Isla, Govinico, Pogba, Lucio, Asamoah i recimo Van Persia zvuce vise nego zadovoljavajuce. Moggi bi se postidio kako dobar posao radi Marotta za ekipu koja nije izgubila ni jednu utakmicu ove sezone...
Dominirali cijelu sezonu i dominiramo merkatom
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Za sada Marotta radi odlican poso nema sta, samo ce sada biti ispit za njega ako ce biti u stanju da dovede jednog top napadaca i vrijeme je...Viking je napisao/la:Nesto gledam sta su ostali uradili ( odlazci-dolasci) u dosadasnjem dijelu merkata i ako napravim neke uporedbe dodjem do zakljucka da Juventusova uprava radi odlican posao. Iako je Juventus osvojio scudetto, prakticki dominirao cijelom sezonom, najvise kvaliterniji igraca je dovedeno , tako da ce vecina biti na raspolaganju Conteau pred pocetak priprema. Jos kada dodamo vrlo dobre nastupe juventina na Euru, mozda zvuci malo preoptimisticno, ali ne znam da li imamo uopste konkureciju za scudetto ove sezone..
Isla, Govinico, Pogba, Lucio, Asamoah i recimo Van Persia zvuce vise nego zadovoljavajuce. Moggi bi se postidio kako dobar posao radi Marotta za ekipu koja nije izgubila ni jednu utakmicu ove sezone...
Dominirali cijelu sezonu i dominiramo merkatom
Pa mogli su se dogovoriti na neki nacin al gotovo je sada, nema veze doveli smo Pogbu i na taj nacin mi je lakse onda... ako bude sudjeno doci ce nam i on na kraju,.Do tada imat cemo mi ko ce nam briljirati u sredini,.10DelPiero je napisao/la:Ma da ali ko ce njemu garantovati da ce ga Juve kupiti, nije mu zadnja godina ugovora pa da moze besplatno otici iz Pescare. On je ovdje najmanje kriv, ja se opet nadam da ce na kraju zavrsiti kod nas iako ne vidim kako je to moguce.
Marchisio je napisao/la:Lucio zadnji dosao prvi potpisao ugovor
IlPrincipino je napisao/la:Van Persi je potvrdio da neće produžiti ugovor sa Arsenalom..znači odlazi...![]()

Ma dajte ljudi cuj bolji Pogba, Pogba odigrao utakmica u klubu na prste jedne ruke se moze prebrojati, a mali "precjenjeni" Verratti sa jos dva momaka uveo totalnog autsajdera Pescaru u Seriju a.Yuto je napisao/la:Pogba je bolji od Verrattia a jos dolazi djaba. Precijenjen i prenafuran je ovaj mali iz Pescare...
Marchisio je napisao/la:Verratti bi želio da uči od PIRLA , ali učiće od thiaga motte
Svaka cast verratiu al tolika se digla prasina oko njega koda je zidane...veliki potencijal jest al treba jos pure jest da postane pravi igrac...trenutno ne vidim njemu mjesta u ovom veznom redu Juventusa...Marchisio je napisao/la:Verratti bi želio da uči od PIRLA , ali učiće od thiaga motte
On igra nesto kao secunda punta .....ili poluspic il ofanzivni vezni....moze mozda igrat u formaciji 3 -5 -2 poluspica ....al pored vucnica , giovinca , tesko da moze i to prije njih...al moze na klupu......volio bi sljedece god da napad bude Vucko , Giovinco , Top napadac a klupa Matri i El kaduri.....rijesit se Kvalje iako mi je predrag al nije to taj igrac nakon povredejuventus 0244 je napisao/la:Realno momak trenutno ne može igrati, a za igrača njegovih godina je bitno da igra. Bojim se za Pogbu i Marronea da bi mogli sezonu provesti na klupi(ali nadam se da će ih Conte koristiti više), znači kad bi tu bio još i Veratti to bi bilo i previše mladih igrača za slične pozicije. Marotta i Paratici su pokušali kupiti pola ugovora i ostaviti Verattia još jednu sezonu u Pescari, a oni su htjeli Bouy-a da uključe u posao, možda bi naši i pristali, ali se umiješao Riaola i spriječio taj posao. Treba dodati i Appelta koji igra pozicije u vezi, mislim da bi i on mogao "propasti" zbog prevelikog broja igrača u sredini.
A Omar El Kaddouri želi u Juventus i nema druge, momak izjavio ako ne ode sad da će čekati da mu istekne ugovor i da će postati naš igrač,a i on je također vezni igrač koliko sam upratio
.
Ma opet cemo najvishe igrat 3 - 5 -2 .....radije bi ostavio maronea neg dao pare za tog malog....mozda za pola ugovora pa nek ostane u pescari nek se kali...ako bude nes od njega odkupit ga...vako ce samo stagnirat pored pirLa.....djabe njemu sto ce ucnit od njega ako nea utakmica u nogama....tu se najbolje uci ....niko njega nije toliko pratio ...nes malo preko klipova....jest uveo je pescaru u seri a......al ipak je to seria B bila.....dje i Imobile zabio 27-28? golova pa ga niko ne spominje...volio bi da se kupi al za neku razumnu cijenu sve preko 5-6 mil je previshe za njegaMarchisio je napisao/la:@Juvelandia
O tome i pricampropasce k'o zeton
@jelle
Ja bas ocekujem od njega da bude igrac ali to bi jedino postigao uz trudi i naravno pirla...
Mislim da ove sezone treba da se dovede neki kreativac , playmaker , tipa pirla pa makar igrao i iza napadaca da mozemo mijenjati u 4-2-3-1....Asamoah ne moze da odgovori toj poziciji on je destruktivac kao i Marrone i Pogba....jedino da sansu dobije Bouy...jer ni Gabriel nije playmaker...zato bi verratti tu odlicno dosao...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.