FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ceze
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ceze » 06 jul 2012, 15:06

damirfile je napisao/la:
ceze je napisao/la:Da mi neko objasni koji je ovaj vatikanac ***** :D ?
Radi na bausteli u blizini stadiona i srecom zna kako izgleda stadion a malo je upucen i u futbal preko portala i novina. A inace je iz jedne selendre iz sumovitog dijela bosne. Par puta je pogledao maribor na tv-u pa je postao njihov navijac kako bi se sto bolje osjecao slovencem.
E hvala ti :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

jeznijanez
Kontakt:

Post Postao/la jeznijanez » 06 jul 2012, 15:08

v bosni ne boste niti 100 kart prodali za gostovanje, vi bi jih radi pa 1.000

schizophrenia much?

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 06 jul 2012, 15:10

jeznijanez je napisao/la:v bosni ne boste niti 100 kart prodali za gostovanje, vi bi jih radi pa 1.000

schizophrenia much?
ti ne kontaš neke stvari :oops: ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 06 jul 2012, 15:11

jeznijanez je napisao/la:v bosni ne boste niti 100 kart prodali za gostovanje, vi bi jih radi pa 1.000

schizophrenia much?
Ovako izgleda kada se Slovenac pravi duhovit.

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 06 jul 2012, 15:11

vatikanac je napisao/la:
SkyWallker je napisao/la:@vatikanac em si dosadan em smaraš, imas 10.postova ukupno i prosipaš šupljake neke hajde lagano u skokovima ...
gledaj...imam 10 postova i upravo zbog teme u kojoj se debatirala jer me ostalo ne zanima,nego miliju sranja sam procitao kako sami sebe zavarate pa sam vas ne vrijeme izpravio sa tacnim podacima koji se uvjek malo kasnije ili dan dva izakazali za tacne informacije...i sad se odluci oces zivet u zabludi i cekat kako ce M.dogovorit jos dodatnih 500 uklaznica jer je neka agencija garantovala ulaznica i uzela pare ja ti kazme belaj nist od toga a ti mene šmaras...
nisam ovdje da lazem nego da iznosim cinjenice a sad dal one vas kao vecinu ovdje bode u oči ja to razumjem...trebas se odliucit sta oces cuti...istinu i cinjenicie ili nesto sta bi ti htio cuti... ;)
ok, shvatili smo poentu za karte, ali vaša logika je malo čudna, stadion vam neće biti pun (da ne kažem da će biti poluprazan) mi vam tražimo još nekih recimo hiljadu karata i da nas odvojite od ostatka gledalaca, em bi finansijski koliko toliko profitirali em bi smanjili mogućnost nemilih scena na stadionu, ovako će biti dosta naših ljudi sa slovenskim putovnicama koji će biti među vašim navijačima, i ko će tu garantovati sigurnost? slovenski policajci možda :lol: da ste pokazali malo dobre volje mogli ste dobiti cijelu tribinu na koševu (znači 4.000 ulaznica), a ovako ćete dobiti i vi tih bijednih 5% (doduše i tih ćete 900 mjesta teško popuniti), kažeš da se ovako kako vi radite radi u cijeloj evropi i da je i vama bilo isto, pa što radite to isto kad i sami znate koliko to nervira drugu stranu i da je zasnovano na pogrešnim principima :roll:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 jul 2012, 15:13

dolijaće i nova ljubljanska banka, kućni pritvor je upravi već uobičajena stvar :mrgreen:

Dijete83grbavice
Kontakt:

Post Postao/la Dijete83grbavice » 06 jul 2012, 15:17

damirfile je napisao/la:
Radi na bausteli u blizini stadiona i srecom zna kako izgleda stadion a malo je upucen i u futbal preko portala i novina. A inace je iz jedne selendre iz sumovitog dijela bosne. Par puta je pogledao maribor na tv-u pa je postao njihov navijac kako bi se sto bolje osjecao slovencem.
izvini ali nije tacno..momak je iz maribora,rodjen je tamo...ne znam sta radi trenutno,znam da je bio uzoran ucenik u skoli,dijete za primjer....

eh..da mama mi je njegova jos u pismu napisala da je isti ja.. :lol: :lol: :lol:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 jul 2012, 15:19

Ja ne shvacam zasto se "moli" Maribor za vise ulaznica, jednostavno neka nasa uprava posalje mail Uefa-i i obavjesti ih sta se događa pa ces vidjeti kako se sređuju stvari. Pa ne bi me cudilo da ih kazne radi ove diskriminacije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 06 jul 2012, 15:20

Dijete83grbavice je napisao/la:
damirfile je napisao/la:
izvini ali nije tacno..momak je iz maribora,rodjen je tamo...ne znam sta radi trenutno,znam da je bio uzoran ucenik u skoli,dijete za primjer....

eh..da mama mi je njegova jos u pismu napisala da je isti ja.. :lol: :lol: :lol:
hahahahahahhahahaha :lol:

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 06 jul 2012, 15:27

http://sportsport.ba/bh_fudbal/zlatko-z ... ciju/83578" onclick="window.open(this.href);return false;
nabijes malo jace ode u kukuruze :lol:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

jeznijanez
Kontakt:

Post Postao/la jeznijanez » 06 jul 2012, 15:29

Elegant je napisao/la:Ja ne shvacam zasto se "moli" Maribor za vise ulaznica, jednostavno neka nasa uprava posalje mail Uefa-i i obavjesti ih sta se događa pa ces vidjeti kako se sređuju stvari. Pa ne bi me cudilo da ih kazne radi ove diskriminacije.
to ni v nasprotju z UEFO :lol:

redbull
Kontakt:

Post Postao/la redbull » 06 jul 2012, 15:36

Jedina dobra stvar sto ce biti manje nasih navijaca (tj. vise Mariborovih) je kad im zabijemo dvicu da usutkamo citav stadion ! 8-) :mrgreen:

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 06 jul 2012, 15:39

jeznijanez je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ja ne shvacam zasto se "moli" Maribor za vise ulaznica, jednostavno neka nasa uprava posalje mail Uefa-i i obavjesti ih sta se događa pa ces vidjeti kako se sređuju stvari. Pa ne bi me cudilo da ih kazne radi ove diskriminacije.
to ni v nasprotju z UEFO :lol:
ti jezni janez idi kar domov, če ne boš pisal na bosanskem jeziku, potem idi tam od kjer si

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 06 jul 2012, 16:07

Dosta je ba ljudi ohanite više svi , smoriste sa tom pričom.....

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 06 jul 2012, 16:34

ma neka Zlatko prati koliko hoce... Osim ce opet necim iznenaditi postavka taktika ili nesto sto dosad nije vidio
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 06 jul 2012, 16:44

eto koliko god da smo se nadali da ce se broj klubova u premijer ligi BiH smanjiti i time doprinjeti daljem razvoju fudbala u nasoj zemlji danas na skupstini ipak nije usvojen prijedlog, a naravno kao sto smo se svi ili barem ja i bojao nisu ga prihvatili delegati iz FS-rs-a. Koliko god neko zeli neki napredak ili nesto bolje ipak ovdje je to preteško
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 06 jul 2012, 16:44

Nijet veliki,
zulum dušmanski.
Sabur,nam i inat
u nama silan Bosanski !
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 06 jul 2012, 17:33

Ode i Vila ,izgleda svi mladi ce nam otic :(
Željeznicar za život cijeli !

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 06 jul 2012, 17:35

Željezničar je izgubio jednog od najtalentovanijih bosanskohercegovačkih fudbalera. Belmin Vila, sada već bivši igrač juniorskog pogona tima sa Grbavice, u ponedjeljak postat će zvanično novi član zagrebačkog Dinama.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 06 jul 2012, 17:39

Vratit ce se on samo polahko, nije prvi.
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 37 gostiju.