Kontakt:

Dokle smo dogurali da na legeu svrsavamoStivi_Dzi je napisao/la:Drama !

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Sto se tice Nikea ili Adidasa moramo se pomiriti sa cinjenicom da nikad necemo imati njihove dresove . Mozda ali jako tesko. Mali smo mi za te stvari
Imacemo sigurno, kad-tad, ali ovo sto trenutno radi Legea nije lose, trebamo biti zadovoljni, izgleda da su se desile neke promjene u samoj firmi, a mozda su i konacno provalili da su sponzori nekoj kvalitetnijoj reprezentacijidon_burza je napisao/la:Zadovoljan sam izgledom ako bude ovako.
Sto se tice Nikea ili Adidasa moramo se pomiriti sa cinjenicom da nikad necemo imati njihove dresove . Mozda ali jako tesko. Mali smo mi za te stvari
U ovom katalogu smo im bar prvi na listi, Crna gora jos uz nas...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alucard, ANamelessGhoul, Anoniman, aqarius, arabijskisupi, AshburtonG, AzRimiRzA, BarbareZeljin, bavarian_bk, BiH26, Blackwargreymon, boki86, Bosanac90, Bumbaclat, Cautinho, Confiance, CrvenoCrnaArmija, D97, Daduli, DanijelTZ, delko, eaglebvb09, exampLe., FerdinandF, Gunner4, HariTz, harko35, Hrasno15, Jabroni, James1987, Josip321, karajlo, Kaunas, lakilone, LenyYoro15, Lynx, marlostanf1eld, Marsiano, miguelramos, miki09, mk1008, MokraKifla, nebeskasila, PointBlank, PSV, resko1, rio_Ferdy88, rishovski, Riziko, rukometubih23, s4mke, SanaBosna, Shevko, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, TefalTava, THEC, tutankamon1905, ultrazonfa, UtdBiH21, Venom, VensanKasel, zemuntrg i 527 gostiju.