veoma ostrouman postsenci-071 je napisao/la:Ove godine ste uz Radnik,Gosk,Travnik,glavni favoriti za ispadanje

nema veze bice vise raje na tribinama kada e budemo borili za goli zivot
veoma ostrouman postsenci-071 je napisao/la:Ove godine ste uz Radnik,Gosk,Travnik,glavni favoriti za ispadanje
Gradina je dobila novce za bekrica i kad je otiso u zelju i kad je otiso u juznu koreju..istina nije puno ali je dobila..to sigurno znam.Brcko87 je napisao/la:nemora bit maticni klub onaj gdje se igrač upisao kad je bio mali..Svi igrači koji su ponikli u Gradini,prošli omladinske kategorije,igrali za seniorski tim,poslije kad malo uspije ,Gradina nedobije ništa..npr Samiru Bekriću je Željo matični klub..Džaba sto je u Gradini igro do neke 23godine..Sad Gradina od njega nema nikakve koristi,nije nikad marke dobila od njegovih transvera ..Tako isto i od ostali fudbalera..Sad neznam,nisam siguran al mislim da je prva ekipa odnosno matični klub ona sa kojom se potpise prvi profesionalni ugovor..astra1922 je napisao/la:ma to je ja mislim nemoguce.maticni klub mora biti onaj gdje se igrac upisao kada je bio malibondich je napisao/la:kako sam ja cuo da su nasi platili kalesi da husicu bude maticni klub zvijezda i oni vise nemaju nikakve veze s husicem,znaci da nebi dobili ni ti 5 %![]()
borac sljedece sezone nece izborit ni evropu..zvijezda ce im uzet najmanje bod u banja luciBosanski zmaj je napisao/la:Evo mogli smo na TV-u pogledat i naseg prvog protivniku u prvenstvu ekipu Borca.Tesko je suditi na osnovu prve utakmice,pitanje koliko je jedna ekipa u formi nakon priprema, al stekao sam dojam da je Borac igracki dosta slabiji nego prosle sezone.Nemaju ideje u igri,napadi su im jalovi, a crnogorci kad god su odlucnije krenuli prema golu Borca vidjele su se rupe u odbrani.Mislim da imamo dobre izglede da se vratimo neporazeni iz Banjaluke.Naravno,pitanje je u kakvoj cemo formi biti i mi,kako cemo biti uigrani jer evidentno je da ce biti dosta novih igraca.Ali ima jos dosta vremena do utakmice sa Borcem.
sutra dolazi dobar napadac na probu bar po meni sto sam imao priliku da vidimastra1922 je napisao/la:vidjecemo ba sve kada pocne prvenstvo.nisu ni nasi celni ljudi ovce ,znaju sta rade..ja sto sam vidio par mladih momaka kod nas mogu sigurno reci da nisu nista losiji od tosunovica i raznih slicnih njemu koji su po pet puta skuplji...ove godine ima dosta ekipa koje su po svemu losiji od nas,pa bolje je zavrsiti teren i uraditi restoran nego dati nekim potrosenim igracima te pare
nije al trebao jeastra1922 je napisao/la:jel igrao gdje u skandinavskim zemljama![]()
hehe jako smijesno ja se gotov upiso od smijehazmaj_Bosne je napisao/la:Molim vas da ako nećete pisat nešto konkretno da svi razumiju nemojte ni pisat. "Evo sutra stiže jedan a možda i dva serijska napadača, koji će doći tajno u Gradačac. Ovi igrači su toliko traženi da ne smijemo ih javno otkrit, a na trening probu će doći u posebno zamračenim vozilima iz kojih će izaći sa kapuljačama na glavi da im se ne otkrije identitet."
Više ova tema liči na kafić gdje se raznorazni obavještajci sastaju da bi jedni drugim tajili svoje dobre informacije.![]()
![]()
![]()
![]()
ti si taj koji najviše ovdje pišeš dvosmisleno, mada sam znao nekad jako da se nasmijem tvojim postovimaastra1922 je napisao/la:hehe jako smijesno ja se gotov upiso od smijehazmaj_Bosne je napisao/la:Molim vas da ako nećete pisat nešto konkretno da svi razumiju nemojte ni pisat. "Evo sutra stiže jedan a možda i dva serijska napadača, koji će doći tajno u Gradačac. Ovi igrači su toliko traženi da ne smijemo ih javno otkrit, a na trening probu će doći u posebno zamračenim vozilima iz kojih će izaći sa kapuljačama na glavi da im se ne otkrije identitet."
Više ova tema liči na kafić gdje se raznorazni obavještajci sastaju da bi jedni drugim tajili svoje dobre informacije.![]()
![]()
![]()
![]()
jest, ali nikad nisam iznio dezinformaciju niti čaršijsku priču što ti radiš stalno. Moja ironija se najviše odnosi na takve postove koje ti ovdje ostavljaš i još jednog tipa. Ostali nisu u "vašem" nivou. Nećemo se prepirat, samo neću nikad trpit postove tipa "došao ali se ne zna ko je" Mislim da su vam bitniji postovi od realnih informacija za navijače Zvijezde. Ovo nije pijaca da se nadvikuju pijačarski prodavači gađa, ovo je ozbiljna tema o diskusiji sve za NK Zvijezda. Ako neko nema šta reći neka niti ni kaže, ako neko hoće ispast veći frajer samo da kaže da zna nešto onda neka kaže to što zna. Pojavom ovdje samo da naglasi da zna nešto a to ne podijeli sa ostalim članovima je tako nedorastao samoj temi. Takvim osobama je bitan samo broj postova kao tebi Astra, jer sam primijetio da si ih nabildao jedno 70% u nevažne stvare vezano za temu.I naravno svako tvoj post ima dozu dezorentacije.astra1922 je napisao/la:jest se nasao ko ce mi reci a gotovo svaki ti post sa dobrom dozom ironije
mislim da je astra blizak ljudima u klubu, mislim na zvijezdu i da mu je stalo da zvijezda funkcionise sto bolje..ja to cijenim i zato nemojte covjeka napadat..mozda je u interesu kluba da ne oktriva koji ce igraci doci u zvijezdu a vama da je sto prije saznat sve. puste covjeka.zmaj_Bosne je napisao/la:
jest, ali nikad nisam iznio dezinformaciju niti čaršijsku priču što ti radiš stalno. Moja ironija se najviše odnosi na takve postove koje ti ovdje ostavljaš i još jednog tipa. Ostali nisu u "vašem" nivou. Nećemo se prepirat, samo neću nikad trpit postove tipa "došao ali se ne zna ko je" Mislim da su vam bitniji postovi od realnih informacija za navijače Zvijezde. Ovo nije pijaca da se nadvikuju pijačarski prodavači gađa, ovo je ozbiljna tema o diskusiji sve za NK Zvijezda. Ako neko nema šta reći neka niti ni kaže, ako neko hoće ispast veći frajer samo da kaže da zna nešto onda neka kaže to što zna. Pojavom ovdje samo da naglasi da zna nešto a to ne podijeli sa ostalim članovima je tako nedorastao samoj temi. Takvim osobama je bitan samo broj postova kao tebi Astra, jer sam primijetio da si ih nabildao jedno 70% u nevažne stvare vezano za temu.I naravno svako tvoj post ima dozu dezorentacije.astra1922 je napisao/la:jest se nasao ko ce mi reci a gotovo svaki ti post sa dobrom dozom ironije
omer zbog svoje pameti mozda nikad vise ne obuce zvijezdin dresgradina4 je napisao/la:Vracamo vam Omera Jahica iz Gradine, nije zadovoljio)
Fatko je napisao/la:I sta pise u sportu za Husica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.