Ma ne rade, evo i na BHT-u kažu da nema prenosabagrcavi je napisao/la:Rade li ti linkovi što ih stavljate ?
Ponovo slušaj radio
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma ne rade, evo i na BHT-u kažu da nema prenosabagrcavi je napisao/la:Rade li ti linkovi što ih stavljate ?
jedino ako neko mobitelom snimafanatic1991 je napisao/la:sarajevo sam odigrao u hendikepu ajde makar jos jedan golbtw ako nadjete kakav link slobodno ga stavite
kako to da se ne radi prenos evropski utakmica :O to nisam znao do sadahodža je napisao/la:vama stvarno lakše metar u guzicu nego cenat u glavu
kako će biti linkova kad se ne radi prenos utakmice ljudi dragi
emir18 je napisao/la:Husejinovic tito,ako ostane ovu sezonu favoriti smo za titulu covjek prekucao nasu ligu odavno
ne seri...Ne znas kako ko izgleda u timu ,a dajes sampionske prognozeemir18 je napisao/la:Husejinovic tito,ako ostane ovu sezonu favoriti smo za titulu covjek prekucao nasu ligu odavno
haj ok nek ti znas. nije bitno kako ko izgleda u timu.Sarajevo je uvjek favoritHZ_ilidzaa je napisao/la:ne seri...Ne znas kako ko izgleda u timu ,a dajes sampionske prognozeemir18 je napisao/la:Husejinovic tito,ako ostane ovu sezonu favoriti smo za titulu covjek prekucao nasu ligu odavno
ma nista,vazda sam raja biokoalem je napisao/la:he Bog ti dao ! Hvala care !
Kod mene nece.rodjak je napisao/la:ma nista,vazda sam raja biokoalem je napisao/la:he Bog ti dao ! Hvala care !