Ako vec hoces da pises intelektulnim frazama moracu te ispravit, kompetenciju da pises po forumu si dobio samim tim sto si se registrovao na ovaj forum, tako da je nemoze nemat, mozes se samo osjecat kompetentnim ili ne.mmmirza je napisao/la:ok evo pomirenje je palo.BITNO NAM JE DA ZVIJEZDA IGRA DOBRO I DA MI UZIVAMO U TOMEzvjezdas je napisao/la:Mirza,zamolio bih te kao i svakoga drugog simpatizera Zvijezde da ne vrijeđa ničiju ličnost.Svako ima pravo na misljenje,drugo je to sto se neko ne slaže s tim pa umjesto iznosenja svog stava vrijeđa tuđu ličnost.Ok.je ne složiti se sa misljenjem,ali nekom reći da je bolestan nije mala stvar.Uostalom,ne pogađa me to jer znam svoje intelektualne sposobnosti i nečije stavove i misljenja bih bas lično mogao protumačiti ,ali to ne dolikuje jednom intelektualcu i nemam te kompetencije da po forumu pisem o tome.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
aaa pa sve nam skolovano ovdje jedni druge posli ispravljat.ovdje ba mozete slobodnim stilom pisati niko vas nezna

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Slobodni stil mi je najdrazi, tad znas da osoba pise iz dubine duse, al eto kad vidis da neko pocne nekim skolovanim pismom a ima gresaka red je da se ispravi, covjek uci dok je zivastra1922 je napisao/la:aaa pa sve nam skolovano ovdje jedni druge posli ispravljat.ovdje ba mozete slobodnim stilom pisati niko vas nezna![]()
![]()
Tkanton,mislio sam na kompetenciju da postavljas dijagnoze nekom da je lud i sl,da vrijeđas nekog itd kao sto Mirza pise.A pisanje po forumu o Zvijezdi je ok.Ima svako da pise sta hoce i te mu kompentencije ne osporavam.
Mozda imam gresaka u pravopisu,ne trudim se toliko.Nemam potrebe ovdje da pisem o stepenu mog obrazovanja i da se intelektualno eksponiram,i onako mnogi ne razumiju ovakav govor.Ja svoje znanje za koje sam obrazovan na svom radnom mjestu sprovodim, a ne na forumu.
Ok, nista ti pici svoje, al ja nisam mogo znat sta ti misliszvjezdas je napisao/la:Tkanton,mislio sam na kompetenciju da postavljas dijagnoze nekom da je lud i sl,da vrijeđas nekog itd kao sto Mirza pise.A pisanje po forumu o Zvijezdi je ok.Ima svako da pise sta hoce i te mu kompentencije ne osporavam.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Imal bujruma
Vidim svi nadrkani

-
- Kontakt:
Ima li novih igraca na probi???
Trenira li Pandza sa ekipom???
Suska li se hoce li doci koje provjereno ime???
Jedino se suska suha trava od ovolikog suncaBosanski zmaj je napisao/la:Ima li novih igraca na probi???

http://www.transfermarkt.de/de/nk-zvije ... 14621.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Trenutno imamo 15 igraca, kada se od toga uzme da su tu 3 golmana,da se ne zna status Sencija i Pandze, ona ne mozemo skupit niti jedanaest igraca.Valjda ce doci novi provjereni igraci.emir_dj je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/nk-zvije ... 14621.html
Bosanski zmaj je napisao/la:Ima li novih igraca na probi???
pandza trci oko stadiona on i stanic polako pandz boli loza a stanic nabio zuljeve
e ako je ovo istina onda je zvijezda stvarno dobila pravog covjeka na pravom mjestu..covjek ima veza svugdje i nema gdje nije radio tako da ce sigurno dobro doci zvijezdi.astra1922 je napisao/la:mustafa ima impozantnu kako golmansku tako i trenersku karijeru.inace je on nurdin amidzic.neka mu je sretan novi posao i neka ga samo uspjesi prate. vjerujem da ce polako zvijezda poceti zauzimati mjesto u vrhu naseg fubala,jer po svemu sto se radi to i zaluzujemo
ljudi znal neko gdje ode mesi

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
http://www.transfermarkt.co.uk/en/damir ... 01414.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ovaj igrac ce vjerovatno potpisati za nas uz bogdanovica vehabovica i milanovica i jos neke s probe..vidjecemo kako ce sve to ici imat cemo mladu ekipu i ako sve bude islo po planu ako ne ispanemo
tek na godinu bi se mogli vidjeti plodovi ovog prelaznog roka. 
ovaj igrac ce vjerovatno potpisati za nas uz bogdanovica vehabovica i milanovica i jos neke s probe..vidjecemo kako ce sve to ici imat cemo mladu ekipu i ako sve bude islo po planu ako ne ispanemo

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ODAKLE JE OVAJ BOGDANOVIC... KAO SE ZOVE UOPSTE... JELI TO ONAJ IZ SLOGE
Vehabovic je bio bolji prije dvije godine kada je otisao za Osijek (nije mogao potpisati profesionalni ugovor jer su strucnjaci iz Natron-a trazili 100 000 eura odstete) pa je igrao za Vukovar kao amater,al nadam se da ce vam pomoci i da ce se vratiti u tu formuastra1922 je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/damir ... 01414.html
ovaj igrac ce vjerovatno potpisati za nas uz bogdanovica vehabovica i milanovica i jos neke s probe..vidjecemo kako ce sve to ici imat cemo mladu ekipu i ako sve bude islo po planu ako ne ispanemotek na godinu bi se mogli vidjeti plodovi ovog prelaznog roka.

jest iz sloge jasmin se zoveemir_dj je napisao/la:ODAKLE JE OVAJ BOGDANOVIC... KAO SE ZOVE UOPSTE... JELI TO ONAJ IZ SLOGE
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Senad Husić u izraelskom Ashdodu
Mladi bh. reprezentativac Senad Husić napustio je redove gradačačke Zvijezde i potpisao za Ashdod, klub iz Izraela.
Husić je otputovao u Izrael i samo ga sitnice dijele od potpisa za Ashdod. Iako je imao ponudu njemačkog drugoligaša Karlsruhea, ipak se na kraju odlučio za drugu opciju.
"Ponuda iz Izraela je bila povljnija i zato sam je prihvatio. Jeste da ću biti daleko od Evrope i daleko od očiju naše javnosti i selektora, ali se nadam da ću do kraja ciklusa i dalje dobijati pozive za mladu reprezentaciju", prenosi Husićevu izjavu portal kalesija.com.
Igračku karijeru je započeo u Bosni iz Kalesije, a 2009. godine prešao je u Zvijezdu iz Gradačca, gdje se dobrim igrama nametnuo i selektoru U-21 reprezentacije BiH.
P.S. Evo Zvijezdi masnih para!Kako sam cuo ovo bi trebao biti najveci transfer u historiji Zvijezde.Treneru jos jednu muka vise jer sada treba ici u potragu za lijevim bocnim.Senci neka je sa srecom!
Mladi bh. reprezentativac Senad Husić napustio je redove gradačačke Zvijezde i potpisao za Ashdod, klub iz Izraela.
Husić je otputovao u Izrael i samo ga sitnice dijele od potpisa za Ashdod. Iako je imao ponudu njemačkog drugoligaša Karlsruhea, ipak se na kraju odlučio za drugu opciju.
"Ponuda iz Izraela je bila povljnija i zato sam je prihvatio. Jeste da ću biti daleko od Evrope i daleko od očiju naše javnosti i selektora, ali se nadam da ću do kraja ciklusa i dalje dobijati pozive za mladu reprezentaciju", prenosi Husićevu izjavu portal kalesija.com.
Igračku karijeru je započeo u Bosni iz Kalesije, a 2009. godine prešao je u Zvijezdu iz Gradačca, gdje se dobrim igrama nametnuo i selektoru U-21 reprezentacije BiH.
P.S. Evo Zvijezdi masnih para!Kako sam cuo ovo bi trebao biti najveci transfer u historiji Zvijezde.Treneru jos jednu muka vise jer sada treba ici u potragu za lijevim bocnim.Senci neka je sa srecom!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.