Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

soba 39
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la soba 39 » 04 jul 2012, 17:41

samosarajvo je napisao/la:Mislim da ce Roger biti favorit u tom mecu, samim tim i kvota na njega bi trebala biti manja.

Pazite sta vam kazem, vratice se Rafa.Samo da ovu povredu uspjesno sanira, 15 dana mora odmarati.Poslje toga ce imati dodatnih 10 dana da se spremi za Olimpijadu koja pocinje 28.7.
S obzirom na rano ispadanje sa WB mozemo od njega ocekivati maximum na US Openu.

VAMOOOOOS !
Nema sumnje da će se vratiti i ono što se dogodilo njemu protiv onog drogiranog čeha dogodilo bi se i Novaku i Federeru(da se ne lažemo)
Eh sad,veliko je pitanje hoće li moći parirati Novaku (pod uslovom da ih zdravlje posluži )na betonu i travi.Moje je mišljenje je da neće i da se Rafa tituli može nadati samo na šljaci
"Indija,Pakistan..."

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 04 jul 2012, 17:43

Edin TM87 je napisao/la:
soba 39 je napisao/la: :lol:
Nije
Dobije Novak super,ne daj bože izgubi "pruži se ruka " i ide se dalje ;)
Od njihovih 7 zadnjih obračuna Novak je dobio 6.Međutim,ovo je njihov prvi međusobni meč na travi.Biće interesantno i zaguljeno do kraja. Po meni,prvi set će biti ključan kao i procenat prvog servisa kod Federera.naravno,forsiraće se Rodžerov bekhend do iznemoglosti :mrgreen:
Jesu li uzbačene kvote ?
Moja prognoza ,na Đoku 1,55 :mrgreen:
jest 1,10

Obojica igraju odlicno, sad je veliki pritisak na Murrayu, da vidimo kako ce to djelovat na njega...
Jutros u "premieru" kvota na pobjednika Vimbldona:
Đoković 1.55
Federer 6,00
:mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 jul 2012, 17:46

Jutros...

Poslije danasnjeg izdanja Rogera promijenit ce to oni, a ako ne promijene jos bolje, da ih naruzim :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 04 jul 2012, 17:54

Ma Đe mi je Virt ? :roll:
"Indija,Pakistan..."

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 04 jul 2012, 18:18

soba 39 je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Mislim da ce Roger biti favorit u tom mecu, samim tim i kvota na njega bi trebala biti manja.

Pazite sta vam kazem, vratice se Rafa.Samo da ovu povredu uspjesno sanira, 15 dana mora odmarati.Poslje toga ce imati dodatnih 10 dana da se spremi za Olimpijadu koja pocinje 28.7.
S obzirom na rano ispadanje sa WB mozemo od njega ocekivati maximum na US Openu.

VAMOOOOOS !
Nema sumnje da će se vratiti i ono što se dogodilo njemu protiv onog drogiranog čeha dogodilo bi se i Novaku i Federeru(da se ne lažemo)
Eh sad,veliko je pitanje hoće li moći parirati Novaku (pod uslovom da ih zdravlje posluži )na betonu i travi.Moje je mišljenje je da neće i da se Rafa tituli može nadati samo na šljaci
Posteno od tebe.
Ja mislim da ce mu itekako moci parirati jer ovaj Nole nije ni 50% onog iz 2011 (opet je jaci od onog prije 2011)
Dobro si reko, samo da ga zdravlje posluzi, bar da ne bude vecih povreda.Ovo sto trenutno ima nije veca i nazad je za 2 hefte ali samo bez kakvih tezih povreda i parirace mu aBd ;)

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 jul 2012, 18:21

Ferrer servira za 2:0 :mrgreen:

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 04 jul 2012, 18:22

ode ponos Britanije :lol: :lol: :lol:

al što se Ali pati sa švabom :?
FORZA MARŠAL !!!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 jul 2012, 18:28

hodža je napisao/la:ode ponos Britanije :lol: :lol: :lol:

al što se Ali pati sa švabom :?
Ipak Marej vraca brejk ;) Bas kao i u prvom setu, Ferrer servirao za set i nije uspio...

Nikako da se odlucim za kog da navijam, zao mi je Ferrera jer nista nije osvojio od mastersa, iako je igrao 10 finala, na GS-u najveci uspjeh polufinale RG-a, sad ima priliku da uveze 2 polufinala na GS-ovima, a mozda ovdje napravi i korak vise, al' prvo da vidimo sta na to ima reci Endi :mrgreen:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 jul 2012, 18:39

Jeste.
Nije Novak ni 5% od onog od prosle sezone. Samo, eto svaki turnir je on u polufinalu ili finalu unazad 6 meseci (sem Madrida i QFa na plavoj sljaci), pri cemu je izgubio 6 meceva za sve to vreme - 3 od Nadala na sljaci (gde Nadal ne ume da igra, ne?), te po 1 od Murraya, Isnera i Tipsarevica (sve losi igraci, ne?).
Bas igra "lose", kad je covek postavio standarde od 2 izgubljena meca zakljucno sa US Openom. ;)
Smesan je fanboy-izam nekih ljudi ovde.

golozlo
Kontakt:

Post Postao/la golozlo » 04 jul 2012, 18:42

Ferer i Marej su katastrofa(naročito Marej) , odraće ovu osnovnu liniju totalno , gori su od onih ljudeskara od žena sa wta.

Ja ne volim Marejov stil , jer je jednostavno čkapi , ne usuđuje seda potegne dva napada u jednom setu.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 jul 2012, 18:50

Ovaj Kohlschreiber i Tsonga baš ugnjaviše, a jesu se dvojica našli tvrdoglavih, koji sekunde ne odstupaju od svog stila :D
A bolji mi je nekako ženski tenis, pogotovo Kerber koja je ušla u polufinale i da Bog da osvojila, jest da mi je izbacila i meni dragu Sabine Lisicki, al et jedna je morala jučer ispast. :)
A kod muškaraca mi nekad stvarno neke stvari postanu pravo dosadne i još je sve predvidljivije u odnosu na žene.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 04 jul 2012, 18:51

MaGiCa je napisao/la:Jeste.
Nije Novak ni 5% od onog od prosle sezone. Samo, eto svaki turnir je on u polufinalu ili finalu unazad 6 meseci (sem Madrida i QFa na plavoj sljaci), pri cemu je izgubio 6 meceva za sve to vreme - 3 od Nadala na sljaci (gde Nadal ne ume da igra, ne?), te po 1 od Murraya, Isnera i Tipsarevica (sve losi igraci, ne?).
Bas igra "lose", kad je covek postavio standarde od 2 izgubljena meca zakljucno sa US Openom. ;)
Smesan je fanboy-izam nekih ljudi ovde.
Niko nije rekao da on igra lose, ja sam rekao da je 50% od proslogodisnjeg ti si rekao da nije ni 5%. :roll:
A svi znamo da on kad nije kao prosle sezone ne moze parirati Rafi na GS-u, sto smo vidjeli u sezonama prije.
Slazem se da je on u odnosu na proslu sezonu KVALITETNIJi igrac ali je to isto i Nadal i moje misljenje je da ona forma Rafe s RG je dovoljna da dobije ovakvog Djokovica na svakoj podlozi i siguran sam da bi se to i desilo na WB ove godine da nije dosao nadrogirani Rasol za kojeg je i Đoletov fan par postova iznad rekao da bi ga ubio kao sto je i Rafu.
Samo molim boga da Rafa ovo prebrodi sto prije i psihicki i ovu povredu pa da vidimo aBd na Olimpijadi ;)

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 jul 2012, 18:52

golozlo je napisao/la:Ferer i Marej su katastrofa(naročito Marej) , odraće ovu osnovnu liniju totalno , gori su od onih ljudeskara od žena sa wta.

Ja ne volim Marejov stil , jer je jednostavno čkapi , ne usuđuje seda potegne dva napada u jednom setu.
Kakav mec igraju, nek' je oderu skroz...

Marej pokazao sto je 4. igrac svijeta, kakav preokret u 2. setu, stize sve i svasta... Ide ovo u 5

mireRN
Kontakt:

Post Postao/la mireRN » 04 jul 2012, 18:57

Federer dobar protiv istraumiranog Juznog, Djokovic solidan protiv dobrog Mayera. Inace ne pamtim Wimbldon da se igrao a da se niko nije isticao igrom, od ove osmorice danas ni jedan nije nista posebno pokazao da bi se za njega reklo on uzima. Vala svi imaju iste sanse.

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 04 jul 2012, 19:23

Dva strasna riterna Andya za break i servis za set.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

golozlo
Kontakt:

Post Postao/la golozlo » 04 jul 2012, 19:26

Edin TM87 je napisao/la:
golozlo je napisao/la:Ferer i Marej su katastrofa(naročito Marej) , odraće ovu osnovnu liniju totalno , gori su od onih ljudeskara od žena sa wta.

Kakav mec igraju, nek' je oderu skroz...

Marej pokazao sto je 4. igrac svijeta, kakav preokret u 2. setu, stize sve i svasta... Ide ovo u 5
Ajd' Ferer je još pomoz bože , ali Marej je sa stilom igre katastrofa , ta defanziva me ubija u pojam jer se vidi da je talentovan nadprosečno.

Neću grešiti dušu nije toliko loš meč . već samo ova smlatina od Mareja meni bar nije za gledanje.

Čeka se petak i da kao ljudi gledamo prave igrače , Nole i Fed dva različita stila ali igraju bar k'o čeljad. :)

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 jul 2012, 19:29

Cuj Marej talentovan nadprosjecno :lol: :lol: :lol: Jedan od talentovanijih tenisera, samo je glup u glavu i to je njegov jedini problem, al' to je tezak problem i zato jos uvijek nema GS-a... Ove godine je popravio glavu, al' pala je igra, zato se i muci s Ferrerom, vidjet cemo kad podigne formu... Moze on bolje od ovog.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 jul 2012, 19:41

Kakav servis, kakvi wineri, kakva igra na mreži, koja psihička stabilnost Jo Wilfried Tsonga igra šampionski !!!
Danas je opet potvrdio moje tvrdnje da je najatraktivniji teniser za gledati, nije levat ko neki koji se nazivaju velikanima a uz njihove mečeve se može spavati komotno :mrgreen:

Ali vjerujem da se već tresu gaće Andyu i polahko ih skida kad vide ovakog razigranog Joa :D
Onaj drugi polufinalni par nije vrijedan pažnje,drvosječi su gaće skinute još od prošle godine, dok je Dijanin mali zamalo ih skino u Parizu, ali u nedjelju će morati bogami, Jo dva puta ne prašta :mrgreen: :mrgreen:

Idemoooooooooo Jooooooooooooo!!!
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

golozlo
Kontakt:

Post Postao/la golozlo » 04 jul 2012, 19:41

Samo glava i ništa više , kažeš?! :lol:

Jbt ja bih pre Tsongu slušo na radiju kad igra nego ovog s'glavom ili bez nje sad da mi dođe u Vojvodinu na provincijske šljaka terene.

Oni što pimplaju fudbalske lopte(freestyleri) su takođe nadprosečno talentovani , ali im glava previše puna za razliku od onih koji zarađuju meleone sa praznom glavom a prosečnim taleentom. :)

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 04 jul 2012, 19:45

Pa igra istim stilom k'o i Djokovic i Nadal...

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.