FK Krajina Cazin
- nemampojma
- Kontakt:
Re: FK Krajina Cazin
Selektor u-15 reprezentacije Zoran Erbez danas u Cazinu gleda momke sa područja USK-a čija utakmica počinje u 17:30 na Gradskom stadionu
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
-
- Kontakt:
U cazinu se vise ni stadion ne zaljeva?????? Zasto????? Je li nema para ni za odrzavanje?????? 

U Cazinu više ni ptice ne cvrkuću, što je alarmantnije od zalijevanja stadiona
Nego, otišli su nam gotovo svi Bišćani. Očekuje se odlazak još nekolicine.
Ne znam na šta će to ličiti slijedeće sezone.

Nego, otišli su nam gotovo svi Bišćani. Očekuje se odlazak još nekolicine.
Ne znam na šta će to ličiti slijedeće sezone.
-
- Kontakt:
Kakvo je stanje kod vas ? Ko je napustio a ko dosao u klub ?
A više ne znamo ni sami. Svi Bišćani otišli, niko nije došao.
-
- Kontakt:
A Sanid ? Sta je sa njim ?
- bosnacazin
- Kontakt:
zasada su otisli:almin-sarajevo,caki,skiba,dizdaric-jedinstvo,s tim da skiba i dizda jos pregovaraju sa NKJ i to nos nije sigurno,
niko jos nije dos'o,vecina stvari oko igrackog kadra ce biti jasna na prozivci za koju ne znam kad ce biti,mada mislim da ce biti oko 15.7. kao i proslih sezona
niko jos nije dos'o,vecina stvari oko igrackog kadra ce biti jasna na prozivci za koju ne znam kad ce biti,mada mislim da ce biti oko 15.7. kao i proslih sezona
za sanida se jos nista ne zna,mislim da ce i on isto otici,najvjerovatnije negdje vanikenanSN1996 je napisao/la:A Sanid ? Sta je sa njim ?
-
- Kontakt:
Hajmooooooo Krajina proslu sezonu sam uzivao gledati vas . Dolazio sam na vase domace tekme i stvarno ste zasluzili ulazak u PL samo da ste imali finansije !
Hehehe prvu utakmicu igramo protiv Slobode u Tuzli 

-
- Kontakt:
Hahah. De citav raspored.
I sretno vam

Ne znam bgm tako sam sad pročitao na Facebooku, evo pitao sam otkud informacija i ima li cijeli raspored pa ti javim čim saznam
-
- Kontakt:
De brate,piši ovdje odmah,:D
Iskreno se nadam da ovo nije tačno za Slobodu, jer u prvom kolu ići njima i nije nešto čemu se trebamo veseliti, oni će svakako htjeti pobjedu u uvodu.
Nisam dobio još nikakav odgovor, valjda će ga dati uskoro
I **** ti portale, kad niko ne prenosi informacije. Da je riječ lično o Denisu Sadikoviću, SS.ba bi iste sekunde prenio vijest
Nisam dobio još nikakav odgovor, valjda će ga dati uskoro
I **** ti portale, kad niko ne prenosi informacije. Da je riječ lično o Denisu Sadikoviću, SS.ba bi iste sekunde prenio vijest
-
- Kontakt:
Ma neće oni objaviti ovo za 5 dana. Spori su što se tiče Prve Lige. ://
A znam da nije,ali opet Sloboda mora ići na pobjedu. Al ne vjerujem da će oni tako lako dobijati.
A znam da nije,ali opet Sloboda mora ići na pobjedu. Al ne vjerujem da će oni tako lako dobijati.
Pazi odgovora molim teSilaNebeska96 je napisao/la:De brate,piši ovdje odmah,:D

"pisalo je na stranici troglava naso sam na forumu sportsport.ba. troglav i jedinstvo prvi i drugi igraju zajedno treci i cetvrti sloboda i krajina"

http://www.cazin.net/cazin/26680-nova-s ... isnik.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve utakmice FK Krajine
Sve utakmice FK Krajine
Održana je prozivka igrača. Škiba i Dizdarić su ostali u Krajini, neće u Jedinstvo. Halilović također. Ostali su i Reno i Nuhanović.
Karalić bi mogao postati prvi golman (po meni je i bolji od Almina), a možda se dovede i neko da bude prvi izbor prije njega. Ko zna.
http://www.cazin.net/sport/fk-krajina/2 ... ajine.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Karalić bi mogao postati prvi golman (po meni je i bolji od Almina), a možda se dovede i neko da bude prvi izbor prije njega. Ko zna.
http://www.cazin.net/sport/fk-krajina/2 ... ajine.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Gdje je Elvis otisao ?
Ne znam, on je dogovorio sa Upravom kluba na pola godine i dao je do znanja da ima drugove planove koje je već dogovorio. Nije mi baš naumpalo da pitam, kad sam već znao da njega nećemo zadržati a i nije se pokazao kao neki "ekstra" igrač.kenanSN1996 je napisao/la:Gdje je Elvis otisao ?
- bosnacazin
- Kontakt:
vidim nigdje se ne spominju Causevic i Selimovic.Mujo bi nam i mogao pomoci,a sto se tice eventualnog odlaska Dine-to bi bilo "pojacanje" jer covjek po meni nista nije pokaz'o u prosloj sezzoni(sem onog glupog kartona mislim protiv RudaraHammer je napisao/la:Održana je prozivka igrača. Škiba i Dizdarić su ostali u Krajini, neće u Jedinstvo. Halilović također. Ostali su i Reno i Nuhanović.

Primjetio sam dosta juniora,talentiranih igraca,ali ne znam koliko ce Pipi na njih racunati jer otkako smo usli u 1.ligu malo je juniora uslo u prvi tim(nema nijednog iz generacije 1992) vecinom su dolazili igraci sa strane.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.