FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Cuo sam nedavno da City prodaje Kolo Tourea.
Pa sta mislite bil se on mogao nekako kupiti ?
Po meni je vrlo dobar stoper, jak ko konj, dobar u skoku, brz, solidna tehnika .. jedino su godine problem.
Po meni je vrlo dobar stoper, jak ko konj, dobar u skoku, brz, solidna tehnika .. jedino su godine problem.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Svakako, samo pitanje je koliko Bilbao traži i hoce li Rosell istresti trženu cifru na hastal. Nešto sumnjam u toScof1eld je napisao/la:Sve pare za njega !
Toure je propao ko kauč, taj igrac je prošlost za svaki obiljan klub. U Cityu grije sami kraj klupe
Cudno mi to.
Znam da je bio dobar igrac.
Al eo tek ugleda na netu da ima 31 godinu.
Znaci nista od njega, godine su ucinile svoje.
Ja bi onda Chiellinija a ?
Znam da je bio dobar igrac.
Al eo tek ugleda na netu da ima 31 godinu.
Znaci nista od njega, godine su ucinile svoje.
Ja bi onda Chiellinija a ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Nail for Real
- Kontakt:
Sta bi, zastekala Masija
?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ma kakvi.
Ima tu odlicnih igraca ali su puno mladi
Pa ne moze ni Barsa imat 90% svojih igraca ..
Ima tu odlicnih igraca ali su puno mladi
Pa ne moze ni Barsa imat 90% svojih igraca ..
Odavno vec šteka kad su stoperi u pitanjuNail for Real je napisao/la:Sta bi, zastekala Masija?
Samo da ne dovedu nekog Čigrinskog br.2
Oleguer slobodan igrac, a u Ajaxu je znao kvalitetno da odigra stopera, zasto ne bih njega vratili kuci.
FORZA NAPOLI
Džaba Maradona, Napoli i Italija, pravopis te odaje moj Los_Blancos 
Don't hate what you don't understand.
I prije je bio Napolijevacxaviesta je napisao/la:Džaba Maradona, Napoli i Italija, pravopis te odaje moj Los_Blancos
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Uvijek sam simpatisao Napoli, ali eto kao pravopis me odao.. tvrdi ovaj gore, da nema @Monologa.LBJ MVP je napisao/la:I prije je bio Napolijevacxaviesta je napisao/la:Džaba Maradona, Napoli i Italija, pravopis te odaje moj Los_Blancos![]()
FORZA NAPOLI
U City-u na klupi sjedi a da igra za ovakvu Barcu...Moze Barca puno bolje i zasluzuje samo vrh igrace!Mislim da su oni pokazivali interesovanje za naseg Hummelsa ali produzio je ugovor do 2017 tako da nista od toga!Ma vjerujem da ce oni naci pravo rjesenje.M4kaveli je napisao/la:Cuo sam nedavno da City prodaje Kolo Tourea.
Zajebo sam se u vezi Tourea
Hummels bi bio odlicno pojacanje za Barsu al nea nista od toga.
A ne znam sta je sa Chiellinijem ?
Hummels bi bio odlicno pojacanje za Barsu al nea nista od toga.
A ne znam sta je sa Chiellinijem ?
nesh interesantno
messi u anketi madridske marce "ko bi trebao dobiti zlatnu loptu" najvise dobio glasova citalaca
njih cak 49 000 je dalo messiju glas,oko 44 000 casillasu a c ronaldu blizu 12 000,slijede poslije iniesta ,xavi ...

ronalda ni "njegovi" ne smatraju najboljim
,neg cak trecim 
messi u anketi madridske marce "ko bi trebao dobiti zlatnu loptu" najvise dobio glasova citalaca
njih cak 49 000 je dalo messiju glas,oko 44 000 casillasu a c ronaldu blizu 12 000,slijede poslije iniesta ,xavi ...

ronalda ni "njegovi" ne smatraju najboljim
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Izgleda da se ljudima vise dosadilo pretvarati.
Pa i Pele vise zna da je Messi vec godinama najbolji i da mu niko nije ni blizu ..
Pa i Pele vise zna da je Messi vec godinama najbolji i da mu niko nije ni blizu ..
ma pele je posebna pricaM4kaveli je napisao/la:Izgleda da se ljudima vise dosadilo pretvarati.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Peleu je najbitnije da bilo ko drugi osim Messia uzme Zlatnu loptuM4kaveli je napisao/la:Izgleda da se ljudima vise dosadilo pretvarati.
Senilnu budalu po stare dane opasno peru komplekse prema Lionelu.
Ma ja mislim da Pele to namjerno radi.
Sve je to reklama.
On time dize cijene svojima ( Neymaru najvise ) i stvara nekakve tenzije.
Samo je problem sto Messija nista ne zanima, osim lopte
Sve je to reklama.
Namjerno radiM4kaveli je napisao/la:Ma ja mislim da Pele to namjerno radi.
Sve je to reklama.
Ima i starijih od njega, pa se ne brukaju javno. Npr. Di Stefano je stariji, pa opet svojim izjavama ne daje povoda da ga ljudi smatraju kretenom. Covjek drži do sebe, a ova senilna budala svako malo vremena laprda nekakve gluposti.
Ljudi ga vec odavno doživljavaju kao vic i klauna. Postao je preofiran za uzdizanjem svog zemljaka Neymara na prejeftin nacin. Ne može se na taj nacin njemu dizati cijena. Mislim, može i to ali ovcama bez mozga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.