vatikanac je napisao/la:SkyWallker je napisao/la:@vatikanac em si dosadan em smaraš, imas 10.postova ukupno i prosipaš šupljake neke hajde lagano u skokovima ...
gledaj...imam 10 postova i upravo zbog teme u kojoj se debatirala jer me ostalo ne zanima,nego miliju sranja sam procitao kako sami sebe zavarate pa sam vas ne vrijeme izpravio sa tacnim podacima koji se uvjek malo kasnije ili dan dva izakazali za tacne informacije...i sad se odluci oces zivet u zabludi i cekat kako ce M.dogovorit jos dodatnih 500 uklaznica jer je neka agencija garantovala ulaznica i uzela pare ja ti kazme belaj nist od toga a ti mene šmaras...
nisam ovdje da lazem nego da iznosim cinjenice a sad dal one vas kao vecinu ovdje bode u oči ja to razumjem...trebas se odliucit sta oces cuti...istinu i cinjenicie ili nesto sta bi ti htio cuti...

ok, shvatili smo poentu za karte, ali vaša logika je malo čudna, stadion vam neće biti pun (da ne kažem da će biti poluprazan) mi vam tražimo još nekih recimo hiljadu karata i da nas odvojite od ostatka gledalaca, em bi finansijski koliko toliko profitirali em bi smanjili mogućnost nemilih scena na stadionu, ovako će biti dosta naših ljudi sa slovenskim putovnicama koji će biti među vašim navijačima, i ko će tu garantovati sigurnost? slovenski policajci možda

da ste pokazali malo dobre volje mogli ste dobiti cijelu tribinu na koševu (znači 4.000 ulaznica), a ovako ćete dobiti i vi tih bijednih 5% (doduše i tih ćete 900 mjesta teško popuniti), kažeš da se ovako kako vi radite radi u cijeloj evropi i da je i vama bilo isto, pa što radite to isto kad i sami znate koliko to nervira drugu stranu i da je zasnovano na pogrešnim principima