Ocito je Pele-u jos do za*ebancije
I normala da mu je podigao cijenu, bar za 10 miliona ..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
ripper je napisao/la:Namjerno radiM4kaveli je napisao/la:Ma ja mislim da Pele to namjerno radi.
Sve je to reklama.
On time dize cijene svojima ( Neymaru najvise ) i stvara nekakve tenzije.
Samo je problem sto Messija nista ne zanima, osim loptepa nije balavac. Ne mogu da vjerujem da covjek od 72 godine od sebe vec godinama pravi idiota sa svojim izjavama, i to javno. Fol neka bivša zvijezda, pa to ne prilici ljudima u tim godinama.
Ima i starijih od njega, pa se ne brukaju javno. Npr. Di Stefano je stariji, pa opet svojim izjavama ne daje povoda da ga ljudi smatraju kretenom. Covjek drži do sebe, a ova senilna budala svako malo vremena laprda nekakve gluposti.
Ljudi ga vec odavno doživljavaju kao vic i klauna. Postao je preofiran za uzdizanjem svog zemljaka Neymara na prejeftin nacin. Ne može se na taj nacin njemu dizati cijena. Mislim, može i to ali ovcama bez mozga.
ma ne spominje se nikako u kombinacijama za barcu, ma kako stvari stoje keita ako ostane nece se ni dovodit stoper mache ce biti u konkurenciji za odbranu i et al vidicemo sveM4kaveli je napisao/la:Nego de mi recite sta ima sa Chiellinijem ?
.. ima li ikakve sanse da on dodje u Barsu ?
Ti fakat mislis da Marcu ne prate tj. ne citaju katalonci..barca_87 je napisao/la:nesh interesantno
messi u anketi madridske marce "ko bi trebao dobiti zlatnu loptu" najvise dobio glasova citalaca
njih cak 49 000 je dalo messiju glas,oko 44 000 casillasu a c ronaldu blizu 12 000,slijede poslije iniesta ,xavi ...
ronalda ni "njegovi" ne smatraju najboljim,neg cak trecim
Zajebana grupa, ali ne sumnjam u prolaz.Regal Barcelona će naredne sezone u Euroligi igrati u grupi D, a protivnici će joj biti CSKA, Partizan, Lietuvos Rytas, Bamberg i Bešiktaš.
ti si malo promašio temu druže ...messilla je napisao/la:Zajebana grupa, ali ne sumnjam u prolaz.Regal Barcelona će naredne sezone u Euroligi igrati u grupi D, a protivnici će joj biti CSKA, Partizan, Lietuvos Rytas, Bamberg i Bešiktaš.
et nek ti znas sta citaju katalonci ccc ,to radis u marci amanBulkin je napisao/la:Ti fakat mislis da Marcu ne prate tj. ne citaju katalonci..barca_87 je napisao/la:nesh interesantno
messi u anketi madridske marce "ko bi trebao dobiti zlatnu loptu" najvise dobio glasova citalaca
njih cak 49 000 je dalo messiju glas,oko 44 000 casillasu a c ronaldu blizu 12 000,slijede poslije iniesta ,xavi ...
ronalda ni "njegovi" ne smatraju najboljim,neg cak trecim
pogledaj samo koliko clanova ima Barcelona na Marci.. oni su vise aktuelni na Marci nego npr citava Spanija na Sportu.
U anketi "As" daleko najbolji je bio Casillas razlog katalonci se manje ljepe za As, manje ga prate nego Marcu, mada ih i tamo ima...
Ne bih baš rekao, tema je FC Barcelona, a sve Barcine sekcije počinju sa tim (FCB) i onda dodaješ nastavke Regal, Intersport, Alusport...u zavisnosti na koju se selekciju misli.Genghis je napisao/la:ti si malo promašio temu druže ...messilla je napisao/la:Zajebana grupa, ali ne sumnjam u prolaz.Regal Barcelona će naredne sezone u Euroligi igrati u grupi D, a protivnici će joj biti CSKA, Partizan, Lietuvos Rytas, Bamberg i Bešiktaš.
A dobro, vidio sam da ima i ta tema u podforumu za košarku, ali nisam znao da je tako mrtva ... mrtva je kod nas košarka u svakom smislu te riječi ...messilla je napisao/la: Ima, doduše, i tema KK Barcelona na pdf-u košarka, ali tamo niko ne piše, ima samo jedan post (čini mi se)...tako da se uglavnom ova tema koristila i za košarku.
Sto tako drsko ?et nek ti znas sta citaju katalonci ccc ,to radis u marci aman , madridska najpoznatija sportska novina koju citaju 80,90% madridjana naspram malog broja katalonaca i ovo katalonci izglasali,bas nidje veze ,50 000 katolonaca izglasalo za messija nema sanse ,zna se sta prate katalonci elmundodeportivo i sport es,
tesko se pomiriti da i madridjani su skontali ko je najbolji ,il je mozda uz pomoc uefe ovo glasanje namjesteno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.