Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

10DelPiero
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la 10DelPiero » 04 jul 2012, 23:01

Pa on je i trebao ostati u Pescari jos jednu sezonu pa tek onda preci u Juve, stekao bi iskustvo igranja na tom nivou a onda bi se kod nas jos razvio u pravog igraca. Sto se tice Destra ja sam apsolutno za njegov dolazak ali normalno da bude druga opcija u napadu pored top napada.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 04 jul 2012, 23:06

10DelPiero je napisao/la:Pa on je i trebao ostati u Pescari jos jednu sezonu pa tek onda preci u Juve, stekao bi iskustvo igranja na tom nivou a onda bi se kod nas jos razvio u pravog igraca. Sto se tice Destra ja sam apsolutno za njegov dolazak ali normalno da bude druga opcija u napadu pored top napada.
Pa znam da je trebo.....al et ukljucio se Psg.....haman da cemo morat ga uzet cijelog pa onda pozamljivat....ocel na to on pristat pitanje je....jest mali voli Juve sve to stoji....aL kad ti lupaju ciframa klubovi poput Psg **** je cekati ocel te Juve uzet il poslat na pozajmicu....al vicemo....reko sam vec nece mi biti toliko krivo ako ga ne kaparisemo...

a za Destra i ja bi volio da bude na klupi al to je nemoguce.....jel ne mozes dati 15 mil za igraca da ti bude rezervni napadac a imas vec igraca tipa njega Matri.....mislim nidje veze.....a + ne vjerujem da bi momak s 21 god kojeg trazi pola serie a doso da grije klupu

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 04 jul 2012, 23:20

Negdje sam procitao da se ponovo aktueliziralo pitanje transfera Nanija u Juventus po cijeni od 25 miliona. Realno u ovoj situaciji, posto nije napadac, ne bi nam bio potreban ( iako bih volio da postane Juventusov igrac) :D
Gigi and Alex :)
slika
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 04 jul 2012, 23:24

Ma ja mislim da je to vec odavno trebalo biti zavrseno ali nema se tu sta vise pricati kada dode jedan PSG i plati smijesnu cifru za igraca koju postavi klub pa makar on vrijedio 3x manje. A Destro bi mi bio prva zelja ukoliko ne bi dovodili nekog WC igraca.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 05 jul 2012, 00:19

Oko Pogbe i Verratia, naravno da je Pogba bolji, momak ima potencijal da postane jedan od najboljih veznjaka svijeta, to se vidi kao dan, nisam skaut, ali znam ponešto o fudbalu, Giovinca kada sam 5 minuta vidio u debiu u Seriji B protiv Bologne, jasno se vidjelo da će biti klasa.

Verrati će koristiti jer je jedini igrač u Italiji približnih karakteristika Pirlu, uz Cigarinia koji nikada nije eksplodirao, a ima ogroman potencijal da postane pravi regista, takvi igrači su rijetki i trebaju se čuvati, zato je bitno da dođe.

A ovo vezano za Pogbu da je destruktivac, ne, nije nikako, pa čovjek se oslanja na tehniku i mozak više nego na fizikalije, a svaki drugi igrač bi se oslanjao na fiziku da je na njegovom mjestu.

Usput, Elia je u Londonu, kažu da potpisuje za West Ham ili Fulham. :|

Kupljena polovica Boakyea za 4M, praktično razmjena sa Immobileom, polažem velike nade u ovog momka, strašan talenat.

Dogovoreni i prijateljski mečevi:

28 Juli Olympiastadion Berlin - Hertha
1 August na Luzu protiv Benfice
4 August u Salernu protiv Malage
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 05 jul 2012, 07:11

Dobro je što je Elia blizu odlaska, jer ako u prošloj nije uvezao 2 utakmice, sumnjam da će u sljedećoj sezoni ikako zaigrati. Uzeti što više para, da nam se nikada ne ponovi slučaj Amauri.

Da poželim dobrodošlicu Luciju, odličan transfer, svaka čast Marotta! 8-)

Znači Pogba je naš, jeli to 100% sigurno?

Dobar je onaj napadač iz Cagliarija, Ibarbo, mlad je ima 22 godine, ali nikad se nismo interesovali za njega, šteta. Gledao sam par tekmi Cagliarija, momak je zvijer.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

beki
Kontakt:

Post Postao/la beki » 05 jul 2012, 13:18

Za sada Marotta radi sjajan posao. Doveo nam je stopera, krilnog napadaca, tri veznjaka. Povecava se kadar jako kvalitetnim igracima, ono sto je Conte trazio na pocetku mercata.

Mislim da se sada moramo okrenuti dovodjenju lijevog beka i napadaca, uz ponekog mladog igraca za Primaveru ili posudbu, poznavajuci Marottu biti ce takvih jos mnogo.

Za lijevog beka najbolje bi nam sjeo Kolarov, igrao je u Laziu, poznaje ligu, sjecam se mi smo bili glavni konkurenti Cityu, ali naftasi pobjedise u toj utrci. Ukoliko ne bude nista od Kolarova bilo bi dobro da dodje Balzaretti. Sjajno je odigrao prvenstvo.

Strah me da ako dodje Destro da ne bude nista od top napadaca. Kako god da bude trebamo ostati uz Contea i vjerovati u njega, jer da ne bude njega na pocetku sezone jako tesko da bismo bili u ovoj poziciji gdje smo sad.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 05 jul 2012, 14:06

PSG-ovo najnovije pojačanje bi trebao biti Marco Veratti...
Ovaj mladi veznjak je (bio) najtalentiraniji igrač Serie A.

Ponuda od 14 milijuna eura je zadovoljila čelnike Pescare, prenose talijanski mediji.
je li ovo istina ak jeste onda stvarno ode jos jedan talenat iz SERIJE A

Nego eno VAn PErsie je sada javno izrazio zelju da zeli ici pokusajte ga dovesti ,ja misli da bi ponuda od jedno 25 miliona eura zadovoljila celnike Arsenala
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 05 jul 2012, 14:10

Da ne postoje Qatarski tajkuni, tj.City i PSG, Serie A bi sad bila jaka liga do bola. Arapi nam glave dodjose.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

mpjemil
Kontakt:

Post Postao/la mpjemil » 05 jul 2012, 14:17

Ode nam Verratti :cry: J*** ti svakog sheika koji ne zna sta ce od dosade pa kupi fudbalski klub, ovo je smijesno stvarno
Vincere non è importante, è la sola cosa che conti

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 05 jul 2012, 14:24

Jbga naklatili se na svakog drugog igraca kojeg Juve hoce i to preko Mancinia i Leonarda.Do sad su nam sa velikim cashom jedno 6-7 igraca uzeli, jer se ne mozes nosit s njima.Mi smo jedino Lichsteinera i Krasica uspjeli dobit u tim bitkama jer su ljudi ocigledno vise cijenili istoriju i prestiz nego milion vise.

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 05 jul 2012, 14:54

Ma nemamo sta vise raspravljati o Verrattiu ljudi poletili za parama i nek uziva sad u PSG sto se mene tice za Juve je zavrsio :evil:

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 05 jul 2012, 14:55

Kontam, transfer ovog momka iz Pescare je propao jer Bouy nije htio da ide u Pescaru, mi smo onda mogli umjesto Bouya da damo pare, a ocigledno nismo jer sigurno i nismo toliko bili zagrizli za njeg ili jednostavno Marotta nije smatrao da je vrijedan tolikih para.Znaci realno mogli smo ga dovest da smo htjeli, kad vec mozemo za islu dat 18 miliona zasto ne bi i za Verattia koji milion vise a i on je htio nas.Do nas je, odnosno do nase zelje da odgovorimo na Pescarina ucjenjivanja sto Marotta nije prihvatio isto kao i sa slucajem Piazona.

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 05 jul 2012, 14:59

Juvelandia je napisao/la:Kontam, transfer ovog momka iz Pescare je propao jer Bouy nije htio da ide u Pescaru, mi smo onda mogli umjesto Bouya da damo pare, a ocigledno nismo jer sigurno i nismo toliko bili zagrizli za njeg ili jednostavno Marotta nije smatrao da je vrijedan tolikih para.Znaci realno mogli smo ga dovest da smo htjeli, kad vec mozemo za islu dat 18 miliona zasto ne bi i za Verattia koji milion vise a i on je htio nas.Do nas je, odnosno do nase zelje da odgovorimo na Pescarina ucjenjivanja sto Marotta nije prihvatio isto kao i sa slucajem Piazona.

potpis Marotta nije pristao na ucjenjivanje Pescare mislim ucjenjivati Juve :lol: i sad zbog toga on da pokaze da moze prodati Verrattia za vise para proda ga PSG :lol: :lol: al nek uziva daleko mu kuca od Juvea :D

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 05 jul 2012, 15:56

Veratti je dogovorio sa PSG-om, uskoro ce zvanicno postat njihov igrac.Nije mi mnogo zao, samo mi je zao sto je zamajavao navijace da je navijac Juventusa i da jedino hoce u Juve.Dakle zao mi je zbog njegove licemjernosti i lazi prema ljudima koji imaju emocije prema svom klubu a on je ocigledno za svoje lagao.Samo mi je zbog tog zao.Nije uredu od njega da poslije svih onih izjava tako lako ode u neku drugu ligu, mogao je barem sutit i ne levatit navijace koji su mu dali podrsku.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 05 jul 2012, 16:05

Ma isprali mu mozak, predsjednik Pescare je ljigavac, čak je i rekao da bi ga najradije napoliu prodao jer je prijatelj sa De Laurentisom, ali je Veratti odbio.

14M je previše, Marotta je davao 4/5 + 2 igrača, oni nisu htjeli.
Pozdrav za Marca, kad-tad će on biti u našem dresu.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 05 jul 2012, 16:08

Krasić je ispao veći juventino od njeg iako to on nije,a ovaj mali prevrtljivac ako je vec htio da ide gdje on hoce i za pare koje on hoce, nije morao da se ulizuje onoliko Juventusu i da se igra sa emocijama navijaca koji su ga primili k srcu i dali podrsku da uspije, jer je on samo talent.Dakle igrao se sa emocijama a to ljudi ne zaboravljaju.

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 05 jul 2012, 16:08

Te pare što je Marotta davao, to je njegova realna cijena. Šteta što neće doći, ali nema veze, došao nam je Pogba.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 jul 2012, 16:12

harebianconero je napisao/la:.

Da poželim dobrodošlicu Luciju, odličan transfer, svaka čast Marotta! 8-)

Kako može biti odličan kad je Lucio u prošloj sezoni bio najgori stoper lige i onako tolerantni Morrati je na kraju bio prisiljen raskinuti ugovor.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 05 jul 2012, 16:14

Statistike kažu drugačije, bio je čak i ponajbolji igrač intera po tome.

A, ko li je valjao u raspalom interu iz prošle godine, svakako ja back-up, a Conte će ga motivisati kako treba, Lucio je veliki profesionalac i odigrat će odlično.
A ovo govorim ja koji i nisam nešto bio za njegov dolazak.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.