Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Jack_Daniels
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Jack_Daniels » 22 sep 2009, 13:59

Miralem laze ko lopov !!!!

Jack_Daniels
Kontakt:

Post Postao/la Jack_Daniels » 22 sep 2009, 15:21

Fenan Salcinovic (21 godina, sredina)

Stigla je navodno ponuda za njega sa otoka u klub Sandefjorda.....Ne zeli se objaviti ima kluba no radi se o engleskom premoerligasu..Da lije on igrao za nasu reprezentaciju, je li upisao barem jedan nastup??

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 sep 2009, 15:35

Igrao je 2008. godine protiv Japana.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 sep 2009, 16:59

Jack_Daniels je napisao/la:Fenan Salcinovic (21 godina, sredina)

Stigla je navodno ponuda za njega sa otoka u klub Sandefjorda.....Ne zeli se objaviti ima kluba no radi se o engleskom premoerligasu..Da lije on igrao za nasu reprezentaciju, je li upisao barem jedan nastup??
de nam reci koja je stranica u pitanju.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 22 sep 2009, 17:18

Dobro je što će Ćiro zvati Bilbiju, mali je ekstra igrač i važno je za nas da ga obezbjedimo. Jedan Nemanja se pokazao odličan, nadam se da će i ovaj srcem igrati za BiH.

Ovaj Fenan Salcinovic je mislim igrao kod Kodre, ali je njegovom smjenom pao u zaborav.

Joj da imamo Savez kao Hrvati, davno bi bili na nekom velikom takmičenju.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 22 sep 2009, 17:45

Pa on je fudbaler poljskog Lecha na posudbi u Sandefjordu. Zar ta ponuda ne bi trebala ici na adresu Poljaka?

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 sep 2009, 20:05

igrao je i protiv Azerbejdzana. ja mislim da je i strelac bio, ali nisam siguran.

inace momak je dobar igrac. cesto ima potez viska, ali ima dobar dribling, sut, i pas.

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 22 sep 2009, 20:27

Ma sve je to rekla-kazala
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 22 sep 2009, 20:51

Wolverine je napisao/la:

igrao je i protiv Azerbejdzana. ja mislim da je i strelac bio, ali nisam siguran.

inace momak je dobar igrac. cesto ima potez viska, ali ima dobar dribling, sut, i pas.
Stevo Nikolic je bio strijelac...

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 23 sep 2009, 04:44

Fenan je ovaj desni, ako se iko sjeca ove sramote...

slika
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 23 sep 2009, 10:54

Samir Merzic! koliko znam on je klasicni lijevi bocni, igra u ceskoj, u teplicama koje su prve na tabeli i jos je standardan u ekipi, i jos mi se cini da je bio u reprezentaciji kod muzurovica kad su nasi najbolji bojkotovali reprezentaciju...mislim da bi ciro i njega mogao pozvati i isprobati, a pogotovo mislim da je on puno bolja opcija od hrgovica? sta vi kazete?
Volim te Bosno!!!

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 23 sep 2009, 10:57

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /090923022

Dzekin nasljednik da ili ne???? sta vi mislite ocel se moci ponoviti to inace momak je odlican igrac iz Tesanjskog Toska otisao u Celik i iz Celika u Teplice , dobro se snasao sta ja znam inace ima nadimak on svi ga tako zovu u tesanjskim krajevima "KINA" sto?? valjda sto lici na kineza heeheh

to je sve sto znam... vase misljenje...
>>No body likes us but we dont care<<

Beca-25
Kontakt:

Post Postao/la Beca-25 » 23 sep 2009, 11:06

D€LUX je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /090923022

Dzekin nasljednik da ili ne???? sta vi mislite ocel se moci ponoviti to inace momak je odlican igrac iz Tesanjskog Toska otisao u Celik i iz Celika u Teplice , dobro se snasao sta ja znam inace ima nadimak on svi ga tako zovu u tesanjskim krajevima "KINA" sto?? valjda sto lici na kineza heeheh

Drug ja sam prije godinu dana smatrao da ovaj momak treba dobiti sansu, nakon onih sjajnih igara za mladu repku.
A sto se tiće poredjenja sa Dzekom, bitno je naglasiti, da osim napadackih pozicija, vrlo malo imaju zajedničkog, odnosno, Mahmutović je najači u trku i brzm driblingu, dok mu skok igra i stamenost nisu jace strane, također Mahmutović je bolji tehničar, ali postići ono Sto je Džeko daj Bože ali.....
Smatram da bi on u bundesligi mogao da odigra zapazenu ulogu, on je nekako vise napadac tipa Graffite.
To je moje misljenje.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 23 sep 2009, 12:55

xavi26 je napisao/la:Samir Merzic! koliko znam on je klasicni lijevi bocni, igra u ceskoj, u teplicama koje su prve na tabeli i jos je standardan u ekipi, i jos mi se cini da je bio u reprezentaciji kod muzurovica kad su nasi najbolji bojkotovali reprezentaciju...mislim da bi ciro i njega mogao pozvati i isprobati, a pogotovo mislim da je on puno bolja opcija od hrgovica? sta vi kazete?
Ja vec odavno govorim da Merzic zasluzuje poziv u reprezentaciju ali nazalost to je samo moje misljenje. Selektor i vecina BH navijaca ne misle tako.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 sep 2009, 13:24

Beca-25 je napisao/la:
D€LUX je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /090923022

Drug ja sam prije godinu dana smatrao da ovaj momak treba dobiti sansu, nakon onih sjajnih igara za mladu repku.
A sto se tiće poredjenja sa Dzekom, bitno je naglasiti, da osim napadackih pozicija, vrlo malo imaju zajedničkog, odnosno, Mahmutović je najači u trku i brzm driblingu, dok mu skok igra i stamenost nisu jace strane, također Mahmutović je bolji tehničar, ali postići ono Sto je Džeko daj Bože ali.....
Smatram da bi on u bundesligi mogao da odigra zapazenu ulogu, on je nekako vise napadac tipa Graffite.
To je moje misljenje.
Gledao sam Teplice vise puta ove sezone i ne mogu reci da me neko od nasih igraca impresionirao.
Ebi ga.... mozda ako bas upadnu u neku strasnu formu ili nam se povrijedi dosta igraca. Inace mislim da je Ljevakovic najblizi pozivu.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 23 sep 2009, 17:35

Ibricic zabio 3 gola u pobjedi Hajduka u kupu :D
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 23 sep 2009, 18:03

seha je napisao/la:Ibricic zabio 3 gola u pobjedi Hajduka u kupu :D

znači sam ih je pobjedio
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

aris
Kontakt:

Post Postao/la aris » 23 sep 2009, 18:13

xavi26 je napisao/la:Samir Merzic! koliko znam on je klasicni lijevi bocni, igra u ceskoj, u teplicama koje su prve na tabeli i jos je standardan u ekipi, i jos mi se cini da je bio u reprezentaciji kod muzurovica kad su nasi najbolji bojkotovali reprezentaciju...mislim da bi ciro i njega mogao pozvati i isprobati, a pogotovo mislim da je on puno bolja opcija od hrgovica? sta vi kazete?
a nisi rekao da se tek vratio na teren poslje 6 mjeseca van terena! a sto se tice Salcinovic, na klupi Sandefjora sjedi sa Marcianom ako se neko njega sjeca! :D ako je stigla ponuda iz engleske(a cista je to izmisljotinja) stigla je iz 3 lige

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 23 sep 2009, 18:14

Mahmutovic postigao dva gola za Teplice u kupu
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 23 sep 2009, 18:19

amir je napisao/la:Mahmutovic postigao dva gola za Teplice u kupu

on je definitivno izrasta u velikog igrača....
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Chony533, Google [Bot], Zglavkar i 15 gostiju.