Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
ooooooo ocu da mi kupis......
delko is too happy
but... shhhhhhhhh... genius is at work 
-
madridista
- Kontakt:
jel Roger sad obezbijedio prvo mjesto na ATP ljestvici ili mora da dobije i u finalu??? FEDEX OPET ISPORUČUJE 
Djoker neka bude sretan jer Federer u prijasnjih 7 polufinala Wimbeldona nije izgubio seta,on je otisao korak dalje.
NAjbolji svih vremena isporucuje jos jednom.
NAjbolji svih vremena isporucuje jos jednom.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
mora da dobije finale,ali zar neko sumnja da ce da dobijemadridista je napisao/la:jel Roger sad obezbijedio prvo mjesto na ATP ljestvici ili mora da dobije i u finalu??? FEDEX OPET ISPORUČUJE
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Citizen-X
- Kontakt:
dobi Fedja bitku na Normandiji - ovo je top karijere i nema dalje.
bas kako sam i rekao - ovo mu je bio mec zivota i htio je da ga dobije vise od svega...
e sad - ako ga snaga i zdravlje posluzi moze da se zayebava po turnirima - ono sto je htio to je i dobio.
bas kako sam i rekao - ovo mu je bio mec zivota i htio je da ga dobije vise od svega...
e sad - ako ga snaga i zdravlje posluzi moze da se zayebava po turnirima - ono sto je htio to je i dobio.
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 06 jul 2012, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
hodža je napisao/la:
Fedex u 4, i Ali u 5 setova
IDEMO MUHAMEDEEEEEEEE !!!!!!!!!
FORZA MARŠAL !!!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Eh ovako.
Sad cu malo da potrazim posto onog Virtuala kad sam rekao da se Roger vraca ove godine na prvo mjesto, on je naku ironiju baco i zelio bih da ovdje pred svima pojede g.ovna koja je izasrao!
Roger No.1
Sad cu malo da potrazim posto onog Virtuala kad sam rekao da se Roger vraca ove godine na prvo mjesto, on je naku ironiju baco i zelio bih da ovdje pred svima pojede g.ovna koja je izasrao!
Roger No.1
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
- VolimLiverpool
- Kontakt:
@Citizen
I ja ga nekad kritikujem,ali brate ti njega vrijeđaš i to mi je zapalo za oči.
Retro,haj ti njemu objasni da nema drugog načina da Roger dobije nego da napada.
Još jednom je najveći svih vremena dokazao da je najbolji kada to najviše treba.
Apsolutni rekorder nakon finala.
Sada drugi,malo manji spektakl.
I ja ga nekad kritikujem,ali brate ti njega vrijeđaš i to mi je zapalo za oči.
Retro,haj ti njemu objasni da nema drugog načina da Roger dobije nego da napada.
Još jednom je najveći svih vremena dokazao da je najbolji kada to najviše treba.
Apsolutni rekorder nakon finala.
You'll never walk alone.
- Citizen-X
- Kontakt:
mozes li kako branit ima l para stahodža je napisao/la:hodža je napisao/la:
Fedex u 4, i Ali u 5 setova![]()
IDEMO MUHAMEDEEEEEEEE !!!!!!!!!
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Malo je rec razvalio Djokovica,ipak je Roger king of the grass
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Konacno je ovo bio onaj stari Federer iako sam se nakon drugog seta pribojavao da bi opet mogao vratiti protivnika u zivot i pokloniti mu pobjedu no hvala Bogu to se nije dogodilo. Nadam se da ce u Nedjelju uzeti svoj 17. GS i da ce dokazati zasto je najbolji svih vremena.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
nemas ti pojmaemir18 je napisao/la:Malo je rec razvalio Djokovica,ipak je Roger king of the grass
Citizen-X je napisao/la:
mozes li kako branit ima l para sta
ma imam oba u singlu i u dublu...jedan singl već prošao, sad samo treba Ali da uljepša dan
ovaj drugi meč će biti duplo bolji i neizvjesniji...Postao/la VolimLiverpool dana 06 jul 2012, 16:43
FORZA MARŠAL !!!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:1. Šanse da se vrati na prvo mjesto su ravne mojim šansama da ostvarim normu za Olimpijadu.Alfa_Muzijak je napisao/la:Ove godine se vraca gdje mu je mjesto. Na 1. poziciju.
2. Prvo mjesto zauzima onaj kojem je trenutno mjesto na njoj.
Virtu4l je napisao/la:Pa teoretski je moguće da ja 100 metara istrčim za manje od 10.21 sekundi.Alfa_Muzijak je napisao/la: Ja mislim da hoce, ti mislis da nece. Da li je teoretski moguce: DA.
Sad je na pravom mjestu ovaj post!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Genius at work
Kako je odigrao
@legendo Feđa te pozdravio
Kako je odigrao
@legendo Feđa te pozdravio
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
pa dobro al na travi ga niko ne moze dobit osim Nadala, na ovim ostalim GS-ma je Djokovic bolji jel kralja stizu godine mada moze on jos 2 sezone komotno da uzeme 8 wimbldona i i lagano u penzijudelko je napisao/la:nemas ti pojmaemir18 je napisao/la:Malo je rec razvalio Djokovica,ipak je Roger king of the grassroger je KING OF THE TENNIS
not only grass
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Uopste ne sumnjam da ce ovakvu priliku Kralj da propusti!VolimLiverpool je napisao/la:Brate nije se on još vratio,treba da dobije finale
Ista situacija kao kod Rolland Garrosa kad mu je trebalo.
@Virtual je na pripremama 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.