FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

rodjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la rodjak » 05 jul 2012, 20:25

haj fala kurcu :P 2:2
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 05 jul 2012, 20:26

VanBasten je napisao/la:
dilber je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Selimović je donio pravu odluku. Davno je trebalo s ovim ciganima s BHT-a završiti stvari. I u pravu je Selimović, ne može nikako cjena Sarajeva i Borca/Širokog biti ista. Nema teorije. I to isključivo uzimajući u obzir tržišnu vrijednost. Sarajevo bez ikakve dileme ima mnogo više navijača= potencionalnih gledaoca= više mušterija kojima se prodaje marketing. Šta tu ba nije jasno?
Ti kao moderator trebao bi pripaziti na svoj riječnik i nikoga ne vrijeđati, pogotovo nekoga nazivati ciganima. Molim te sam se banuj jedno 7 dana. Nije ti ovo prvi ispad.
Evo saću.

@barbarez
Argumente sam ti naveo. Tu ti je i početak, i kraj. Računica je jasna. To što ti pričaš je zapravo demagogija. Nadam se da neće popustiti BHT-u ni do kraja dana, lično bi to upisao kao minus Dini i Upravi.
E moj Van Basten,o ovome ti ja pricam.Hoces neke pare,postavljas uslove ,a mucis se sa nekim amaterima.Ako je ono moje demagogija a ovo tvoje realno i objektivno,u zestokom ste vi kurcu onda.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 05 jul 2012, 20:27

admirone je napisao/la:
Soni je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la: kolika je kvota bila na taj prelaz?
Nema prelaza
Kako nema, fina je kvota na x/1 :D
Govorim za ovaj 2/1
Al' sramota kako god.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 05 jul 2012, 20:27

Sta pricate vi? Cuj ako nije namjesteno! Pa gdje ce biti namjesteno, pa ne bi evrope vidjeli sljedecih 5 godina!

Neko je napisao euforija i podcjenivanje protivnka. TO je upravo ono sto se odbilo od glavu!

Ja mislim da ce na kraju biti 4:2!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 05 jul 2012, 20:28

Kazem ja haveru bice ovdje 7+ golova 100% i izgleda i hoce..., a ja peh nisam uplatio :roll:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 jul 2012, 20:28

Sarajevo mora do kraja dati bar 2 gola, ako ne daju, a slucajno jos prime jedan, dole ce lagano izgubiti, jer su vrucine nesnosljive, nema navijaca, pritisak rezultata... Ajmo 5:2...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 jul 2012, 20:29

barbarez je napisao/la: E moj Van Basten,o ovome ti ja pricam.Hoces neke pare,postavljas uslove ,a mucis se sa nekim amaterima.Ako je ono moje demagogija a ovo tvoje realno i objektivno,u zestokom ste vi kurcu onda.
E to je to, šta naši klubovi glume, pa i sam Van Basten, šta su to ba naši klubovi, jesu to neki osvajači LP, Eropalige, ili stalni učesnici grupnih faza ovih takmičenja :roll: :roll:
Pa da postavljaju uslove, realnost je drugačija, a ona je da za naše klubove van EX Ju niko ne zna :roll: :roll: :x
I da oni ispadaju od predstavnika Luxemvurga,Izrale,Švicarske i to ih kantaju koda su Real ili Barselona i onda oni postavljaju uslove :roll: :roll:
Ne bi meni jada bilo da je zbog toga došlo 20 hiljada ljudi na stadion, ali nije (niti će) :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 05 jul 2012, 20:31

Baja_Zvjerka je napisao/la:Sarajevo mora do kraja dati bar 2 gola, ako ne daju, a slucajno jos prime jedan, dole ce lagano izgubiti, jer su vrucine nesnosljive, nema navijaca, pritisak rezultata... Ajmo 5:2...
Ma moraju ih sad samljeti,onako realno,jbt,pa imaju 14 igraca,sta vise reci.
hajd za vas prolaz i moj hendikep :lol:

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 05 jul 2012, 20:31

jaoooo valjda necu prvu utakmicu past .... ccc :evil: ajdeeee zabijte jos 2 :S
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 jul 2012, 20:32

Ako zavrsi 2:2, jel to znaci prednost 1:0 za Maltezane ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 jul 2012, 20:34

Elegant je napisao/la:Ako zavrsi 2:2, jel to znaci prednost 1:0 za Maltezane ?
pa imaju prednost jer su dali 2 gola u gostima, u slucaju da dole zavrsi 0:0 ili 1:1, maltezani bi isli dalje.

ali nadamo se da nece tako biti.

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 05 jul 2012, 20:34

Ne znači, kako to misliš?

TITANIC
Kontakt:

Post Postao/la TITANIC » 05 jul 2012, 20:36

Koja sramota :cry: :evil: primiti 2 gola od amaterske ekipe je bruke.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 05 jul 2012, 20:36

Ocito je dovoljno imati solidnog golmana(Muscat dugogodisnji prvi golman rep.Malte),jednog solidnog defanzivca(Vandelannoite bivsi igrac Club Brugguea,Bursaspora,Sheffild Uniteda),par petorazrednih Brazilaca(Rodolfo,Jackson,Dias),par mladih reprezentativaca Malte(Kristiansen,Farrugia) da bi se pravilo problema BiH ekipama :(
Primis 2 gola za poluvrijeme od predstavnika Malte i onda pricamo o nekom iskoraku u evropi?Ma daj.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 05 jul 2012, 20:38

Dylan Dog je napisao/la:Ocito je dovoljno imati solidnog golmana(Muscat dugogodisnji prvi golman rep.Malte),jednog solidnog defanzivca(Vandelannoite bivsi igrac Club Brugguea,Bursaspora,Sheffild Uniteda),par petorazrednih Brazilaca(Rodolfo,Jackson,Dias),par mladih reprezentativaca Malte(Kristiansen,Farrugia) da bi se pravilo problema BiH ekipama :(
Primis 2 gola za poluvrijeme od predstavnika Malte i onda pricamo o nekom iskoraku u evropi?Ma daj.
Jarane to je kad se ekipa opusti, konta lahko cemo, sta ce oni sa Malte. Isto tako je razmisljao i npr. Glazgow Rangers protiv Maribora, ili opet Sarajevo protiv Goska, pa to opet nista ne znaci... Prerano raja donosi zakljucke.. Sarajevo je bolje od pola klubova iz Svedske lige, a kamo li ovih sa Malte.. A da ne govorim za Zelju--- 8-) 8-) 8-)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

TITANIC
Kontakt:

Post Postao/la TITANIC » 05 jul 2012, 20:39

Gdje si to vidio?

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 jul 2012, 20:39

ma ovo je vjerovatno bio rezultat neuigranosti i opustanja, sad kad su se zagrijali ocekujem golijadu u drugom poluvremenu.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 jul 2012, 20:41

Ne treba prerano donositi zaključke.Da rezultat ružno izgleda, izgleda, ali isto tako moguće je da su ovi amateri sa dolac malte imali 2 šuta i zabili neka 2 ofrlje gola, a da je Sarajevo napadalo i promašivalo.Dok ne pregledam utakmicu neću ni pljuvati ni hvaliti.Nadam se da će pobijediti zbog državnog koeficijenta.
DRUG NEBI TI PUNCA

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 05 jul 2012, 20:43

Evo ovaj drugi predstavnik Malte zijanio 8:0,nije to tako loša liga.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 05 jul 2012, 20:44

ajde sto prije zabijte goooooooooo...
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Chony533, supervizor, ŠTA_JE i 67 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []