Elvise, jesi l' to ti ?ScooTeR je napisao/la:Komsije stvarno ste tanki,ljudi zabise 2 gola.
Da nebi Saida i penala Bgm vi bi muku mucili s njima.
Kazu da su poluprofesionalni,sta ce biti sa Levskim??
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Bas to htjedoh napisati... Sjecam se ovog lika jos od prije 3-4 godine kad smo CSa kucali pa pravili servere , pi... materine... Scooter ako se sjecas nicka eXeL pa kasnije SeXeLHigh je napisao/la:Elvise, jesi l' to ti ?ScooTeR je napisao/la:Komsije stvarno ste tanki,ljudi zabise 2 gola.
MozdaHigh je napisao/la:Elvise, jesi l' to ti ?ScooTeR je napisao/la:Komsije stvarno ste tanki,ljudi zabise 2 gola.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Nemoj samo reći da si mi komšija.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Cega se on sjeca,ja se nesto ne sjecam.A sutao sam kantera ko lud,heheheHZ_ilidzaa je napisao/la:Bas to htjedoh napisati... Sjecam se ovog lika jos od prije 3-4 godine kad smo CSa kucali pa pravili servere , pi... materine... Scooter ako se sjecas nicka eXeL pa kasnije SeXeLHigh je napisao/la:Elvise, jesi l' to ti ?ScooTeR je napisao/la:Komsije stvarno ste tanki,ljudi zabise 2 gola.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Čuj da ne bi Saida i penala. Da ne bi za njih faula ne bi ga ni oni zabili, ili kornera drugi put. Gluposti. Što je pravip penal, bio bi ljepši gol....nešto ko protiv Želje
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dobro završi kako je bilo. Adilović odličan čuvar al linije, nemiče se sa nje. Od tri po golu , dvije ušle a jedna mu ispala iz ruku jedva je stiže. U revanšu treba pružiti šansu momku što su ga doveli. Torlak, nije to onaj Torlak od ranije, čak je jednom uspio sam sebi uzeti loptu, još sam sebe podapeo, mogo mu je sudija dati faul i žuti zajedno.
Karamtić odličan, nije za klupe nikako. Čovjek je preokrenuo situaciju, kad je ušao Sarajevo je preuzelo sredinu terena. Said ko Said, miksa odbranu al nije imao konkretne završnice, vrlo dobar ali može to i na odličan. Suljić dosta dobar u prodoru al brate presporo šalje povratnu, svaka je bila presječena, kao da mu ponestane snage, što je neko rekao , bržih nogu i sporije pameti neviđoh. Ostali solidni, malo su se prepali nakon golova što nikako nesmije da se događa. Levski takvim utrpa po 5 komada. Korigovati greške iz ove utakmice, odraditi revanš rutinski pa na Levskog.
U novi boj...
Pejton sam ja:DHigh je napisao/la:Nemoj samo reći da si mi komšija.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
E. L.ScooTeR je napisao/la:Pejton sam ja:DHigh je napisao/la:Nemoj samo reći da si mi komšija.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
To znaci da si meni komsija jer sam i ja PejtonScooTeR je napisao/la:Pejton sam ja:DHigh je napisao/la:Nemoj samo reći da si mi komšija.
@High da ti nisi rastimani na sa-xu ?
Hajde u pp napisi ko si:DHigh je napisao/la:E. L.ScooTeR je napisao/la:Pejton sam ja:DHigh je napisao/la:Nemoj samo reći da si mi komšija.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
-
bordobijeli
- Kontakt:
citam par stranica unazad i nemogu da vjerujem kako su se kocnicari radovali vodstvu maltezana .sto se tice tekme preema napried dosta ok,a u odbrani opet losea mogu reci da i nasi vezisti defenzivu uopste neigraju.said,suljic i karamatic bolji od ostalih.
Manje-vise su neki vec rekli o samoj utakmici, ono sto sam ja skonto da definitivno vazi ona da svi igraju fudbal kakva malta kakva andora sve treba sa respektom docekat,Karamatic svak cast i mali sejtan oni su glavni igraci, ostalo sve na stranu i adilovic definitivno je izgubio sigurnost koju je imao kad je tek dosao
njegov je drugi go al et kako god mislim i nadam se da je ovo sigurica pred revans al jos jedna stvar ovi sa malte imaju par finih igraca jer sta su radilli par puta nasoj odbrani
Posjeta dosta dobra po mom misljenju oko 8 milja
Posjeta dosta dobra po mom misljenju oko 8 milja
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo ukoliko prođu ove amatere sa Malte ne gine im debakl protiv Levskog.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Alen Škoro
- Kontakt:
Danas svako zna igrati fudbala ljudi
Sve u svemu ima ova ekipa jos prostora za napredak, svako imalo fudbalski obrazovan zna da se ekipa mora uigrati kada promijeni nekih 4-5 igraca iz prvog tima. Nisu ni mjesec zajedno,a neki bi vec po 7-8 komada trpali.
Husejinovicu, hvala ti za sve i idi vise...
Moze li mi neko reci kakav je golman onaj Abdihodzic?
Sve u svemu ima ova ekipa jos prostora za napredak, svako imalo fudbalski obrazovan zna da se ekipa mora uigrati kada promijeni nekih 4-5 igraca iz prvog tima. Nisu ni mjesec zajedno,a neki bi vec po 7-8 komada trpali.
Husejinovicu, hvala ti za sve i idi vise...
Moze li mi neko reci kakav je golman onaj Abdihodzic?
NON MOLLARE MAI
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme je bilo lako cemo i to nam se obilo o glavu, u drugom totalna dominacija, imaju i oni par finih igraca 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
golovi
http://so.urce.ba/clanak/324880499436/s ... ?ref=tiker" onclick="window.open(this.href);return false;
http://so.urce.ba/clanak/324880499436/s ... ?ref=tiker" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta je ovdje interesantno i kakve veze ima Hibernian sa Sarajevom? Druze ovi "nasi" se zovu Hibernians 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.