Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
@juvelandia
Shvatio sam ja sta ti zelis da kazes.
Kao prvo ne mozemo mu osporiti da je Juventino, ima sliku u dresu kada je bio mali, koja naravno nije dovoljan dokaz, ali njegove rijeci su to potrvrdile.
Cinjenica je da Juventus vise nije klub koji mora da zavisi od pojacanja i da ceka da neko od novih bljesne ne bi li Juventus nesto napravio.
Po meni mjesas emocije sa poslom, sto je nedopustivo.
Igraci koji su otisli kada je Juventus ispao se isto tako ne mogu osporavati (svi)
Nisu oni pravnici pa da ulaze u valjanost sudskog postupka i preispituju ga.
I njima je oduzeta titula, zaradjena njihovim trudom i zalaganjem i nisu oni krivi sto je Moggi osudjen zbog vrsenja pritiska na sudije. Ako stvari pogledas iz njihovog ugla i oni su tu na neki nacin izdati od Moggija licno.
Svjestan je Verrati kvalitete veznog reda Juventusa i cak i da se dokaze u Pescari ko mu garantuje da ce igrati sljedece sezone?
@mdss
Slozit ces se da u PSG-u ima manju konkurenciju u srednjem redu.
Ponudili su vise novca i njemu licno vecu platu sto moze biti nagovjestaj da ce dobiti priliku u PSG-u.
Mi ne znamo detalje njegvog ugovora, ali ne izgleda mi kao da su ga doveli samo da bi ga poslali na posudbu, a u krajnjem slucaju i da jeste tako, zar nije bolje otici na posudbu i uzeti 2 mil, nego igrati za iste pare kao i do tada i cekati da ti se neko smiluje i dovede te.
Ostao u Pescari ili nekom drugom klubu svejedno je, jer nijedan nije Juve (cisto iz mog ugla)
Na kraju krajeva, mozda je i on sam svjestan da nije kvalitet za Juve i opet kazem odlaze taj transfer za vrijeme kad ce ga mozda cekati bolja situacija u klubu, sto se tice njegove potencijalne minutaze.
Shvatio sam ja sta ti zelis da kazes.
Kao prvo ne mozemo mu osporiti da je Juventino, ima sliku u dresu kada je bio mali, koja naravno nije dovoljan dokaz, ali njegove rijeci su to potrvrdile.
Cinjenica je da Juventus vise nije klub koji mora da zavisi od pojacanja i da ceka da neko od novih bljesne ne bi li Juventus nesto napravio.
Po meni mjesas emocije sa poslom, sto je nedopustivo.
Igraci koji su otisli kada je Juventus ispao se isto tako ne mogu osporavati (svi)
Nisu oni pravnici pa da ulaze u valjanost sudskog postupka i preispituju ga.
I njima je oduzeta titula, zaradjena njihovim trudom i zalaganjem i nisu oni krivi sto je Moggi osudjen zbog vrsenja pritiska na sudije. Ako stvari pogledas iz njihovog ugla i oni su tu na neki nacin izdati od Moggija licno.
Svjestan je Verrati kvalitete veznog reda Juventusa i cak i da se dokaze u Pescari ko mu garantuje da ce igrati sljedece sezone?
@mdss
Slozit ces se da u PSG-u ima manju konkurenciju u srednjem redu.
Ponudili su vise novca i njemu licno vecu platu sto moze biti nagovjestaj da ce dobiti priliku u PSG-u.
Mi ne znamo detalje njegvog ugovora, ali ne izgleda mi kao da su ga doveli samo da bi ga poslali na posudbu, a u krajnjem slucaju i da jeste tako, zar nije bolje otici na posudbu i uzeti 2 mil, nego igrati za iste pare kao i do tada i cekati da ti se neko smiluje i dovede te.
Ostao u Pescari ili nekom drugom klubu svejedno je, jer nijedan nije Juve (cisto iz mog ugla)
Na kraju krajeva, mozda je i on sam svjestan da nije kvalitet za Juve i opet kazem odlaze taj transfer za vrijeme kad ce ga mozda cekati bolja situacija u klubu, sto se tice njegove potencijalne minutaze.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Evo citam gotov transfer Astoria u Spartak.M 12,5 miliona i 2 miliona po sezoni za Astoria u zadnji teren stopirao Cellino predsjednik Calgaria jer se Marott
a ukljucio tj Juve za njegov transfer
edit: raspitivali smo se za Kalua iz Chelsea koji je raskinuo ugovor sa njim al Galatasaray mu mu ponudio platu od 4,1 milion i vjerovatno ide u Tursku
edit: raspitivali smo se za Kalua iz Chelsea koji je raskinuo ugovor sa njim al Galatasaray mu mu ponudio platu od 4,1 milion i vjerovatno ide u Tursku
Zadnja izmjena: mdss, dana/u 05 jul 2012, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
-
Juvelandia
- Kontakt:
Imas link?
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=101371" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako je to istina za Astorija onda je bezveze doveden Lucio, ali vrh bi bilo i da Astori još dođe. Strašna odbrana, strašna 
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
-
Juvelandia
- Kontakt:
Grazie, al cisto sumnjam da bi mi sad jedno 10 miliona dali za stopera nakon Lucia a treba nam napadac, bek.mdss je napisao/la:http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=101371
aless je napisao/la:Ako je to istina za Astorija onda je bezveze doveden Lucio, ali vrh bi bilo i da Astori još dođe. Strašna odbrana, strašna
pa ne bih me iznenadilo za Astoria da dode jer Chielini ce biti povrijeden 40 dana dok se on oporavi treba nam dobra zamjena za supercup i pocetak prvenstva ja u Lucia nemam nesto povjerenja

Još eventualno lijevi bek, treći golman (Arcari), Pogba i napadač i to je to, ostalo je prodaja.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Elia je na twitteru postavio ovu sliku, kao što sam i juče pisao, on je u Londonu i vjerovatno potpisuje za Fulham/West Ham.
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6mk8 ... o1_500.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.cottagersconfidential.com/20 ... y-juventus" onclick="window.open(this.href);return false;
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6mk8 ... o1_500.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.cottagersconfidential.com/20 ... y-juventus" onclick="window.open(this.href);return false;
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- IlPrincipino
- Kontakt:
nek ide...i njega mi je pun vrag...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Ja mu zelim sve najbolje u karijeri.
Kad se sjetim samo koliko je ganjao kad je posljednji put dobio priliku i to na poziciji napadaca.
I dalje mislim da nije iskoristen njegov potencijal, ali o tom po tom.
Ne znam sta je s Krasicem, nema nikakvih vijesti, propada mu karijera polako ali sigurno, nadam se da ce se realizovati neki transfer gdje ce da zaigra kako je igrao kad je bio nas najbolji igrac.
I to je steta po meni, ali...
Kad se sjetim samo koliko je ganjao kad je posljednji put dobio priliku i to na poziciji napadaca.
I dalje mislim da nije iskoristen njegov potencijal, ali o tom po tom.
Ne znam sta je s Krasicem, nema nikakvih vijesti, propada mu karijera polako ali sigurno, nadam se da ce se realizovati neki transfer gdje ce da zaigra kako je igrao kad je bio nas najbolji igrac.
I to je steta po meni, ali...
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- 10DelPiero
- Kontakt:
Slazem se, mislim da smo se veoma lose ponijeli prema njemu. Eliji takoder zelim sve najbolje nadam se da ce se u najboljem svjetlu pokazati tamo.
Alessandro Del Piero !
http://www.goal.com/en/news/596/exclusi ... entus-link
pa zar smo i ove sezone bili zainteresovani za njega ...dovodimo ga vec 3. sezone
....
Kako je interesantno pratiti ove dogadjaje oko verrattia
Ode RVP u Šiti (nadam se) ...ja bih volio ja marotta dovede Destra ali izgleda da ce on ostati u sieni ..ili da dovedemo Damiao-a...smijesni su i ovi sa natpisima da nudimo za villu
.
Kako je interesantno pratiti ove dogadjaje oko verrattia
Ode RVP u Šiti (nadam se) ...ja bih volio ja marotta dovede Destra ali izgleda da ce on ostati u sieni ..ili da dovedemo Damiao-a...smijesni su i ovi sa natpisima da nudimo za villu
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
-
Juvelandia
- Kontakt:
Nama Dzeko onda
A za Bastosa smo bili zainteresovani kao za cijenu rize u Kini tokom kineske nove godine.
Nadam se samo ne Dzeko onda je bolje da ostane Matri , radije bi gledao i borriella nego njega, neka ide u milan....Juvelandia je napisao/la:Nama Dzeko onda![]()
Juvelandia je napisao/la: A za Bastosa smo bili zainteresovani kao za cijenu rize u Kini tokom kineske nove godine.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Sad citam komentar jednog novinara sa tutojuve koji je vezan za Verrattia i kaze da je razocaran samim igracem jer puna usta su mu bila Juvea a onda dode ponuda od 2 miliona i on ide u PSG jos jedna zanimljiva stvar kaze da je navodna ponuda Napolia bio samo mamac da se digne cijena tj da Verrattia skupo prodaju cccccccc
kakve igre se igraju
De Laurentis i predsjednik Pescare su prijatelji
De Laurentis i predsjednik Pescare su prijatelji
- IlPrincipino
- Kontakt:
ista stvar je i sa interom i Cavaniem..izadje neki dan inter želi Cavania...
dodatno dizanje cijene...
dodatno dizanje cijene...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=101396" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo je izjava dana Fifa agent Dario Canovi kaze da je Verratti izabrao dobro tj PSG i da ce puno nauciti od Thiago Motta

ovo je izjava dana Fifa agent Dario Canovi kaze da je Verratti izabrao dobro tj PSG i da ce puno nauciti od Thiago Motta
- IlPrincipino
- Kontakt:
pušio ludih gljiva... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.