To sam i ja pošao da postam.. o čemu se radi?hamzaTM87 je napisao/la:Pristižu i prvi navijači. Nekolicina ih je na sjevernoj, a nekoliko njih na zapadnoj tribini.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- rastafarian
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Popularnost , navijaci(ovo dvoje je usko povezano) , cijenjenost u drugim zemljama. Mada djaba se nama rapsravljat kada nikad nikom necemo nista dokazati , tebi jaci Zeljeznicar meni Sarajevo.čamac je napisao/la:Ha ha. E čuj to. Pa ako najveći nije najstariji, ako najveći nije najuspješniji, ako najveći nije najpopularniji,, ako najveći nije i od UEFA-e priznat kao takav, pa šta je onda. Da mu nije stadion na najvećoj nadmorskoj visini ili ima najveće igraće po gabaritima (da nije SaidHZ_ilidzaa je napisao/la:Preporucio bih ti da procitas koju knjigu da malo naucis znacenjA rijeci "najveci". Najveci nije najuspjesniji.TMmanija2012 je napisao/la:Selimovica spucala sparina..cuj Sarajevo najveci BH klub.Jes da nema Zelje,Sirokog i u zadnje vrijeme Borca). Imam sobu knjiga kući, ali ne kontam.
Izvini mor'o sam malo, šega mi.
uprava Sarajeva u saradnji sa interexom postavila najmodernije stolice na zapadnu tribinu.rastafarian je napisao/la:To sam i ja pošao da postam.. o čemu se radi?hamzaTM87 je napisao/la:Pristižu i prvi navijači. Nekolicina ih je na sjevernoj, a nekoliko njih na zapadnoj tribini.

DRUG NEBI TI PUNCA
Ma, greška. Istočna naravno. Pozdrav s Koševa 
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
To su privremene pred ramazanske 
Komsije sretno veceras 
Ko je ovaj Diatta u Sarajevu, odakle je došao i koju poziciju igra?
Hvala
Hvala
jel padala kisa u Sarajevu
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Moja procjena je 3:0, ili 4:1... Ovi su talasika zesca... Sretno Sarajevu
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
trenutno pada, barem na Ilidzi!gang je napisao/la:jel padala kisa u Sarajevu
Ja mislim da je momak napadač, i da je Senegalac, ispravite me ako griješim, došao je u prošloj sezoni na početku ili na polusezoni ja mislim ( opet pišem, ispravite me ako griješim )Vlado PD je napisao/la:Ko je ovaj Diatta u Sarajevu, odakle je došao i koju poziciju igra?
Hvala
Sretno Sarajevu, nadam se da će ozbiljno shvatiti protivnika, i nakon dvomeča susresti se s Levskim
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa nije ti to Sarajevo.sonik24 je napisao/la:trenutno pada, barem na Ilidzi!gang je napisao/la:jel padala kisa u Sarajevu
Novi grad trenutno pada.Sto neznaci da je tako i na Kosevu 
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Jeste, ofanzivac je, ali ne klasični napadač. Nije imao priliku da se dokaže, jer ga je Jović koristio na poziciji beka. Zašto? To sam Jović zna. Dobar je Bubazizu1991 je napisao/la:Ja mislim da je momak napadač, i da je Senegalac, ispravite me ako griješim, došao je u prošloj sezoni na početku ili na polusezoni ja mislim ( opet pišem, ispravite me ako griješim )Vlado PD je napisao/la:Ko je ovaj Diatta u Sarajevu, odakle je došao i koju poziciju igra?
Hvala
Sretno Sarajevu, nadam se da će ozbiljno shvatiti protivnika, i nakon dvomeča susresti se s Levskim
Na aerodrom koji se nalazi na Ilidzi pise Aerodrom SarajevoAzzurri je napisao/la:Pa nije ti to Sarajevo.sonik24 je napisao/la:trenutno pada, barem na Ilidzi!gang je napisao/la:jel padala kisa u Sarajevu
Fabrika Motora Sarajevo (Famos) je na Ilidzi
Internacuionalni univerzitet Sarajevo nalazi se na Ilidzi
hokoš bokoš prde kokos
bitno je da si ti Italijan
Zadnja izmjena: sonik24, dana/u 05 jul 2012, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
- storm_raider
- Kontakt:
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
sretno braco!!!!
ima li prenosa igdje
ima li prenosa igdje
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Ima ko fol neki link
http://www.thefirstrow.eu/watch/129256/ ... rnian.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thefirstrow.eu/watch/129256/ ... rnian.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Piše da nema slika, da ce se lafo uskoro pojavit..a sigurno nece.bagrcavi je napisao/la:Rade li ti linkovi što ih stavljate ?
Trenutno korisnika/ca: benko21, ErosViverosViv, Hajdeee, Laganini1986 i 79 gostiju.