ja sam iskreno i vise nego iznenaden njegovim kvalitetama.mislim da bi ove sezone ako naravno ostane mogao biti prijatno iznenadenje.momak odlicno igra i cekam samo jace utakmice koje ce jos vise pokazati njegov talenat.dosao je vidno fizicki spreman i dosad se dobro pokazaoneznalica je napisao/la:Vehabovic je bio bolji prije dvije godine kada je otisao za Osijek (nije mogao potpisati profesionalni ugovor jer su strucnjaci iz Natron-a trazili 100 000 eura odstete) pa je igrao za Vukovar kao amater,al nadam se da ce vam pomoci i da ce se vratiti u tu formuastra1922 je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/damir ... 01414.html
ovaj igrac ce vjerovatno potpisati za nas uz bogdanovica vehabovica i milanovica i jos neke s probe..vidjecemo kako ce sve to ici imat cemo mladu ekipu i ako sve bude islo po planu ako ne ispanemotek na godinu bi se mogli vidjeti plodovi ovog prelaznog roka.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
toooooooooooo eto 100 000,a kuntic je vec nasao njegovu zamjenu,almir halilovic odlicno igra na njegovoj poziciji ,samo da li je sve zavrseno ja sam za ovo davno cuo samo sto je obestecenje bilo problemBosanski zmaj je napisao/la:Senad Husić u izraelskom Ashdodu
Mladi bh. reprezentativac Senad Husić napustio je redove gradačačke Zvijezde i potpisao za Ashdod, klub iz Izraela.
Husić je otputovao u Izrael i samo ga sitnice dijele od potpisa za Ashdod. Iako je imao ponudu njemačkog drugoligaša Karlsruhea, ipak se na kraju odlučio za drugu opciju.
"Ponuda iz Izraela je bila povljnija i zato sam je prihvatio. Jeste da ću biti daleko od Evrope i daleko od očiju naše javnosti i selektora, ali se nadam da ću do kraja ciklusa i dalje dobijati pozive za mladu reprezentaciju", prenosi Husićevu izjavu portal kalesija.com.
Igračku karijeru je započeo u Bosni iz Kalesije, a 2009. godine prešao je u Zvijezdu iz Gradačca, gdje se dobrim igrama nametnuo i selektoru U-21 reprezentacije BiH.
P.S. Evo Zvijezdi masnih para!Kako sam cuo ovo bi trebao biti najveci transfer u historiji Zvijezde.Treneru jos jednu muka vise jer sada treba ici u potragu za lijevim bocnim.Senci neka je sa srecom!
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
momak je davno prevazisao rang Natron-a,(druga liga Centar)cak ga je Curguz tada zvao al se on odlucio za Osijek i pogrijesio.....a i karakterom je dobar momak (nije sto mi je rodjakastra1922 je napisao/la:ja sam iskreno i vise nego iznenaden njegovim kvalitetama.mislim da bi ove sezone ako naravno ostane mogao biti prijatno iznenadenje.momak odlicno igra i cekam samo jace utakmice koje ce jos vise pokazati njegov talenat.dosao je vidno fizicki spreman i dosad se dobro pokazaoneznalica je napisao/la:Vehabovic je bio bolji prije dvije godine kada je otisao za Osijek (nije mogao potpisati profesionalni ugovor jer su strucnjaci iz Natron-a trazili 100 000 eura odstete) pa je igrao za Vukovar kao amater,al nadam se da ce vam pomoci i da ce se vratiti u tu formuastra1922 je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/damir ... 01414.html
ovaj igrac ce vjerovatno potpisati za nas uz bogdanovica vehabovica i milanovica i jos neke s probe..vidjecemo kako ce sve to ici imat cemo mladu ekipu i ako sve bude islo po planu ako ne ispanemotek na godinu bi se mogli vidjeti plodovi ovog prelaznog roka.

KOLIKO JE OBEŠTEĆENJE ZA HUSIĆA U KOJI VALUTAMA ASTRA
neznam zavisi na koliko se dogovoreemir_dj je napisao/la:KOLIKO JE OBEŠTEĆENJE ZA HUSIĆA U KOJI VALUTAMA ASTRA

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
JEB.ENO JA SE VEĆ POČINJEM OZBILJNO SIKIRATI ... OVO VEĆ MIRIŠE NA ONU SEZONU KAD NAS JE NINKOVIĆ VODIO A PREUZEO ĆURGUZ....
golman
(sajić, kurbašić, prljača)
jakovljević, jusić, morjankić, a.halilović ( zamjena nema)
ristanić,mašić,delić,e.halilović (fačić)
stanić, pandža(čiji je statu pod znakom pitanja) ( zamjena nema)
golman

pa kako nema zamjena,ima ali ti nisi gledao zvijezdu dugo.imaju dva stopera i dva beka ima dva napadaca i jod dva vezna .momci su mladi i svima im kuntic daje sansu ko j iskoristi na najbolji nacin ostat ce.no sikiriki vidjet ceteemir_dj je napisao/la:JEB.ENO JA SE VEĆ POČINJEM OZBILJNO SIKIRATI ... OVO VEĆ MIRIŠE NA ONU SEZONU KAD NAS JE NINKOVIĆ VODIO A PREUZEO ĆURGUZ....
golman![]()
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Da, dobro si to uocio, citav scenario mirise mi na pocetak nase druge sezone u premijer ligi.Nasi su usli nekako nonsalantno u pocetak priprema pred nastupajucu sezonu.Nama po hitno trebaju provjereni/iskusni premijerligaski igraci i to u svakoj liniji,jer tesko je ocekivati od igraca sa probe da budu nositelji igre.Tu ako uspiju iskociti 1-2 igraca (poput Ivana) puna kapa.Evo ako dobijemo pare od Sencija idealna je prilika da dovedemo par igraca.emir_dj je napisao/la:JEB.ENO JA SE VEĆ POČINJEM OZBILJNO SIKIRATI ... OVO VEĆ MIRIŠE NA ONU SEZONU KAD NAS JE NINKOVIĆ VODIO A PREUZEO ĆURGUZ....
golman![]()
VALJDA CE SVE IZACI NA DOBRO I VALJDA NASI ZNAJU STA RADE!
istina je da nisam(obaveze jbg) samo se pitam imal li "hljeba" od tih igračaastra1922 je napisao/la:pa kako nema zamjena,ima ali ti nisi gledao zvijezdu dugo.imaju dva stopera i dva beka ima dva napadaca i jod dva vezna .momci su mladi i svima im kuntic daje sansu ko j iskoristi na najbolji nacin ostat ce.no sikiriki vidjet ceteemir_dj je napisao/la:JEB.ENO JA SE VEĆ POČINJEM OZBILJNO SIKIRATI ... OVO VEĆ MIRIŠE NA ONU SEZONU KAD NAS JE NINKOVIĆ VODIO A PREUZEO ĆURGUZ....
golman![]()
-
- Kontakt:
Evo mozda je u ovom tekstu malo detaljnije obrazlozeno...
SENAD HUSIĆ PRELAZI U IZRAELSKI AŠDOD
Mladi reprezentativac BiH, Senad Husić najvjerovatnije će od naredne sezone dres Zvijezde iz Gradačca zamijeniti dresom izraelskog prvoligaša Ašdod (Ashdod). Husić bi, kako Radio Feral saznaje, već sutra trebao sa sarajevskog Aerodroma odletjeti za Tel Aviv, a tokom dana se očekuje da stavi potpis na ugovor sa novim klubom.
Saznajemo da je najveći dio formalnosti oko prelaska Husića iz gradačačke Zvijezde u Ašdod već završen, a ostalo je još da se klubovi dogovore oko visine obeštećenja, kojeg izraelski klub treba uplatiti na račun premijerligaša iz Gradačca.
Senad Husić, koji igra na poziciji lijevog bočnog, igračku karijeru je započeo u kalesijkoj Bosni. Nakon odličnih partija u dresu kalesijskog drugoligaša, posebno u sezoni 2008/2009 kada je kao najbolji strijelac kluba postigao 27 prvenstvenih pogodaka u Drugoj ligi FBiH “Sjever”, Husić 2009. godine prelazi u Zvijezdu iz Gradačca.
Zapaženim premijerligaškim nastupima za gradačački klub Husić je skrenuo pažnju selektora Vlade Jagodića koji ga od prošle godine redovno poziva na okupljanje mlade reprezentacije BiH.
Pored Zvijezde iz Gradačca dio kolača od transfera Husića u Izrael trebao bi pripasti i kalesijskoj Bosni, što bi dobrim dijelom pomoglo ovom klubu, koji je ovih dana započeo gradnju svlačionica na sjevernom dijelu Gradskog stadiona u Kalesiji.
SENAD HUSIĆ PRELAZI U IZRAELSKI AŠDOD
Mladi reprezentativac BiH, Senad Husić najvjerovatnije će od naredne sezone dres Zvijezde iz Gradačca zamijeniti dresom izraelskog prvoligaša Ašdod (Ashdod). Husić bi, kako Radio Feral saznaje, već sutra trebao sa sarajevskog Aerodroma odletjeti za Tel Aviv, a tokom dana se očekuje da stavi potpis na ugovor sa novim klubom.
Saznajemo da je najveći dio formalnosti oko prelaska Husića iz gradačačke Zvijezde u Ašdod već završen, a ostalo je još da se klubovi dogovore oko visine obeštećenja, kojeg izraelski klub treba uplatiti na račun premijerligaša iz Gradačca.
Senad Husić, koji igra na poziciji lijevog bočnog, igračku karijeru je započeo u kalesijkoj Bosni. Nakon odličnih partija u dresu kalesijskog drugoligaša, posebno u sezoni 2008/2009 kada je kao najbolji strijelac kluba postigao 27 prvenstvenih pogodaka u Drugoj ligi FBiH “Sjever”, Husić 2009. godine prelazi u Zvijezdu iz Gradačca.
Zapaženim premijerligaškim nastupima za gradačački klub Husić je skrenuo pažnju selektora Vlade Jagodića koji ga od prošle godine redovno poziva na okupljanje mlade reprezentacije BiH.
Pored Zvijezde iz Gradačca dio kolača od transfera Husića u Izrael trebao bi pripasti i kalesijskoj Bosni, što bi dobrim dijelom pomoglo ovom klubu, koji je ovih dana započeo gradnju svlačionica na sjevernom dijelu Gradskog stadiona u Kalesiji.
-
- Kontakt:
Ups sada sam vidio da je ovaj tekst vec star dva dana,tako da je Senci vec odletio za izrael.
pa sta sada treba potrositi pare od sencija za iskusne premijerligaske hantrage.to se sigurno nece desiti,pare idu na drugu stranu,infrastruktura
a sa ovim trenutnim kadrom zvijezda moze opstati u ligi.dok na godinu ako bude smanjenje lige pojacavat ce se sa iskusnijim imenima

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ja kako sam čuo Kalesiji bi trebalo da pripadne oko 25 000 eura ( Sad koliko je istina ne znam ) . A Husić je dobar igrač bio nema šta, u Kalesiji dok je bio sa Suljićem( sada igra u Banovićima) u špicu davali su 40-50 golova po sezoni (zajedno ) , ali eto u Zvijezdi ode na bočnog gdje se također dokazao.
Kakva je situacija s Džanićem koji je kod vas na probi? Ima li šanse kakve da ostane?
Kakva je situacija s Džanićem koji je kod vas na probi? Ima li šanse kakve da ostane?
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
malo je 25 000 mislim da ce te vi dobiti oko 95 000 eura a zvijezda 5000 euraGazijaKalesija je napisao/la:Ja kako sam čuo Kalesiji bi trebalo da pripadne oko 25 000 eura ( Sad koliko je istina ne znam ) . A Husić je dobar igrač bio nema šta, u Kalesiji dok je bio sa Suljićem( sada igra u Banovićima) u špicu davali su 40-50 golova po sezoni (zajedno ) , ali eto u Zvijezdi ode na bočnog gdje se također dokazao.
a dzanic ko dzanic trci nemoze gola datt da si pita.u subotu ce se znati njegov status
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Mi kada smo dovodili Sencija iz Kalesije platili smo obestecenje od 10.000 KM toga se dobro sjecam, sada je li to ima uticaj u iznosu transfera nemam pojma.
ew ovom prilikom da pohvalim astru za njegove inf...jer mi je prije par dana poslao privatnu poruku u vezi husicaastra1922 je napisao/la:toooooooooooo eto 100 000,a kuntic je vec nasao njegovu zamjenu,almir halilovic odlicno igra na njegovoj poziciji ,samo da li je sve zavrseno ja sam za ovo davno cuo samo sto je obestecenje bilo problemBosanski zmaj je napisao/la:Senad Husić u izraelskom Ashdodu
Mladi bh. reprezentativac Senad Husić napustio je redove gradačačke Zvijezde i potpisao za Ashdod, klub iz Izraela.
Husić je otputovao u Izrael i samo ga sitnice dijele od potpisa za Ashdod. Iako je imao ponudu njemačkog drugoligaša Karlsruhea, ipak se na kraju odlučio za drugu opciju.
"Ponuda iz Izraela je bila povljnija i zato sam je prihvatio. Jeste da ću biti daleko od Evrope i daleko od očiju naše javnosti i selektora, ali se nadam da ću do kraja ciklusa i dalje dobijati pozive za mladu reprezentaciju", prenosi Husićevu izjavu portal kalesija.com.
Igračku karijeru je započeo u Bosni iz Kalesije, a 2009. godine prešao je u Zvijezdu iz Gradačca, gdje se dobrim igrama nametnuo i selektoru U-21 reprezentacije BiH.
P.S. Evo Zvijezdi masnih para!Kako sam cuo ovo bi trebao biti najveci transfer u historiji Zvijezde.Treneru jos jednu muka vise jer sada treba ici u potragu za lijevim bocnim.Senci neka je sa srecom!
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
poslao sam tebi i jos dvojici nasih forumasa .nisam htio siriti.dok ne bude gotovo.ja jos nemogu vjerovati da je sve zavrseno nadam se ubrzo potvrdi iz kluba
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
a meni astra... stvarno nema smislaastra1922 je napisao/la:poslao sam tebi i jos dvojici nasih forumasa .nisam htio siriti.dok ne bude gotovo.ja jos nemogu vjerovati da je sve zavrseno nadam se ubrzo potvrdi iz kluba
A iz Kalesije došao za 12 hiljada KM, ja mislim. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.