Nisam ja rekao da sam ja jedini navijac, nego sam rekao navijaci iz MSG, oni koji idu na tekme, velicaju Novaka, skacu kad zabije kos bla bla bla, dakle nista uvredljivo za navijace s ovog foruma, jer vi ste isti navijaci kao i ja, gledamo nase timove preko streamova, tako da se nemoj glupirati i izvrtati ono sto kazem, jer nikoga ne vrijedjam
Tebi ako dovodjenje Nasha nije upgrade u odnosu na ekipu sa Shumpom, dugo godina ces gledati ekipu u PO, nikada u finalu. Kada se Shump razvije i dostigne taj neki svoj potencijal, Melo, Stat i Chandler ce biti daleko od zenita svojih karijera, a Nash da dodje danas, pruzio bi im bolju priliku za naslov u ovoj sezoni, nego sto ce Shump ikada.
Iggy je nebrojeno puta igrao kao SG, kada je T. Young igrao na SF, a kada je Evan na parketu onda Iggy igra kao SF. Tony Allen forward? Tony Allen u Bostonu bio SG, takodjer i u Memphisu. Mozda moze odigrati kao SF kada je niska postava u igri, ali je lik SG.
Da, rekao sam da je Irving bolji od Ronda, da je kompletniji igrac od Ronda, zivi bili pa vidjeli kakav ce Irving biti. A ako i nije bolji od Ronda, bolji je sigurno od Lina