FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ovu su samo prijateljske utakmice tako da realno ne možeš vidjeti realnu snagu maribora .Prije dva tri dana odigraju neriješeno sa drugoligašem slovenije a sada remi sa lokomotivom .Po mom mišljenju mislim da je lok.moskva igrala sa 40 % snage što je opravdano ako su počeli sa pripremama prije dva tri dana .Po meni j bitno ne primiti rano neki glup gol ,što više bude odmicala utakmica željo će igrati sve bolje ...ja se nadam povoljnom rezultatu
-
old school
- Kontakt:
sto bolan lazes,evo ja ne lazem i reci cu ti otvoreno mrzim sarajevo kao klub,priznaj i ti nemoj sad da glumis kako imas zelju da prodemo sto dalje,i mislim da ovi losiji od prosle godine opet ce doci i sprdati se s vama na kosevu,cuj losiji ista ekipa ostalaHzSM je napisao/la:Pravo sam skeptican sto se vas tice.Volio bih da nasi predstavnici naprave sto bolje rezultate i da nabiju sto veci koeficjent,ali vi ste puno slabiji nego prosle sezone...diego_TM je napisao/la:Pravo si smjesan. Pa prijateljske nista ne znace kao prvo a kao drugo ko zna sta je Sir smislio da zavara janeze. Manje se vi svi o nama briniteHzSM je napisao/la:Niste ovog drugoligasa mogli pobjediti pa kako mislite Maribor?
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
A po cemu to molim te??? Otisao nam jedan igrac dosla dvojica ruku na srce ne tako dobra ali Boze moj.HzSM je napisao/la:Pravo sam skeptican sto se vas tice.Volio bih da nasi predstavnici naprave sto bolje rezultate i da nabiju sto veci koeficjent,ali vi ste puno slabiji nego prosle sezone...diego_TM je napisao/la:Pravo si smjesan. Pa prijateljske nista ne znace kao prvo a kao drugo ko zna sta je Sir smislio da zavara janeze. Manje se vi svi o nama briniteHzSM je napisao/la:Niste ovog drugoligasa mogli pobjediti pa kako mislite Maribor?
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Markovic vam je bio standardan prosle sezone,a ove je otisao u drugi plan.On je meni puno bolji stoper od Vasilica koji je samo novinarski "izvikana" igracina.Pericu ste u zvijezde ukivali kad je dosao,a sad vam kao nebitan igrac.diego_TM je napisao/la:
A po cemu to molim te??? Otisao nam jedan igrac dosla dvojica ruku na srce ne tako dobra ali Boze moj.
- KB-TM87
- Kontakt:
Markovic vam je bio standardan prosle sezone,a ove je otisao u drugi plan.On je meni puno bolji stoper od Vasilica koji je samo novinarski "izvikana" igracina.Pericu ste u zvijezde ukivali kad je dosao,a sad vam kao nebitan igrac.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ovim postom si dokazao da si nesposoban za raspravu jer nemaš pojma o čemu pišeš.HzSM je napisao/la:Markovic vam je bio standardan prosle sezone,a ove je otisao u drugi plan.On je meni puno bolji stoper od Vasilica koji je samo novinarski "izvikana" igracina.Pericu ste u zvijezde ukivali kad je dosao,a sad vam kao nebitan igrac.diego_TM je napisao/la:
A po cemu to molim te??? Otisao nam jedan igrac dosla dvojica ruku na srce ne tako dobra ali Boze moj.
Marković - desni bek - zadnju sezonu proveo na klupi jer imamo boljeg beka i perspektivnijeg
Perica - dobar igrač ali lijenčina
DRUG NEBI TI PUNCA
nismo nikad imali stopera Markovića ,da nisi momak fulio stranicuHzSM je napisao/la:Markovic vam je bio standardan prosle sezone,a ove je otisao u drugi plan.On je meni puno bolji stoper od Vasilica koji je samo novinarski "izvikana" igracina.Pericu ste u zvijezde ukivali kad je dosao,a sad vam kao nebitan igrac.diego_TM je napisao/la:
Markovic moze igrati i stopera,tu je poziciju igrao cesto u Cukarickom.bagrcavi je napisao/la:Ovim postom si dokazao da si nesposoban za raspravu jer nemaš pojma o čemu pišeš.HzSM je napisao/la:Markovic vam je bio standardan prosle sezone,a ove je otisao u drugi plan.On je meni puno bolji stoper od Vasilica koji je samo novinarski "izvikana" igracina.Pericu ste u zvijezde ukivali kad je dosao,a sad vam kao nebitan igrac.diego_TM je napisao/la:
Marković - desni bek - zadnju sezonu proveo na klupi jer imamo boljeg beka i perspektivnijeg
Perica - dobar igrač ali lijenčina
- KB-TM87
- Kontakt:
nismo znali da imamo posla s fudbalskim magom, Devila si zajeb'o, jel i u juniorima imao kakve druge pozicije, mislim da je i od Adilovića bolji 
Zasto ti lupetas?HzSM je napisao/la:Markovic vam je bio standardan prosle sezone,a ove je otisao u drugi plan.On je meni puno bolji stoper od Vasilica koji je samo novinarski "izvikana" igracina.Pericu ste u zvijezde ukivali kad je dosao,a sad vam kao nebitan igrac.diego_TM je napisao/la:
Markovic nije nikada bio stoper,igrao covjek desnog beka,ukopao nas u nekoliko utakmica i Osim ga stavio na klupu.
Perica nije utakmice odigrao,tako da nece faliti.
Sada smo jaci za 20%,Brko to sve drzi.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
momak šta god uzimaš ,prestani pod hitno
-
hoshtapler
- Kontakt:
Došlo je do provalaHzSM je napisao/la:Markovic vam je bio standardan prosle sezone,a ove je otisao u drugi plan.On je meni puno bolji stoper od Vasilica koji je samo novinarski "izvikana" igracina.Pericu ste u zvijezde ukivali kad je dosao,a sad vam kao nebitan igrac.diego_TM je napisao/la:
Marković je prošle sezone odigrao 5-6 utakmica, ukupno.
Marković nije štoper nego je bek, onako nizak i slabašan, baš je štoperski građen
Perica je sjedio na klupi dvije godine, uzeo tri titule i odlepršao
Usput, imali te robe još, mnogo je dobra
Najbolji klub: Željezničar
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
Najveći mangupi: TM87
Najveći levati: navijači Slobode. Klub im se gasi, jer su nesposobni a oni slave.
Najveći tragičari: FK Sloboda. Klub koji se gasi i postaje hibrid OlimpiCa. Sa navijačima kakve imaju ne trebaju im dušmani
Hocete li dobiti tih 6 miliona eura za Adilovica?KB-TM87 je napisao/la:nismo znali da imamo posla s fudbalskim magom, Devila si zajeb'o, jel i u juniorima imao kakve druge pozicije, mislim da je i od Adilovića bolji
- KB-TM87
- Kontakt:
više nego vi za Škoru sigurnoHzSM je napisao/la:Hocete li dobiti tih 6 miliona eura za Adilovica?KB-TM87 je napisao/la:nismo znali da imamo posla s fudbalskim magom, Devila si zajeb'o, jel i u juniorima imao kakve druge pozicije, mislim da je i od Adilovića bolji
Dobit cete karinu,njega ako uspijete Dzeki Muminovicu za 100 maraka prodati budite sretni.KB-TM87 je napisao/la:više nego vi za Škoru sigurnoHzSM je napisao/la:Hocete li dobiti tih 6 miliona eura za Adilovica?KB-TM87 je napisao/la:nismo znali da imamo posla s fudbalskim magom, Devila si zajeb'o, jel i u juniorima imao kakve druge pozicije, mislim da je i od Adilovića bolji
Ovo je nekakav beskuric,ne vrijedi sa balavcem pricati,samo lupeta!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
- The Maniacs '87
- Kontakt:
@HzSM
Na svoju temu pa seri protiv nas !
Na svoju temu pa seri protiv nas !
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
- KB-TM87
- Kontakt:
bolest nije kraj *itaru
on topic- sto ce se ponadat janezi da smo losi, auuu
Veselo nam bješe dok je Osim predvodio plave 
on topic- sto ce se ponadat janezi da smo losi, auuu
taman prilika za iznenađenjeKB-TM87 je napisao/la:sto ce se ponadat janezi da smo losi, auuuVeselo nam bješe dok je Osim predvodio plave
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
nije bolest sve sto boli....
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, BosnianLevi, CCMuHa87, ibz i 34 gosta.