tamo od zime se pravila, malo prije snijega je poceto, pa se obustavilo za vrijeme zime pa onda kad je malo doslo sunca opet radili i takozlaya_tm87 je napisao/la:Malo je reci da vam je novoizgradjena tribina dobra. Koliko je para ulozeno u nju i koliko dugo se pravila? Koliki je sada kapacitet stadiona?
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
-
BanjaluckiVelikan
- Kontakt:
Pravila se nekih pola godine, sigurno se i moglo brže ali nije bilo potrebe za žurbom kad je bilo zabrana gostujućih navijača, a evropa evo tek sad u julu, pa se tempiralo da bude gotova do evrope!zlaya_tm87 je napisao/la:Malo je reci da vam je novoizgradjena tribina dobra. Koliko je para ulozeno u nju i koliko dugo se pravila? Koliki je sada kapacitet stadiona?
Ova izgradnja tribine spada u LOT 2 - Izgradnja sjeverne i južne tribine Gradskog stadiona u Banjaluci, i ukupan projekat je 3 miliona KM, znači pola je već potrošeno za sjevernu tribinu od tih sredstava, grad se zadužio i digao kredit
Znači urađeno je u renoviranju stadiona:
LOT 1 - Rekonstrukcija i sanacija istočne i zapadne tribine ( 2 milona KM), izvođač Niskogradnja
LOT 2- Izgradnja sjeverne tribine (1,5 milion KM), u planu je i izgradnja i iste južne tribine (1,5 milon KM), izvođač Vranica
LOT 3- Na kraju sređivanje okoline stadiona (oko 1,5 milona KM), izvođač Prijedorputevi, finalno i postavljanje krova na istoku
UKUPNI TROŠKOVI: 5 miliona KM (stadion) + 1,5 miliona za okolinu i prilaze stadionu = 6,5 miliona KM
Kapacitet sam pisao ranije, evo ponoviću:
ISTOK: 4300 sjedećih mjesta
ZAPAD: 3000
SJEVER: 2700
JUG (u planu): 2700
UKUPAN KAPACITET: 10 000 sjedećih mjesta, a izgradnjom i juga biće 12 700 sjedećih mjesta!
- trenersvihtrenera
- Kontakt:
Otkud vam toliki novci, sine moj? Zahebo se tata Ćiro što nije prihvatio poziv iz Banja Luke prošle sezone, nisam vjerovao da me možete plaćati.
lijepo ti covjek rekao, grad digo kredittrenersvihtrenera je napisao/la:Otkud vam toliki novci, sine moj? Zahebo se tata Ćiro što nije prihvatio poziv iz Banja Luke prošle sezone, nisam vjerovao da me možete plaćati.
- Armageddon2012
- Kontakt:
jbm mu mater,pa ni ne očekujem da naši novinari pišu za pulicera,ali zar je tako teško sabrati četiri broja i vidjeti da si pogriješio za 2000?Počinje prodaja ulaznica
Na Gradskom stadionu danas od 12 časova počinje prodaja ulaznica za evropsku utakmicu protiv Čelika. Štampano je ukupno 10.300 ulaznica, a sve u Borcu je oduševila vest iz UEFA da i novoizgrađena severna tribina može da bude puštena u opticaj. Tako je za ovaj deo Gradskog stadiona biti štampano 2.100 karata po ceni od pet maraka, za istočnu tribinu je je štampano 3.500 ulaznica po ceni od šest maraka, a za zapad 2.100 a koštaju deset maraka. Odštampano je i 600 VIP ulaznica po ceni od po 25 maraka.
-Ima mesta i za gostujuće navijače na istočnoj tribinu u sektoru koji je planiran za ovakve utakmice. Dogovorili smo sa Nikšićanima da naši navijači putuju u Crnu Goru na utakmicu, a da njihovi dođu kod nas. Nijedni neće plaćati ulaznice – rekao je direktor Borca Radmilo Šipovac.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
6.5 miliona KM (svi radovi zajedno) ogroman novac, valjda ce sada ovi sto stalno furaju izgradnju stadiona konacno shvatiti da je to tezak i skup posao. Znaci gradila se jedna tribina a ostalo se "sminkalo" popravljalo.
Sad zamislite koliko kosta da se radi stadion od 20.000 (za nasu uslove super - liga i reprezentacija*).
Sad zamislite koliko kosta da se radi stadion od 20.000 (za nasu uslove super - liga i reprezentacija*).
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
malo je pogrijesio oko tih brojki na kojoj je tribini koliko stampano, ali zasigurno ce biti vise od 10k karata ukupnoArmageddon2012 je napisao/la:jbm mu mater,pa ni ne očekujem da naši novinari pišu za pulicera,ali zar je tako teško sabrati četiri broja i vidjeti da si pogriješio za 2000?Počinje prodaja ulaznica
Na Gradskom stadionu danas od 12 časova počinje prodaja ulaznica za evropsku utakmicu protiv Čelika. Štampano je ukupno 10.300 ulaznica, a sve u Borcu je oduševila vest iz UEFA da i novoizgrađena severna tribina može da bude puštena u opticaj. Tako je za ovaj deo Gradskog stadiona biti štampano 2.100 karata po ceni od pet maraka, za istočnu tribinu je je štampano 3.500 ulaznica po ceni od šest maraka, a za zapad 2.100 a koštaju deset maraka. Odštampano je i 600 VIP ulaznica po ceni od po 25 maraka.
-Ima mesta i za gostujuće navijače na istočnoj tribinu u sektoru koji je planiran za ovakve utakmice. Dogovorili smo sa Nikšićanima da naši navijači putuju u Crnu Goru na utakmicu, a da njihovi dođu kod nas. Nijedni neće plaćati ulaznice – rekao je direktor Borca Radmilo Šipovac.![]()
![]()
To je velika investicija ali moze se raditi u fazama, to je puno povoljnije na ovoj kriziElegant je napisao/la:6.5 miliona KM (svi radovi zajedno) ogroman novac, valjda ce sada ovi sto stalno furaju izgradnju stadiona konacno shvatiti da je to tezak i skup posao. Znaci gradila se jedna tribina a ostalo se "sminkalo" popravljalo.
LOT 2- Izgradnja sjeverne tribine (1,5 milion KM), u planu je i izgradnja i iste južne tribine (1,5 milon KM), izvođač Vranica
Dvije solidne tribine cca 3 miliona, bitno je zapoceti pa nekad bi se zavrsilo valjda
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
Koliki je trenutni maksimalni kapacitet stadiona?
Oko 10 i po hiljada, pise ti gore.
to je za raju cijena 6,5 mliona ,u toj cijeni se još neko našao milion i još pola miliona borcu za plateElegant je napisao/la:6.5 miliona KM (svi radovi zajedno) ogroman novac, valjda ce sada ovi sto stalno furaju izgradnju stadiona konacno shvatiti da je to tezak i skup posao. Znaci gradila se jedna tribina a ostalo se "sminkalo" popravljalo.
Ја ' $ & " све %! $ " своје " $ " ? & $ ". " - " % " & $, а " & не $ ?, ту " " $ " % путnidi je napisao/la:to je za raju cijena 6,5 mliona ,u toj cijeni se još neko našao milion i još pola miliona borcu za plateElegant je napisao/la:6.5 miliona KM (svi radovi zajedno) ogroman novac, valjda ce sada ovi sto stalno furaju izgradnju stadiona konacno shvatiti da je to tezak i skup posao. Znaci gradila se jedna tribina a ostalo se "sminkalo" popravljalo.
Da vam slučajno nije rođendan danas, ako je kome bitan klub...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
BanjaluckiVelikan
- Kontakt:
Da jeste, ja skroz zaboravio puklo me ovo sunce, SRETAN ROĐENDAN NAŠEM BORCU I DA NAM ŽIVI DOK BANJALUKOM VRBAS TEČE!ipetm je napisao/la:Da vam slučajno nije rođendan danas, ako je kome bitan klub...
Основан: 4. ? 1926. $
- SkyWallker
ipetm je napisao/la:Da vam slučajno nije rođendan danas, ako je kome bitan klub...
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
-
RedBlueArmy
- Kontakt:
bez brige, imamo mi aktivniji forum, znas ti to... tamo ljudi ne zaboravljaju, hvala dusebriznice! :*SkyWallker je napisao/la:ipetm je napisao/la:Da vam slučajno nije rođendan danas, ako je kome bitan klub...![]()
podsjeti ih vidis da su zaboravili
- gradinaARNEL
- Kontakt:
Sretno vam sutra i da im utrpate sto vise golova
pokazite im kakav se fudbal igra u nasoj premier ligi
pokazite im kakav se fudbal igra u nasoj premier ligi
Samo jedan grad, samo jedan klub
Samo Gradina , samo Srebrenik
Samo Gradina , samo Srebrenik
- KB-TM87
- Kontakt:
Sretno u dvomeču sa đetićima, predstavite BiH u najboljem svijetlu
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Porezni obveznici su porezni obveznici jedne drzave a dva entiteta.I cuj kako nece biti briga.Kad se para uzima onda vam ide jedna prica i jedan entitet, cim se daje odmah ide u sklop jedne drzave ali i dva entiteta.Valjda zato da se lakse podnesesfpborac je napisao/la:Ја ' $ & " све %! $ " своје " $ " ? & $ ". " - " % " & $, а " & не $ ?, ту " " $ " % путnidi je napisao/la:to je za raju cijena 6,5 mliona ,u toj cijeni se još neko našao milion i još pola miliona borcu za plateElegant je napisao/la:6.5 miliona KM (svi radovi zajedno) ogroman novac, valjda ce sada ovi sto stalno furaju izgradnju stadiona konacno shvatiti da je to tezak i skup posao. Znaci gradila se jedna tribina a ostalo se "sminkalo" popravljalo.
Sad zamislite koliko kosta da se radi stadion od 20.000 (za nasu uslove super - liga i reprezentacija*).. ?, % вас ? & $ су ? паре " " ? &?! " се - ?, него $ & $ свој $ ", " ? % -.
Stara izvakana prica.
Nego Sipa ce odvaliti svoju lovu od temelja i stolica,pa nedao bog onda stomak prehladiti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Momak smaraš, tebi ni u dzep ni iz dzepa tako da ako nemaš šta pametno produži sa teme,realno ovi iz Čelika kako treniraju rekao bi da su u rangu osrednjih ekipa 1. lige RS...
" "," сан,& - " " $,$ на ? $ " $
& ? $ " ', не ? се $ знај , $ нас " ?,? ?!
& ? $ " ', не ? се $ знај , $ нас " ?,? ?!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.