Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
mora da dobije finale,ali zar neko sumnja da ce da dobijemadridista je napisao/la:jel Roger sad obezbijedio prvo mjesto na ATP ljestvici ili mora da dobije i u finalu??? FEDEX OPET ISPORUČUJE
hodža je napisao/la:
Fedex u 4, i Ali u 5 setova
mozes li kako branit ima l para stahodža je napisao/la:hodža je napisao/la:
Fedex u 4, i Ali u 5 setova![]()
IDEMO MUHAMEDEEEEEEEE !!!!!!!!!
nemas ti pojmaemir18 je napisao/la:Malo je rec razvalio Djokovica,ipak je Roger king of the grass
Citizen-X je napisao/la:
mozes li kako branit ima l para sta
ovaj drugi meč će biti duplo bolji i neizvjesniji...Postao/la VolimLiverpool dana 06 jul 2012, 16:43
Sada drugi,malo manji spektakl.
Virtu4l je napisao/la:1. Šanse da se vrati na prvo mjesto su ravne mojim šansama da ostvarim normu za Olimpijadu.Alfa_Muzijak je napisao/la:Ove godine se vraca gdje mu je mjesto. Na 1. poziciju.
2. Prvo mjesto zauzima onaj kojem je trenutno mjesto na njoj.
Virtu4l je napisao/la:Pa teoretski je moguće da ja 100 metara istrčim za manje od 10.21 sekundi.Alfa_Muzijak je napisao/la: Ja mislim da hoce, ti mislis da nece. Da li je teoretski moguce: DA.
pa dobro al na travi ga niko ne moze dobit osim Nadala, na ovim ostalim GS-ma je Djokovic bolji jel kralja stizu godine mada moze on jos 2 sezone komotno da uzeme 8 wimbldona i i lagano u penzijudelko je napisao/la:nemas ti pojmaemir18 je napisao/la:Malo je rec razvalio Djokovica,ipak je Roger king of the grassroger je KING OF THE TENNIS
not only grass
Uopste ne sumnjam da ce ovakvu priliku Kralj da propusti!VolimLiverpool je napisao/la:Brate nije se on još vratio,treba da dobije finale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.