AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

rastafarian
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rastafarian » 06 jul 2012, 04:10

Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 06 jul 2012, 08:30

Da Bogdo . . .

Milan representatives have reportedly held talks with former Barcelona Coach Pep Guardiola over the possibility of him becoming their next Coach.

A report in Spanish outlet AS alleges that officials from the Rossoneri recently held talks with the tactician’s own entourage to try to work out a way that the two parties could work together in the future.

Guardiola is currently taking a sabbatical from the game, after four years in charge of Barcelona, in which time he won 14 major trophies.

There was speculation towards the end of last season that the Rossoneri were also considering the future of Massimiliano Allegri, despite his only recently-signed new contract with the club.

Guardiola has also been linked with Chelsea and Bayern Munich in recent days.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 jul 2012, 11:04

ma pusti Guardiolu, Allegri je za njega ucitelj ...

daj malo pozitive :)

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 06 jul 2012, 11:09

Nakon što je nedavno izjavio da svoju karijeru želi nastaviti u MLS-u Alessandru Nesti se ispunila želja. Naime potpisao je ugovor s Montreal Impactom.

Bivši talijanski reprezentativni branič i donedavni član Milana Alessandro Nesta svoju karijeru nastavlja u kanadskom klubu Montreal Impact za koji već nastupaju njegovi sunarodnjaci Marco Di Vaio i Bernardo Corradi.

"Ovo je velika stvar za našu momčad. Nesta je jedan od najboljih stopera na svijetu i sigurno će donijeti potrebno iskustvo koje on ima," izjavio je sportski direktor Nick De Santis.

Slično razmišlja i predsjednik kluba Joey Saputo: "Moram reći da je Nesta bio iznimno skroman ako znamo da je riječ koji je osvojio Svjetsko prvenstvo, ali i 20 godina igrao na najvišoj razini. On se već osjeća kao dio naše momčadi."

Sam stoper je kratko opisao kako je došlo do suradnje s novim klubom: "Jako sam sretan što dolazim ovdje. Unatoč tome što sam imao neke ponude da nastavim karijeru u Europi, tražio sam novi izazov i želio sam igrati u MLS. Nakon što sam posjetio svog prijatelja Marca Di Vaia kako bih pogledao njegovu prvu utakmicu u dresu Montreala, susreo sam sjajne ljude iz ovog kluba. Doista mi se svidjelo ono što sam vidio i uvjerio sam se da je Montreal mjesto gdje želim biti."
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 06 jul 2012, 11:22

IlPrincipe je napisao/la:ma pusti Guardiolu, Allegri je za njega ucitelj ...
Nije. ;)

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 06 jul 2012, 11:30

slika
:D :D :D
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 06 jul 2012, 11:49

IlPrincipe je napisao/la:ma pusti Guardiolu, Allegri je za njega ucitelj ...

Da, svakako. Samo ne znam u kojem filmu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 jul 2012, 12:24

Napiso bi sad roman, al necu da idem u offtopic ... samo zaobiđite

T.Silva i Pato na spisku Brazila za OI

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 06 jul 2012, 12:46

kakav crni guardiola u calciu... nije on taktičar za seriju a.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 06 jul 2012, 14:00

Cuj kaze Gvardiola nije takticar za Serije A , Gvardiola je trenutno jedan od najboljih takticara u svijetu fudbala,a vi ste vjerovatno citali knjigu JA SAM ZLATAN gdje Ibrahimovic najvise krivi Gvardiolu ,i druga je stvar sto se njih dvojica nebi slagali ,ali ja mislim da bi Gvardiola kako zbog svoje reputacije kako zbog svog umijeca uspio izvuci Milan iz ove krize.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 06 jul 2012, 14:08

Pep je trener ipo!! ;)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 06 jul 2012, 14:19

RedDevilS je napisao/la:Pep je trener ipo!! ;)
nema dalje ;)
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 06 jul 2012, 15:21

Evo ja malo kasnim ali nema veze,sta fali i dva puta citati

Milan doveo "marokanskog Messija" Hachima Mastoura

Četrnaestogodišnji ofanzivni vezni igrač Hachim Mastour potpisao je ugovor sa Milanom, koji je za usluge ovog nevjerovatno talentovnog igrača Reggiani platio pola miliona eura. U Maroku ga zovu novim Messijem.

slika

Hachim je rođen u italijanskom gradu Reggio Emilia, a roditelji su mu iz Maroka i Libanona. Za njegove usluge bili su zainteresirani Inter, Real Madrid, Barcelona, Juventus i Manchester City, ali je ipak Adriano Galliani, potpredsjednik Milana, uspio nagovoriti ovu buduću zvijezdu da pređe na San Siro.

"Izgleda kako je veoma vješt, ali nemojmo još uvijek vršiti pritisak na njega. Ima 14 godina, on je naša

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... KTMX8JMhXs
Zna mali nešto 8-)
-RIVALDO-

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 06 jul 2012, 15:27

meho-medo je napisao/la:Cuj kaze Gvardiola nije takticar za Serije A , Gvardiola je trenutno jedan od najboljih takticara u svijetu fudbala,a vi ste vjerovatno citali knjigu JA SAM ZLATAN gdje Ibrahimovic najvise krivi Gvardiolu ,i druga je stvar sto se njih dvojica nebi slagali ,ali ja mislim da bi Gvardiola kako zbog svoje reputacije kako zbog svog umijeca uspio izvuci Milan iz ove krize.
ne može milan izvući 3 capella ako nema rooster. džaba i guardiola i mourinho ako boateng mora igrati amf-a a abate i antonini bekove. lako je guardiola bilo sa barcom rezultate stvarati kada na svakoj poziciji ima 2 igrača a ne znaš ni sam koji je bolji. tu su xavi iniesta messi puyol itd. budžet godišnji za transfere minimalno 100m a milan nije potrošio 100m zadnje 3 sezone. čigrinski bum 25m, mali sanchez bez problema 40m iskesali, fabregas? no problem samo reci cifru a milan nije mogao ni u najmokrijim snovima da dovede cesca. a da ne govorim kako je guardiola pobrao kajmak barcine škole fudbala u koju se ulaže decenijama i da je samo nastavio ono što je rijkaard započeo. naravno samo budala može tvrditi da guardiola nije vrhunski trener među najboljima na svijetu. ali la liga nije serija a gdje sa ovakvim igračima ne možeš igrati 4-3-3 jer često igraš bunker kao npr. milan protiv genove pa genoa u odbrani ima 6 čistih defanzivaca. tu se svaka ekipa zna braniti i ne skida gaće ko manje ekipe u la ligi kada igraju protiv barce ili reala pa svako kolo pobjeda po 6-0 i sl. vidjeli smo guardiolu kako igra protiv bunkera (chelsea) i kako to završava. uostalom džaba se raspravljamo šanse da će guardiola u milan su jednake ko da ćelo dovede gansa, teveza i ogbonnu ovo ljeto.

allegri radi fantastičan posao. silom prilika izmišlja pozicije igračima pa npr. boa i urby igraju amf-a i to veoma dobro. silva nekad i dmf-a itd. ne zaboravite prošle godine milan je uzeo ligu a vjerovaton bi uzeo i ove da se nisu desile sve one silne povrede. vidjeli ste juventusa onih par utakmica bez pirla na šta je to ličilo. a to je samo 1 igrač. mislite da bi guardiola mogao izgurati bolje od 2. pozicije i četvrtfinale lige prvaka a povrijeđeno u svakom momentu barem 5-6 prvotimaca a ovi ostali nisu čemu?
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 06 jul 2012, 15:35

Milan are interested in the midfielder Blerim Dzemaili, according to Mediaset. They're reporting that his agent was at Via Turati recently.

Sta ce nam ovaj :?

Mi ponudili platu 800.000 eura El Shaarawy-u , dok njegov agent zeli da ta plata bude 1M . Opet ce imati sastanak sad za koji dan :D .

Santos izjavio da samo Neymar nije na prodaju , a da svi ostali mogu ici , ukljucujuci i Gansa 8-) .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 jul 2012, 15:59

@Baresi6# potpis ;) + Guardiola je dokazan samo u Barcelonu gdje je boravio dugi niz godina prije nego li je počeo raditi kao trener prvog tima. Čak je njihova i igračka legenda. Lik zna njihovu taktiku. Rijkaard mu je sve ostavio, isto kao što će Guardiola ostaviti Vilanovi, sve taktike i ostalo ... Pa moja bi Nana imala iste rezultate sa onakvim igračima i takitkama koje je naslijedio od prethodnog trenera.

dosta više o njemu. Kad nešto osvoji s nekim drugim timom nek se javi ...

Il PIU' TITOLATI SIAMO NOI ♥

slika

btw: 8-) :lol:

slika

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 06 jul 2012, 17:17

Trebo bi sad Galliani reci da nema nista od Guardiole, da su to nebuloze cisto da Allegri moze radit bez pritiska ..

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 06 jul 2012, 23:40

Citam da je Napoli blizu Armera, za nekih 9mil.
A mi dovodimo neke Marokanske Messie, kurce palce, Celo daj nam bekove i dva veznjaka i da pucamo na LP.
Da jedan Milan ne moze iskesirati 20,30mil za sezonu. :roll:
Genius, outrageous, the best ever! RF!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 07 jul 2012, 13:15

u slučaju da milan niš ne kupi, jel ovo najjača postava?

----------casano---ibra

---------------boateng

----montolivo-----noceroino

-----------------ambrosini

antonini--mexes--silva--abate
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 07 jul 2012, 13:50

Ta sredina terena im je "strah i trepet" :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.