UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- bear grylls
- Kontakt:
Re: UFC
Moj najdrazi borac (uz evansa) zao mi je sto odlazi al ipak mislim da je prava odluka. Jedina mi je zal kao i vecini sto se nije borio u UFC za sta je ja mislim ipak najvise kriva grupa M 1. I volio bi da se borio u poluteskoj u UFCu
. Za mene najveci svih vremena u svim kategorijama p4p kralj neprikosloven ruski vodoinstalater
.
nek mu je sa srecom... sjajna karijera je iza njega. bilo bi fino da je odradio koji mec u ufc-u... jedan od najboljih svih vremena sigurno, oni koji nisu gledali pride vjerovatno ne misle tako.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Sad je UFC no 1 i sigurno je i sam uvidio da nebi mogao lako do titule da ima tu najmanje 3 borca od kojih bi mogao izgubiti i tesko do titule doci.fera je napisao/la:nek mu je sa srecom... sjajna karijera je iza njega. bilo bi fino da je odradio koji mec u ufc-u... jedan od najboljih svih vremena sigurno, oni koji nisu gledali pride vjerovatno ne misle tako.
Sve u svemu covjek sa velikom karijerom i koji je stavio pecat na mma sport.
ma nema on nikakve sanse da osvoji titulu u ufcu vec zadnjih par godina al svejedno lijepo bi bilo vidjeti kako bi se nosio sa ovom novom gardom boraca...Polo je napisao/la:Sad je UFC no 1 i sigurno je i sam uvidio da nebi mogao lako do titule da ima tu najmanje 3 borca od kojih bi mogao izgubiti i tesko do titule doci.fera je napisao/la:nek mu je sa srecom... sjajna karijera je iza njega. bilo bi fino da je odradio koji mec u ufc-u... jedan od najboljih svih vremena sigurno, oni koji nisu gledali pride vjerovatno ne misle tako.
Sve u svemu covjek sa velikom karijerom i koji je stavio pecat na mma sport.
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Bas tako fera a i ono malo sto je bio u Strikeforcu, dobio samo jednu od cetiri i to roggersa, sa antonio silvaom doktor morao inventirati a dan henderson ga izmlatio ko lud. Cak je i werdum lagano pobjedio. Fedor je bio Pride klasa, slicno kao Mousassi sad.
Silva v Sonnen II u subotu
nije da sam neki zadrti fan silve al sonnena nikako ne podnosim, bas ce mi tesko pasti ako chael pobjedi.alevkov je napisao/la:Bas tako fera a i ono malo sto je bio u Strikeforcu, dobio samo jednu od cetiri i to roggersa, sa antonio silvaom doktor morao inventirati a dan henderson ga izmlatio ko lud. Cak je i werdum lagano pobjedio. Fedor je bio Pride klasa, slicno kao Mousassi sad.
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
dobit ce amer po p.... dobro, ako silva nije motivisan sad onda treba zavrsiti karijeru.
Evo Press konferencija
[youtube][/youtube]
Evo Press konferencija
[youtube][/youtube]
sonnenu treba neko objasniti da MMA nije samo hrvanje. jedno je biti vrhunski hrvac a drugo vrhunski mma borac... ok jest da UFC ima takva pravila koja najvecu prednost daju hrvacima i samo zato ovakav tip kao sonnen moze za sebe reci da je vrhunski borac i da je on prvak i slicne gluposti...
sto je najgore amerikancima je ispran mozak kecerima ili profesionalnim hrvacima kako to oni vole reci pa im je cak i simpatican ovaj sonnen.
sto je najgore amerikancima je ispran mozak kecerima ili profesionalnim hrvacima kako to oni vole reci pa im je cak i simpatican ovaj sonnen.
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Ali opet kad pogledas Sampione u svim kategorijama jasno puncheri dominiraju. Wrestlerima je lakse na slabom nivou ali kad dodju u blizini borbe za titulu onda prpa.
Ako nekoga interesuje sta je ono ne kraju press konferencije bilo.The words Anderson Silva whispered to Sonnen in the staredown yesterday were "You're going to die!"
ma i danas osim brazilaca vecina prvaka su hrvaci a posebno kad pogledas kroz historiju bas su rijetki prvaci ili borci koje je zuffa gurala a da nisu hrvaci u osnovi.alevkov je napisao/la:Ali opet kad pogledas Sampione u svim kategorijama jasno puncheri dominiraju. Wrestlerima je lakse na slabom nivou ali kad dodju u blizini borbe za titulu onda prpa.Ako nekoga interesuje sta je ono ne kraju press konferencije bilo.The words Anderson Silva whispered to Sonnen in the staredown yesterday were "You're going to die!"
ne sjecam se kad sam vidio silvu ovako ljutog, bas me zanima kako ce to u oktagonu izgledati.
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Ovaj lik da ce vlada uskoro

oca stara garda uskoro nece imati nikakve sanse protiv momaka koji od pocetka treniraju iskljucivo MMA, za rorya je steta jedino sto mora cekati da prođe GSP-ovo vrijeme.alevkov je napisao/la:Ovaj lik da ce vlada uskoro
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- SheldonCooper
- Kontakt:
Vaganje završeno svi su prošli vagu. Dvorana puna ko šibica na vaganju. Sutra padaju PPV rekordi.
Spider ga je je nakon vaganja malo lupio ramenom u glavu
Sutra će da bude ludnica.
Volio bi da se Ortiz oprosti pobjedom i naravno da Silva pregazi Sonnena.
Sonnen ima neki dobri folova i spike ali i pretjeruje sa vrijeđanjem i lažima
Spider ga je je nakon vaganja malo lupio ramenom u glavu
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
sonnen je kao neko dijete... baci par dobrih fora i onda kad postane smijesan pretjera sa tim i upropasti sveSheldonCooper je napisao/la:Vaganje završeno svi su prošli vagu. Dvorana puna ko šibica na vaganju. Sutra padaju PPV rekordi.
Spider ga je je nakon vaganja malo lupio ramenom u glavuSutra će da bude ludnica.
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- bear grylls
- Kontakt:
Pricajte sta hocete meni je drago sto je sonnen u ufcu. Zbog njega je ova borba mozda i najveca u historiji kompanije. Mislim da treba takav jedan "wwe" lik da se dovede vise publike u sport sve je to biznis. Uglavnom sto se borbe tice mislim da ce sonnen uzeti jer anderson nije vjezbao hrvanje u trening kampu jer je on "MMA borac a ne hrvac"
.Tako da ocekujem dosta takedowna sonnen kontrolu borbe i na kraju jednoglasna odluka.
- SheldonCooper
- Kontakt:
bear grylls je napisao/la:Pricajte sta hocete meni je drago sto je sonnen u ufcu. Zbog njega je ova borba mozda i najveca u historiji kompanije. Mislim da treba takav jedan "wwe" lik da se dovede vise publike u sport sve je to biznis. Uglavnom sto se borbe tice mislim da ce sonnen uzeti jer anderson nije vjezbao hrvanje u trening kampu jer je on "MMA borac a ne hrvac".Tako da ocekujem dosta takedowna sonnen kontrolu borbe i na kraju jednoglasna odluka.
I'm not insane, my mother had me tested!
Sad bi trebo covjek jos reci javno sta su mu slabe tacke sta ne trenira ili manje posjeduje vjestinu i to da cijeli svijet zna na pressu.SheldonCooper je napisao/la:bear grylls je napisao/la:Pricajte sta hocete meni je drago sto je sonnen u ufcu. Zbog njega je ova borba mozda i najveca u historiji kompanije. Mislim da treba takav jedan "wwe" lik da se dovede vise publike u sport sve je to biznis. Uglavnom sto se borbe tice mislim da ce sonnen uzeti jer anderson nije vjezbao hrvanje u trening kampu jer je on "MMA borac a ne hrvac".Tako da ocekujem dosta takedowna sonnen kontrolu borbe i na kraju jednoglasna odluka.
![]()
Nije vježbao hrvanje. Prvo nije lud da ne radi takedown defence a drugo kako ti znaš da nije??? To što borci kažu ili ne kažu ne znači ništa. Svi oni sve vježbaju
s tim da se kamp radi prema vrsti protivnika.
Bit ce zanimljivo vidjecemo a normalno da su sve pare i da je sve biznis a UFC je napravio takvo ime i ljudi se samo sire i imaju dobru gledanost i sve prava organizacija zao mi je sto u k1 nema neke jake organizacije koja je blizu ovoj.
- bear grylls
- Kontakt:
Pa silva nikad nije trenirao prema protivniku (arogancija ego ili sta vec) sta vam je naravno vecina nove garde je takva priprema se za protivnika ali silva uvijek isto radi. Usao mu je u glavu sonnen i uzece ga ubjeđen sam u to.
sta je ovo danas na forumu... cuj silva ne vjezba hrvanje... pa zar bi neko mogao biti prvak toliko dugo i odbraniti toliko puta titulu a da se ne zna braniti od rusenja i da jos pri tom to nikako i ne trenira.
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.